Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger!Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv.Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!
Ny udgave: 9788712054535 Årets slankebog! Nu i 16. oplag. De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder. Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på. At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de runde former og laget af mavedeponeret fedt. Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis maven flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder. Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion. Læs uddrag af bogen her. Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren Skrump dig glad og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende Spis dig gravid i samarbejde med gynækolog Bjarne Stigsby. Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell, der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter. Se interview med forfatterne her. Se forfatterne lave stegt flæsk med persillesovs i TV2 Go' morgen Danmark.
Flere end 22.000 læsere har taget bogen Spis maven flad til sig med begejstring. Forfatterne følger nu bogen op med Hold maven flad – Spis bare videre!, der giver masser af inspiration , tips og gode råd til at holde fast i de gode vaner – og holde maven flad. For altid.Både i hverdagens travlhed med madpakker og familiemad, og når der er fester, gæster og højtider, hvor fristelser og udfordringer kan stå i kø. I bogen får du mere 100 nye, inspirerende opskrifter til dagens måltider, madpakker og mellemmåltider – og gæstemad og mad til højtider som jul og fødselsdage.
FÅS I NY REVIDERET UDGAVE ISBN 9788712050247 Nu i 7. oplag! Årsagerne til barnløshed kan være mange, men én af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort sagt: en fertil livsstil kan i mange tilfælde gøre sit for at øge sandsynlgheden for succes, når man gerne vil blive gravid. Både diætist Charlotte Hartvig og speciallæge i gynækologi Bjarne Stigsby har hver dag kvinder i konsultatiionen, som næsten har opgivet drømmen om at blive mor. Men mange af dem kan hjælpes med en kost, der bl.a. sikrer protein, mindsker indtaget af kulhydrat - og indeholder et minimum af sukker. Spis dig gravid indeholder en massse kontante råd, ny viden, opskrifter, kostplaner mm. Alt sammen formidlet i et let forståeligt sprog til en bred målgruppe.
Aldrig mere behøver du at tælle kalorier!Vil du gerne ned i vægt? Vil du gerne kunne spise dig mæt, mens kiloene rasler af?Stop yoyo-vægten giver dig koden til at få dine celler til at fungere optimalt, så du kan tabe dig og holde vægten, samtidig med at du spiser dig mæt. Hovedårsagen til overvægt og specielt yoyo-vægt skal findes i den "slag-skade" på cellerne, som kaldes insulinresistens. Insulinresistens opstår, når kroppen gennem længere tid har fået alt for meget skadeligt kulhydrat i form af sukker, hvedemelsbagværk, pasta, ris, kartoffel, morgenmadscerealier, frugtsaft og lign. Men denne insulinristens er det heldigvis muligt at reparere ved at skrue ned for kulhydraterne og op for de gode fedtstoffer og protein i den mad du spiser. Når det sker, begynder kroppen at reparerer sig selv, og du får din appetitregulering tilbage, hvilket gør det til smal sag at forblive slank efter endt vægttab. Så sæt dig til bordet og nyd opskrifterne i bogen, samtidig med at du taber dig.Om forfatteren: Charlotte Hartvig er klinisk diætist og indehaver af Kost Klinikken Immanuel i Hellerup. Hun er forfatter eller medforfatter til adskillige bøger, bl.a. "Skrump dig glad", "Skrump dig smuk", "Spis dig gravid" samt bestsellerne "Spis maven flad" og "Hold maven flad".
Spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi har op gennem det 20. århundrede og især inden for de sidste 50 år været et stigende problem i den vestlige verden. Problemet er særlig udbredt blandt unge kvinder, der står på tærsklen til voksenverdenen, og har store omkostninger af såvel psykologisk som fysisk karakter. I Frås og faste belyses spiseforstyrrelser ud fra et klinisk og kulturelt perspektiv. Det kliniske perspektiv omfatter spørgsmål som diagnostik, sygdomsforståelse og behandling. Da spiseforstyrrelser er blevet forstået og behandlet på mange måder, vil flere teoretiske tilgange og forskellige praksisformer som psykoterapi, kostbehandling, fysioterapi samt eksempler på integreret behandling blive gennemgået. Det kulturhistoriske perspektiv belyser spørgsmål som: Hvad er det for forhold i den vestlige kultur, der danner grobund for spiseforstyrrelser? Hvordan er kropsforståelsen i det senmoderne samfund? Hvordan omtales spiseforstyrrelser i medierne? Hvordan påvirker det almindelige unge, og hvordan har vores madvaner udviklet sig? Nyere forskning inden for sammenhængen mellem spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelser, risikoadfærd, opfølgningsstudier m.m. samt instrumenter til vurdering af spiseforstyrrelser vil også blive inddraget.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.