Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Chris MacDonald

Bøger af Chris MacDonald

Chris MacDonald er født i Minnesota i 1973, og har boet i Danmark siden 1999. Han er uddannet cand.scient. i humanfysiologi fra Københavns Universitet. Han er danmarks mest efterspurgte foredragsholder inden for sundhed. Han afholder foredrag og workshops om alt inden for sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet. Drivkraften bag tv-programmer som Chris på Chokoladefabrikken, Chris på Skolebænken, Chris på Vægten, By på Skrump og senest U-TURN. Han har tidligere skrevet bestselleren 'Du er ikke alene' og haft sin egen brevkasse og klumme i landsdækkende dagblade og magasiner.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Livets ligning
  af Chris MacDonald
  181,95 - 203,95 kr.

  HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb. Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.

 • af Chris MacDonald
  175,95 kr.

  Du er ikke alene af Chris MacDonald går tættere på privatmennesket Chris end nogle af hans tidligere bøger. Sundheds-guruen, der opfandt begreberne Strong Body Strong Mind og Sundhed i balance, fortæller her åbenhjertet om det sidste år som han havde med sin far. Om hvordan far og søn fandt sammen igen efter faderens kræft-diagnose.Det er hård kost om frygt, sorg og tab. Men også en historie om hvordan man aldrig behøver at være alene, når man er sårbar.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.