Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christian Haun

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Christian Haun
  269,95 kr.

  "Et andet sted pudser Etienne knive og tænker på hvornår han mon skal tilfredsstille frøken Lily igen. Hendes varme ryg, hans hænder om hendes lænd, halsens duft. Hvad laver hun deroppe?"Etienne er tjener og elsker i en herskabslejlighed i hovedstaden Belreve. Efter et tyveri bliver han kastet ud i hjemløshed og må lære at klare sig selv. På flugt i en gådefuld og ukendt verden. Christian Haun, f. 1974, har skrevet seks romaner og to samlinger af historier; af anmeldere kaldet "en smittende storyteller" og "sindssygt original og spændende".Op mod solen ler vi undslår sig, som resten af Hauns oeuvre, genrebetegnelser.En dragende roman, der suger læseren til sig og kaster vedkommende sammen med Etienne ud på rejse gennem en smuk og barsk verden.

 • - roman
  af Christian Haun
  43,94 kr.

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

  Det er kun to dage siden, at Jon flyttede ind på kollegiet, og det er allerede ved at gå helt skævt for ham. Han har kastet sin kærlighed på den kernesunde og smukke Birgitte. Men hun er ikke ganske tryg ved Jon. Der er noget ved ham, der foruroliger hende.Birgitte har et stykke tid været generet af en ubehagelig stank fra badeværelset og tilkalder kollegiets varmemester.Det syn, der møder dem, er mildest talt forfærdeligt.

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

  Året er 1979. Europa er på fjerde årti styret fra et nationalsocialistisk Berlin. I Aarhus er de tidligere skolekammerater Snorre og Sebastian gledet fra hinanden, men føres nu sammen af en velhavende forfatter med planer om oprør.

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

  En misantropisk og sorthumoristisk historie om to skæbner på kant med virkeligheden: den midaldrende politimand Svend Bloch og den tidligere medievidenskabsstuderende Krista. Mellem de to, som begge bærer rundt på komplicerede sind, opstår et forsigtigt venskab, da de mødes. Selvom de kæmper imod, forsvinder først Krista, siden også Bloch ind i en uhyggelig hospitalslignende parallelverden ved navn Reservatet. Her regerer en dæmonisk overlæge, og hans planer for menneskeheden er bestemt ikke for sarte sjæle ...

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

  Med sproglig gnist, flaksende intensitet og en mere personlig tone end hidtil, blænder Haun op for tre historier om de ting som ligger tættest på os og samtidig er de mest gådefulde: Familien, børnene og vores egne personligheder.  Hendes kappe & maske:I midten af 80´erne lever en 11-årig pige et dobbeltliv i en splintret familie og bekæmper en ondskab større end russernes.   Løs:En gruppe unge holder juleaften 1999 i Australien. Ti år senere i Danmark, med ægtefæller og børn, kan ingen huske hvordan aftenen egentlig endte. Alt er sandt:En pensioneret ingeniør er tynget af Irak-krigen og tager sin søn med til Mexico, hvor et mareridt venter.Mor/datter, far/søn, mand/kvinde: historierne dykker ned under et stramt opspændt plot og viser en vrede mod infantile guder, hyklerisk voksenhed, planløs krig, men vigtigere: skaber et stille oprør mod den autoritet som vi udøver mod os selv og hinanden med selvbedrag og forsimplinger. Sig farvel til dig selv; sig goddag til livet.  

 • af Christian Haun
  43,94 kr.

  Vi befinder os i et ældet og udlevet kontinent i år 488 efter at vores verden er gået under. Jægersønnen Jor vokser op med sine venner i den landlige provins Gildegran. De drømmer om Eventyrernes Selskab og om farefulde bedrifter ude i det ukendte. Som ung mand forelsker Jor sig i veninden Camille, men deres veje  skilles efter et drab i landsbyen. De mødes først igen mange år senere, i hovedstaden som trues af en enkelt mands ønsker om personlige og politiske omvæltninger ... ISVEJEN er på en gang både episk og stram, romantisk og moderne. En roman med et magisk blik og en menneskelig nerve som i en medrivende historie også berører det at vokse ud af barndommens forestillinger. Og at se sig omkring og finde ud af at drømmene gav styrke og at alting til en vis grad kan formes af det man forestiller sig.

 • af Christian Haun
  147,95 kr.

  I 1976 skubbes en kvinde i døden, men hjemsøger sin mand gennem årene og leder ham på sporet af sin morder.Efter finanskrisen går en mand ned med flaget. Han forlader sin familie for at gå en lang tur og se, hvad der er at se, men synes ikke at kunne komme ud af kvarteret.To brødre bor sammen i et højhus efter verdens undergang, men splittes, da den ene møder en kvinde. Om forfatterenChristian Haun, født 1974, har senest udgivet Sig farvel til dig selv (Gyldendal, 2009). Bor uden for Aarhus med kone og tre børn.

 • af Dennis Jürgensen, Kenneth Bøgh Andersen, Teddy Vork, mfl.
  88,95 kr.

  Vi er under sengen.I kælderen.I skabet.På loftet.Vi er i mørket.Vi venter på dig.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.