Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Claudia Westh Lonning

Bøger af Claudia Westh Lonning

Claudia Westh Lonning (f.1977) cand.mag. har skrevet den historiske roman "Pigen fra Vestkysten", der foregår under besættelsen (2021). Derudover har hun skrevet romanen "Skakmesteren fra Tirana" (2019), der foregår dels i Danmark, dels i Albanien fra tiden under Anden Verdenskrig og op til i dag. Begge romaner er bygget op om en fiktiv handling i en historisk, gennemresearchet ramme. Inden Claudia tog springet for at forfølge en gammel drøm om at blive forfatter, har hun blandt andet arbejdet i mange år i Erhvervsministeriet, DI og Danske Bank. Du finder herunder udvalget af Claudias bøger.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Claudia Westh Lonning
    207,95 - 267,95 kr.

    ”En insisterende brummen i det fjerne fik hende til at kigge op. En sort plet på himlen nærmede sig i afsindig fart, og i næste øjeblik var en flyvemaskine over dem.”Den 4. september 1939 nærmer et engelsk bombefly sig vestkysten. Ved en forfærdelig fejl kaster piloten fire bomber over Esbjerg.Flere personer bliver såret, og en kvinde mister livet. Panikken griber om sig, og folk er overbevist om, at krigen er kommet til Danmark.Det gælder også romanens hovedperson, Margrethe, hvis liv vi følger fra ungdommen i Esbjerg til voksenlivet i København.Anden Verdenskrig og besættelsen sætter sit præg på hverdagen, byen, og på Margrethes liv. Det gælder i høj grad også hendes familie, hvor gammelt nag og hemmeligheder ligger gemt, men ikke glemt. En uskyldig bemærkning misforstås med katastrofale følger. PIGEN FRA VESTKYSTEN er en roman om kærligheden, døden, brudte relationer og tilgivelse i skyggen af Anden Verdenskrig. Om forfatterenClaudia Westh Lonning (f. 1977) er cand.mag. og debuterede i 2019 med den historiske roman Skakmesteren fra Tirana.Læs mere på claudiawesthlonning.dk

  • af Claudia Westh Lonning
    47,95 - 202,95 kr.

    Fortællingen tager sin begyndelse ved et bryllup i en lille by i Albanien i 1927, der viser sig at få afgørende betydning for en række personer i København i 2018. Historien følger to spor, der gradvist flettes sammen. Vi møder det unge skaktalent, Safet, i tiden omkring Albaniens besættelse under Anden Verdenskrig, der blev efterfulgt af et hermetisk lukket diktatur. Samtidig følger vi Safets barnebarn, Julie, i nutidens Danmark. Romanens hovedpersoner kommer undervejs til at stå over for en række svære valg, og det er op til den enkelte at have modet til at gøre det, der er det rigtige, inden for de givne rammer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.