Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Cora Carmack

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Cora Carmack
  93,95 - 139,95 kr.

  En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde kærligheden. Bogen strøg til tops på både New York Times’ og USA Todays bestsellerliste med raketfart og er i dag solgt til udgivelse i mere end 10 lande. "Kys, grin, drama og en kemi, der slår gnister og får dit hjerte til at galoppere. ‘Som stjernerne står’ har det hele!" – GOODREADS.COM Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr. En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden ... CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. "Som stjernerne står" er hendes debutroman og den første bog i den populære Losing It-trilogi."Romantisk, sjov og vildt sexet […] Et must read for alle new adult-fans." – GOODREADS.COM "En af de få bøger, der har formået at få mig til at grine højlydt. Og de dampende hede scener? Jep. De var hotte. Men det var så meget mere end det. Min yndlingsbog i år!" – JENNIFER L. ARMENTROUT, BESTSELLERFORFATTER

 • af Cora Carmack
  161,95 kr.

  Blicke dem Sturm in die Seele und finde dein Herz! Von der jungen Königstochter Aurora wird erwartet, dass sie ihre besonderen Fähigkeiten nutzt, um ihr Volk vor den zerstörerischen Stürmen zu schützen. Was keiner weiß: Noch hat Aurora diese Fähigkeiten nicht. Um ihr Geheimnis zu wahren, scheint eine arrangierte Heirat der einzige Ausweg. Doch bevor es dazu kommt, flieht sie aus dem Palast und schließt sich einer Gruppe von Sturmjägern an. Während sie eine ganz besondere Verbindung zu Stürmen findet, läuft sie Gefahr, ihr Herz zu verlieren.Ein opulenter Auftakt zur Stormheart-Trilogie mit einem spannenden Kampf gegen Naturgewalten!

 • - A Stormheart Novel
  af Cora Carmack
  109,95 kr.

  New York Times bestselling author Cora Carmack's young adult debut: the start of a captivating new YA fantasy/romance series perfect for fans of Kristin Cashore and Victoria Aveyard

 • - A Stormheart Novel
  af Cora Carmack
  90,95 kr.

 • af Cora Carmack
  170,95 kr.

  The Runaway New York Times and USA Today Bestseller!Virginity.Bliss Edwards is about to graduate from college and still has hers. Sick of being the only virgin among her friends, she decides the best way to deal with the problem is to lose it as quickly and simply as possiblea one-night stand. But her plan turns out to be anything but simple when she freaks out and leaves a gorgeous guy alone and naked in her bed with an excuse that no one with half a brain would ever believe.And as if that werent embarrassing enough, when she arrives for her first class of her last college semester, she recognizes her new theater professor.Shed left him naked in her bed about eight hours earlier. . . .

 • af Cora Carmack
  93,95 - 98,95 kr.

  Sommetider må man fare vild for at indse, hvor man virkelig hører hjemme. De fleste amerikanske piger ville dø for at rejse Europa rundt efter universitetet uden forpligtelser, uden forældre og med et bundløst kreditkort på lommen. Kelsey Summers er ingen undtagelse. Hun har en fest ... eller det prøver hun i hvert fald at overbevise sig selv om. Det kan nemlig være en ensom affære at forsøge at finde ud af, hvem man er - særligt hvis man i virkeligheden er bange for, hvad man vil finde, når det kommer til stykket. Uanset hvor meget Kelsey fester, drikker og danser, kan det ikke holde ensomheden på afstand. Men måske kan Jackson Hunt hjælpe hende. Efter et par tilfældige måder overtaler han hende til at tage med på eventyr. For hver by og hver oplevelse bliver Kelseys tanker en smule klarere og hendes hjerte en smule mindre hendes. Jackson hjælper hende med at opklare, hvad hun drømmer om, og hvad hun gerne vil med sit liv. Men jo mere hun lærer om sig selv, jo mere indser Kelsey, hvor lidt hun egentlig ved om Jackson ... "Sexet og sjov!" Jennifer L. Armentrout, #1 New York Times bestsellerforfatter "Grin + hjertesorg + hed seksuel spænding = den perfekte Cora Carmack-bog." Monica Murphy, New York Times bestsellerforfatter Cora Carmack er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun er opvokset i en lille by i Texas og er i dag bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. Hendes debutroman, Som stjernerne står, strøg til tops på de amerikanske bestsellerlister og er i dag solgt til udgivelse i mere end ti lande.

 • af Cora Carmack
  93,95 kr.

  Cade og Max er som dag og nat – men vil det i virkeligheden vise sig, at de er løsningen på hinandens problemer, når alt kommer til alt? Mackenzie "Max" Miller har et problem. Hendes forældre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og hun er overbevist om, at de vil slå hånden af hende, hvis de ser hendes postkasserøde hår og farverige tatoveringer. Og hvad endnu værre er: De forventer at møde den søde og fornuftige kæreste, som hun har fortalt dem om, og ikke den rå fyr ved navn Mace, som har tatoveringer og spiller i band, og som i virkeligheden er Max' kæreste. Alle hendes løgne er lige ved at ramle sammen om hende, men så møder hun ved et tilfælde Cade. Cade er flyttet til Philadelphia for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller og ikke mindst for at flygte fra sine problemer hjemme i Texas. Men indtil videre er ingen af delene lykkedes særlig godt. Så da Max henvender sig til ham på en café og beder ham spille sin kæreste for en aften, går han med til at lege med på legen. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nødt til at fortsætte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere ægte begynder det langsomt at føles. " Som sendt fra himlen har det hele. Seksuel spænding, hjertesorg og fantastiske karakterer, alt sammen pakket ind i en heftig dosis Cora Carmack-humor" – Colleen Hoover, bestsellerforfatter til Forbandede kærlighed CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. Som sendt fra himlen er anden selvstændige bog i hendes populære Losing It -serie. Seriens første bog, Som stjernerne står , strøg til tops på de amerikanske bestsellerlister med raketfart og er i dag udkommet på mere end 10 sprog.

 • - A Stormheart Novel
  af Cora Carmack
  104,95 kr.

  New York Times bestselling author Cora Carmack's young adult debut series: the second in a captivating new YA fantasy/romance series perfect for fans of Victoria Aveyard.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.