Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Daniel Silva

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  Eleverne på den eksklusive privatskole i Schweiz hvisker om den smukke pige med det ravnsorte hår, som hver dag ankommer i en bilkortege som et andet statsoverhoved. Hvem er hun, den nye pige? De fleste har hende mistænkt for at være datter af en rig, international forretningsmand, men sandheden er, at hendes far er Khalid bin Mohammed, Saudi-Arabiens berygtede kronprins. Manden som engang blev beundret for sine modige socialreformer og religiøse opblødning, men som nu menes at have spillet en aktiv rolle i mordet på en systemkritisk journalist. Da kronprinsens eneste barn bliver brutalt kidnappet, er der kun en mand, han stoler på, kan hjælpe, inden det er for sent: Gabriel Allon, den legendariske chef for den israelske efterretningstjeneste. Allon har brugt størstedelen af sit liv på at bekæmpe terrorister, herunder også de blodtørstige jihadister, som er finansieret af Saudi-Arabien, men Khalid har sværget at sikre en endelig opløsning af forbindelsen mellem kongeriget og radikal islam, og det er alene af den grund, at Allon samarbejder med ham. Nu står de som allierede i en fælles – og hemmelig – dødelig kamp om magten i Mellemøsten. Et barns liv – og den saudiarabiske trone – er på spil, og fjenderne står i kø efter begge mænd.

 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  KUN ÉN MAND KAN OPKLARE SAMENSVÆRGELSEN – DENNE MAND ER GABRIEL ALLON I en isoleret landsby i Andalusiens bjerge begynder en hemmelighedsfuld, fransk kvinde at skrive sine erindringer – historien om en mand, hun engang elskede i det gamle Beirut, og et barn, som blev taget fra hende i sammensværgelsens navn. Kvinden kender til en af Kremls dybeste hemmeligheder – identiteten af KGB’s højst placerede dobbeltagent i Vesten. Kun én mand kan opklare sammensværgelsen – den legendariske spion og chef for den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon. Hans jagt på forræderen fører ham både fra Israel til Østrig og USA og tilbage i tiden til et af koldkrigshistoriens største mysterier. Men uret tikker, og selve den globale verdensorden står på spil i den hemmelige krig mellem øst og vest. Den anden kvinde er et moderne mesterværk om spionage, kærlighed og forrædderi skrevet af New York Times-bestsellerforfatteren Daniel Silva."Silva formår at få læseren helt ind i universet af spioner, lumske aftaler og ondskabens grufulde centrum."-Krimifan.dk

 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  Gabriel Allon er i al ubemærkethed smuttet til Venedig på en hårdt tiltrængt ferie med sin hustru og to små børn. Men da pave Paul VII dør pludseligt, bliver Gabriel kaldt til Rom af Den Hellige Faders loyale privatsekretær, ærkebiskop Luigi Donati. En milliard trofaste katolikker har fået at vide, at paven døde af et hjerteanfald. Donati har dog to gode grunde til at tro, at hans herre blev myrdet. Den schweizergarder, som holdt vagt uden for pavens bolig, den nat han døde, er forsvundet. Det samme er det brev, som Den Hellige Fader var ved at skrive i løbet af sine sidste timer i live. Et brev, der var adresseret til Gabriel.Et hidtil hemmeligholdt evangelium, som sår tvivl om nøjagtigheden af Det Nye Testamentes skildring af en af de mest skæbnesvangre begivenheder i menneskehedens historie. Alene af den grund vil Skt. Helenas Orden gøre alt, hvad der står i deres magt, for at holde det fra Gabriel. Ordenen, et skyggefuldt katolsk selskab med bånd til den yderste europæiske højrefløj, har nemlig planer om at erobre kontrollen over pavedømmet.

 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  London West End bliver rystet af brutale terrorhandlinger. Angrebet er et unikt eksempel på perfekt planlægning og komplet tavshed, men der er én løs tråd. Tråden fører Gabriel Allon og hans team til Sydfrankrig og til en af en af de rigeste mænd i landet, Jean-Luc Martel og hans partner, Olivia Watson - en smuk tidligere britisk fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender på samme måde det blinde øje til, da han indgår forretninger med en mand, hvis eneste mål er at ødelægge hele den vestlige verden. Sammen, under Gabriels dygtige ledelse, bliver de nøglepersoner og helte i den globale krig mod terrorisme og jagten på verdens farligste mand. "Silva spinder sit spind, lægger sine fælder, lammer læseren med hovedbruds-krøllet spænding og pludselige drejninger...betagende-"-Providence Journal

 • af Daniel Silva
  87,95 - 147,95 kr.

  Den legendariske spion Gabriel Allon har takket ja til stillingen som leder af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste. Samme aften som hans forfremmelse lokkes han til en sidste opgave i felten. Terrornetværket ISIS har sprængt en bombe i Paris og den franske regering vil have Gabriel til at eliminere manden bag angrebet – inden han slår til igen. De kalder ham Saladin, en både genial og storladen terroristleder, som er umulig at spore på grund af den sofistikerede krypteringssoftware der beskytter hans kommunikation. Gabriel har intet valg, han må få en agent indenfor. Valget falder på den talentfulde unge læge Natalie Mizrahi som må spille rollen som terrorrekrut. Opgaven bringer hende til Washington hvor Saladin lægger planer, som vil ændre historien.

 • af Daniel Silva
  87,95 - 147,95 kr.

  ”Den engelske spion” er tolvte bog i serien om den legendariske spion og snigmorder Gabriel Allon, der igennem flere år har underholdt og overrasket læsere verden over. ”Den engelske spion” er, ligesom de foregående bøger i serien om Gabriel Allon, en hårrejsende og nervepirrende thriller, der er svær at lægge fra sig, så snart man først er gået i gang. I ”Den engelske spion” får Gabriel Allon stillet en svær opgave af den britiske efterretningstjeneste. Han skal finde den morder, som dræbte et ikonisk og elsket kvindeligt medlem af den britiske kongefamilie. Hun lå og solede sig på sin ferieyacht, da en bombe pludseligt eksploderede og dræbte hende. Gabriel Allons mission er at finde bombemager og lejesoldat Eamon Quinn, der er kendt for at sælge sine tjenester til højestbydende. Dette er dog ikke nemt og Gabriel Allon må igennem mange prøvelser i forsøget på at nå sit mål. Ved sin side har han heldigvis lejemorderen, Christopher Keller, der kender Quinns morderiske håndværk bedre end nogen anden. ”Den engelske spion” er skrevet af den populære bestseller forfatter, Daniel Silva. Han har udover sine bøger om den tidligere agent fra den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon, også skrevet ”Den usandsynlige spion”. ”Den usandsynlige spion” er således hans debutroman fra 1996. Daniel Silva er en utrolig dygtig forfatter, der ikke er til at komme uden om, hvis man elsker at blive underholdt, overrasket og chokeret. ”Den engelske spion” er helt klart et must for alle, der elsker en god bog.

 • af Daniel Silva
  97,95 - 227,95 kr.

  Den legendariske spion og kunstkonservator Gabriel Allon har endelig slået sig ned i Venedig sammen med sin familie; det eneste sted, han har kunnet finde fred i en verden af konflikt. Men freden varer ikke længe, da den excentriske kunsthandler Julian Isherwood kontakter Gabriel for at få hjælp til at efterforske en sag om kunstforfalskning for milliard beløb. Efter Gabriel tager sagen på sig, bliver han spundet ind i et dødeligt katten-efter-musen spil, hvor intet er som det først tager sig ud. Portræt af en ukendt kvinde er en indlevende rejse gennem den grumme side af kunstverdenen: et sted, hvor skruppelløse handlere bedrager deres kunder, og rige investorer behandler de storslåede mesterværker som var de bare endnu en aktie, der kan købes og sælges for profit.

 • af Daniel Silva
  87,95 - 227,95 kr.

  Da en russisk milliardær bliver udsat for et giftdrab, starter en farlig rejse for Gabriel Allon - tværs over Europa på jagt efter en musikalsk virtuos, som muligvis besidder nøglen til sandheden om vennens død. Det komplot, som Allon graver frem, fører ham til hemmelige kanaler af penge og indflydelse, som rører ved selve hjertet af det vestlige demokrati og truer den globale ordens stabilitet. Forfatteren Daniel Silva har vundet en lang rækkepriser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde og Den fremmede pige. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • - Gabriel Allon serien 23
  af Daniel Silva
  197,95 kr.

  Jagten på forsvundet Vermeer-maleri bringer Gabriel Allon til Danmark Efter mordet på en sydafrikansk skibsmagnat kommer Kunstpolitiet på sporet af et stjålet maleri og de får brug af den legendariske spion og kunstrestaurator, Gabriel Allon, til at løse opgaven. Maleriet er Koncerten af Johannes Vermeer, ét ud af 13 kunstværker stjålet fra Bostons Isabella Stewart Gardner Museum i 1990. Gabriel Allon slår sig sammen med den danske hacker og mestertyv Ingrid Johansen og opdager, at maleriet har skiftet hænder som en del af en ulovlig forretningsaftale til flere milliarder kroner. Det forsvundne mesterværk er omdrejningspunktet i en sammensværgelse, der, hvis den lykkes, kan sende verden ud i en konflikt af apokalyptiske proportioner. For at forpurre planen må Gabriel foretage sit eget dristige røveri, men træder han forkert, hænger millioner af liv i en tynd tråd. DANIEL SILVA har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. .

 • af Daniel Silva
  82,95 - 210,95 kr.

  From Daniel Silva, author of the #1 New York Times bestsellers The New Girl and The Other Woman, comes a stunning new action-packed thriller of high stakes international intrigue featuring the enigmatic art restorer and master spy Gabriel Allon.

 • af Daniel Silva
  89,95 - 102,95 kr.

  From Daniel Silva, author of the #1 New York Times bestsellers The New Girl and The Other Woman, comes a stunning new action-packed thriller of high stakes international intrigue featuring the enigmatic art restorer and master spy Gabriel Allon.

 • af Daniel Silva
  118,95 kr.

    9. bind på dansk i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon. Gabriel Allon har søgt tilflugt i Vatikanet efter lige med nød og næppe at have overlevet sin sidste mission. Her har han fået æren og fornøjelsen af at restaurere et af Caravaggios største mesterværker. Det varer dog ikke længe, før der også bliver brug for andre af Allons evner. Tidligt en morgen sender ingen ringere end pavens sekretær Luigi Donati bud efter ham, da en kvinde er fundet død under Peterkirkens kuppel. Dødsfaldet bliver hurtigt afskrevet som selvmord af Vatikanets politi, men Donati frygter, at der er tale om en forbrydelse, og beder Allon efterforske sagen - men i al hemmelighed, da kvinden arbejdede på en højst penibel sag, og det sidste Den Katolske Kirke har brug for er endnu en skandale. Pressen skriver:»Daniel Silva binder fermt pavekirke, kunsttyveri og islamistisk terror sammen i sin niende roman om Gabriel Allon.«**** - Jesper Beinov, Berlingske »Daniel Silvas Gabriel Allonhistorier er begavet spændingslitteratur. Med en plotteknik, der minder om Frederick Forsyth og en stil ikke så langt fra John le Carré, får læseren en udsøgt thrilleroplevelse, der samtidig tilbyder en analyse af geopolitiske forhold med klar, men slet ikke ukritisk sympati for jødedom og kristen kirke. «**** - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten »Spionen, lejemorderen og kunstkonservatoren Gabriel Allon er en fuldstændig fantastisk figur … Du skal læse den, hvis du elsker konspirationer, krimier, mord og kloge kulturelle referencer.«***** - Julia Lahme, Femina »… begavet, atmosfæremættet underholdning med indhold.«- Søndag  

 • - (Gabriel Allon 1)
  af Daniel Silva
  117,95 kr.

  When a terrorist returns to take revenge - watch out! The first in the thriller Gabriel Allon series. From the No. 1 bestselling author of THE CELLIST

 • af Daniel Silva
  127,95 kr.

  Daniel Silva is the bestselling author of The Unlikely Spy, The Mark of the Assassin, The Marching Season, The Kill Artist, The English Assassin, The Confessor, A Death in Vienna, Price of Fire, The Messenger, The Secret Servant,Moscow Rules and The Defector. He lives in Washington, DC, with his wife, NBC News Today correspondent Jamie Gangel, and their two children, Lily and Nicholas.

 • af Daniel Silva
  197,95 kr.

  ?A world-class practitioner of spy fiction.??Washington Post#1 New York Times bestselling author Daniel Silva delivers another stunning thriller with this action-packed tale of high stakes international intrigue.Master novelist Daniel Silva has thrilled readers with twenty-two thoughtful and gripping spy novels featuring the ?much-loved Gabriel Allon? (Booklist). Silva's ingenious plotting?based on his superior knowledge of geopolitical events?have taken the art restorer and former spy around the globe and back, from the United States to Europe, Russia to the Middle East.Silva returns with another blockbuster?a powerhouse novel that showcases his outstanding skill and brilliant imagination?that will thrill his multitudes of steadfast fans and growing legions of admirers.

 • af Daniel Silva
  157,95 - 235,95 kr.

  Viktor Orlov har altid vidst, at døden lurede lige om hjørnet. Engang var han Ruslands rigeste mand, men nu lever han i storslået eksil i London, hvor han fører et utrætteligt korstog mod de autoritære kleptokrater, som har taget kontrol over Kreml. Hans villa i det eksklusive Chelsea-kvarter Cheyne Walk er en af Londons bedst beskyttede private ejendomme. Alligevel lykkes det Ruslands hævngerrige præsident en regnfuld sommeraften midt under en global pandemi at krydse Orlovs navn af på sin sorte liste.Foran ham lå et telefonrør, et halvtomt glas rødvin og en stak dokumenter. Dokumenterne har spor efter en dødelig nervegift. Metropolitan Police opdager, at de blev leveret af en af Orlovs ansatte, en prominent graverjournalist fra det Ruslandskritiske Moskovskaja Gaseta. Og da journalisten flygter fra London få timer efter drabet, konkluderer MI6, at hun var en lejemorder fra Moskva-centret, som var trængt igennem milliardærens forsvar. Men Gabriel Allon, som skylder Viktor Orlov sit liv, tror, at hans venner i den britiske efterretningstjeneste tager grueligt fejl. Hans desperate jagt efter sandheden fører ham fra London til Amsterdam og til Genève, hvor en privat efterretningstjeneste kontrolleret af en af den russiske præsidents barndomsvenner, bruger beskidte tricks fra KGB-tiden til at underminere Vesten indefra. Haydn Group, som tjenesten kaldes, planlægger en ubeskrivelig voldshandling, der vil forårsage kaos i et allerede splittet USA og sætte Rusland på den globale trone. Kun Allon – med hjælp fra en genial, ung kvinde ansat hos en af verdens mest beskidte banker – kan stoppe det …Forfatteren Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatorenGabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde, Den fremmede pige og Den hemmelige orden.Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  127,95 kr.

  Art restorer and sometime spy Gabriel Allon is asked to visit Zurich, to clean the work of an Old Master for a millionaire banker. But when he gets there he finds the corpse of his client in a pool of blood beneath the masterpiece, and discovers that a secret collection of priceless paintings - stolen by Nazis in the war - is missing.

 • af Daniel Silva
  127,95 kr.

  Gabriel Allon, art restorer and spy, is about to face the greatest challenge of his life. An al-Qaeda suspect is killed in London, and photographs are found on his computer - photographs that lead Israeli intelligence to suspect that al-Qaeda is planning one of its most audacious attacks ever, straight at the heart of Vatican.

 • af Daniel Silva
  144,95 - 147,95 kr.

  Den hemmelige orden Klokken var næsten et, da han kravlede i seng. Chiara sad og læste en roman uden at ænse fjernsynet, som kørte uden lyd. På skærmen sendte de livebilleder fra Peterskirken. Gabriel skruede op for lyden og hørte, at en gammel ven var død ... Gabriel Allon er i al ubemærkethed smuttet til Venedig på en hårdt tiltrængt ferie med sin hustru og to små børn. Men da pave Paul VII dør pludseligt, bliver Gabriel kaldt til Rom af Den Hellige Faders loyale privatsekretær, ærkebiskop Luigi Donati. En milliard trofaste katolikker har fået at vide, at paven døde af et hjerteanfald. Donati har dog to gode grunde til at tro, at hans herre blev myrdet. Den schweizergarder, som holdt vagt uden for pavens bolig, den nat han døde, er forsvundet. Det samme er det brev, som Den Hellige Fader var ved at skrive i løbet af sine sidste timer i live. Et brev, der var adresseret til Gabriel. Mens jeg kiggede i Vatikanets hemmelige arkiver, faldt jeg over en ganske bemærkelsesværdig bog ... Bogen er et hidtil hemmeligholdt evangelium, som sår tvivl om nøjagtigheden af Det Nye Testamentes skildring af en af de mest skæbnesvangre begivenheder i menneskehedens historie. Alene af den grund vil Skt. Helenas Orden gøre alt, hvad der står i deres magt, for at holde det fra Gabriel. Ordenen, et skyggefuldt katolsk selskab med bånd til den yderste europæiske højrefløj, har planer om at erobre kontrollen over pavedømmet. Og det er bare begyndelsen. Mens kardinalerne samles i Rom til starten af konklavet, begiver Gabriel sig ud på en desperat jagt efter beviser på Ordenens komplot og et hidtil ukendt evangelium med potentialet til at sætte en stopper for to tusinde års morderisk had. Hans mission vil føre ham fra Ponte Vecchio i Firenze til et kloster i Assisi til de hemmelige arkivers dybder og endelig til Det Sixtinske Kapel, hvor han vil overvære en begivenhed, som ingen udenforstående nogensinde har set før – den hellige overlevering af Skt. Peters nøgler til den nyvalgte pave. Silvas 20. spændingsroman er en elegant komponeret pageturner, der vil holde læserne tryllebundne lige fra de indledende passager til det sidste åndeløst spændende plottwist. Det er en roman om venskab og tro i en farlig og usikker verden. Og det er endnu et bevis på, at Daniel Silva besidder sin generations fineste pen, når det kommer til spænding og internationale intriger. Forfatteren Daniel Silva har vundet en lang rækkepriser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde og Den fremmede pige. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  95,95 - 182,95 kr.

  A bona fide thrill ride.Miami HeraldSilva builds tension with breathtaking double and triple turns of plot.PeoplePortrait of a Spy is Silvas eleventh thriller to feature art restorer and master spy Gabriel Allon as he races from Great Britain to Washington to New York to the Middle East on the trail of a deadly and elusive terrorist network responsible for massacres in Paris, Copenhagen, and at Londons Covent Garden.

 • - A Novel
  af Daniel Silva
  95,95 - 292,95 kr.

  Gabriel Allon, art restorer and occasional spy, searches for a stolen masterpiece byCaravaggio in #1 New York Times bestselling author Daniel Silvas latest action-packed tale of high stakes international intrigue.Sometimes the best way to find a stolen masterpiece is to steal another one . . .Master novelist Daniel Silva has thrilled readers with sixteen thoughtful and gripping spy novels featuring a diverse cast of compelling characters and ingenious plots that have taken them around the globe and backfrom the United States to Europe, Russia to the Middle East. His brilliant creation, Gabriel Allonart restorer, assassin, spyhas joined the pantheon of great fictional secret agents, including George Smiley, Jack Ryan, Jason Bourne, and Simon Templar.Following the success of his smash hit The English Girl, Daniel Silva returns with another powerhouse of a novel that showcases his outstanding skill and brilliant imagination, and is sure to be a must read for both his multitudes of fans and growing legions of converts.

 • af Daniel Silva
  137,95 - 147,95 kr.

  I en isoleret landsby i Andalusiens bjerge begynder en hemmelighedsfuld, fransk kvinde at skrive sine erindringer – historien om en mand, hun engang elskede i det gamle Beirut, og et barn, som blev taget fra hende i sammensværgelsens navn. Kvinden kender til en af Kremls dybeste hemmeligheder – identiteten af KGB’s højst placerede dobbeltagent i Vesten.Kun én mand kan opklare sammensværgelsen – den legendariske spion og chef for den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon. Hans jagt på forræderen fører ham både fra Israel til Østrig og USA og tilbage i tiden til et af koldkrigshistoriens største mysterier. Men uret tikker, og selve den globale verdensorden står på spil i den hemmelige krig mellem øst og vest."Medrivende og fængslende underholdning i særklasse"♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡ FeminaDen anden kvinde er et moderne mesterværk om spionage, kærlighed og forrædderi skrevet af New York Times-bestsellerforfatteren Daniel Silva.

 • af Daniel Silva
  117,95 kr.

  The violent death of a journalist leads secret agent Gabriel Allon to Russia. But this is not the grim Moscow of Soviet times, but a new Moscow, awash in oil wealth and in thrall to a new generation of rich Stalinists plotting to challenge an old enemy: the United States. One such man is Ivan Kharkov, a former KGB colonel.

 • af Daniel Silva
  159,95 - 173,95 kr.

  Jagten på forsvundet Vermeer-maleri bringer Gabriel Allon til DanmarkEfter mordet på en sydafrikansk skibsmagnat kommer Kunstpolitiet på sporet af et stjålet maleri. Og selvfølgelig får de brug den legendariske spion og kunstrestaurator, Gabriel Allon, til at løse opgaven.Maleriet er Koncerten af Johannes Vermeer, ét ud af 13 kunstværker stjålet fra Bostons Isabella Stewart Gardner Museum i 1990. Gabriel Allon slår sig sammen med den danske hacker og mestertyv Ingrid Johansen og opdager, at maleriet har skiftet hænder som en del af en ulovlig forretningsaftale til flere milliarder kroner.Det forsvundne mesterværk er omdrejningspunktet i en sammensværgelse, der, hvis den lykkes, kan sende verden ud i en konflikt af apokalyptiske proportioner. For at forpurre planen må Gabriel foretage sit eget dristige røveri, men træder han forkert, hænger millioner af liv i en tynd tråd.DANIEL SILVA har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog.***Om Portræt af en ukendt kvinde★★★★★”Imponerende plot og en pragtfuld dialog.”– Jyllands-Posten

 • af Daniel Silva
  187,95 - 235,95 kr.

  Den legendariske spion og kunstkonservator Gabriel Allon har endelig løsrevet sig fra den israelske efterretningstjeneste. Han har slået sig ned i Venedig sammen med sin familie, det eneste sted, han har kunnet finde fred i en verden af konflikt.Men freden varer ikke længe, da den excentriske kunsthandler Julian Isherwood kontakter Gabriel for at få hjælp til at efterforske en sag om kunstforfalskning for milliardbeløb. Efter Gabriel tager sagen på sig, bliver han spundet ind i et dødeligt katten-efter-musen spil, hvor intet er som det først tager sig ud.Portræt af en ukendt kvinde er en indlevende rejse gennem den grumme side af kunstverdenen: et sted, hvor skruppelløse forhandlere bedrager deres kunder, og rige investorer behandler de storslåede mesterværker, som var de bare endnu en aktie, der kan købes og sælges for profit.Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  192,95 kr.

  In a spellbinding new masterpiece by #1 New York Times bestselling author Daniel Silva, Gabriel Allon undertakes a high-stakes search for the greatest art forger who ever livedLegendary spy and art restorer Gabriel Allon has at long last severed ties with Israeli intelligence and settled quietly in Venice, the only place where he has ever truly known peace. His beautiful wife, Chiara, has taken over the day-to-day management of the Tiepolo Restoration Company, and their two young children are discreetly enrolled in a neighborhood scuola elementare. For his part, Gabriel spends his days wandering the streets and canals of the watery city, bidding farewell to the demons of his tragic, violent past.But when the eccentric London art dealer Julian Isherwood asks Gabriel to investigate the circumstances surrounding the rediscovery and lucrative sale of a centuries-old painting, he is drawn into a deadly game of cat and mouse where nothing is as it seems.Gabriel soon discovers that the work in question, a portrait of an unidentified woman attributed to Sir Anthony van Dyck, is almost certainly a fiendishly clever fake. To find the mysterious figure who painted it?and uncover a multibillion-dollar fraud at the pinnacle of the art world?Gabriel conceives one of the most elaborate deceptions of his career. If it is to succeed, he must become the very mirror image of the man he seeks: the greatest art forger the world has ever known.Stylish, sophisticated, and ingeniously plotted, Portrait of an Unknown Woman is a wildly entertaining journey through the dark side of the art world?a place where unscrupulous dealers routinely deceive their customers and deep-pocketed investors treat great paintings as though they were just another asset class to be bought and sold at a profit. From its elegant opening to the shocking twists of its climax, the novel is a tour de force of storytelling and one of the finest pieces of heist fiction ever written. And it is still more proof that, when it comes to international intrigue and suspense, Daniel Silva has no equal.

 • af Daniel Silva
  102,95 kr.

  Art restorer, assassin, spyGabriel Allon returns in The Fallen Angel, another blockbuster espionage thriller from #1 New York Times bestselling author Daniel Silva. The acclaimed author of Portrait of a Spy, Silva (a world class practitioner of spy fiction Washington Post) is an undisputed master of the genre who has brought new life to the international thriller (Newsday).A breathtaking adventure that races around the globe, The Fallen Angel begins in Rome, where Allon is called upon to investigate a murder at the Vatican, one with disastrous repercussions that could plunge the world into a conflict of apocalyptic proportions. If you havent yet been drawn into Daniel Silvas thrilling universe of intrigue, danger, and exceptional spycraft, start hereand see why the Philadelphia Inqurer declares that, The enigmatic Gabriel Allon remains one of the most intriguing heroes of any thriller series.

 • af Daniel Silva
  127,95 kr.

  Two families, one terrible secret, and a painting to die for . . .Glastonbury, an art restorer, has been brutally murdered, and the newly discovered Rembrandt he was working on has disappeared.For spy turned art restorer Gabriel Allon, it has been six months since his final showdown with the murderous Russian oligarch and arms dealer Ivan Kharkov. He has severed his ties with the Office with only one thing in mind: recovery. But this unspeakable act of violence once again draws Allon into a world of danger he thought he had left behind for ever.Allon is persuaded to use his unique skills to trace the painting and those responsible for the crimes. As he investigates, he discovers there are terrible secrets connected to the painting, and terrible men behind them. Before he is done, he will have undertaken a journey through some of the twentieth century's darkest history - and come face to face with some of the same darkness within himself.

 • af Daniel Silva
  104,95 kr.

  No. 1 New York Times bestselling author Daniel Silva delivers another stunning thriller in his latest tale of high-stakes international intrigue featuring the inimitable Gabriel Allon.Legendary spy Gabriel Allon is poised to become the chief of Israel's secret intelligence service. But on the eve of his promotion, ISIS detonate a massive bomb in the Marais district of Paris, and a desperate French government wants Gabriel to eliminate the man responsible.They call him Saladin...He is a terrorist mastermind, whose network communicates in total secrecy, leaving Gabriel no choice but to insert an agent into the most dangerous terrorist group the world has ever known. An extraordinary young doctor, she must pose as an ISIS recruit in waiting, a ticking time bomb, a black widow out for blood.

 • af Daniel Silva
  137,95 - 147,95 kr.

  Spionernes hus Da Londons West End bliver rystet af et brutalt terrorangreb, er Gabriel Allon, ny chef for den israelske efterretningstjeneste, slet ikke i tvivl om, hvem der står bag: IS-lederen Saladin. Angrebet er planlagt ned til mindste detalje og dødeligt i sin perfektion. Der er kun én løs tråd. Denne tråd fører Gabriel Allon og hans team til Sydfrankrig og til en af de rigeste mænd i landet, Jean-Luc Martel og hans kæreste, Olivia Watson, en smuk, britisk tidligere fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender på samme måde det blinde øje til, da han indgår forretninger med en mand, hvis eneste mål er at ødelægge hele den vestlige verden. Allon indser hurtigt, at Olivia er hans eneste mulighed for at forhindre det næste terrorangreb. Men kan han vinde hende over på sin side – inden det er for sent?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.