Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Delphine de Vigan

Den franske forfatter Delphine de Vigan er en sand kunstner, og hun formår på imponerende vis at skabe intense skildringer, der tematiserer menneskets almengyldige vilkår. På trods af, at hun startede sin forfatterkarriere relativt sent (hendes debut udkom i 2001, da hun var 35 år), har hun på den korte tid høstet adskillige rosende anmeldelser verden over og vundet flere priser, og hun er dertil hædret med den franske orden "Ordre des Arts et des Lettres". De Vigan er særligt kendt for sine rammende beskrivelser af menneskelige relationer og for at skabe en sitrende intensitet, som formentlig skyldes, at hun tager begreberne fiktion/selvbiografi lige til grænsen og skubber lidt til den i hendes værker. Hun anser nemlig alt omkring sig som potentielt materiale til en ny roman. Denne autobiografiske tilgang gør, at hun ofte sammenlignes med forfattere såsom Suzanne Brøgger, Erling Jepsen og Karl Ove Knausgård.
Hun er født i 1966 i Bologne-Billancourt i Frankrig, men er i dag bosat i Paris, hvor hun bor med sin mand, litteraturkritikeren François Busnel og parrets to børn. Hun har tidligere arbejdet med marketing, men efter sit store gennebrud med "No og mig, "kan hun i dag kalde sig fuldtidsforfatter. Romanen solgte mere end 175.000 eksemplarer i Frankrig og den blev efterfølgende solgt til udgivelse i hele 17 lande.
Her på siden finder du bøger af Delphine De Vigan til din næste læse- eller lytteoplevelse.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Delphine de Vigan
  77,95 - 127,95 kr.

  Den franske bestseller "Alt må vige for natten" er Delphine de Vigans romanportræt af sin mor, en ung hustru og uortodoks småbarnsmor, der kæmper med et manisk sind og et stigende alkoholmisbrug.Den gribende fortælling om moren er samtidig Delphine de Vigans mesterlige afdækning og bearbejdning, på godt og ondt, af en epoke, som ethvert barn af halvfjerdserne vil kunne genkende. Delphine afsøger sin families historie med et sjældent blik for de labyrinter, vi alle bevæger os i – hvor de lyseste øjeblikke ligger side om side med de mørkeste hemmeligheder.Alt må vige for natten blev tildelt Prix du Roman Fnac og Prix Renaudot des Lycéens og var desuden nomineret til Prix Goncourt. Romanen er solgt til udgivelse i 21 lande, og i Frankrig har den solgt over 500.000 eksemplarer.

 • af Delphine de Vigan
  69,95 - 91,95 kr.

  "Af og til spekulerer jeg faktisk over, om ikke der er en anden, der har overtaget din bevidsthed." Delphine de Vigan slog igennem internationalt med den selvbiografiske roman Alt må vige for natten, der solgte over 1 million eksemplarer i hendes hjemland og blev udgivet over hele verden. Nu skal hun i gang med en ny roman. Men hvad skriver man efter den succes? Hvordan kommer man videre? Netop mens hun kæmper med disse overvejelser, møder hun den karismatiske L., der hurtigt bliver en vigtig del af hendes liv. Og L. har sine helt egne og faste forestillinger om, hvad Delphine bør skrive nu. Baseret på en sand historie er en medrivende thriller, der sender hilsner til Stephen Kings Misery. "Fire år efter succesen med Alt må vige for natten udsender Vigan en foruroligende og formidabel roman." Livres Hebdo "Alt må vige for Delphine de Vigan." Le Point

 • af Delphine de Vigan
  137,95 - 183,95 kr.

  Paris, én dag, to skæbner Tidligere elskede Mathilde sit job som projektleder, men efter at hun modsagde sin chef til et møde, er hun blevet kørt ud på et sidespor og bliver ignoreret af alle sine kollegaer. Hun føler sig mere og mere usikker på alt, men da hun opdager, at hun er blevet rykket ned på kontorets pulterkammer, beslutter hun sig for, at noget må ændre sig. Thibault er praktiserende læge og kører rundt til Paris’ ensomme og udsatte patienter. Han har aldrig fået kone og børn, men er dybt forelsket i Lila, der dog holder ham på afstand. Da han endelig får sagt, at de ikke længere kan ses, trækker hun blot på skuldrene. Mens han kører ud på sin daglige runde, overvejer han, om han vil være i stand fastholde sin beslutning. Begge bevæger de sig gennem Paris med al dens larm, ensomhed og fortabte skæbner, men inden dagen er omme, vil deres veje krydses. ”Delphine de Vigan er en sensation.” – The Observer

 • af Delphine de Vigan
  102,95 kr.

  "Af og til spekulerer jeg faktisk over, om ikke der er en anden, der har overtaget din bevidsthed." Delphine de Vigan slog igennem internationalt med den selvbiografiske roman Alt må vige for natten, der solgte over 1 million eksemplarer i hendes hjemland og blev udgivet over hele verden.Nu skal hun i gang med en ny roman. Men hvad skriver man efter den succes? Hvordan kommer man videre? Netop mens hun kæmper med disse overvejelser, møder hun den karismatiske L., der hurtigt bliver en vigtig del af hendes liv. Og L. har sine helt egne og faste forestillinger om, hvad Delphine bør skrive nu. Baseret på en sand historie er en medrivende thriller, der sender hilsner til Stephen Kings Misery.

 • af Delphine de Vigan
  122,95 - 149,95 kr.

  Delphine de Vigan er en sand kunstner og hun formår på imponerende vis at skabe intense skildringer, der tematiserer menneskets almengyldige vilkår. I "De loyale" følger læseren skolelæreren, Hélène, som er vokset op i et voldeligt hjem. Hélène har fået mistanke om, at en af hendes elever, skilsmissebarnet Theo på 12 år, har det svært derhjemme, og hun vil naturligvis gå langt for at hjælpe sin elev. Theo bevæger sig mere og mere ind i en småkriminel verden, og han trækker sin ven Mathis med sig. Mathis’ mor, Cécile, ønsker at hjælpe drengene med at vælge den rette vej i livet, men da hun selv kæmper med en lang række problemer, der gør det umuligt for hende at gribe ind, ser hun i stedet hjælpeløst til. "De loyale" er fortællingen om de bånd, der binder mennesker sammen, både når det er bånd af varm kærlighed, men også når det er kolde lænker smedet på ondskab og had. Du finder selvfølgelig "De loyale" og alle andre bøger af Delphine de Vigan til markedets laveste priser hos tales.dk!

 • af Delphine de Vigan
  227,95 kr.

  Da den seksårige reality-stjerne Kimmy forsvinder fra en legeplads, bliver kriminalassistenten Clara sat på sagen. Sammen med sin otteårige storebror Sammy er Kimmy stjerne på den hyper populære YouTubekanal ”Happy Play”, som bliver bestyret af deres mor, Mélanie. Kanalen har udviklet sig fra en slags reklamekanal til at være en realityserie om de to søskendes liv, og Kimmy og Sammy er blevet kendte ansigter i den franske offentlighed. Clara bliver kastet ind i en verden, hvor små børn er influencere, hvor alter til salg og man kun lever for at blive set. Men er Kimmys tilværelse som barnestjerne forbundet med hendes forsvinden?

 • af Delphine de Vigan
  122,95 - 149,95 kr.

  Laure er 19 år og anorektiker. 175 centimeter. 36 kilo. Under et tremåneders hospitalsophold forsøger hun at forlige sig med de ekstra kilo, der er nødvendige for hendes overlevelse. Langsomt vænner Laure sig til trygheden på den lille hospitalsstue, der bliver rammen om hendes liv. Og efterhånden opstår en ny sult efter livet uden for murene. Dage uden sult er Delphine de Vigans debutroman, som med fordel kan læses som en forløber til den autofiktive, verdensomspændende succes Alt må vige for natten. Delphine de Vigan (f. 1966) fik sit litterære gennembrud med romanen Alt må vige for natten, der lå på bestsellerlisten i mere end et år og har solgt over 1 million eksemplarer. Efterfølgeren Baseret på en sand historie er solgt til udgivelse i 20 lande og har indbragt forfatteren den prestigefyldte franske Goncourt-pris. Dage uden sult, Delphine de Vigans debutroman, udkom oprindeligt under pseudonymet Lou Delvig.

 • af Delphine de Vigan
  127,95 - 183,95 kr.

  Michka er en ældre kvinde uden mand eller børn, der langsomt mister evnen til at tale. Hun bor alene, men må langsomt erkende, at det bliver sværere og sværere at klare sig på egen hånd. Hendes nabo, den unge Marie, og talepædagogen Jérôme forsøger at hjælpe hende, så godt de kan, i hendes kamp for at blive i sit eget hjem. En bevægende og samtidig humoristisk roman om alt det, vi har at være taknemmelige for. De taknemmelige er anden fritstående bog i Delphine de Vigans romantrilogi om menneskelivets følelser. Hvor det i De Loyale var loyalitetens komplicerede former, Delphine de Vigan undersøgte, er det i De taknemmelige taknemmeligheden, der bliver taget under behandling.

 • af Delphine de Vigan
  125,95 kr.

  In this moving autobiographical novel, the narrator's mother, Lucile, raises her two daughters largely alone. A former child model from a large Bohemian family, Lucile is younger and more glamorous than the other mothers: always in lipstick and stylishly dressed, wayward and wonderful. But as the years pass her occasional sadness gives way to overwhelming despair and delusion. This is a story of luminous beauty and rambunctious joy, of dark secrets and silences, revelations and, ultimately, the unknowability of even those closest to us. And in the face of the unknowable, personal history becomes fiction. Nothing Holds Back the Night is universally recognisable and singularly heartbreaking.

 • af Delphine de Vigan
  122,95 - 127,95 kr.

  Lou Bertignac er 13 år gammel. Hun har sprunget to klasser over og er både den mindste, yngste og bedste i klassen. Som enebarn i en familie, hvor faren græder i smug på toilettet, og moren er fjern og deprimeret, bruger hun sin fritid på at udføre videnskabelige forsøg og udtænke teorier om, hvordan verden fungerer. Og så er hun hemmeligt forelsket i Lucas, den højeste, værste, men også mest cool i klassen. Da Lou meget mod sin vilje skal holde et foredrag for klassen, vælger hun nærmest ved et tilfælde hjemløse som sit emne. På Gare d’Austerlitz møder hun No, en 18-årig hjemløs pige, som lader sig interviewe til Lous projekt. De to piger bliver veninder, og venskabet vender op og ned på Lous tilværelse. Hun beslutter sig for at forsøge at redde No og give hende et hjem og en familie. No og mig er en elegant og rørende fortælling om utilstrækkelige forældre og forsømte børn, om styrken af et venskab og ikke mindst den første forelskelse.

 • af Delphine de Vigan
  132,95 kr.

 • af Delphine de Vigan
  298,95 kr.

  ”Yderst tankevækkende og intelligent civilisations- og kulturkritik pakket ind som en hårrejsende psykologisk thriller. Bravo!”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - BerlingskeDa den seksårige reality-stjerne Kimmy forsvinder fra en legeplads, bliver kriminalassistenten Clara sat på sagen. Sammen med sin otteårige storebror Sammy er Kimmy stjerne på den hyper populære YouTubekanal ”Happy Play”, som bliver bestyret af deres mor, Mélanie. Kanalen har udviklet sig fra en slags reklamekanal til at være en realityserie om de to søskendes liv, og Kimmy og Sammy er blevet kendte ansigter i den franske offentlighed. Clara bliver kastet ind i en verden, hvor små børn er influencere, hvor alter til salg og man kun lever for at blive set. Men er Kimmys tilværelse som barnestjerne forbundet med hendes forsvinden?”Romanen er vigtig og burde sætte en debat i gang”❤️❤️❤️❤️❤️ - Femina⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jyllands-Posten”Velskrevet og tankevækkende!” – Bogtanker”En eminent og nervepirrende pageturner” – Litteratursiden.dk

 • af Delphine de Vigan
  127,95 kr.

  ”Yderst tankevækkende og intelligent civilisations- og kulturkritik pakket ind som en hårrejsende psykologisk thriller. Bravo!”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - BerlingskeDa den seksårige reality-stjerne Kimmy forsvinder fra en legeplads, bliver kriminalassistenten Clara sat på sagen. Sammen med sin otteårige storebror Sammy er Kimmy stjerne på den hyper populære YouTubekanal ”Happy Play”, som bliver bestyret af deres mor, Mélanie. Kanalen har udviklet sig fra en slags reklamekanal til at være en realityserie om de to søskendes liv, og Kimmy og Sammy er blevet kendte ansigter i den franske offentlighed. Clara bliver kastet ind i en verden, hvor små børn er influencere, hvor alter til salg og man kun lever for at blive set. Men er Kimmys tilværelse som barnestjerne forbundet med hendes forsvinden?”Romanen er vigtig og burde sætte en debat i gang”❤️❤️❤️❤️❤️ - Femina⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jyllands-Posten”Velskrevet og tankevækkende!” – Bogtanker”En eminent og nervepirrende pageturner” – Litteratursiden.dk

 • af Delphine de Vigan
  125,95 kr.

 • af Delphine de Vigan
  102,95 - 145,95 kr.

 • af Delphine de Vigan
  107,95 kr.

 • - A Novel
  af Delphine de Vigan
  255,95 kr.

  Adults are as lost as the children they should be protecting, as the lives of four people trapped in a conspiracy of silence hurtle toward a desperate and devastating act.Twelve-year-old Théo and his friend Mathis have a secret. Their teacher, Hélène, suspects something is not right with Théo and becomes obsessed with rescuing him, casting aside her professionalism to the point of no return.Cécile, mother of Mathis, discovers something horrifying on her husband's computer that makes her question whether she has ever truly known him.Respectable facades are peeled away as the lives of these four characters collide, moving rapidly toward a shocking conclusion. Delphine de Vigan has crafted a lean, darkly gripping, and compulsively readable novel about lies, loneliness, and loyalties.

 • af Delphine de Vigan
  87,95 kr.

  La collection « Connaître une oeuvre » vous offre la possibilité de tout savoir de No et moi de Delphine de Vigan grâce à une fiche de lecture aussi complète que détaillée. La rédaction, claire et accessible, a été confiée à un spécialiste universitaire. Cette fiche de lecture répond à une charte qualité mise en place par une équipe d¿enseignants. Ce livre contient la biographie de Delphine de Vigan, la présentation de No et moi, le résumé détaillé, les raisons du succès, les thèmes principaux et l¿étude du mouvement littéraire de l¿auteur.

 • af Delphine de Vigan
  90,95 kr.

 • af Delphine de Vigan
  107,95 kr.

 • - Forfattere om kunst fra Louisianas samling
  af Tomas Espedal, Delphine de Vigan, Christian Kracht, mfl.
  237,95 kr.

  I bogen, Looking Writing Reading Looking, går 26 internationale forfattere i dialog med kunstværker fra Louisianas Samling. Forfatterne åbner vores øjne for værkerne med deres særlige, poetiske blik. Igennem en bred vifte af litterære genrer som digt, essay, erindringer og noter viser bogens bidrag, hvor forskelligt man kan opleve kunst. Forfatterne er her læsere af kunstværket – og herfra kan vi selv læse videre. I kunsten og i litteraturen. Bogens bidragsydere er Georgi Gospodinov, Colm Tóibín, Claudia Rankine, Richard Ford, Peter Laugesen, Chris Kraus, Sjón, Anne Carson, Roxane Gay, CAConrad, Mariana Enriquez, Hiromi Itō, Delphine de Vigan, Domenico Starnone, Yoko Tawada, Jacques Roubaud, Gunnhild Øyehaug, Eileen Myles, Tomas Espedal, Christian Kracht, Guadalupe Nettel, Anne Waldman, Matias Faldbakken, Chigozie Obioma, Péter Nádas og Tahar Ben Jelloun. I bogen omtales blandt andet værker af Francis Bacon, Asger Jorn, Henry Heerup, Alicja Kwade og mange andre.

 • af Delphine de Vigan
  190,95 kr.

  Fransk bestsellerroman om to piger, tre venner og en familie i opløsning. Lou Bertignac er 13 år gammel og går i gymnasiet. Hun har sprunget to klasser over og er både den bedste og den yngste i klassen. Hun er enebarn med en deprimeret mor og en magtesløs far, og i fritiden udtænker hun teorier, der skal tæmme verden. Og så er hun hemmeligt forelsket i Lucas, den ældste og dårligste – men mest cool – i klassen. Da Lou skal forberede et projekt til skolen, vælger hun tilfældigvis hjemløse som sit emne. På Gare’d’Austerlitz træffer hun No, en 18-årig hjemløs pige, som lader sig interviewe til Lous projekt. De to piger bliver veninder, og venskabet vender op og ned på Lous tilværelse – ikke mindst da Lou beslutter sig for at forsøge at redde No og give hende et hjem og en familie. En elegant, rørende og anderledes fortælling om familie og hjem(løshed), utilstrækkelige forældre og forsømte børn, og – naturligvis – den første forelskelse.

 • af Delphine de Vigan
  92,95 kr.

  Translated from the French by George MillerThe new novel from the author of Richard & Judy pick No and Me

 • af Delphine de Vigan
  117,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.