Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Desberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Will, Desberg & Papiére
  162,95 kr.

  Der er fuld udblæsning og spænding i dette album. Der er tale om tre kortehistorier med vores to venner der som vanligt kommer ud for lidt af hvert. Det erogså værd at bemærke at vi med dette album kan præsentere ny forfatter på Tim& Thomas serien. Det er sidste album tegnet af Will.I sigtekornet var Wills sidste Tim & Thomas (1990). De tre korte historier blevsamlet i belgisk album 39 som dette danske album svarer til.En ny tegner overtog serien fra album 40-45 (som udkom frem til 1997).Vi udsender naturligvis også de nyere historier eftersom Forlaget Zoom viludsende Tim & Thomas serien komplet.

 • af Will & Desberg
  148,95 kr.

  Videnskabsmænd fra fremtiden der advarer? Det er det rene science fiction men kan der være noget om snakken? Der sker underlige ting og pludselig er Tim & Thomas igen kastet ind i en historie hvor deres modstander endnu engang er deres største fjende, Chok.

 • af Will & Desberg
  149,95 kr.

  Tim & Thomas er løbet tør for penge men det bekymrer nu ikke vore to venner. Så Tim tager på ferie og undervejs møder han en pige der får ham viklet ind i et Formel Et løb.Pigen er datter af en opfinder der har gjort en fantastisk opfindelse, men der er desværre onde kræfter på spil og det ender i et større drama hvor vore to venner kommer i livsfare …

 • af Desberg & Vrancken
  150,95 kr.

  Der er penge på spil. Mange penge. Og der er tale om en gigantisk svindelaffære der trækker tråde til 2. verdenskrig.Larry Max tager til Schweiz for at komme til bunds i den noget spegede sag.

 • af Desberg & Vrancken
  102,95 kr.

  Mød Larry B. Max. Han arbejder for IRS – det amerikanske skattevæsen. Men Larry sidder ikke bare på et kontor og gennemgår bilag. Han er lidt mere aktiv ude i marken og det er bestemt ikke kedeligt at være omkring ham … faktisk kan det være farligt … det kan være dødbringende.Udkommer for første gang på dansk.

 • af Will & Desberg
  172,95 kr.

 • af Will & Desberg
  160,95 kr.

  Hitler lever stadig! Men haner blevet gammel og affældig,og det samme gælder hanstrofaste partifæller. Kan ensagnomspunden ungdomseliksirgive ham og hans hær ungdommensvitalitet tilbage – og ultimativthjælpe dem med at genrejse DetTredje Rige?Tim og Thomas kommer på sporetaf denne frygtelige hemmelighed ogvil gøre alt for at forhindre Hitler iat overtage verdensherredømmet.Historien fører os fra Sydamerikaover Venedig til Grækenlandog Afrika og bringer vore heltei karambolage med giftslanger,piratfisk og amazoner samt en hæraf aldrende nazister. Især Tim får

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.