Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ditte Dahl Lisbjerg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 7 tiltag der giver mere natur i haven
  af Ditte Dahl Lisbjerg
  90,95 kr.

  Vi vil ha’ mere natur i haven Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur. Nyheden var en mavepuster for mange, og blev anledning til overvejelser om hvad man selv kan gøre for at hjælpe insekterne – og i den sammenhæng er haven et oplagt sted for en indsats. Siden 2012 har biolog Ditte Dahl Lisbjerg skrevet på bloggen VildeHaver.dk, og har her forsøgt at inspirere helt almindelige haveejere til at gøre enkle ting, der kan give mere plads til naturen inden for havelågen. Helt konkret anvises syv små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse. Alle steder kan der skabes plads og grundlag for mere biodiversitet; flere sommerfugle og vilde bier. At have en vild have er ikke bare at lade stå til. Haven skal stadig passes, men bl.a. kan plæneklipperen tage en slapper. Gift skal selvfølgelig ud, og kvasbunken skal ikke altid køres på genbrugsstationen, men kan derimod blive et påskønnet gemmested for pindsvin, insekter og småfugle. Bogen er holdt i et enkelt og letforståeligt sprog. Den emmer af smittende begejstring, og er det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil give plads til natur uden for sin egen dør. Med en lille bog fuld af inspiration håber biologen, at dette blive det næste ’hønsestrik’, så de danske haver kan komme til at summe af liv.

 • - farver, knuder og signaler
  af Ditte Dahl Lisbjerg
  85,95 kr.

  En finurlig bog om det hemmelige sprog som tales i slips.- Hvorfor har præsident Bush altid enten rødt eller blåt slips på?- Hvordan bruger man selv sit slips til at kommunikere om sin person?Få svar på dette og meget mere i bogen "Slips - farver, knuder og signaler"

 • - Mere natur tættere på
  af Ditte Dahl Lisbjerg, Katrine Turner & Lilli Gruwier
  180,95 - 242,95 kr.

  Kom skridtet videre fra den simple frøblanding med denne bog, der har alt, hvad man skal vide, når man vil have mere biodiversitet i sin have og naturen helt tæt på.Både blandt dyr og planter oplever vi i disse år en artsmæssig tilbagegang, og der er en stigende bevidsthed om, at vi skal give mere plads til den vilde natur. Et godt sted at starte er i sin egen have. I Vildskab i haven har tre eksperter samlet den nyeste viden om biodiversitet i haven og deler ud af deres erfaringer med anlægning og pleje af vilde haver og natur i byen. De gennemgår emner som planter, levesteder, indretning og pleje og viser forskellige haver og konkrete løsninger med fokus på liv og biodiversitet og større mangfoldighed i haven. Følger man bogens enkle principper, kan man selv sætte rammen for, hvordan biodiversiteten kan folde sig helt ud i ens egen have. Bogen er fuld af konkret inspiration, råd og tips, der kan bruges, hvad enten man har en altankasse, en klassisk villahave, en stor naturgrund eller blot gerne vil vide noget om bynatur. Med den kommer man hurtigt i gang med at skabe sit eget lille paradis for biodiversiteten – og for sig selv.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.