Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Ditte Ingemann

Filter
Filter
Genre
  • (1)
  • (15)
  • (4)
  • (1)
Type
  • (13)
  • (10)
Format
  • (12)
  • (10)
  • (1)
Sprog
  • (16)
  • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (0)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Serie
  • (1)
Tag
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Ditte Ingemann
    80,00 - 208,95 kr.

    Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G. I hendes nye personlige kogebog Vegetar finder du alt fra morgenmad og snacks til mættende hovedretter, salater og søde sager. Fælles for de over 140 retter er, at de er sunde og velsmagende, og så repræsenterer de det nye grønne moderne danske køkken anno 2016. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny inspiration. Det kan også være, du bare har brug for gode ideer til kødfrie dage – du behøver ikke at være fuldtidsvegetar for at få glæde af bogen. Den afspejler Dittes eget liv, hendes køkken og den mad, hun spiser i hverdagen – hun lever ikke 100 procent vegetarisk, men kødet er det sekundære i hendes kost og grøntsagerne det primære.

  • - 177 opskrifter på greenies & smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
    178,95 kr.

    Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre. I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild. Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer: Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før. Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel. Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

  • - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt
    af Ditte Ingemann
    45,95 - 298,95 kr.

    GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN… … sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere grøntsager på menuen i hverdagen. I MIT GRØNNE KØKKEN finder du 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder forfatter Ditte Ingemann det. Er du vegetar, kan du have stor glæde af bogen, men det er ikke en klassisk vegetarbog. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.

  • af Ditte Ingemann
    132,00 - 188,95 kr.

    Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget mere – faktisk er Ditte Ingemann, der selv spiser salat hver dag, tilbøjelig til at mene, at en salat kan ALT. Det viser salat- og grøntsagseksperten i sin nye bog, hvor hun slår et slag for at få redefineret begrebet ”salat”, så ordet forstås i sin bredeste forstand. Det gør hun i form af 75 nye, sprøde, sunde og saftige salatopskrifter til enhver lejlighed og for enhver smag. Der er alt lige fra de simple og de lune, til de fyldige, de festlige, de feminine og de maskuline samt de supersunde. I bogen finder man også opskrifter på salatens bedste ven, nemlig tilbehør og toppings som brød, saltede mandler, bagte tomater, gode dressinger m.m., som alt sammen sætter kulør på salatskålen. Ditte giver også tips til, hvordan man nemt kan sammensætte salater, festlige salatmenuer samt ikke mindst til godt salatgrej. Endelig har bogen en gennemgang af Dittes ”10 superhelte” i salatmæssig sammenhæng: spidskål, blomkål, tomat, squash, græskar, fennikel, jordskok, glaskål, aubergine og knoldselleri. Læseren får gode råd om, hvad de kan bruges til, hvilke krydderier de passer godt sammen med, og hvordan konsistens og smag bliver ved forskellig tilberedning.

  • af Anne Hjernøe & Ditte Ingemann
    145,00 - 218,95 kr.

    To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier. Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for sund mad med vægt på det grønne – og det må gerne smage af noget. I deres køkken er det ikke de nordiske smage, der dominerer. De er mere betaget af det arabiske/nordafrikanske/mellemøstlige køkken, som formår at bruge masser af varme krydderier på en meget afstemt måde. Dette er en bog med hverdags- og gæstemad med masser af skøn smag. Det er krydret uden at være stærkt og mildt uden at være kedeligt. Retterne er bare nænsomt krydret med sikker hånd, så der ikke er tvivl om, at her er alle grundsmagene på spil, så ens smagsløg bliver glade, og maden mætter bedst muligt. Retterne er også inspireret af Mellemøsten, men Anne og Ditte har lavet dem på deres måde, hvor de har mikset råvarer fra både nord og syd, og hvor de fx laver mange flere sprøde ting, end man ville gøre andre steder, så maden fremstår moderne, aromatisk og sanselig og ikke mindst mere grøn. Hvis man drømmer om krydrede simreretter, fladbrød med fyld, smukke, sprøde salater, aromatiske fiskeopskrifter og vidunderlige desserter, så kan man altså med fordel starte her. Ud over de mange lækre retter rummer bogen også et væld af bløde, krydrede dips, sprøde brød, hjemmelavede krydderblandinger og fermenterede lækkerier. Alt sammen lavet med råvarer, som kan købes alle vegne. Alle de smukke billeder i bogen er taget af den engelske fotograf, David Loftus, bl.a. kendt fra alle Jamie Olivers kogebøger, on location i solfyldte Marokko, blandt velduftende appelsiner og glinsende granatæbler, hvilket gør bogen værd at eje alene for billedsidens skyld. Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og udvikler opskrifter for bl.a. Aarstiderne. Ditte stod senest bag succeserne Vegetar (2016) og Salatsnedker (2017). Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet AnneMad og sammen med journalist Anders Agger bl.a. har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og det gamle Danmark og snart er aktuel med temalørdage fra England om Brexit. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer, Sunde salater, Sunde grønne retter, Grill & Grønt og senest Hverdag, alle Politikens Forlag.

  • - Sund & slank med få kulhydrater
    af Ditte Ingemann
    45,95 - 248,95 kr.

    Slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager? Der er mange gode grunde til at skrue ned for kulhydraterne – og med LOW CARB fra The Food Club er det blevet både let og lækkert.LOW CARB fra The Food Club er en inspirerende sundhedsbog til alle, der elsker god mad – men gerne vil tabe sig, spise sundere eller bare holde vægten. Bogen rummer mere end 80 fantastiske opskrifter på sund, velsmagende low carb-mad. Det betyder få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter. Til gengæld masser af proteiner, sprøde grøntsager og sunde fedtstoffer. Og selvfølgelig også sunde, lækre desserter.LOW CARB fra The Food Club er proppet med livsglæde og skøn mad, der ikke kun giver dig slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager – det smager også fantastisk. Sund behøver nemlig ikke være kedeligt, siger forfatter Ditte Ingenmann.”Jeg vil gerne inspirere til sund mad, der smager godt – og som alle kan være med på. Det lyder måske kedeligt at undvære brød og søde sager i det daglige, men sådan behøver det ikke være, og netop derfor har jeg skrevet denne bog.”I BOGEN FÅR DU:* 80 skønne low carb-opskrifter på alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til sunde snacks og lækre desserter.* Masser af tips og tricks til low carb-kost.* Menuplaner, der gør det let for dig at sammensætte dit nye low carb-liv og følge det.Ditte Ingemann er passioneret madelsker, bachelor i ernæring og sundhed og kvinden bag Danmarks smukkeste blog, The Food Club, hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden. Ditte er også forfatter til ”Sunde søde sager fra The Food Club” og ”Salater fra The Food Club”.

  • - Uden sukker og hvedemel
    af Ditte Ingemann
    248,95 kr.

    Med inspiration fra denne smukke kogebog kan du nu snuppe en energibar, når du går sukkerkold, eller servere en dejlig dessert for din familie - uden dårlig samvittighed . SUNDE SØDE SAGER indeholder mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is, energi-snakcs og desserter - samt et kapitel med sundt børneguf. De søde sager indeholder ikke hvidt raffineret sukker, men er derimod sødet med alternativer som frisk eller tørret frugt, rå honning, sirup, palmesukker mm. Mange af opskrifterne er desuden glutenfrie. Bagest i bogen findes et mini-leksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegyndere trygt kan prøve kræfter med at bage sukker- og glutenfrit.

  • af Ditte Ingemann, Søren Ejlersen & Christel Pixi
    178,95 kr.

    Ny grøn bagebog fra Aarstiderne byder på et helt nyt univers af naturlige kager, som alle kan bage. Vi er i clean cakes-genren, hvor naturlighed og grønne sager, frugter og bær, nødder, mel, smør og sukker er omdrejningspunktet. Og hvor fondant, farvestoffer og kunstigheder er bandlyst! Clean cakes ikke bare smager bedre; de er også til at lave uden 117 ingredienser fra en specialbutik, hvilket er en stor fordel, når du får lyst til at bage en kage onsdag aften efter lukketid. Når du bager kager af de gode ting, du har i køleskabet og på køkkenhylderne, er det ikke kun nemmere, sundere og sjovere, men faktisk også mere økonomisk. Og så kan både børn og voksne være med. Bogens ca. 50 kageopskrifter er fordelt på 5 kapitler. De evigtgode skærekager og loafs, som både børn og voksne sætter pris på. De fine tærter, der kan gøre det ud for desserter. Cookies, så kagedåsen altid er fyldt op til den lille lækkersult. Små kager, som brownies og muffins, der er hurtigt bagt og hurtigt spist. Og sidst men ikke mindst de moderne ’open side’-lagkager, som ikke skjules bag pynt og glasurer, men viser de gode bunde og mousser, de er bygget af. Clean cakes er ikke helsekager, det er bare kager bagt af gode, rene råvarer – så som sukker.

  • af Ditte Ingemann
    145,00 - 208,95 kr.

    Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grønne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgænger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære.Rigtig mange danskere har allerede for længst indført en kødfri dag eller er gået skridtet videre og spiser vegetarisk både to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet så almindeligt at spise helt vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration.Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kærligt blik på danskernes traditionelle livretter, som fortsat er højt elskede, men også fungerer perfekt med et grønt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller med kartoffelsalat, grøn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnødder? Det får man svar på her. Andre opskrifter giver bud på den bedste speltotto, måltidssalater, supper, tærter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs… alt sammen superlækker aftensmad, der mætter.Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske køkken, men også et stort og varieret repertoire, så man undgår at gå død i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men også til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgæster i weekenden. Slutteligt har Ditte på modigste vis givet sit bud på en grøn jul.

  • - Is, kager, desserter & søde sager
    af Ditte Ingemann
    123,95 kr.

    Vil du gerne forkæle dit barn - men undgå tilsat sukker? Så har du fundet den rigtige bog.’SUKKERFRI BØRNEFEST’ er en glad kogebog fyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdag og når der skal hygges hjemme i sofaen, i skolen eller børnehaven. Der er enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som I skal lave sammen. Men fælles for dem er, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer.Bogen indeholder opskrifter på alt fra boller & varm kakao til is, smoothies, små & store kager og masser af søde sager. Bogen henvender sig både til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner, der har en ’nul sukker politik’. Opskrifterne kan nemlig let ganges op, så der er nok til alle.DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag Danmarks populæreste blogs The Food Club. Hun er desuden forfatter til ’Low carb fra The Food Club’, ’Sunde søde sager fra The Food Club’ og ’ Salater fra The Food Club’.Ps. De voksne må også godt smage!

  • - I klimakøkkenet
    af Ditte Ingemann
    165,95 kr.

    GRØNT I FRONT I klimakøkkenet Kogebogen er til alle, der gerne vil være klimavenlige i køkkenet. Med udgangspunkt i klimamadpyramiden – en opdateret version af den velkendte madpyramide – laver Ditte Ingemann lækker og bæredygtig mad. Bogen er bygget op, så den er nem at overskue. Opskrifterne beskrives simpelt og nemt forståeligt, så alle kan være med. Klimaforkæmper Anders Morgenthaler står bag bogens forord, og så folder Ditte Ingemann bogens dogmer ud helt kort – hvilke principper er opskrifterne lavet ud fra, hvilke varer er de bedste at vælge? Derudover følger ti simple råd til hjemmekøkkenet, der handler om rester, madsspild, indpakning, opbevaring, sæson, dyrkning med mere. De 60 lækre opskrifter er inddelt efter årstid, og hver opskrift er udstyret med en beregning af rettens CO2-belastning. Udgivet af Samvirke.

  • - Spis dig stærk i behandlingsforløbet
    af Ditte Ingemann
    202,95 kr.

    Kræft og kost er en kogebog til dem, som er i gang med et behandlingsforløb for kræft. Bogen præsenterer baggrundsviden om kost, ernæring og kræftbehandling og ikke mindst 60 velsmagende opskrifter. Den inspirerer til, hvordan man kan få tilstrækkelig mad og holde vægten, så man er bedst rustet til at klare sygdom og bivirkninger, der kan være i forbindelse med behandlingen. Bogen er skrevet af Ditte Ingemann. I 2018 fik hendes mand en yderst sjælden og aggressiv type kræft, som krævede hård behandling. Ditte var ved hans side, indtil han desværre gik bort i sommeren 2019. Ditte savnede inspirerende kogebøger med opskrifter på ernæringsrigtig og lækker mad, der var god at spise under kræftbehandling. Hun satte sig derfor for at skabe en smuk og indbydende kogebog med opskrifter fyldt med energi og protein. Det er mad, man har lyst til at spise, selv om man har nedsat appetit, er duftsensitiv, har kvalme og er træt. I bogens indledning forklares det, hvorfor det er vigtigt at spise energitæt og proteinrigt under og lige efter kemobehandling. Herefter følger et kort kapitel om myter om kræft og ernæring. Så følger 60 opskrifter, der er inddelt i morgenmåltider, mættende retter, snacks og søde sager.

  • - Måltider til det lille køkken
    af Ditte Ingemann
    202,95 kr.

    Maden går SOLO. Velsmagende, hyggelig og æstetisk aftensmad for én person med kloge råd til at mindske madspild, anvende råvarer på nye måder og købe overvejet og lækkert ind.Det bedste ved kun at lave mad til dig selv er, at du kan lave dine egne favoritter – sæt dig til bords med en velanrettet tallerken og bevar respekten om det sunde måltid. Så spiser du godt i eget selskab.Ditte bor alene, efter at hun mistede sin mand. Det betød, at Ditte måtte finde en anden måde at lave og spise mad på, og det var ikke uden udfordringer. SOLO er til dig, som kun er én i husholdningen, så det bliver både nemt, sjovt og indbydende at lave mad til sig selv.

  • - 177 opskrifter på greenies og smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
    138,95 kr.

    ENDNU NEMMERE, SUNDERE OG VILDERE END AT JUICE!Søren Ejlersen og Ditte Ingemann giver dig 177 opskrifter på livgivende GREENIES og styrkende SMOOTHIES – fra de nemme og børnevenlige til de vilde og voksne. Et helt nyt drikkeunivers af blendede frugter, grøntsager, nødder og superfoods. Og det eneste, du behøver for at forvandle alverdens sunde råvarer til flydende guld, er en blender!Drik grove grøntsager til morgenmad, som eftermiddagssnack eller før træning. Fyld dine depoter med frugtfibre og gode olier eller giv din krop et udrensende pause med en af Søren og Dittes BLENDERTURE. DRIK DIG MÆT I FRUGT OG GRØNT – ALT KAN BLENDES!Dette er en ebog med såkaldt fixed laoyut. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

  • - Kraut, Kimchi, og Kombucha
    af Ditte Ingemann, Søren Ejlersen & Shane Peterson
    118,95 kr.

    Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende te-drik KOMBUCHA. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. Bliv klog på KRAUT, KIMCHI og KOMBUCHA, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.

  • - Is, kager, desserter og søde sager
    af Ditte Ingemann
    45,95 kr.

    Vil du gerne forkæle dit barn - men undgå tilsat sukker? Så har du fundet den rigtige bog.’SUKKERFRI BØRNEFEST’ er en glad kogebog fyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdag og når der skal hygges hjemme i sofaen, i skolen eller børnehaven. Der er enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som I skal lave sammen. Men fælles for dem er, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer.Bogen indeholder opskrifter på alt fra boller & varm kakao til is, smoothies, små & store kager og masser af søde sager. Bogen henvender sig både til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner, der har en ’nul sukker politik’. Opskrifterne kan nemlig let ganges op, så der er nok til alle.DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag Danmarks populæreste blogs The Food Club. Hun er desuden forfatter til ’Low carb fra The Food Club’, ’Sunde søde sager fra The Food Club’ og ’ Salater fra The Food Club’.Ps. De voksne må også godt smage!

  • af Ditte Ingemann
    107,62 kr.

    Sie mochten gerne mehr Gemuse essen? Sie sind Vegetarier oder essen wenig Fleisch? Sie erwarten Gaste, die Vegetarier sind? Kein Problem! Sie finden in "e;Veggie-Love"e; 80 superleckere vegetarische Rezepte, die Spa machen - nicht nur beim Kochen, sondern vor allem beim Essen! Fur jeden Anlass ist etwas Passendes dabei: kalte und warme Salate, Suppen, Hauptgerichte, leckere Extras wie Brote und Dips. Sorgsam wurde dabei auf die abwechslungsreiche Auswahl der Zutaten geachtet. Es gibt saisonale Rezepte mit alten Gemusesorten sowie asiatische und orientalische Rezepte mit einer Portion Fernweh. Jedes dieser Gerichte ist in maximal 30 Minuten zubereitet. Und fur den Fall, dass Fleischesser in der Familie oder unter den Gasten sind, gibt Ditte Ingemann Tipps, welche Fleisch- oder Fischsorte am besten zu welchem Rezept passt. Das ist gesunde Veggie-Kuche fur alle!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.