Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Diverse forfattere

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Diverse forfattere
  192,95 kr.

  Tag med på en fantastisk rejse i bogen 'Turen går til Europas smukkeste vandreruter'. Denne bog er skrevet af forskellige forfattere og blev udgivet i 2019. Den tager dig med på en opdagelsesrejse til de mest betagende vandreruter i Europa. Fra de højeste bjergtinder til de dybeste skove, denne bog vil guide dig gennem det utrolige landskab og de unikke oplevelser, som Europa har at byde på. Den er ideel for både erfarne vandrere og dem, der bare er på udkig efter deres næste eventyr. Bogen er en del af Politikens Forlags udgivelser, som er kendt for deres høje kvalitet og omfattende indhold. Så hvis du er klar til at udforske Europas smukkeste vandreruter, er denne bog det perfekte sted at starte.

 • af Diverse forfattere
  94,95 kr.

  Drab på Bandidos-rocker ved bombesprængning: Var den kraftige bombe, der eksploderede ved Københavns Amtssygehus i Glostrup, en terrorbombe eller var der et rockeropgør i gang? Charles Manson - frelser eller forfører?:Var Charles Manson, nu fængslet på 35. år, en frelser eller en forfører - og hvordan kunne han få andre til at begå mord for sig?Politiets Verden giver et enestående indblik i politiets efterforskningsmetoder. Rigtige politifolk fortæller indgående og grundigt om sager, vi alle kender fra aviser og tv.

 • af Diverse forfattere
  337,95 kr.

  Breve fra... er en samling af personlige breve fra de sidste to århundreder. De er skrevet af forfattere, billedkunstnere og filosoffer såvel som menige soldater, modstandsfolk og flygtninge. De er sendt fra så forskellige steder som New Zealand, Rigshospitalet, Stockholm og Grønland. Det er breve, der for et kort øjeblik ophæver adskillelsen i tid og sted mellem den, der skriver, og den, der læser. Anmeldelser:♥♥♥♥♥ "En delikat samling breve skrevet af danskere fra hid og did." – PolitikenBreve fra... er en formidabel dokumentsamling, der lader os besøge andres inderste i breve, der oftest er skrevet i en af livets undtagelsessituationer, hvor meget, måske alt, står på spil." – Weekendavisen"Breve er liv i ord på godt og ondt, og det liv, der engang strømmede fra det nu uddøende kommunikationsmiddel, afspejles fint i nærværende interessant diffuse og smukt layoutede brevsamling, hvor mange af brevene kan ses i deres oprindelige maskinskrevne form." ★★★★ – BerlingskeBogen indeholder breve fra: Søren Kierkegaard,
 H.C. Andersen, Herman Bang, Karen Blixen, Asta Nielsen, Gustaf Munch-Petersen, Børge Outze, Tove Ditlevsen, Shadi Angelina Bazeghi,
 Pia Arke mfl.

 • af Diverse forfattere
  67,95 kr.

  Julens sange er 8 smukke julehæfter i med alle de sange, vi synger, når vi går rundt om juletræet. Hvert hæfte har sit eget nostalgiske julemotiv på forsiden, så alle i familien kan vælge sit eget sanghæfte. Julehæfterne kommer i en lille, fin mappe, så de let kan gemmes væk og findes igen fra år til år. SANGE I HÆFTERNE:Dejlig er den himmel blåEt barn er født i BethlehemDejlig er jordenJulen har bragt velsignet budGlade jul, dejlige julKimer, I klokkerJuletræet med sin pyntDet kimer nu til julefestHøjt fra træets grønne topPå loftet sidder nissen

 • af Diverse forfattere
  92,95 - 138,95 kr.

  En række fremtrædende danskere, født i årene 1940-1950, fortæller om deres opvækst i halvtredserne - et årti, der var præget af efterkrigstidens vægt på tryghed og faste rammer, mens en ny ungdomskultur så småt begyndte at røre på sig. Alle bidrag er nyskrevne, og skribenterne er: Margrethe Auken, Leif Davidsen, Uffe Ellemann-Jensen, Daimi Gentle, Gretelise Holm, Bertel Haarder, Birthe Kjær, Samuel Rachlin, Bjarne Reuter, Merethe Stagetorn, Charlotte Strandgaard, Flemming Quist Møller.

 • af Diverse forfattere
  86,95 kr.

  Detaljerede folde ud-kort. Skarpt og inspirerende udvalg af attraktioner, spisesteder, butikker, steder at gå ud og steder at bo. Præcise beskrivelser. Praktiske oplysninger og praktisk format. Gør Madeira til en større oplevelse. Kort og godt.

 • af Diverse forfattere
  73,95 - 366,95 kr.

  Eventyrsamlingen "1001 nat" omhandler vesirdatteren Sheherezade, som er blevet gift med kong Shahriyar, der er berygtet for at myrde sine hustruer efter bryllupsnatten. I et desperat forsøg på at redde sit liv, begynder Sheherezade at fortælle kongen eventyr, for i det mindste at udskyde den dødsdom, som hun har hængende over hovedet. Første bind byder blandt andet på eventyr om den første, anden og tredje sheiks fortællinger, historien om fiskeren og ånden og historien om kon Sindibads falk.

 • af Diverse forfattere
  94,95 - 138,95 kr.

  En række kendte mennesker, født i årene 1930-1940, fortæller om deres personlige oplevelser om en opvækst i et årti, der var præget af besættelse, vareknaphed og hårde isvintre, men også af fællesskab og hjælpsomhed. Ingen af bidragene har været publiceret før. Skribenterne er: Niels Barfoed, Hanne Bech Hansen, Vigga Bro, Hans Hertel, Kjeld Hillingsø, Jørn Hjorting, Bent Jørgensen, Olaf Nielsen, Hanne Marie Svendsen, Poul Thomsen, Henrik Voldborg, Niels Birger Wamberg, Jane Aamund.

 • af Diverse forfattere
  46,95 kr.

  Dommen lød på 16 års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt, da den nu 56-årige tyske statsborger Günther (navn opdigtet) i september 2009 fik sin dom for nedskydningen og drabet på den vietnamesiske grillejer Nhut Thai Ngyuen. Drabet skete ved Tex-grillen i Bogense i december 2004 og var et af de mest opsigtsvækkende og koldblodige mord på Fyn i det sidste årti. I flere år så det ellers ud til, at Günther skulle slippe af sted med at have skudt Nhut Thai Nguyen, men efter flere års resultatløs efterforskning fik politiet i 2008 hul på sagen.

 • af Diverse forfattere
  36,95 kr.

  Ved Retten I Lyngbys dom af 12. juni 2009 blev Stein Bagger efter en hurtigt afviklet tilståelsessag straffet med fængsel i syv år for særdeles omfattende dokumentfalsk og bedrageri. At straffen, som udmålingsmæssigt er blandt de længste i Danmark for økonomisk kriminalitet, alligevel ikke blev strengere skyldtes ifølge dommens konklusion, at: "Stein Bagger o et ekstraordinært omfang har medvirket til sagens opklaring, således at sagen uanset sit betydelige omfang har kunnet fremmes til dom inden for syv måneder efter anmeldelsen til politiet. Det er videre tillagt betydning, at Stein Bagger er fremkommet med oplysninger, der er afgørende for opklaringen af strafbare handlinger begået af andre."

 • af Diverse forfattere
  51,95 kr.

  Gangsterdrab i dyreparken i Ishøj:Begik den cyklende drabsmand i Dyreparken et rovmord, eller var der tale om et gangsterdrab? Tyveri af bøger fra Det Kongelige Bibliotek:Hvordan kunne det lykkes den pæne bibliotekar fra Det Kongelige Bibliotek at stjæle i hundredvis af nationale klenodier og sælge dem på auktion?Politiets Verden giver et enestående indblik i politiets efterforskningsmetoder. Rigtige politifolk fortæller indgående og grundigt om sager, vi alle kender fra aviser og tv.

 • af Diverse forfattere
  97,95 kr.

  Gå på opdagelse i New York med Politikens Kort og godt om New York. Bogen indeholder en lang række fremragende og detaljerede folde ud-kort, der giver læseren et godt overblik over samtlige New Yorks områder og kvarterer. Desuden rummer Kort og godt om New York et håndplukket udvalg af attraktioner – herunder både kendte seværdigheder og overraskende oplevelser. For hvert område får man et inspirerende udvalg af gode spisesteder, sjove og interessante butikker samt forslag til steder at gå ud i New York. Der er tale om præcise beskrivelser i et kompakt og praktisk format. Kort og godt.

 • af Diverse forfattere
  92,95 kr.

  Gå på opdagelse i Englands hovedstad med Politikens Kort og godt om London. Bogen indeholder en lang række fremragende og detaljerede folde ud-kort, der giver læseren et godt overblik over samtlige byens områder og kvarterer. Desuden rummer Kort og godt om London et nøje håndplukket udvalg af attraktioner - herunder både store, kendte seværdigheder og overraskende oplevelser. For hvert område er der således bl.a. et Inspirerende udvalg af gode spisesteder, spændende butikker og forslag til steder at gå ud. Der er tale om præcise beskrivelser i et kompakt og praktisk format. Kort og godt.

 • af Diverse forfattere
  922,95 kr.

  En række fremtrædende danskere, født i årene 1960-1970, fortæller om deres barndom i et farverigt årti, som mange husker, og de fleste har en mening om. Det var i de år, hvor såkaldt progressive initiativer som Roskilde Festival, Thylejren, Tvindskolerne og Christiania opstod. Den danske rødstrømpebevægelse fik for alvor vind i sejlene, og på Femø inviterede man til ø-lejr kun for kvinder. Den fri abort blev indført. Kvindebands som Hos Anna og Shit & Chanel blev hurtigt populære. Og for første gang nogensinde fik Danmark en kvinde som royalt overhoved.Med tekster af Kim Bildsøe Lassen, Lars Bom, Christine Feldthaus, Charlotte Fich, Julie Hastrup, Jimmy Jørgensen, Gitte Løkkegaard, Søren Anker Madsen, Isabella Miehe-Renard, Christian Mohr Boisen, Henrik Palle, Signe Ryge Petersen og Signe Wenneberg. Udgivelsen er en storskrift-udgave i et bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Diverse forfattere
  93,95 kr.

  En samling af afskedbreve fra de unge mænd og kvinder i hele Europa, der stod overfor en henrettelse under 2. verdenskrig. Et hjerteskærende og rørende indblik i modstandsbevægelsen som den så ud i 1940-45, i de skæbner, der mistede livet i kampen for en bedre verden. De foreliggende breve stammer fra modstandskredse i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Danmark, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, Jugoslavien, Luxembourg, Norge, Polen, Sovjetunionen, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

 • af Diverse forfattere
  36,95 kr.

  De værste gadekampe i Danmark siden anden verdenskrig brød ud om aftenen den 18. maj 1993 i den københavnske bydel Nørrebro. Det skete, da resultatet af folkeafstemningen om Danmarks tilslutning til EF-Unionen blev et ja til Unionen. 300 militante unge med rod i det ‘‘autonome‘‘ københavnske ‘‘BZ-miljø‘‘ invaderede en del af Nørrebro i en planlagt aktion, der skulle ende med en voldsom konfrontation mod politiet.For første gang siden krigen måtte politiet skyde mod en angribende folkemængde. Politiet affyrede 113 skud. 11 aktivister blev ramt af skud. 92 politifolk kom til skade under urolighederne.

 • af Diverse forfattere
  36,95 kr.

  Her fortælles om, hvordan to mænd forøvede tyverier af pengesedler i millionbeløb, og om hvorledes begges familier blev involverede deri. Det begyndte med kammeratlig snak om muligheden af at lave ‘‘det store kup‘‘. Sammenholdt med ønsker om dels at skaffe penge til finansiering af bil, hus og hashhandel samt rejser blev der dog snart taget beslutning om at udføre et sådant kup.Næsten tre millioner kr. i valuta, delt mellem tre mænd, rakte dog kun til deres forøgede forbrug i 7 måneder, hvorefter kuppet skulle gentages.

 • af Diverse forfattere
  36,95 kr.

  En 7-årig pige udsattes for en oprørerende seksualforbrydelse, myrdedes og skjultes i en affaldspapirsæk, der blev kastet i en sø. Hele Danmark forfærdes.

 • af Diverse forfattere
  173,95 kr.

  De nytestamentlige apokryfer er navnet på en gruppe af tidlige kristne tekster, der ikke fandt optagelse i den kristne kanon. Ikke desto mindre er det spændende læsning, der giver et indblik i den mangfoldighed af skrifter, som fandtes i den tidlige kristendoms historie.De nytestamentlige apokryfer har både litterært og religiøst mange lighedspunkter og berøringsflader med Det Nye Testamente. De enkelte skrifter er forsynet med indledning og bibliografi. Til studiebrug og for den bibelinteresserede.Oversættelse, indledninger og noter ved Jørgen Ledet Christiansen og Helge Kjær Nielsen.

 • af Diverse forfattere
  94,95 kr.

  I december 1992 finder politiet den 35-årige Karsten brutalt myrdet i sit hjem i Aalborg. Mistanken falder hurtigt på Karstens kone, Bente, og hendes nye samlever, John, der dog begge nægter sig skyldige. Selvom politiet investerer mange ressourcer i sagen, så hindrer manglen på tekniske spor i første omgang en opklaring af drabet, og sagen må beklageligvis henlægges.   På trods af at spekulationer om drabet fortsætter hos politiet, går der yderligere 10 år før et nyt drab, der også involverer en af Bentes nærmeste, giver anledning til at genåbne den gamle sag. Efterhånden som den nye sag optrevles, finder politiet flere og flere chokerende beviser på, at Bente har været langt mere udspekuleret og manipulerende end først antaget, og nettet strammes nu om "Den sorte Enke."    Politiets Verden giver et enestående indblik i politiets efterforskningsmetoder. Rigtige politifolk fortæller indgående og grundigt om sager, vi alle kender fra aviser og tv.

 • af Jeff Matthews, Jesper Bernt, Tomas Lagermand Lundme, mfl.
  96,95 kr.

  Nyskrevne erotiske noveller af en række mandlige danske forfattere – samt en svensk og en italiensk. Bidrag af Jeppe Krogsgaard Christensen, Daniel Gillet, Åke Edwardson, Tomas Lagermand Lundme, Jesper Bernt, Giorgio D’Avalos, Jeff Matthews, Henrik List og Asger Schnack.Udkommer kun som e-bog.

 • af Diverse forfattere
  117,95 kr.

  Med DETTE ER IKKE EN KRIMI præsenteres 12 nyskrevne fortællinger fra nogle af Danmarks bedste forfattere – og en enkelt islænding.Bogens formål er at sætte krimigenren under debat. Forfatterne er blevet bedt om at skrive en historie, der undersøger krimilitteraturen, problematiserer den – eller dekonstruerer den, om man vil. Resultaterne er lige så overraskende, som de er forskellige, men fælles for teksterne er, at de tager udgangspunkt i krimigenren uden at være et traditionelt bud på samme.Svend Åge Madsen, Einar Már Gudmundsson, Pia Juul, Mette Moestrup, Lars Frost, Harald Voetmann, Dennis Gade Kofod, Jens Blendstrup, Kristina Stoltz, Hans Otto Jørgensen, Torben Munksgaard, Mette Thomsen

 • af Diverse forfattere
  94,95 kr.

  BITRE MANDLER indeholder julehistorier af ti danske krimi- og spændingsforfattere:Dan TurèllAnders BodelsenLeif DavidsenElsebeth Egholm,Inger Wolf Gretelise HolmMikkel BirkegaardLiv Mørk Anna GrueLotte & Søren Hammer

 • af Diverse forfattere
  69,95 kr.

  Franziska Pigulla und Friedrich Schoenfelder entführen uns in die Welt der schönsten deutschen Märchen und verzaubern mit ihrer angenehmen Stimme. Erzählt werden ​Der Froschkönig, Rotkäppchen, Der standhafte Zinnsoldat, Die Prinzessin auf der Erbse und viele weitere. Ideal zum Einkuscheln und Zuhören während der kalten Jahreszeit.Friedrich Schoenfelder (1916-2011) war ein deutscher Schauspieler und Synchronsprecher. Nach der Kriegsgefangenschaft startete er seine Karriere als freischaffender Schauspieler und wurde in vielen Städten engagiert. Neben Theaterstücken spielte er zudem in zahlreichen deutschen Filmen mit.Franziska Pigulla (1964-2019) war eine deutsche Schauspielerin, Synchronsprecherin und Nachrichtensprecherin. Berühmtheit erlangte sie insbesondere durch die deutsche Synchronisation der Stimme von Demi Moore. Des Weiteren lieh sie Videospiel-Charakteren ihre Stimme und sprach Hörbücher ein.

 • af Diverse forfattere
  46,95 kr.

  "Odenses historie går tilbage til den hedenske tid (navnet udledes af ’Odin’ og ’Ve’ (helligdom)) og den kan således smigre sig med at være en a Nordens ældste byer; i historien nævnes den første gang, da kejser Otto den 3. i året 987 skænkede Odense Bispestol nogle privilegier. Beliggende midt i det fede Fyn, har den altid været en anselig by; dens glansperiode faldt i den katolske tid, og dens ry var navnlig stort, da Knud den hellige, der blev dræbt i Albani Kirke, blev kanoniseret i året 1101."Odense bugner endnu i dag af spændende historie og store kulturoplevelser, ligesom egnene omkring den rummer enorm naturskønhed. "Odense og omegn" er en rejsefører fra 1903, som fortæller, hvilke seværdigheder byen og egnen bød på i starten af det tyvende århundrede. Mange er endnu hyppigt besøgt den dag i dag, hvorimod andre er gået i glemmebogen.Rejseguiden er skrevet af en lang række forskellige forfattere, der tilsammen gør bogen til en alsidig og fyldestgørende beskrivelse af området.

 • af Diverse forfattere
  64,95 kr.

  I 1898 kostede en billet til toget fra København til Aarhus fire kroner og halvtreds øre for en rejse på tredje klasse, og turen varede godt otte timer. Den jyske hovedstad og omegn bød på masser af seværdigheder – som den dag i dag også er populære udflugtsmål – og fine overnatningsmuligheder. Alt det og meget mere kan man læse om i Den danske Turistforenings lille rejsefører for Aarhus og omegnI kølvandet på Den nordiske Industri-, Landbrugs- og Kunstudstilling i København i 1888 oprettedes Den danske Turistforening, der blev den første af sin art i Danmark. Turistforeningen udgav flere rejseførere henvendt til både danske og udenlandske turister.

 • af Diverse forfattere
  73,95 kr.

  Den nordiske historie bugner af sagn og legender om helte og guder, der ikke blot er spændende læsning, men også siger meget om den skandinaviske folkesjæl. En lang række forfattere genfortæller her både mere og mindre kendte sagn og legender fra den ældre Edda. Bogen indeholder både sagn om helte og guder og fortæller blandt andet historien om Sigurd og Fafner, Odin og Vaftrudner, Tor og Alvis samt Vølvens spådom."Den ældre Edda" er genfortalt af en række forskellige forfattere.

 • af Diverse forfattere
  36,95 kr.

  "Kullaberg er rigt på sagn om trolde og underjordiske. Almindelig kendt er fortællingen om kullamanden, der skal have levet på Valdemar Sejrs Tid, og som forudsagde Dankongen den skæbne, han sønner skulle få."Kullen i Skåne har altid været kendt for sin vidunderlige og storslåede natur, og igen og igen dukker området op i både danske og svenske sagn. Den lille rejseguide fra 1895 fortæller om Kullen og den skønne omegns smukkeste naturområder, historie og kulturliv. Det er både interessant at se, hvad der har ændret sig siden dengang, men også hvor mange af de samme ting der stadig i dag trækker turister til.Rejseguiden er skrevet af en lang række forskellige forfattere, der tilsammen gør bogen til en alsidig og fyldestgørende beskrivelse af området.

 • af Diverse forfattere
  36,95 - 64,95 kr.

  Før i tiden var Anya den friske type, der altid var klar på sjov og ballade. Men siden bruddet med Jonas har hun befundet sig i et dunkelt virvar, hvor alting føles uoverstigeligt, og hun tilbringer derfor det meste af tiden i sengen. Det ønsker Anyas veninde Maria at sætte en stopper for, og hun overtaler derfor Anya til at tage med på skiferie i Barcelonas bjerge. Her hyrer hun den lækre skiinstruktør Tyler til at hjælpe dem i gang, og til Anyas store overraskelse inviterer hun ham med hjem til middag om aftenen. Og hvem ved... Måske er Marias forsøg på at muntre Anya op lige det, der skal til? Novellesamlingen indeholder Kvinden og fiskeren, Ridetimen, Skiflirten og Mindet om ham. Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotik.

 • af Diverse forfattere
  46,95 - 64,95 kr.

  Lige siden hun flyttede ind i sin nye lejlighed for to uger siden, har hedebølgen ligget som en tung dyne over byen. Og situationen blev kun værre, da hun fik det første glimt af sin lækre underbo. Siden da har hun ikke kunnet holde op med at dagdrømme om ham. En dag finder hun endelig et påskud til at komme i kontakt med ham. Hun inviterer ham op på sin steghede terrasse for at få hans hjælp til at samle sine nye havemøbler. Og han hjælper hende gerne, for et eller andet sted ved de begge godt, at det er noget helt andet, hun vil bruge ham til.Novellesamlingen indeholder Min roommates legetøj, Nabohjælp, Brunch og multiorgasmer og Kunstnerens muse.Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotik.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.