Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
E L James

Bøger af E L James

Den engelske forfatter, E. L. James (Erika Mitchell), blev født i 1963. Hun er bedst kendt for sin erotiske trilogi ”Fifty Shades of Grey”, der har tryllebundet og underholdt kvinder verden over. Før sin debut som romanforfatter, studerede E. L. James historie på University of Kent i Sydøstengland. Hun arbejde derefter i mange år inden for TV-branchen. E. L. James begyndte først at skrive i 2009, hvilket resulterede i at en ny verden åbnede sig op for hende. Hun blev efter sigende inspireret til at skrive sine historier, efter at have stiftet bekendtskab med Twilight-bøgerne, skrevet af Stephenie Meyer. I 2011 udgav E. L. James således selv sin første bog ”Fifty Shades of Grey” på internettet. Den blev hurtigt en kæmpe succes og er sidenhen blevet udgivet i papirform. Efterfølgende udgav E. L. James ”Fifty Shades Darker” og ”Fifty Shades Freed”. Trilogien om den magtfulde Chistian Grey og hans interesse for en lidt hårdere form for sex, har begejstret kvinder i alle aldre. E. L. James bøger er blevet solgt i mere end 100 millioner eksemplarer verden over, og er blevet oversat til flere forskellige sprog. I 2012 blev hun udnævnt til en af verdens 100 mest indflydelsesrige personer i det amerikanske blad ”Time magazine”. I 2015 blev ”Fifty Shades of Grey” filmatiseret og vist i biograferne verden over. Den blev en kæmpe succes og havde blandt andet skuespillerne Dakota Johnson og Jamie Dornan på rollelisten. Planen er at de to andre bøger i trilogien, skal filmatiseres i løbet af de næste år, hvilket fans verden over glæder sig til. Er man til hede kærlighedshistorier og varme kinder, så er bøgerne af E. L. James det perfekte valg.

Foto af Nino Munoz
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af E L James
  92,95 - 154,95 kr.

  Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.Pressen skriver:»… hygge af den slags, man godt kan få lidt røde kinder af at læse.«– Femina

 • af E L James
  92,95 - 124,95 kr.

  Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.

 • af E L James
  92,95 - 124,95 kr.

  Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 10 millioner eksemplarer i USA.Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.Pressen skriver:»… på trods af, at flere afsnit i bogen kan kalde rødmende kinder frem, er jeg helt overbevist om, at jeg er nødt til at læse de kommende to bind.«***** – JydskeVestkysten  »„Fifty Shades“ er fræk, farlig og driver af sex.«**** – Fredericia Dagblad»… det er en slags nabovirkelighed, der kan hive ideer og relationer ud af hverdagen og lyse på dem. Også erotisk.«**** – Nordjyske Stiftstidende»Spændingen lever i fantasien om alle de farlige ting, som er sjovere at tænke på end at opleve.« – Information

 • af E L James
  116,95 - 124,95 kr.

  Ny bog af E L James. Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har tusindvis af læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel.I den nye roman giver hun læserne mulighed for at opleve fortællingen på ny, men denne gang set med romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedpersons øjne. Læserne kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en malstrøm af følelser, han ikke kan forstå, men heller ikke kan modstå.Pressen skriver:»Vi finder ud af, hvad det præcis er ved Anastasia Steele, Grey ikke kan stå for, og vi kommer en smule tættere på at forstå Grey som det komplekse, multifacetterede mandfolk han er. … Vinklen gør Grey mere interessant end de andre E. L. James-udgivelser.«- Femina»Fans af Fifty Shades-serien vil i hvert fald ikke blive skuffede over Grey. De, der gerne vil forarges, har på deres side igen noget at blive forargede over. Succesen er hjemme. I enhver forstand. «*** - Berlingske»Han har virkelig brug for hjælp den stakkels mand, og heldigvis ved læsere af den oprindelige trilogi, at han kan ændre sig – at han dybt inde har et hjerte fyldt med kærlighed. Bogen er perfekt til en weekend sviptur, man er godt underholdt og får et nyt syn på Christian og Anastasias komplicerede forhold. «- Litteratursiden.dk

 • af E L James
  116,95 - 146,95 kr.

  Så er der godt nyt fra E L James, forfatteren til den internationale bestseller-serie Fifty Shades of Grey. Fra hjertet af det pulserende London over Cornwalls dramatiske landskaber og videre til det vilde men smukke Balkan inviterer E L James i sin helt nye roman The Mister med på en rutsjebanetur fyldt med kærlighed, fare og begær og holder læseren fanget til sidste side.

 • - Fifty Shades I mørket fortalt af Christian
  af E L James
  116,95 kr.

  Opfølgeren til Grey fortalt af Christian fortæller, hvordan Christian må dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia forelskede sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav blev for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand, så kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

 • - Fifty Shades Fri fortalt af Christian
  af E L James
  154,95 kr.

  E L James vender tilbage til Fifty Shades med en dybere og mørkere side af kærlighedshistorien, der har forført millioner af læsere verden over. Genoplev lidenskaben, kærligheden og dramaet fra Fifty Shades Fri gennem Christian Greys øjne.Århundredets bryllup står for døren, Christian Grey skal langt om længe giftes med sin Anastasia Steele. Men fortiden har lange skygger, og tvivlen nager. Vil han virkelig kunne blive den ægtemand, Ana fortjener?Christian og Anas lidenskab for hinanden brænder stærkere end nogensinde før, men hendes egenrådighed vækker stadig Christians største frygt og sætter hans behov for kontrol på prøve. Og mens gamle fjender bringer dem i fare, truer et fejltrin med atflå dem fra hinanden.Kan Christian ryste fortiden af sig, finde fred og lære at acceptere Anas ubetingede kærlighed?Kan Christian endelig blive sat fri?

 • - The #1 Sunday Times bestseller
  af E L James
  95,95 kr.

 • af E L James
  221,95 kr.

  Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.

 • af E L James
  92,95 kr.

  Ny bog af E L James. Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har tusindvis af læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel.I den nye roman giver hun læserne mulighed for at opleve fortællingen på ny, men denne gang set med romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedpersons øjne. Læserne kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en malstrøm af følelser, han ikke kan forstå, men heller ikke kan modstå. Pressen skriver:»Vi finder ud af, hvad det præcis er ved Anastasia Steele, Grey ikke kan stå for, og vi kommer en smule tættere på at forstå Grey som det komplekse, multifacetterede mandfolk han er. … Vinklen gør Grey mere interessant end de andre E. L. James-udgivelser.«- Femina»Fans af Fifty Shades-serien vil i hvert fald ikke blive skuffede over Grey. De, der gerne vil forarges, har på deres side igen noget at blive forargede over. Succesen er hjemme. I enhver forstand. «*** - Berlingske»Han har virkelig brug for hjælp den stakkels mand, og heldigvis ved læsere af den oprindelige trilogi, at han kan ændre sig – at han dybt inde har et hjerte fyldt med kærlighed. Bogen er perfekt til en weekend sviptur, man er godt underholdt og får et nyt syn på Christian og Anastasias komplicerede forhold. «- Litteratursiden.dk

 • - Book Three of the Fifty Shades Trilogy
  af E L James
  90,95 - 221,95 kr.

  MORE THAN 150 MILLION COPIES SOLD WORLDWIDELook for E L James's passionate new love story,The Mister, available now.When unworldly student Anastasia Steele first encountered the driven and dazzling young entrepreneur Christian Grey it sparked a sensual affair that changed both of their lives irrevocably. Shocked, intrigued, and, ultimately, repelled by Christian's singular erotic tastes, Ana demands a deeper commitment. Determined to keep her, Christian agrees.Now, Ana and Christian have it alllove, passion, intimacy, wealth, and a world of possibilities for their future.But Ana knows that loving her Fifty Shades will not be easy, and that being together will pose challenges that neither of them would anticipate.Ana must somehow learn to share Christian's opulent lifestyle without sacrificing her own identity. And Christian must overcome his compulsion to control as he wrestles with the demons of a tormented past.Just when it seems that their strength together will eclipse any obstacle, misfortune, malice, and fate conspire to make Ana's deepest fears turn to reality.This book is intended for mature audiences.

 • - Fifty Shades Fri fortalt af Christian
  af E L James
  116,95 kr.

  E L James vender tilbage til Fifty Shades med en dybere og mørkere side af kærlighedshistorien, der har forført millioner af læsere verden over. Genoplev lidenskaben, kærligheden og dramaet fra Fifty Shades Fri gennem Christian Greys øjne.Århundredets bryllup står for døren, Christian Grey skal langt om længe giftes med sin Anastasia Steele. Men fortiden har lange skygger, og tvivlen nager. Vil han virkelig kunne blive den ægtemand, Ana fortjener?Christian og Anas lidenskab for hinanden brænder stærkere end nogensinde før, men hendes egenrådighed vækker stadig Christians største frygt og sætter hans behov for kontrol på prøve. Og mens gamle fjender bringer dem i fare, truer et fejltrin med atflå dem fra hinanden.Kan Christian ryste fortiden af sig, finde fred og lære at acceptere Anas ubetingede kærlighed?Kan Christian endelig blive sat fri?

 • af E L James
  95,95 - 154,95 kr.

  And what will she do when she learns that he's been hiding secrets of his own?From the heart of London through wild, rural Cornwall to the bleak, forbidding beauty of the Balkans, The Mister is a roller-coaster ride of danger and desire that leaves the reader breathless to the very last page.

 • af E L James
  135,95 kr.

  Erlebe die Sinnlichkeit, die Romantik und das Drama des sensationellen Welterfolgs »Fifty Shades of Grey. Befreite Lust« durch die Gedanken und Träume von Christian Grey. Christian Grey und Anastasia Steele haben den Bund fürs Leben geschlossen - doch die Ehe stellt sie vor große Herausforderungen. Obwohl ihre Leidenschaft heißer und stärker brennt denn je, rührt Anas trotziger Geist immer noch an Christians dunkelsten Ängsten und provoziert sein Bedürfnis nach Kontrolle. Als alte Rivalitäten wieder aufbrechen, droht eine falsche Entscheidung, Christian und Ana endgültig auseinanderzureißen.

 • af E L James
  128,95 kr.

  Endlich! Band 3 von »Fifty Shades of Grey« aus Christians Sicht als HörbuchDu bist herzlich eingeladen zur Hochzeit des Jahrzehnts, wenn Christian Grey Anastasia Steele zur Frau nimmt. Aber ist er wirklich für die Rolle des Ehemanns geschaffen? Sein Vater ist sich unsicher, sein Bruder will einen mörderisch guten Junggesellenabschied organisieren, und seine Verlobte möchte lieber nicht schwören, ihm zu gehören ...Die Ehe stellt Christian und Ana vor große Herausforderungen. Obwohl ihre Leidenschaft heißer und stärker brennt denn je, rührt Anas trotziger Geist immer noch an Christians dunkelsten Ängsten und provoziert sein Bedürfnis nach Kontrolle. Als alte Rivalitäten wieder aufbrechen, droht eine falsche Entscheidung, Christian und Ana endgültig auseinanderzureißen. Ist Christian in der Lage, die Albträume seiner Kindheit und die Qualen seiner Jugend zu überwinden und sich selbst zu retten? Findet er Vergebung und kann endlich Anas bedingungslose Liebe annehmen, nachdem er die Wahrheit über seine Herkunft herausgefunden hat? Kann Christian endlich befreit werden?Ungekürzte Lesung mit Mark Bremer3 MP3-CDs, 27h 28min

  • 128,95 kr.
 • af E L James
  135,95 kr.

  E L James kehrt in die Welt von »Fifty Shades« zurück - mit einer intensiveren und dunkleren Version der Liebesgeschichte, die Millionen von Menschen auf der ganzen Welt in ihren Bann gezogen hat.Ihre leidenschaftliche, sinnliche Affäre endete in Schuldzuweisungen und gebrochenen Herzen, aber Christian Grey kann Anastasia Steele nicht vergessen. Fest entschlossen sie zurückzugewinnen, versucht er, seine dunkelsten Begierden und sein Bedürfnis nach absoluter Kontrolle zu unterdrücken und Ana die Liebe zu geben, nach der sie sich sehnt. Aber die Schrecken seiner Kindheit verfolgen ihn noch immer, und Anas intriganter Boss, Jack Hyde, will sie ganz für sich. Kann Christians Vertrauter und Therapeut Dr. Flynn ihm helfen, sich seinen inneren Dämonen zu stellen? Oder wird die krankhafte Obsession seiner beiden ehemaligen Geliebten, Elena und Leila, Christian zum Verhängnis? Und wenn Christian es wirklich schaffen sollte, Ana zurückzuerobern, hätte ihre Liebe angesichts seiner dunklen Vergangenheit überhaupt eine Chance?

 • af E L James
  145,95 kr.

  Fifty Shades of Grey - erotischer geht es nicht.Sie ist 21, Literaturstudentin und in der Liebe nicht allzu erfahren. Doch dann lernt Ana Steele den reichen und attraktiven Unternehmer Christian Grey kennen - die Begegnung mit ihm hat sie zutiefst verwirrt, aber sie kommt von ihm nicht los. Denn Christian hat etwas in ihr berührt. Und als er einige Zeit später wieder vor ihr steht, kann sie nicht anders, als ihren Gefühlen nachzugeben. Von da an ist nichts mehr wie zuvor. Denn Christian führt Ana ein in eine dunkle, gefährliche Welt der Liebe - in eine Welt, vor der sie zurückschreckt und die sie doch mit unwiderstehlicher Kraft anzieht ...Der Auftakt zum Welterfolg von E L James. Hochwertig veredelte Geschenkausgabe (Umschlag mit Soft-Touch-Haptik, Lesebändchen).

 • af E L James
  121,95 kr.

  Fifty Shades of Grey - erotischer geht es nicht.Zunächst scheint sich Christian tatsächlich auf Ana einzulassen, und die beiden genießen ihre Leidenschaft und die unendlichen Möglichkeiten ihrer Liebe. Aber Ana ist sich bewusst, dass es nicht einfach sein wird, mit Christian zusammenzuleben. Ana muss vor allem lernen, Christians Lebensstil zu teilen, ohne ihre Persönlichkeit und ihre Unabhängigkeit zu verlieren. Und Christian muss sich von den Dämonen seiner Vergangenheit befreien.>Das große Finale des Welterfolgs von E L James.

 • af E L James
  121,95 kr.

  Fifty Shades of Grey - erotischer geht es nicht.Verunsichert durch die gefährlichen Leidenschaften und dunklen Geheimnisse ihres Liebhabers Christian Grey, bricht Ana Steele ihre Beziehung zu dem attraktiven jungen Mann ab und versucht wieder ein ruhiges Leben zu führen. Aber Anas Verlangen nach Christian ist ungebrochen, so sehr sie dies auch zu verleugnen sucht. Als Christian vorschlägt, sich wenigstens noch ein einziges Mal mit ihr zu treffen, willigt Ana daher sofort ein - und beginnt erneut eine Affäre mit ihm. Eine höchst gefährliche Affäre, in der sie immer wieder Grenzen überschreitet, in der sie aber auch mehr über die Vergangenheit von Christian erfährt - eine Vergangenheit, die ihn zu einem ebenso verletzlichen wie faszinierenden Mann gemacht hat, der seitdem mit seinen inneren Dämonen kämpft. Gleichzeitig sieht sich Ana der Eifersucht der Frauen gegenüber, die vor ihr Christians Liebhaberinnen waren. Und sie muss die wichtigste Entscheidung ihres Lebens treffen. Eine Entscheidung, bei der ihr niemand helfen kann ...Der zweite Teil der Bestseller-Trilogie von E L James.

 • af E L James
  146,95 kr.

  Fifty Shades of Grey - erotischer geht es nicht.Sie ist 21, Literaturstudentin und in der Liebe nicht allzu erfahren. Doch dann lernt Ana Steele den reichen und ebenso unverschämt selbstbewussten wie attraktiven Unternehmer Christian Grey bei einem Interview für ihre Uni-Zeitung kennen. Und möchte ihn eigentlich schnellstmöglich wieder vergessen, denn die Begegnung mit ihm hat sie zutiefst verwirrt. Sosehr sie sich aber darum bemüht: Sie kommt von ihm nicht los. Christian führt Ana ein in eine dunkle, gefährliche Welt der Liebe - in eine Welt, vor der sie zurückschreckt und die sie doch mit unwiderstehlicher Kraft anzieht ...Der Auftakt zum Welterfolg von E L James.

 • - Fifty Shades Darker as Told by Christian
  af E L James
  419,95 kr.

 • af E L James & B D McMackin
  760,95 kr.

  Robert James, a retired military man living in Las Vegas with his family, foresees the economic fall of America. He realizes that when America falls, Las Vegas is the last place on Earth one would want to be living in. He gathers a group of his friends and informs them of what he strongly believes is coming. He and most of his friends form a survival group. When they witness the nation self-destruct and fall into chaos, Las Vegas becomes a death trap. When law and order breaks down, thugs and large gangs run amok, attacking anyone who can't defend themselves. The group, led by Robert James, flee the city to seek a safe haven for their families. Robert's son, Ryan, kills a white supremacist brother in self-defense. The group finds themselves being pursued by a rogue army led by Bates, a white supremacist bent on revenge. Valiantly the group fights for their lives, encountering danger and death at every turn in the road.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.