Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Elias Helfer

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anna-Marie Helfer & Elias Helfer
  63,94 kr.

  "Forsømte skvadder-hoveder! Æd græs!"Høvding Grom er rasende. Hans folk har kludret i det. De har intet røvet på deres sidste togter, og nu har orkerne hverken mad eller penge.Men så får de besøg af Lumske Leif. Og han ved, hvor der er penge at stjæle.Janus spiller rollespil for første gang.Læs, hvordan det går.

 • af Anna-Marie Helfer & Elias Helfer
  63,94 kr.

  "Jeg får jomfru Adele.Jeg er nemlig den bedste ridder." Kim spiller ridder.Og det gør Janus ogsåHan udfordrer til duel."Den bedste ridder vinder:Æren og jomfruen!"Men jomfru Adele har andre planer. Og duellen er aflyst.Der er nemlig fjender i skoven.

 • af Anna-Marie Helfer & Elias Helfer
  63,94 kr.

  Janus står vagt i Katrinestad.Han spiller væbner Mikael.Han skal holde tyve og røvere ude af byen.Og han skal stoppe slagsmål.Det er nemlig en væbners opgave.Hvis der ellers var en tyv på spil.Og hvis der bare var et slagsmål.Janus keder sig lidt.Han står bare og glor.Men pludselig sker der noget!

 • af Anna-Marie Helfer & Elias Helfer
  63,94 kr.

  Janus er ork, og orker hader elvere. Nu har elverne dræbt Gammelmor, og Janus er klar til hævn: "Død over elverne!"Diane er elver. Hun går i klasse med Janus, og Janus synes, hun er ret sød.Mon Janus får sin hævn?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.