Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Elsebeth Egholm

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Elsebeth Egholm
  187,95 - 222,95 kr.

  Koncertpianisten Malou Beck mister på samme tid både sin mor og sin musik. Under oprydning i morens lejlighed finder Malou og hendes søster en gammel lakplade – en Chopin-indspilning fra 1930’erne med en fransk pianist, Sophie Costeau, indspillet på et helt særligt flygel. Musikken er magisk, og da hun ser fotoet på omslaget, ser hun, at Sophie ligner hende selv. Har deres mor holdt på en familiehemmelighed?For at finde sandheden om Sophie og finde flyglet til sin ven, instrument- samleren Elias, tager hun til Lorraine i Frankrig. Men sproget driller. Som tolk hyrer hun derfor Cody Blake, en amerikaner med en dyster fortid, som bor på en husbåd ved Moselfloden. Han er guitarist i et coverband, for i musikken kan han glemme sig selv. For Cody er Malou den, der kan gøre ham hel. For Malou er han den, der kan vise vej tilbage til det, hun har mistet. Men der er hensyn, der vejer tungere end kærligheden.

 • af Elsebeth Egholm
  95,95 - 167,95 kr.

  En fjende uden ansigt. Et ansigt uden navn. Hun jagter en morder ... Ansigtsblinde Rina fører et hemmeligt dobbeltliv. Om dagen er hun praktiserende læge i Aarhus, om natten forvandler hun sig til Private Eye, byens anonyme street artist, som klatrer høje bygninger. Men hendes sikkerhed i klatringen har lidt et knæk. Lige siden en ung klatrer blev sparket i døden fra sjette etage, har hun været grebet af en uvant nervøsitet og skyldfølelse. Hun begynder at begå fejl og opdager, at hun ikke er den eneste. En frygt har bredt sig i klatremiljøet, hvor det forlyder, at den dræbte var på sporet af Private Eyes virkelige identitet. Rina indser, at morderen må findes, før vedkommende – der måske selv er en formidabel klatrer – slår til igen. Opklaringen bringer hende sammen med efterforsker Helge Stanek, som arbejder på en sag om en løsrevet arm, der er skyllet op på Djursland. Sammen og hver for sig bliver de trukket ind i et spind af lånehajer, vold og udnyttelse af kvinder. Men hvem er ven og hvem er fjende, når man ikke kan genkende ansigter?

 • af Elsebeth Egholm
  102,95 - 137,95 kr.

  Han ved, hvor hun er. Hun er på flugt. Og det er ikke første gang ... Rina kan ikke genkende ansigter. Hun er læge, men om natten lever hun et dobbeltliv: For at kompensere for sit handicap og selvbehandle en svær barndom klatrer hun på høje bygninger og laver anonym street art under navnet Private Eye. Men en nat går det galt. En ung mand styrter i døden tæt på Prismet i Aarhus, hvor hun netop har klatret. Og da hun kommer hjem, bliver hun overfaldet af en mand med en kniv. Ting begynder at ske, og hun ved, at nogen er efter hende. Da efterforskeren Helge Stanek konfronterer hende, har hun sine egne grunde til at lyve, og han har sine egne grunde til at acceptere løgnen. Han forsøger at beskytte hende, men da Rina bliver mistænkt for drab, må hun flygte fra både politiet og sin ansigtsløse forfølger. Og det er ikke første gang, hun er på flugt. I Jeg finder dig altid introducerer Elsebeth Egholm en ny og anderledes hovedperson, Rina. Om forfatteren: Elsebeth Egholm (f. 1960) er født og opvokset i Aarhus. Efter en årrække på Det jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev herefter ansat på bl.a. Berlingske Tidende. Egholm debuterede i 1999 med De frie kvinders klub og har siden udgivet en række bøger. Første bind om Dicte Svendsen, Skjulte fejl og mangler, udkom i 2001, og Dødvægt er den 9. bog i serien. Med Tre hundes nat fra 2011 og De dødes sjæles nat fra 2012 har forfatteren udgivet endnu to bøger, hvor Dicte Svendsens søn, Peter Boutrup, er hovedperson, mens både Boutrup og Dicte Svendsen i Eget ansvar fra 2013 spiller hovedrollerne. Elsebeth Egholm er blandt Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England.

 • af Elsebeth Egholm
  102,95 - 137,95 kr.

  Under en storm i Middelhavet mellem Malta og søsterøen Gozo kæntrer en flygtningebåd fra Libyen. Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd. Da Bo og Natasha senere forsvinder, kæder Dicte og den lokale efterforsker Jack Spiteri det sammen med Natashas fotos. En af færgens passagerer ligner nemlig til forveksling den døde kvinde i havet. Og da Natashas lig findes for foden af klipperne, mens Bo er pist væk, stiller spørgsmålene sig for alvor i kø: Hvem er de to identiske piger, og hvorfor skulle den ene dø? Hvad er det for en viden, der har kostet Natasha livet? For at kende Bos skæbne, er Dicte nødt til at arbejde tæt sammen med en mand, hun er mere end tiltrukket af. Efterforskningen kører op i gear, da liget af endnu en ung pige skyller op på Siciliens kyst, og en samvittighedsplaget Dicte må forholde sig til den gamle sandhed, at hvide liv tillægges større værdi, end sorte.

 • af Christian Mørk, Anna Grue, Elsebeth Egholm, mfl.
  72,95 - 73,95 kr.

  Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.

 • af Elsebeth Egholm
  102,95 - 103,95 kr.

  Sommerferie og hedebølge i Århus. En kendt flygtningeadvokat findes død i sit hus i Højbjerg. Det ligner et hændeligt branddødsfald men er ved nærmere eftersyn drab. Efterforsker ved Østjyllands Politi, John Wagner, bliver kaldt ind på sin fridag og må melde afbud til Dicte Svendsens og hendes datters Roses fødselsdagsfest samme aften. Dictes søn, Peter, foretrækker at holde øje med festen på afstand og følger efter Rose og kusinen Anne Marie, da de senere går ud i Århus' natteliv. På vejen passes de op af en hvid bil med to hætteklædte mænd. Peter forsøger, men kan ikke forhindre kidnapningen. Få dage senere finder et ungt par en afsavet hånd i Trige skov. Den stammer tydeligvis fra en ung afrikansk kvinde, og senere finder man andre ligrester i en rævegrav, men man finder ikke hovedet og kan ikke identificere liget. Ingen har meldt den pågældende savnet. Efterforskningen kæder efterhånden advokatens død sammen med kidnapningen, og Anne Maries far bringes ind som mistænkt. Imens driller et Afrika-tema Wagner. Igen og igen dukker afrikansk musik, afrikanske masker og afrikanske flygtninge op, men han kan ikke regne sammenhængen ud. Dicte forsøger at samarbejde med politiet, men da Anna Bagger overtager kidnapningssagen, mister hun tilliden og kaster sig ud i sin egen efterforskning. Nogen begår indbrud i hendes hus, som der også blev begået indbrud hos Anne Marie og hos den døde advokat. Det går op for Dicte, at hun har noget, kidnapperne leder efter. Hvis hun kan finde det, kan hun måske indgå en handel med dem og få pigerne tilbage. Eget ansvar handler om handler. Store og små. Handler er tilværelsens smøremiddel. Kernen i historien er illegale flygtninge, der betaler 50% af deres løn til grådige bagmænd for falske identiteter, så de kan bo og arbejde i DK. Men også Dicte indgår en handel, da hun til gengæld for sit navn på en forsideartikel lige lovlig hurtigt udnævner en navngivet person som drabsmand. John Wagner ofrer sin søn Alexander for jobbet og kan ikke holde ham fra et stigende misbrug. Dictes søster, Sofie, har pansat sin sjæl hos Jehova og ofret sin frie vilje, og Peter ofrer gamle venskaber for at grave i fortiden og finde pigerne. Sådan forsøger hver især at få det, de vil have. Men det har sin pris.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 - 102,95 kr.

  Den 31. oktober, på de døde sjæles nat, mødes de levende og de døde på kirkegården ved midnat.For Peter Boutrup sker der mere end det, da han en sen og regnfuld aften opsøger veninden Mys grav. Mys mor dukker op og vil have ham til at finde sin forsvundne søn, Magnus. Og næste dag bliver en ung nonne, Melissa, fisket op af voldgraven på det kloster på Djursland, hvor Peter arbejder som tømrer. Melissa var garroteret - en gammel spansk henrettelsesmetode - og Peter var den sidste til at se hende i live. Samme sommer har minedykkeren Kir Røjel fundet en kasse med gamle knogler under dykning ved Kalø Vig. Det viser sig, at manden i knoglekassen også blev garroteret. For 60 år siden.Mens Peter leder efter Magnus og en sammenhæng mellem hans forsvinden og Melissas død, får politimanden Mark Bille Hansen til opgave at kæde knoglerne sammen med pigen i voldgraven - og jagten på sandheden sender ham et højst overraskende sted hen.De døde sjæles nat er en roman om stjerner og vandbærere og om, at de stærke måske nok har magt, men ikke altid ret.

 • af Elsebeth Egholm
  102,95 - 103,95 kr.

  Dicte Svendsen er ved at miste sit greb om virkeligheden. Efter en voldtægt samme sommer styres hun af tvangshandlinger. Hun husker dårligt, kan ikke koncentrere sig, og går ustandseligt i bad. Nu er det november, og en ung kvinde fra det århusianske studiemiljø bliver fundet død i en baggård i Mejlgade tæt ved freelancekontoret, hvor Dicte arbejder. Det er den anden universitetsstuderende, som bliver dræbt i byen, og noget tyder på, at gerningsmanden går efter sårbare unge kvinder i krise. Han voldtager, dræber og flår halsen op, og han efterlader spor, der leder tanken hen på et rovdyr.Dicte er ikke længere journalist, men under researchen til en bog om tidligere voldsofre og deres gerningsmænd påpeger et voldtægtsoffer en mulig forbindelse til de nye drab. For at finde fred med sig selv, kaster hun sig ud i at finde pigernes drabsmand men balancerer samtidig på kanten af sin egen afgrund. Hendes sanser vil ikke, som hun vil, og hendes gravide datter, Rose, truer endda med at afskære hende fra sit kommende barn, hvis ikke hun går i behandling.Samtidig, på Djursland, modtager en ung dyrepasserelev ved Skandinavisk Dyrepark anonyme breve fra en mand, der kalder sig B., og Peter Boutrups hund, Kaj, bliver anklaget for at have dræbt et får. Da en mand i politiuniform kidnapper Kaj fra Grenå Politistation, må Peter selv finde gerningsmanden. Jagten kaster nyt lys på de to drab i Århus, for ulven er kommet til Danmark - og flokkens udsatte individer lever på lånt tid.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 - 73,95 kr.

  Dicte Svendsen er hurtigt fremme, da liget af en ung kvinde bliver fundet ved stadion i Århus under en fodboldkamp. Den unge kvinde er maltrakteret på grusomste vis, og det eneste spor er et glimt af et støvleklædt ben i buskene bag liget, som findes på en lille piges mobiloptagelse.Er manden med støvlerne den samme, som støver damer op på værtshusene for at indlede sadomasochistiske forhold? Eller ligner det skamferede lig andre ofre for forbrydelser, og er der tale om en politisk motiveret seriemorder, som opererer i hele Europa?Dicte bliver kontaktet af en hospitalsindlagt straffefange, som hævder at have livsvigtige informationer om sagen og ønsker at gøre en byttehandel. Men hvad vil han have i bytte?I femte selvstændige bind om Dicte Svendsen er der gået penge i selve døden, og ingen kan længere vide sig sikker på, hvad man overgiver sine elskede pårørende til, når døren til bedemandsforretningen lukkes.

 • af Elsebeth Egholm
  12,95 - 36,95 kr.

  Et makabert mord og en mystisk voldtægt rammer det kriminelle miljø omkring Grenå havn. Peter, der før har været på kant med loven, danser tæt med den småfulde Pernille på det lokale diskotek. Dagen efter banker politiet på hans dør tidligt om morgenen og den uskyldige dans har pludselig ændret Peters situation markant. Novellen er tidligere udgivet i samlingen Liv for liv.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 kr.

  Flere ildspåsættelser og fundet af et lig i landsbyens mose sætter begivenhederne i gang i Elsebeth Egholms anden bog om Aarhus-journalisten Dicte Svendsen. Liget er af en kvinde, der først er blevet hængt og siden har fået hovedet kløvet af en økse. Efter to identiske mord rettes fokus på Dictes egen sikkerhed, da hun trues på livet, og der trækkes paralleller til hendes fortid, der inkluderer et tragisk forhold og endeligt opgør med forældrene og deres tilknytning til Jehovas Vidner.Selvrisiko er den anden bog i serien om journalisten Dicte Svendsen. Serien har dannet grundlag for TV2’s tv-serie Dicte med Iben Hjejle i hovedrollen.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 - 102,95 kr.

  To bomber eksploderer i Århus med få minutters mellemrum. Den ene i et solcenter, hvor Dicte Svendsen skulle have været, den anden i den fremadstormende borgmesterkandidat Francesca Olsens bil. En borgmesterkandidat, som Dicte skulle tale med samme eftermiddag.DNA-spor fra det første gerningssted kaster mistanke på Dictes bortadopterede søn, som er er forsvundet fra jordens overflade. I sin søgen efter ham og historien bag bomberne kommer Dicte ud på en rejse, der tvinger hende til at se sig selv og sit livs valg i øjnene.Det er et hæsblæsende drama, hvor de store spørgsmål er på spil: Hvad sker der, når de, der har magten, misbruger den? Er blod tykkere end vand? Og hvem beslutter, hvad der er normalt? Tag med til en underverden, hvor vold og magt sætter dagsordenen, og hvor gamle regnskaber skal gøres op.

 • - gå på opdagelse i byen – historie · arkitektur · kunst · kultur
  af Elsebeth Egholm, Michael B. Hansen, Svend Åge Madsen, mfl.
  152,95 kr.

  Ny fortællende malebog Brug skattekortet i bogen og find de spændende steder fra byens historie, arkitektur, kunst og kultur. Læs inspirerende beskrivelser af kendte aarhusianere og kunstnere – oplev skattene i byen og fordyb dig i dem i din farvelægning af tegningerne.Opnå en ekstra dimension af mindfulness.

 • af Elsebeth Egholm
  90,95 kr.

  Elsebeth Egholm genopliver sin journalistiske blodhund, Dicte Svendsen, i en mini-krimi af seks kapitler. Dicte Svendsen er lidt modvilligt tilbage på redaktionen i Frederiksgade og fejrer det med veninderne Anne og Ida Marie i en sommer, hvor vandstanden i Aarhus Å når rekordhøjder. Men hun er ikke glad, for i hendes lomme ligger den ørering, hun samme morgen har fundet i kæresten Bos jakke. Da en livløs krop kommer flydende med strømmen ved åens udendørs-cafeer, er det som et deja-vu: I en tidligere sag år tilbage sejlede liget af et spædbarn forbi i en balje. Hun hopper uden videre i vandet, for at bugten ikke skal opsluge liget. Hun ved godt, hvem det er: Den lokale restauratør Poul Egelund har været savnet i nogle dage, politimanden John Wagner er på sagen, og rygterne har svirret. Hvordan er han havnet i åens vand? Var det et uheld, eller er der noget andet på spil? Hendes indre reporter lugter en god historie.

 • af Elsebeth Egholm
  147,95 kr.

  Elsebeth Egholm genopliver sin journalistiske blodhund, Dicte Svendsen, i en mini-krimi af seks kapitler. Dicte Svendsen er lidt modvilligt tilbage på redaktionen i Frederiksgade og fejrer det med veninderne Anne og Ida Marie i en sommer, hvor vandstanden i Aarhus Å når rekordhøjder. Men hun er ikke glad, for i hendes lomme ligger den ørering, hun samme morgen har fundet i kæresten Bos jakke. Da en livløs krop kommer flydende med strømmen ved åens udendørs-cafeer, er det som et deja-vu: I en tidligere sag år tilbage sejlede liget af et spædbarn forbi i en balje. Hun hopper uden videre i vandet, for at bugten ikke skal opsluge liget. Hun ved godt, hvem det er: Den lokale restauratør Poul Egelund har været savnet i nogle dage, politimanden John Wagner er på sagen, og rygterne har svirret. Hvordan er han havnet i åens vand? Var det et uheld, eller er der noget andet på spil? Hendes indre reporter lugter en god historie.

 • af Elsebeth Egholm
  166,95 kr.

  Sally og Silas vokser op sammen på Djurslands yderste punkt, Helgenæs.Mellem dem spirer en ung kærlighed, understøttet af deres fælles passion for naturen og for at tegne fugle. Men en enkelt mørk begivenhed river dem fra hinanden, og da de mødes igen 25 år senere, er de ikke længere de samme.Sallys mand er netop død, og en håndskade forhindrer hende i at vende tilbage til jordemoderjobbet. Silas er blevet en verdenskendt kunstner. Kærligheden er stadig dyb og intens, men mellem dem ligger store spørgsmål og presser sig på. For hvad skete der egentlig den aften, da 15-årige Sally blev fundet nøgen i en grøft efter en fest? Hvem kender sandheden? Hvem har løjet i alle disse år? Og ikke mindst: Hvem var det, der gjorde det?Den røde glente er som Elsebeth Egholms anmelderroste kærlighedsroman fra 2020, Som natten kender stjernerne, en stand alone.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 - 102,95 kr.

  Vi møder igen Dicte, Wagner, Bo og de resterende karakterer i den tredje bog i serien. Den varme sensommer hænger over Århus, da liget af en nøgen kvinde findes bag en container. Samtidig er der en højspændt stemning mellem politi og invandrermiljøer i forstadsghettoen. Dicte har sideløbende med efterforskningen en række private kampe, der udfordrer hende.

 • af Elsebeth Egholm
  72,95 - 73,95 kr.

  Nærmeste pårørende er den fjerde, selvstændige roman i serien om den aarhusianske journalist Dicte Svendsen, der i begyndelsen af romanen modtager en dvd med posten, sendt anonymt og stilet til hende personligt. Billederne viser en bestialsk henrettelse. Der er muligvis forbindelser til al-Qaeda, og selvom PET advarer hende, fortsætter hun ufortrødent sin søgen efter sandheden.Nærmeste pårørende er en samfundskrimi, der peger på den gamle sandhed, at det ofte er dem, der står os nærmest, som vi ender med at gøre allermest fortræd.Bøgerne om Dicte Svendsen er blevet filmatiseret af TV2 til tv-serien Dicte, som har Iben Hjejle i hovedrollen.

 • af Elsebeth Egholm
  65,95 - 94,95 kr.

  Den dag Dicte Svendsen – journalist, nybagt ejer af en gammel rockerborg og mor til sekstenårige Rose – fylder fyrre, mødes hun med veninderne Ida Marie og Anne ved de udendørs caféborde langs Aarhus Å. Hensigten er at fejre både fødselsdag, skilsmisse og hus. Men åens mudrede vand gemmer på andet og mere end minder fra den fælles studentertid i Aarhus.Og selvfølgelig er det Dicte, der først hører lyden. Den krasse lyd af plastic, der skraber mod sten. Det er også hende, der får øje på den blå balje, som ligger og vugger i åkanten. Og det er hende, der svømmer ud og bugserer det lille, døde Mosesbarn ind på land, mens der i det samme går hul på noget i hende selv.Opklaringen af den hjerteskærende mordgåde bliver historien om tre veninder. Om almindelige liv, hvor alt fremstår pænt og normalt, men hvor sprækkerne før eller siden åbenbarer sig. Dem man kan ikke kan forsikre sig imod.

 • af Elsebeth Egholm
  112,95 - 217,95 kr.

  Sally og Silas vokser op sammen på Djurslands yderste punkt, Helgenæs.Mellem dem spirer en ung kærlighed, understøttet af deres fælles passion for naturen og for at tegne fugle. Men en enkelt mørk begivenhed river dem fra hinanden, og da de mødes igen 25 år senere, er de ikke længere de samme.Sallys mand er netop død, og en håndskade forhindrer hende i at vende tilbage til jordemoderjobbet. Silas er blevet en verdenskendt kunstner. Kærligheden er stadig dyb og intens, men mellem dem ligger store spørgsmål og presser sig på. For hvad skete der egentlig den aften, da 15-årige Sally blev fundet nøgen i en grøft efter en fest? Hvem kender sandheden? Hvem har løjet i alle disse år? Og ikke mindst: Hvem var det, der gjorde det?Den røde glente er som Elsebeth Egholms anmelderroste kærlighedsroman fra 2020, Som natten kender stjernerne, en stand alone.

 • af Elsebeth Egholm
  59,54 - 116,95 kr.

  Misdaadroman, geïnspireerd door de ophef die volgde op de publicatie van twaalf cartoons van de profeet Mohammed in de Deense krant Jyllands-Posten. Journaliste Dicte Svendsen ontvangt een video waarop een onthoofding te zien is. Het oogt als moslimterrorisme, maar is dat wel zo? Het lijkt eerst een professioneel dilemma: mag Dicte’s krant de video online zetten en daarmee onschuldige moslims in gevaar brengen? Maar dan realiseert Dicte zich dat de video verband houdt met een gebeurtenis in haar verleden, een gebeurtenis die ze koste wat het kost geheim wil houden. Als ze dit keer op onderzoek gaat, is haar motivatie dubbel: de waarheid ontdekken... en toedekken. Na haar scheiding besluit misdaadjournaliste Dicte Svendsen om terug te keren naar haar geboortestad, Aarhus, samen met haar dochter Rose. Al snel komt ze in botsing met inspecteur John Wagner. Hij apprecieert het niet dat ze niet alleen schrijft over misdaad, maar de zaken ook probeert op te lossen. Een reeks misdaadromans waarin het professionele en het persoonlijke voortdurend overlappen... en elkaar verrijken.Elsebeth Egholm (1960) is een Deense journaliste en schrijfster van misdaadromans. Ze studeerde journalistiek en piano, en was getrouwd met de Britse thrillerauteur Philip Nicholson (1940-2005) met wie ze op Malta woonde. Egholm debuteerde in 1999 en lanceerde in 2002 een serie misdaadromans met de journaliste Dicte Svendsen in de hoofdrol; in 2013 maakt Dicte de overstap naar de televisie. In 2010 schreef Egholm ook het scenario voor de 12-delige tv-serie "Those who kill".

 • af Elsebeth Egholm
  59,54 - 116,95 kr.

  Aarhus is in de greep van rellen tussen politie en groepen jongeren met een migratieachtergrond, als een gruwelijke vondst wordt gedaan. Het slachtoffer is een jonge vrouw, op wie recent een keizersnede werd uitgevoerd. Waarom moest zij sterven? Waar is haar kind? Misdaadjournaliste Dicte Svendsen gaat op onderzoek. Ze trekt zich de zaak persoonlijk aan, misschien omdat haar vriendin Anne, een verloskundige die als baby geadopteerd werd, net nu op zoek is naar haar biologische ouders. Een sterk geconstrueerde politieroman over ouders, kinderen en mensenhandel.

 • af Elsebeth Egholm
  42,95 kr.

  Der Bestseller der beliebten danischen Autorin Elsebeth Egholm: Die 33-jahrige Kit mochte nach der Trennung von ihrem Freund Weihnachten bei ihren Eltern verbringen. Doch als ihr geliebter Vater einen Herzanfall erleidet, nachdem er eine mysteriose Postkarte mit chinesischen Schriftzeichen erhalten hat, ist Kit gezwungen, sich der Vergangenheit zu stellen. Gibt es eine Verbindung zu ihren Albtraumen, die immer wieder mit dem alten Gartenpavillon ihrer Kindheit in Hongkong zu tun haben?-

 • af Elsebeth Egholm
  42,95 kr.

  Der dritte Fall fur die Journalistin Dicte Svendsen: An einem warmen Sommertag findet Dicte die Leiche einer jungen Frau. Schnell wird klar, dass es sich um einen besonders brutalen Mord handelt, denn die Frau wurde einem professionell ausgefuhrten Kaiserschnitt unterzogen. Doch von dem Baby gibt es keine Spur. Dicte ermittelt auf eigene Faust und ist damit der Polizei immer etwas voraus. Die Spur fuhrt auf einen internationalen Verbrecherring...-

 • af Elsebeth Egholm
  48,95 kr.

  Der zweite Fall fur die unerschrockene Journalistin Dicte Svendsen: Zuerst brennt der Pferdestall von Dictes Nachbarin ab. Kurz darauf wird die zugerichtete Leiche einer jungen Frau im Moor unweit von Aarhus gefunden - es ist Inger, die Schwester der Nachbarin. Spatestens als noch eine ahnlich entstellte weibliche Leiche entdeckt wird, ist Dictes Interesse ist geweckt, denn sie soll einen Artikel daruber schreiben. Als dieser veroffentlich ist, erhalt sie eine Morddrohung. Ist sie das nachste Opfer?"e;Ein packender Krimi, der einen in Atem halt."e; - Jyllands-Posten"e;Egholm changiert auf brillante, einzigartige Weise zwischen Lifestyle, Familie und brutalem Verbrechen."e; - Politiken"e;Egholm at her best - eine der grossartigsten nordischen Kimiautorinnen"e; - Midtjyllands Avis"e;Ein erstklassiger Krimi, packend von der ersten bis zur letzten Seite."e; - Weekendavisen"e;Eine hinreiende Protagonistin und die Fulle an raffinierten Details machen diesen Krimi zu einem besonderen Lesegenu."e;Berlingske Tidende-

 • af Elsebeth Egholm
  42,95 kr.

  Der erste Fall fur die eigenwillige Journalistin Dicte Svendsen: Zusammen mit ihren Freundinnen Ida Maria und Anne feiert Dicte ihren 40. Geburtstag in einem Restaurant in Aarhus. Doch die Party nimmt ein jahes Ende, als sie ein totes Baby in einer Plastikwanne aus dem Fluss ziehen. Neben dem toten Jungen liegt eine Seite aus dem Koran. Doch dann wird auch noch Ida Marias neugeborener Sohn entfuhrt. Die drei Freundinnen machen sich auf eigene Faust auf die Suche nach dem Tater...-

 • af Elsebeth Egholm
  147,95 kr.

  Det er sommer i Østjylland, da 19-årige Alice Nagel bliver fundet død i Stubbe Sø.Tre uger senere holder Dictes veninde Ida Marie jubilæum for sit rejsebureau på Dokk1 i Aarhus, og Dicte og hendes kæreste, fotografen Bo, skal til fest. Det skal Dictes datter Rose også sammen med sin mand, Aziz, som er kollega til Ida Maries mand, politimanden, John Wagner. Men festen udvikler sig ikke helt efter planen. Mens de står med champagneglassene i solskinnet, kommer en blødende mand løbende og styrer direkte mod Dicte, vælter hende omkuld og presser noget ind i hendes hånd. Da hun kommer til sig selv, er manden død.

 • af Elsebeth Egholm
  91,95 kr.

  Elsebeth Egholm genopliver sin journalistiske blodhund, Dicte Svendsen, i en mini-krimi af seks kapitler. Dicte Svendsen er lidt modvilligt tilbage på redaktionen i Frederiksgade og fejrer det med veninderne Anne og Ida Marie i en sommer, hvor vandstanden i Aarhus Å når rekordhøjder. Men hun er ikke glad, for i hendes lomme ligger den ørering, hun samme morgen har fundet i kæresten Bos jakke. Da en livløs krop kommer flydende med strømmen ved åens udendørs-cafeer, er det som et deja-vu: I en tidligere sag år tilbage sejlede liget af et spædbarn forbi i en balje. Hun hopper uden videre i vandet, for at bugten ikke skal opsluge liget. Hun ved godt, hvem det er: Den lokale restauratør Poul Egelund har været savnet i nogle dage, politimanden John Wagner er på sagen, og rygterne har svirret. Hvordan er han havnet i åens vand? Var det et uheld, eller er der noget andet på spil? Hendes indre reporter lugter en god historie.

 • af Elsebeth Egholm
  128,95 kr.

  Livet skilte dem ad. Døden bringer dem sammen. Kan de elske hinanden igen? Sally og Silas vokser op sammen på Djurslands yderste punkt, Helgenæs. Mellem dem spirer en ung kærlighed understøttet af deres fælles passion for naturen og for at tegne fugle. Men en enkelt mørk begivenhed river dem fra hinanden, og da de mødes igen 25 år senere, er de ikke længere de samme. Sallys mand er netop død, og en håndskade forhindrer hende i at vende tilbage til jordemoderjobbet. Silas er blevet en verdenskendt kunstner. Gensynet er ikke så ligetil, for mellem dem ligger store spørgsmål og presser sig på: Hvad skete der egentlig den aften, da 15-årige Sally blev fundet nøgen i en grøft efter en fest? Hvem kender sandheden? Hvem har løjet i alle disse år?

 • af Elsebeth Egholm
  94,95 kr.

  Wahrend ihrer Schulzeit waren Solveig, Isabel, Mette und Pernille unzertrennlich. Doch das Leben lie die vier Freundinnen unterschiedliche Wege gehen. Ihr Wiedersehen wird von einem tragischen Ereignis berschattet: Solveig hat Selbstmord begangen - unter hchst rtselhaften Umstnden. Die drei Freundinnen sind schockiert und machen sich Vorwrfe, sich nicht gengend um sie gekmmert zu haben. Aber jede hatte mit ihrem eigenen Leben genug zu tun, und Solveig wirkte ganz zufrieden mit ihrer Arbeit als rztin. Als Isabel am Tag nach der Beerdigung nochmals zum Grab geht, sieht sie einen Mann wegrennen, der einer Strau schwarzer Rosen hinterlassen hat. Hat er etwas mit Solveigs Tod zu tun?Die Freundinnen beschlieen mehr ber die Hintergrnde des Selbstmords herauszufinden. Auf der Suche nach den Motiven fr die Tat kommen die drei bergebliebenen einander langsam wieder nher und erneuern den alten Freundschaftsbund. Immer enger werden sie in das Rtsel um den Tod ihrer Freundin verstrickt - und auf dem Weg in die gemeinsame Vergangenheit geraten sie schlielich selbst in Gefahr... Das fulminante Romandebt einer jungen dnischen Schriftstellerin, mit dem sie in ihrem Heimatland auf Anhieb die Bestsellerlisten eroberte. AUTORENPORTRTElsebeth Egholm, geboren 1960, hatte 1999 ihr schriftstellerisches Debt. Im Jahre 2013 erschien ihr zwlfter Roman. Der endgltige Durchbruch gelang ihr mit dem Roman "e;Der Gartenpavillon"e;, der enthusiastisch besprochen wurde und viele begeisterte Leser fand. Sie gehrt zu den meistgelesenen Autoren in Dnemark. REZENSION"e;Wunderbare Unterhaltung, die einem in kalten Wintermonaten das Herz erwrmt"e; - Fyns Stiftstidende"e;Groe, spannende Frauenunterhaltung, inspiriert von Bariccos 'Seide' und Ishiguros 'Als wir Waisen waren'!"e; - Politiken"e;Ein brillantes Buch, das man gar nicht mehr aus der Hand legen will."e; - Jydske Tidende"e;Richtig fesselnde Unterhaltung fr lange Leseabende. Auch fr Mnner!"e; - Berlingske Tidende

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.