Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Elvira Fragola

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Elvira Fragola
  147,95 kr.

  Pindsvinet Lille Pind er den nyeste figur fra den danske illustrator og forfatter Elvira Fragolas hånd. Via smukke og klassiske illustrationer og en enkel tekst fortæller Elvira en sød og varm fortælling, der egner sig perfekt til godnatlæsning, når dagen skal fordøjes.Det er Lille Pinds puttetid, og Pindemor siger godnat, men Lille Pind kan slet ikke sove. Der er alt for mange tanker i hendes hoved. Lille Pind kigger lidt på Månen, og hun og mor snakker om alle de ting, de skal opleve sammen. Når det bliver forår, vil Lille Pind ud at flyve med drage, om sommeren vil hun dyppe poterne i bækken, om efteråret vil hun gå tur i regnvejret, og om vinteren vil hun kælke og bygge snelygter.”Det er det bedste, jeg ved,” siger Lille Pind.”Jeg synes, det bedste er, når du kommer ind til mig bagefter,” siger Pindemor.Lille Pinds puttetid er en sød og klassisk godnathistorie om kærligheden mellem mor og barn. Fra 3 – 6 år.

 • af Elvira Fragola
  197,95 kr.

  Smuk bog om havens fugle – til børn og deres familier. Forfatter og illustrator Elvira Fragola tegner og fortæller i sin nye bog om de mest almindelige fugle, der kommer på besøg i danskernes haver.Fuglene i min have er en fortællende bog til store og små om de fugle, som kan bo i din have. Her er ikke kun fokus på kolde fakta, men på de forskellige fugles finurligheder og kendetegn. Sproget er holdt i en tone, som børnene kan relatere til, som når der for eksempel skrives om blåmejsen, at "det er en lille, blå fugl med gult bryst, hvide kinder og sorte racerbriller på." Som noget særligt er der ikke bare billeder af fuglene, men også af deres æg ,deres favoritmåltid, rede eller lignende. Bogen er rigt illustreret med smukke tegninger af fuglene i farver og indeholder desuden illustrationer, som viser lidt om fuglens anatomi, og hvordan man kan kende forskellige former for fjer fra hinanden. Endelig er der inspiration og gode idéer til, hvad man kan lave med fuglene i sin have. Blandt andet en idé til, hvordan man kan forvandle et træ i haven til et fuglefodertræ, ved hjælp af brunkageforme og sugerør, eller fremstille et fuglebad ud af et rabarberblad.Bogen indeholder bl.a. illustrationer og beskrivelser af følgende fugle:Rødhals • Stor flagspætte • Bogfinke • Blåmejse • Spætmejse • Topmejse• Musvit • Grønirisk • Gulspurv • Stillits • Halemejse • Solsort • Gråspurv •Dompap • Gærdesmutte

 • af Elvira Fragola
  147,95 kr.

  Sød og hjertevarm historie om det, julen i virkeligheden handler om.Det er lillejuleaften, og Lille Pind kigger udenfor. Hun ønsker sig sådan lidt julesne, og midt om natten begynder bløde snefnug faktisk at dale ned fra himlen. Det bliver en helt vidunderlig jul! Men da Lille Pind står op juleaftensdag, opdager hun, at Pindemor er blevet syg.“Vi må undvære julesagerne i år,” snøfter Pindemor, men det vil Lille Pind ikke være med til, og hun beslutter sig at tage sagen i egen pote.Og heldigvis vil de andre små dyr gerne hjælpe Lille Pind og Pindemor, så de kan fejre en rigtig jul. Lille Pind besøger både rødkælken, haren og egernet, og snart er hendes lille kælk læsset med julesager. Lille Pind har endda en gave med hjem til Pindemor. Men får hun mon selv sit juleønske opfyldt?Lille Pinds juleønske er en smukt illustreret billedbog om næstekærlighed, hjælpsomhed og juleglæde.

 • af Elvira Fragola
  167,95 kr.

  Vera fra Anemonevej og Astrid fraBrombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fraMumleby finder de på alverdens sjove ting. Om efteråret konkurrerer drengene ogpigerne om at samle flest havtorn til syltetøjet til det årlige høstgilde. Veraog Astrid går også på æblerov.Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldtmed eventyrlige sagn og historier om alfer, skræklinge og smørhekse. Et stedfuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner. Mumleby-universet er skabt af illustratorog forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i deteventyrlige Mumleby. Bogen er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarmefeel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækketmed opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde.Prøv fx Mumlebybørnenes havtornssyltetøj,lav en smuk lanterne i papir eller søde kastanje-ugler. Et eventyrligt efterår i Mumleby er førstebind i serien om børnene i Mumleby. Til oktober udkommer ”En vidunderlig vinteri Mumleby” og i 2017 udkommer de to bøger, som fortæller om forår og sommer iMumleby. Så på sigt er det muligt at følge børnene hele året rundt.

 • - Set gennem små øjne
  af Elvira Fragola
  103,95 - 198,94 kr.

  Året – set gennem små øjne af Elvira Fragola er en vidunderlig bog til børn og familier om årets 12 måneder, fortalt gennem billeder, små rim og informative tekster. Bogen handler om årstidernes særpræg og de forandringer, der sker i naturen i løbet af et år. Elvira Fragola har ladet sig inspirere af tidligere tiders almanakker, og i bogen inkluderer hun forslag til ting, man kan lave i naturen, og hvad man skal være særligt opmærksom på den pågældende måned: hvilke blomster man kan plukke netop nu, hvilke bær der er modne, hvilke dyr der er aktive, og hvilke fugle kan man se og høre.

 • af Elvira Fragola
  88,95 - 167,95 kr.

  Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby finder de på alverdens sjove ting. Om efteråret konkurrerer drengene og pigerne om at samle flest havtorn til syltetøjet til det årlige høstgilde, og om vinteren kælker de på Måneskraberen, bager læssevis af småkager til jul og laver nytårsløjer. Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldt med eventyrlige sagn og historier om alfer, skræklinger, nisser og feer. Et sted fuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner. Mumleby-universet er skabt af illustrator og forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i det eventyrlige Mumleby. Bøgerne er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarme feel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækket med opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde. Prøv fx Mumlebybørnenes havtornssyltetøj, lav en smuk lanterne i papir, bag dine egne julesmåkager, lav smukke islygter til vinter, og hør, hvordan du kan lave mad til havens fugle.

 • af Elvira Fragola
  197,95 kr.

  Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby finder de på alverdens sjove ting. Vinteren er omme, og det er endelig blevet forår i Mumleby. Astrid og Vera lukker køerne på græs, og børnene i Mumleby holder også påskefrokost, tapper birkesaft, sender gækkebreve og ser pinsesolen danse. Og snart bliver det sommer med solrige dage ved stranden og sødmefulde skovjordbær, der gemmer sig i skoven.Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldt med eventyrlige sagn og historier om lysalfer, mælkebøttebørn og jordbærfolk. Et sted fuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner.Bøgerne er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarme feel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækket med opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde.Prøv fx Mumlebybørnenes opskrift på mælkebøttesaft, lav et nuttet pudefår eller en smuk pinse-lyskæde, bag dine egne hveder og gå på jagt efter blade og blomster i skoven.“Min datter og jeg er helt forelskede i bogen og kan faktisk næsten ikke vente til næste bog i serien om Mumleby udkommer.”Børnenesbøger.dk“Man får helt lyst til at flytte til Mumleby, hvor der er tid til at lege og være sammen, og historierne vil give anledning til masser af gode familieaktiviteter for hele familien.”Dansk BibliotekscenterMumleby-universet er skabt af illustrator og forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i det eventyrlige Mumleby.

 • af Elvira Fragola
  147,95 kr.

  I Lille Pinds hule behandler illustrator og forfatter Elvira Fragola med varme og charme den selvstændighedsalder, som de fleste forældre kan nikke genkendende til.Det er en smuk efterårsdag, og Lille Pind vil ud at plukke blåbær. Men Pindemor har andre planer. Hun vil gerne have, at Lille Pind hjælper med rengøringen. Det er Lille Pind ikke tilfreds med, og da hun ser sit snit til det, lister hun af. Ude i skoven finder Lille Pind en hyggelig hule, men da det begynder at tordne, bliver Lille Pind alligevel lidt nervøs. Og så hører hun pludselig en fremmed stemme ...Lille Pinds hule er en sød og smukt illustreret billedbog om selvstændighed, udlængsel og om at møde sine medmennesker (og -dyr) med et åbent og kærligt sind.

 • af Elvira Fragola
  58,95 - 147,95 kr.

  Ny hesteserie af Elvira Fragola Kærligheden til dyr og natur fylder meget for børnebogsforfatter og illustrator Elvira Fragola. Og ikke mindst kærligheden til heste. Elvira er vokset op med heste og har altid haft et holistisk syn på de intelligente dyr. Det handler ikke så meget om pisk, træning og dressur, men mere om samvær og nærvær. Elvira har siden uddannet sig til rideterapeut, hvor hestene indgår i hendes arbejde med udsatte børn og unge. Elvira fortæller:“Nærvær, samarbejde og forståelse for hinanden, dét er for mig den hemmelige kode til at blive gode venner med en hest. Jeg under alle hesteinteresserede børn lige netop det nærvær og det venskab. Det sker af og til, at hestene opfattes som dovne, dumme eller uforudsigelige. Men heldigvis viser forskning, hvor intelligente de store dyr er, og hvor fint de er i stand til at være til stede i nuet. I bøgerne læser vi ofte om heste til konkurrencer, heste på rideskoler eller de vilde heste som bliver tæmmet. Jeg har personligt selv hest på den afslappede og naturlige måde, og i mit arbejde med hestene som terapeut og massør er det gået op for mig, at den side af hesteverdenen ikke er særlig stærkt repræsenteret i litteraturen til børn. Det er egentlig synd, syntes jeg. For hvis der er noget, som giver hestelivet mening, så er det venskabet mellem barn og hest, når det bare får lov at flyde. Pludselig skrev denne lille bog sig selv, og jeg kunne blive ved med at øse ud af historien.” Min bedste ven, Trude handler om Alma, hvis største ønske er at begynde til ridning. Men det hårde og konkurrenceprægede miljø på rideskolen er ikke noget for hende. Heldigvis møder hun Johanne, som bor på en gård og har tre heste. Dem må Alma gerne besøge! Alma synes, der er helt fantastisk ude ved Johanne og hendes søde ponyer. Og en dag skal Johanne hente en ny pony. Den hedder Trude, og det er kærlighed ved første blik ... Ud over den hjertevarme historie om Alma og Trude byder bogen også på tips til at flette hestenes maner, opskrifter på hestebolsjer og meget andet, som vi kender det fra Elvira Fragolas bøger om børnene fra Mumleby. LIX 26

 • af Elvira Fragola
  167,95 kr.

  Det er blevet efterår, og Lille Pind og Pindemor samler forråd til vinteren. Mens Pindemor leder efter nødder, plukker Lille Pind svampe. Hun er god til at finde de allerbedste.Inde i skoven møder Lille Pind to vakse egern. De har travlt med at samle kogler oppe i de høje graner. Det ser sjovt ud, og Lille Pind vil rigtig gerne være med. Men kan et pindsvin klatre i træer?Lille Pinds efterår af Elvira Fragola er en hjertevarm og smukt illustreret bog om at være sig selv og at stå ved det, man er god til.Lille Pinds efterår er den femte bog i serien. Elvira Fragola er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med Et eventyrligt efterår i Mumleby og har siden skrevet og illustreret en række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen Året – set gennem små øjne samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.

 • af Elvira Fragola
  167,95 kr.

  Lille Pind har snart fødselsdag, og hun glæder sig til at hygge sig sammen med Pindemor bare de to. Pindemor vil så gerne give Lille Pind den bedste dag i verden, og mens hun har travlt med forberedelserne, ender hun med at invitere alle de dyr, hun møder. Men var en stor fest nu også det, som Lille Pind havde ønsket sig?Lille Pinds fødselsdag er en hjertevam og smukt illustreret bog om at tage hensyn til og lytte til andre. Og om at holde den allerbedste fødselsdag i hele verden.Lille Pinds fødselsdag er den fjerde bog i serien. ELVIRA FRAGOLA er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med Et eventyrligt efterår i Mumleby og har siden skrevet og illustreret en række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen Året – set gennem små øjne samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.

 • af Elvira Fragola
  167,95 kr.

  Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien er bedste venner. Sammen med Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby finder de på alverdens sjove ting. Nu er det endelig blevet sommer i Mumleby. Veninderne Vera og Astrid leger med drengene, Anker og Alvin. Der er solbrune ben, sommerferie og lange lyse nætter i Mumleby.Mumleby er verdens hyggeligste sted, fyldt med eventyrlige sagn og historier. Et sted fuld af leg, oplevelser, gode historier og endnu bedre venner.Bøgerne er fyldt med hyggelige, charmerende og hjertevarme feel-good historier, pakket med fine, stemningsfulde illustrationer og spækket med opskrifter og forslag til aktiviteter både ude og inde.“Min datter og jeg er helt forelskede i bogen og kan faktisk næsten ikke vente til næste bog i serien om Mumleby udkommer.”Børnenesbøger.dk“Man får helt lyst til at flytte til Mumleby, hvor der er tid til at lege og være sammen, og historierne vil give anledning til masser af gode familieaktiviteter for hele familien.”Dansk BibliotekscenterMumleby-universet er skabt af illustrator og forfatter Elvira Fragola, der både tegner og fortæller om årets gang i det eventyrlige Mumleby.

 • af Elvira Fragola
  177,95 kr.

  Tag med Lille Pind og Pindemor igennem alle årets måneder og vær med til at hjælpe dem med at finde det, de mangler, undervejs. Find også Lille Pinds kaninklud, Pindemors briller og den prikkede kop et sted på alle årets månedsbilleder. Men hold godt øje med den drilske kop, for prikkerne kan godt skifte farve!Kig og find med Lille Pind Året rundt af Elvira Fragola er en smukt illustreret myldrebog om årstiderne – fuld af detaljer fra Lille Pinds magiske univers. Hvor mange påskeæg kan du se i april? Kan du tælle anemonerne? Og kan du finde Pindemors briller, som altid bliver væk?Bogen kan læses på flere niveauer, hvor man alt efter barnets alder og tålmodighed kan finde flere og flere detaljer, og den er god at fordybe sig i – både sammen med en voksen eller f.eks. på køreturen, hvor den vil give de små læsere en følelse af, at de kan læse bogen selv. ELVIRA FRAGOLA er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med Et eventyrligt efterår i Mumleby og har siden skrevet og illustreret en række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen Året – set gennem små øjne samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Lær om farver og mønstre med Lille Pind“Farver og mønstre med Lille Pind” er en smukt illustreret papbog med solide sider til de mindste læsere.Lille Pind vil plukke en buket blomster til Pindemor. Hun finder både røde, blå, hvide og gule blomster. Og de har alle sammen flotte grønne blade. Pindemor finder sin fineste, stribede vase frem og lægger den ternede dug på bordet. Tak for blomsterne, Lille Pind!Elvira Fragola står bag billedbøgerne og papbøgerne om Lille Pind. I denne bog om farver og mønstre har hun ladet sig inspirere af de danske grøftekanter og sommerens vilde blomster. Små kigge-finde-opgaver inddrager barnet i læsningen, mens ordforråd og sprogforståelse trænes.Elvira Fragola er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med "Et eventyrligt efterår i Mumleby" og har siden skrevet og illustreret en lang række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen "Året – set gennem små øjne" samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Papbog om Lille Pind til de yngste læsere.Det nuttede pindsvin Lille Pind er kendt fra Elvira Fragolas hjertevarme billedbøger. Nu kan man også finde Lille Pind i denne solide papbog om forholdsord til de yngste læsere.Lille Pind vil gerne finde det bedste sted i skoven at sidde og læse i en bog. Derfor siger hun farvel til Pindemor og går ud i skoven. Lille Pind leder både oppe og nede, inde mellem træerne, på skovstien, og foran og bagved en flot svamp. Men hvor er det allerbedste sted at sidde og læse?En sød og smukt illustreret papbog med små kigge-finde-opgaver, der inddrager barnet i læsningen, mens bogens fokus på forholdsord udvider barnets ordforråd og sprogforståelse. Elvira Fragola er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med Et eventyrligt efterår i Mumleby og har siden skrevet og illustreret en række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen Året - set gennem små øjne samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Juli.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for December.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for November.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden. Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Oktober.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for September.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for August.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Juni.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Maj.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for April.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Marts.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Februar.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm.

 • af Elvira Fragola
  97,95 kr.

  Månedsplakat for Januar.Med illustration og et lille digt, der passer til måneden.Illustration og digt er fra Elvira Fragolas bog "Året set gennem små øjne."Smuk plakat til børneværelset. En fin barselsgave eller som gave til dåb eller navngivning.Plakatens mål: 50x70 cm.

 • af Elvira Fragola
  147,95 kr.

  Smuk plakat med alle årets 12 måneder. Illustrationerne er fra Elvira Fragols bog: "Året set gennem små øjne." Den måler 70x100 cm.Der findes også plakater til hver af de 12 måneder, der måler 50x70cm.

 • af Elvira Fragola
  147,95 kr.

  ”Åh nej,” råber Alma. Hun mærker suget i maven. Det er, som om nogen bytter rundt på jorden og himlen. I et splitsekund føles alt forfærdeligt forkert ...Du og jeg, Trude er andet bind i serien om pigen Alma og ponyen Trude. Alma elsker alt ved heste, og allerhøjest elsker hun Trude. Trude bor ude ved Johanne på en gård, hvor Alma må komme en gang om ugen og ride og passe hestene. Alma er vild med det, men lige det med at galopere er ikke så nemt. Slet ikke siden den dag, hvor Alma faldt af. Og faktisk er der andre ting, der er svære.Alma vil helst beholde Trude for sig selv. Selv om Trude ikke er Almas hest, så føles det sådan. Men da der begynder at komme flere hestepiger ude ved Johanne, bliver Alma nødt til at dele Trude. Hvordan sikrer hun sig, at Trude allerbedst kan lide hende?Du og jeg, Trude er en hjertevarm historie om venskaber, venindeproblemer og kærligheden til heste og natur. Bogen indeholder flere forslag til aktiviteter, lav fx dit eget hjemmelavede perlepandebånd til en hest eller din egen kæphest.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.