Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Erik Håkonsson

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Metoder til undervisning og pædagogisk ledelse
  af Vibeke Boelt, Per Fibæk Laursen, Ole Goldbech, mfl.
  355,95 kr.

  Hvordan underviser man alsidigt, varieret og med den nyeste forskning i ryggen? Det spørgsmål besvarer Gyldendals metodehåndbog med 28 artikler om forskellige pædagogiske metoder. Her er anvisninger på: hvordan man rammesætter undervisningen hvilke læringsfremmende aktiviteter eleverne kan lave hvordan man opdeler eleverne og organiserer undervisningen hvordan man udøver pædagogisk ledelse. De enkelte artikler udreder metoderne, deres teoretiske ophav og deres praktiske gennemførsel.Cooperative Learning, Learning Styles, Multiple Intelligenser, LP-modellen, metoder der trækker på forskellige kompetencer og meget mere er samlet i denne ene bog. Bogen henvender sig særligt til lærerstuderende.

 • - - Af og til lykkes det jo
  af Erik Håkonsson
  173,95 kr.

  Dorte er en ung lærer, der har boet og arbejdet nogle år i USA. Tilbage i Danmark får hun arbejde på en skole på Vesterbro, hvor hun til en skolefest kommer ud for en traumatisk hændelse, der dels lægger hende syg i en længere periode, dels får hende til at flygte til Jylland. Her bliver hun ansat på en mindre skole, mens hendes mand får arbejde i en lokal virksomhed.Dortes alternative undervisning og pædagogiske synspunkter fører til undren og kritik fra både kolleger og forældre. Lærersamarbejdet sættes på prøve, og der opstår konflikter med forældrene. Den differentierede klasserumsundervisning har fordele og ulemper og kræver sit af alle parter. Dorte rammes flere gange af eftervirkninger af forårets hændelse. Men ved hjælp af god støtte fra spirende venskaber klarer hun sig, og da skoleåret slutter, ser hun med optimisme frem til næste skoleår.Blommedalsskolen illustrerer, hvordan skolens arbejde griber ind i hele familiens liv, og hvordan livet i skolen påvirkes af livet uden for skolen. At være lærer for børn kan være svært. Når det lykkes, er det en vidunderlig opgave, men det er en kunst, en øjeblikkets kunst, som sjældent får den respekt, den fortjener.

 • - En sjat ufuldendte noveller
  af Erik Håkonsson
  143,95 kr.

  Novellerne er en blanding af dårligt erindrede oplevelser og det rene tankespind.De skal bestemt tages alvorligt, som sådan noget tankespind skal, hvis man skal lære sig selv og andre mennesker at kende, men så heller ikke mere. Jeg holder af at hæfte mig ved det utrolige og usandsynlige, der får en til at tænke: “Tænk, hvis det var sandt? Nå, det er det sgu nok ikke, men alligevel.” God fornøjelse.Erik Håkonsson

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.