Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Erik Steffensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Carsten Thau, Anne-Louise Sommer, Lars Hedebo Olsen, mfl.
  309,95 kr.

  DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDST Læs om den verdenskendte danske designtradition gennem de sidste 100 år. Her er 10 af de største danske designere beskrevet gennem personlige og engagerede portrætter, der placerer designerne og deres produkter i en stor dansk kunstnerisk tradition og i international sammenhæng. Samlet af Poul Erik Tøjner og tidligere udkommet som enkeltstående bind i serien Danske Designere.

 • af Jorunn Veiteberg & Erik Steffensen
  166,95 kr.

  Udgivet i forbindelse med udstillinger 1996-2000

 • - Per Kirkeby – liv og værk
  af Erik Steffensen
  43,94 kr.

  At trække en streg. Per Kirkeby – liv og værk er fortællingen om Per Kirkebys dannelsesproces som menneske og kunstner, fra opvæksten i Københavns nordvest-kvarter til hans internationale stjernestatus som billedkunstner. Det er en livsrejse med mange højdepunkter og mange smertepunkter, og i bogen følger vi, hvordan væsentlige episoder i det personlige liv har haft afgørende indflydelse på værket.En stor biografi om en af Danmarks allerstørste kunstnere, også i international sammenhæng, baseret på et righoldigt, hidtil ikke offentliggjort materiale fra kunstnerens private arkiv og dagbøger samt mere end et halvt hundrede samtaler mellem Per Kirkeby og bogens forfatter.Bogen er illustreret med private fotos og en række signifikante værker.

 • af Erik Steffensen
  43,94 kr.

  Fotograf og akademiprofessor Erik Steffensens barske og muntre hyldest til sin barndom og ungdom i Valby. I en meget lille, uhumsk toværelses voksede han og hans to brødre i begyndelsen af 60'erne op med en arbejdsløs, alkoholisk far og en knuget mor. Opvæksten var nok præget af materiel og især åndelig fattigdom, men til gengæld var der rigelige mængder bajere, prutter og balstyrigt frisprog! Illustreret."Det er en streng bog med megen munterhed, der løser sig begavet ind i en større forståelse af livet. Der skrives sjældent mere originalt om den kunstneriske inspiration, end Erik Steffensen har gjort det med Valbyengelsk. Et lille mirakel."Henrik Wivel, Weekendavisen

 • af Erik Steffensen
  43,94 kr.

  Selvstændig fortsættelse til erindringerne Valbyengelsk om et års tid i Erik Steffensens særdeles heftige liv. I en blanding af erindringer og dagbog får man et meget intimt kendskab til en mand, der konstant er på farten mellem udstillinger i Schweiz, rejser til Rusland, fester og kævlerier på Kunstakademiet, en økonomi i laser og problemer på hjemmefronten.

 • af Erik Steffensen
  199,95 kr.

  BASIC omhandler det sort/hvide fotografi, der danner grundlag for alle de værker, kunstneren Erik Steffensen har skabt igennem de sidste 20 år. I bogen gengives værker fra de seneste seks serier, der er lavet på basis af det analoge fotografi, og som derefter er blevet udsat for alt det, kun en kunstner kan tillade sig i mørkekammeret. Der er altså ikke tale om computermanipulerede digitale værker, men om den klassiske metode udsat for Erik Steffensens kunstneriske hånd. Vi kommer vidt omkring - fra Perus fjerne bjerge, over USA’s sletter og via New York til Can Lis på Mallorca for at ende i København. Alle serierne er fulgt af et kort essay, hvor Erik Steffensen uddyber det, der fascinerer ham ved den enkelte rejse. Mange af værkerne har været udstillet på Fotografisk Center i foråret 2017. I den anledning holdt professor Minik Rosing åbnings-talen, og han har også skrevet forordet til bogen. BASIC udgives af Forlaget Bjerggaard og distribueres af Gyldendal.

 • af Jesper Christiansen, Erik Steffensen, Jørgen Michaelsen, mfl.
  130,95 kr.

  Antologi om billedkunst skrevet af billedkunstnere.

 • af Erik Steffensen & Christian Gether
  457,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.