Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Esben Hulgård

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Introduktion til pædagogens grundfaglighed
  af Johannes Andersen, Benedicte Madsen, Bjarne Bruun Jensen, mfl.
  459,95 kr.

  Pædagogik er en dybdegående bog skrevet af den anerkendte forfatter Johannes Andersen. Udgivet i 2015, er bogen en vigtig tilføjelse til den pædagogiske genre. Andersen bruger sin omfattende viden og erfaring til at præsentere læseren for en række pædagogiske metoder og teorier. Bogen er fyldt med praktiske råd og vejledning, der kan hjælpe både nye og erfarne pædagoger med at forstå og anvende pædagogiske principper i deres daglige arbejde. Udgivet af Gyldendal, en af Danmarks mest respekterede forlag, er Pædagogik en uundværlig ressource for alle, der arbejder inden for pædagogikken.

 • - - i et udviklingsperspektiv
  af Steen Juul Hansen, Svend Aage Andersen, Preben Rehr, mfl.
  277,95 kr.

  Den offentlige forvaltning i kommuner, stat og regioner er i stigende grad præget af en blanding af administrativ sagsbehandling og behovet for en mere akademisk ramme til at forstå og bedrive det forvaltningsmæssige arbejde.Offentlig administration – i et udviklingsperspektiv er skrevet som lærebog til administrationsbacheloruddannelsen og andre uddannelser, der forener klassisk forvaltningsmæssig praksis med en dybere faglig tyngde. Bogen gennemgår klassiske forvaltningsmæssige områder som krydsfeltet mellem politik og jura, organiserings former i den offentlige forvaltning, evaluering og økonomistyring. Derudover præsenteres teoretiske perspektiver på den offentlige forvaltning. Endelig sætter bogen fokus på innovation, som har fået en stadig større plads i den offentlige forvaltning de senere år.Redigeret af Line Gaardsdal Warschawsky og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

 • af Andy Højholdt, Gordon Vincenti, Jeanette Svendsen, mfl.
  261,95 kr.

  Der er behov for en mere innovativ og kreativ praksis i velfærdsinstitutionerne. Det afspejler sig i professionsuddannelserne, hvor emner som social innovation, entreprenørskab og samskabelse er blevet del af indholdet i uddannelserne. Men hvad indebærer social innovation overhovedet, og hvordan etableres samskabelse i praksis? Det giver denne bog svar på.Samskabelse og socialt entreprenørskab er en grundbog til professionsuddannelserne, som giver et indblik i de mange muligheder og faldgruber, der kendetegner praktisk innovationsarbejde. Bogen rummer teoretiske perspektiver, der forklarer begreberne samskabelse og socialt entreprenørskab. Derudover præsenterer bogen en casebaseret gennemgang af, hvordan social innovation, entreprenørskab og samskabelse ser ud i en professionel praksis.Redigeret af Esben Hulgård, Maja Juul-Olsen og Elof Nellemann Nielsen, VIA University College.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.