Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af F.M. Dostojevskij

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af F.M. Dostojevskij
  94,95 - 253,95 kr.

  Den unge fyrst Mysjkin vender hjem til Rusland efter at have tilbragt det meste af sit liv i behandling for epilepsi på et sanatorium i Alperne. Den unge mand er ren godhed og tilgivelse, ja, alt hvad man kan ønske af et menneske. Men den slags værdier er ikke i højsæde i 1800-tallets Sankt Petersborg. Hans barnlige uskyld er lige så kompromisløs som den verden, der prøver at mane den i jorden, og hans godtroenhed bliver udnyttet af rig og fattig, ven og fjende, til det til sidst er svært at se forskel.Erna Juel Hansen har oversat romanen, der i denne udgave er nyrevideret og gennemredigeret til moderne retskrivning.

 • af F.M. Dostojevskij
  66,95 kr.

  Den unge fyrst Myschkin vender hjem til Rusland efter at have tilbragt det meste af sit liv i behandling for epilepsi på et sanatorium i Alperne. Den unge mand er ren godhed og tilgivelse, ja, alt hvad man kunne ønske et menneske skulle være, men er der plads til sådanne værdier i 1800-tallets Sankt Petersborg? Hans barnlige uskyld er lige så kompromisløs som den verden, der prøver at mane den i jorden, og hans godtroenhed bliver udnyttet af rig og fattig, ven og fjende, til det til sidst ikke er til at se forskel."Fyrst Myschkin" er også kendt under titlen "Idioten", og den er et af Dostojevskijs absolutte hovedværker. Bogen skildrer ikke blot det russiske samfund i slutningen af 1860’erne med bidende realisme, men den fortæller også den spændende og rørende historie om en helt unik person og hans forsøg på at finde en plads i et samfund, han ikke forstår.Den russiske forfatter Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij (1821-1881) er bedst kendt for sine romaner "Forbrydelse og Straf", "Idioten" og "Brødrene Karamazov", men i løbet af sit liv skrev han et utal af romaner og noveller, som var inspirationskilde for blandt andre filosofferne Friedrich Nietzsche og Jean Paul Sartre. Dostojevskij tilbragte fire år af sit liv i en sibirsk fangelejr for revolutionær aktivitet, hvilket også har præget hans forfatterskab.

 • af F.M. Dostojevskij
  44,57 kr.

  Makar Djevujskin och Varvara Dobroselova bor på varsin sida av en gata i den fattiga delen av 1800-talets St. Petersburg. Varvara bor med sin våldsamma far och deprimerade mor, hon drömmer om att spara ihop nog med pengar för att flytta ut och få arbete som guvernant. Makar delar en liten lägenhet med flera andra hyresgäster, och hans gammalmodiga och slitna kläder är orsaken till många skämt bland hans kollegor. Så snart Varvara och Makar har pengar över så köper de böcker till varandra att läsa och diskutera. Bland de litterära analyserna finns snart också varma känslor mellan de två. Det är en kärlek mot alla odds och den lyckliga framtid tillsammans som de drömmer om kan komma att kosta dem allt."Arma människor" är författaren Fjodor Dostojevskijs första roman. Verket togs väl emot av tidens kritiker, och har kallats Rysslands "första sociala roman". Genom Makar Djevujskin och Varvara Dobroselovas brevväxling får vi en ny bild av 1800-talets Ryssland, om hur det är att leva i armod och fattigdom i skuggan av tsarfamiljens glittrande palats och tillställningar.Fjodor Dostojevskij föddes 1821 och dog 1881. Han hör till en av litteraturhistoriens viktigaste författare, speciellt för utvecklingen av den moderna romanen. Hans mest kända verk är Brott och straff (1866)

 • af F.M. Dostojevskij
  44,95 kr.

  "Forbrydelse og straf" er et af verdenslitteraturens hovedværker. Bogen bliver ofte omtalt som verdens bedste krimi."Det er fortællingen om en forhutlet jurastuderende i Skt. Petersborg, som har overbevist sig selv om, at den udvalgte ener har moralsk ret til at lade hånt om alle moralforskrifter og i en større sags tjeneste udrydde uskyldige mennesker, som står i vejen for denne større sag.Den unge studerende, Rodion Raskolníkov, myrder en pantelånerske og dennes søster for at komme ud af sit økonomiske uføre. Men forbrydelsen bliver opklaret af politiet, og Raskolnikov må tage sin straf. Inden det er kommet så vidt, har han udkæmpet en langstrakt og nervepirrende åndelig duel med politiopdageren Porfirij Petrovitj."(Jyllands-Posten)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.