Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Frederick Marryat

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Frederick Marryat
  66,95 kr.

  Frederick Marryats mesterlige roman "Jacob Ærlig" handler om drengen Jacobs frygtelige opvækst på en kulpram og hans videre skæbne i livet. Frederick Marryats evne til at beskrive det grusomme på en humoristisk måde kommer her til fuld udfoldelse.

 • af Frederick Marryat
  52,95 kr.

  "Kaptajn Marryat" er mest kendt for sine store søromaner, men ind imellem skrev han også nogle få mindre fortællinger, nogle skuespil og et par håndfulde digte. Fortællingerne er samlet her:Sagnet om klokkeklippen: Kaptajn M'Clise får af byrådet i sin hjemby til opgave at skaffe en klokke, som skal opstilles som sømærke på et rev ud for indsejlingen til byen. Købmanden, som sælger ham klokken, har imidlertid en smuk datter, som M'Clise forelsker sig i. Men købmanden vil kun give hende til en mand, som kan opvise en vis formue - og hvor skaffer en fattig sømand 12.000 gylden?Sydvest til Vest ¾ Vest: Jack Littlebrain er ikke voldsomt opvakt, men takket være Littlebrainernes udbredte familieforbindelser lykkes det ham dog at tjene sig op i flåden. Han har heller ikke stor succes hos pigerne, men forelsker sig i stedet i den blide og lune sydvestenvind. Hun forlanger imidlertid ubetinget troskab af Jack, og da han ikke kan overholde den betingelse, bliver hun en hård herskerinde.Nymodens købstadshuse: Fortælleren - familiefader med kone og fem børn - lader sig overtale til at flytte fra sin solide gamle, men noget afsides beliggende landejendom til et nybygget hus i et forstadskvarter, "hvor man er nærmere alting", efter konens og døtrenes mening. Det viser sig dog, at hverken kvaliteten af huset eller de naboer, der kommer til, efterhånden som kvarteret udbygges, står mål med deres tidligere opholdsstedKunsten at være lykkelig: Med jævne mellemrum møder mr. Reynolds sin gamle ven Willemott, og hver gang er denne kravlet et trin eller to ned ad rang- og formuestigen. Det slår dog aldrig Willemott ned.Måneskin: Gamle kaptajn Cockles sorte tjener Måneskin er "sin herre meget hengiven, meget tilbøjelig til at følge sit eget hoved og desuden meget indtaget i sin husbonds romflaske". Så når han skal ordne forskellige ting for sin herre, får det som regel et andet udfald end kaptajnen havde planlagt.Den himmelblå domino: En englænder, der opholder sig i Lucca i Italien for sit helbreds skyld, kommer for skade at gå til et maskebal hos en lokal adelsdame, iført en iøjnefaldende himmelblå domino, hvorved han indblandes i en farlig affære, der omfatter både mordforsøg og bortførelse.Feens tryllestav: I Windsor Castles have lever alfer og feer, og af og til finder de på at ville drille menneskene. Således også ved den lejlighed, hvor kong Charles II har givet foretræde for Londons borgmester og byråd angående nogle bryderier, disse har med deres koner og visse af hoffets yngre adelsmænd.Et møde: Oberst G*** træffer i diligencen fra Paris til London en tilsløret, cigarrygende dame, og pirret af nysgerrighed stifter han bekendtskab med hende. Da diligencen gør holdt, fortæller hun ham historien om, hvordan hun lærte at ryge, og hvorfor hun skal til London. Denne historie indbefatter bl.a. Napoleons Afrika-felttog og en brækket næse.

 • af Frederick Marryat
  66,95 kr.

  I Frederick Marryats gotiske klassiker er den hollandske sømand Philip Vanderdeckens far blevet forbandet til for evigt at sejle på de syv verdenshave som kaptajn på spøgelsesskibet Den Flyvende Hollænder. På sit dødsleje fortæller Philips mor, at der findes en måde, hvorpå hans far kan blive befriet fra forbandelsen og endelig finde hvile, og Philip drager nu ud på en farlig færd for at redde sin far og hans besætning.Frederick Marryat (1792-1848) var en engelsk søofficer og forfatter. Han afbrød to gange sin skolegang for at komme til søs. Som ung meldte han sig frivilligt til flåden, tjente sig op gennem graderne fra kadet, deltog i den britisk-amerikanske krig, Napoleonskrigene og flere ekspeditioner, indtil han med rang af kommandør kunne forlade tjenesten og hellige sig sin forfattervirksomhed.

 • af Frederick Marryat
  30,95 kr.

  Jacob vokser op på en ussel flodpram - hans mor er fordrukken og faderen et skvat - indtil hans sjette år har Jacob aldrig været iland. Han bliver forældreløs og da han kommer iland opdager han at verden er grusom. Romaen er humoristisk og forfærdelig på en og samme tid.Med 40 illustrationer.

 • af Frederick Marryat
  37,95 kr.

  "Kongens eje" er et mærke der sættes på alt hvad der tilhører kongen. Det har form af en bred pilespids og sættes på alt, lige fra kanoner og geværer til gryder og pander og uniformsknapper. Den der uberettiget er i besiddelse af en genstand med dette mærke er hjemfalden til dødsstraf.Drengen Willy, der er romanens helt, er der ikke rigtig nogen der ved hvem er - man får da den ide at udstyre ham med "Kongens eje" hvilket bliver tatoveret på hans ene skulder. Dette viser sig at være både en fordel og en bagdel. Han gennemlever et rent ud sagt eventyrligt liv, både til søs og til lands.

 • af Frederick Marryat
  66,95 kr.

  I romanen "Den fattige Jack" fortæller Kaptajn Marryat i al sin nænsomme detaljerigdom den fattige dreng Jacks livshistorie til søs, og den slutter først, da Jack som midaldrende mand går fra borde.

 • af Frederick Marryat
  66,95 kr.

  Fra bogen: "Et slankt, rødmosset ungt menneske, med udseende af at være brystsvag, stod bag disken og ordnede recepter, og en snavset dreng, vel en tretten år gammel, stod i nærheden af ham med sin kurv, hvori han skulle have lægemidlerne og aflevere dem efter de forskellige adresser, så snart medicinen var færdig. Det unge menneske bag disken, hvis navn var Brookes, manglede knap atten måneder i at have udstået sin læretid, hvorefter hans slægt og venner havde i sinde at sætte ham i vej for egen regning, og dette var grunden, der fik Mr. Cofagus til at antage mig, for at jeg kunne udfylde hans plads, når han tog bort. Mr. Brookes var en meget stilfærdig, elskværdig person, venlig imod mig og den anden dreng, der løb i byen med lægemidlerne, og som Mr. Cofagus havde fæstet for føde og klæder. Portneren fortalte Mr. Brookes, hvem jeg var, og forlod mig. 'Tror du du vil få lyst til at blive apoteker?' sagde Mr. Brookes til mig og smilede et velvilligt smil." ”Japhet søger sin fader” beskriver den forældreløse Jafets hårde, men muntre, vej op i klassesamfundet i 1800-tallets England. Kaptajn Marryats roman foregår udelukkende til lands – i modsætning til de øvrige haveventyr, forfatteren ellers er så kendt og elsket for.

 • af Frederick Marryat
  66,95 kr.

  Ungdomsromanen "Nybyggerne i Canada" beskriver en engelsk families pionertid i Canadas skove omkring år 1800.Frederick Marryat (1792-1848) var en engelsk søofficer og forfatter.Han afbrød to gange sin skolegang for at komme til søs. Som ung meldte han sig frivilligt til flåden, tjente sig op gennem graderne fra kadet, deltog i den britisk-amerikanske krig, Napoleonskrigene og flere ekspeditioner, indtil han med rang af kommandør kunne forlade tjenesten og hellige sig sin forfattervirksomhed.Marryats forfatterskab omfatter en lang række romaner, som beskriver livet til søs og er rettet til et ungt publikum.

 • af Frederick Marryat
  67,95 kr.

  Den sørgmuntre og til tider temmelig rå beretning om søløjtnant Cornelius Vanslyperken og hans hund Snarleyyow, deres skærmydsler med mandskabet på kutteren Jungfrau, hans kurmageri til den fede (og rige) enke Vandersloosh, hans ufrivillige, men ganske givtige dobbeltforræderi og ikke mindst hans mange mordforsøg på Snarleyyows ærkefjende, matrosen Smallbones.Et humoristisk mesterværk fra 1837 i uforkortet oversættelse.

 • af Frederick Marryat
  67,95 kr.

  Pashaen af Cairo keder sig, og da han beundrer kaliffen Harun al Rashid og har hørt om 1001 nats fortællinger, begiver han og hans vezir sig forklædte ud i Cairo for at finde personer, der ved en henkastet bemærkning synes at have en interessant historie at berette.Det kommer der en stak eventyr à la 1001 nat, Dekameron og et par sømandsskrøner ud af, i en stil, der ligger ganske langt fra, hvad man ellers venter af Marryat.

 • af Frederick Marryat
  37,95 kr.

  Den første der virkelig forstod at skildre livet til søs var Frederick Marryat. Hans romaner dannede skole for så forskellige forfattere som Joseph Conrad og Hemingway. Peter Simple er historien om en ung søofficer i Nelsons flåde under Napoleons-krigene. Et virkeligt mesterværk med skildringer af mindeværdige figuerer, også med et vis komisk præg.

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Peter Simple on aina ollut perheensa "e;holmo"e;, mutta hanen pestautuessaan Englannin laivastoon alkaa kasvu mieheksi ja pesunkestavaksi merikadetiksi. Seikkailuissa merilla Napoleonin sotien aikaan ei puutu vauhtia eika jannitysta, kun Simple kohtaa niin sotatoimia kuin muitakin yllattavia tilanteita. Jostain kumman syysta Simple tuntuu aina joutuvan mita mielikuvituksellisimpiin ongelmiin. Laivan sisalla kuitenkin solmitaan myos tiiviita ystavyyssuhteita, ja Simplen ystava O'Brien pelastaakin hanet usein pulasta. Huumorilla rikastettu, eloisa tarina tempaa mukaansa valittomasti. "e;Peter Simplen tulikaste"e; aloittaa kolmeosaisen romaanisarjan merikadetti Peter Simplen seikkailuista maailman merilla. Romaani viihdyttaa niin nuoria kuin aikuisiakin.-

 • af Frederick Marryat
  35,95 kr.

  Lordi B seurueineen on miellyttavalla vapaa-ajan huvipursimatkalla, kun han havaitsee tunnetun salakuljetuslaivan Happy-go-Luckyn. Ritarillinen Lordi B paattaa pysayttaa Happy-go-Luckyn, vaikka huvipursi ei ole aseistettu - ja vaikka Happy-go-Luckyn ja sen kapteenin Jack Pickersgillin kanssa ei pitaisi ryhtya leikkimaan..."e;Kolme kutteria: Meriseikkailukertomus"e; on Frederick Marryatin jannittava 1800-luvulle sijoittuva seikkailukirja, joka perustuu Marryatin omiin kokemuksiin tullialuksen paallikkona. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Lentava hollantilainen on kauhistuttava aavelaiva, joka on jaanyt seilaamaan maailman meria - ja laivaa ohjaa Filip Vanderdeckenin kirottu isa. Vanderedecken on paattanyt vapauttaa isansa sielun, mutta tehtava ei ole helppo. Isan ja Lentavan hollantilaisen etsinta vievat Vanderdeckenin kohti karmivaa seikkailua..."e;Lentava hollantilainen"e; Frederick Marryatin goottilaistyylinen klassikkoromaani vuodelta 1839.-

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Jacob Faithful on viettanyt koko lapsuutensa vanhempiensa kanssa joella, he asuvat proomulla Lontoon Thamesilla. Jacobin ollessa 11-vuotias hanen vanhempansa saavat yllattaen surmansa. Jacob ei kuitenkaan halua jattaa jokea. Onneksi herra Drummond ottaa nuoren Jacobin siipiensa suojaan, oppipojaksi proomulleen. Jacobin kehittyessa yha taitavammaksi han paasee toihin Britannian kuninkaalliseen laivastoon. Jannittava seikkailu sotaisilla merilla voi alkaa!"e;Elon aallokossa"e; on Marryatin Jacob Faithfulista kertovan trilogian toinen osa. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Jacob Faithful on viettanyt koko lapsuutensa vanhempiensa kanssa joella, asuen proomulla Lontoon Thamesilla. Jacobin ollessa 11-vuotias, saavat hanen vanhempansa yllattaen surmansa. Jacob ei kuitenkaan halua jattaa jokea. Onneksi herra Drummond ottaa nuoren Jacobin siipiensa suojaan, oppipojaksi proomulleen. Jacob kehittyy yha taitavammaksi ja saa lisaa vastuuta. Lopulta orpopojan tie vie toihin Britannian kuninkaalliseen laivastoon. "e;Joen kasvatti"e; on Marryatin Jacob Faithfulista kertovan trilogian ensimmainen osa. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Orvoksi jaanyt Jacob Faithful kasvoi ja varttui vaatimattomissa oloissa Lontoossa Thamesin varrella. Elama vei hanet laivaston mukana maailmalle, mutta nyt Jacob on palannut takaisin kotikonnuilleen. Joen varressa hanta odottavat vanhat tuttavat. Jacob auttaa ystaviaan, sopii vanhoja kaunoja ja joutuu jannittaviin seikkailuihin. Myos rakkautta on ilmassa. Itsenaisyytta kaipaava Jacob saa nyt elantonsa kyytisoutajana joella. Kyytisoutajan tyo alkaa kuitenkin tuntua yksitoikkoiselta. Olisikohan muita vaihtoehtoja? Kohtalo puuttuu peliin, kun Jacob varvataan vasten tahtoaan Immortalite-sotalaivan miehistoon. Jannittava meriseikkailu voi alkaa! "e;Merimiehena ja herrana"e; on Jacob Faithfulista kertovan seikkailutrilogian viimeinen osa.-

 • af Frederick Marryat
  35,95 kr.

  "e;Jack Easy merilla"e; jatkaa merikadetti Easyn vauhdikasta tarinaa maailman merilla osana Britannian kuninkaallista laivastoa. Kekselias Easy selviytyy kuin ihmeen kaupalla pulasta kerta toisensa jalkeen meritaistelujen tuiskeessa. Myos ystavyyssuhteiden merkitys korostuu laivan tiiviissa yhteiselossa. Matkan aikana Easy kasvaa nuoresta miehenalusta osaavaksi merenkavijaksi."e;Jack Easy merilla"e; on kolmeosaisen sarjan toinen osa. -

 • af Frederick Marryat
  35,95 kr.

  "e;Jack Easy perilla"e; paattaa merikadetti Easyn vauhdikkaan tarinan maailman merilla osana Britannian kuninkaallista laivastoa. Aikuistunut Easy osallistuu taisteluihin ja paatyy jannittaviin seikkailuihin - ja myos romantiikkaa on ilmassa. Mutta mika Easyn vanhempien kohtalo oli hanen poissaollessaan?"e;Jack Easy perilla"e; on kolmeosaisen sarjan paatososa.-

 • af Frederick Marryat
  35,95 kr.

  Hemmotellun Jack Easyn elama muuttuu dramaattisesti, kun han pestautuu murrosikaisena Britannian kuninkaalliseen laivastoon. Loytaakseen paikkansa laivassa Easy joutuu kayttamaan myos nyrkkejaan. Sopeutumista ei auta se, etta Easy on omaksunut isaltaan vahvan yhdenmukaisuuden periaatteen, joka on usein ristiriidassa laivaston toimintatapojen kanssa. Uskomaton seikkailu maailman merilla on kuitenkin vasta alussa!"e;Merikadetti Jack Easy"e; on kolmeosaisen, samaa nimea kantavan sarjan ensimmainen osa. Frederick Marryatin osittain omaelamakerrallinen kirjasarja sijoittuu Napoleonin sotien aikaan ja seuraa merikadetin seikkailuja Britannian kuninkaallisessa laivastossa. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Englantilainen Campbellien perhe ei jaa neuvottomaksi, kun he saavat tietaa menettavansa kotinsa. He lahtevat uudisasukkaiksi Kanadaan!Elama Kanadassa ei ole kuitenkaan yhta helppoa kuin Englannissa - onhan uudessa kotimaassa niin intiaaneja kuin riehuvia maastopalojakin. Onneksi perhe ystavystyy paikallisen metsastajan Malachi Bonen kanssa, josta on heille paljon apua."e;Uudisasukkaat Kanadassa"e; on Frederick Marryatin jannittava nuortenkirja, jonka tapahtumat sijoittuvat 1790-luvulle. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Hurja seikkailu saa alkunsa, kun Seagraven perhetta kuljettanut alus haaksirikkoutuu ja miehisto pakenee pelastusveneella. Seagravet onnistuvat pelastautumaan autiolle saarelle yhdessa palvelijansa ja aluksen peramiehen kanssa. Kokeneen peramiehen tiedot tulevat tarpeeseen, kun haaksirikkoutuneet koittavat selviytya saarella parhaansa mukaan.Tilanteessa tapahtuu kohtalokas kaanne, kun saarelle hyokkaa rosvojoukko, joka surmaa peramiehen. Miten kay Seagraven perheen? Paasevatko he pelastautumaan saarelta? -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  Autiota saarta asuttaa kummallinen pariskunta - mies nimelta Jackson ja Frank-niminen poika, joka ei tieda taustastaan mitaan. Jacksonin sokeutuessa Frank kiristaa talta tietoja historiastaan. Joukko ihmisia, Frankin vanhemmat mukaan lukien, haaksirikkoutuivat saarelle ja kuolivat sitten yksi kerrallaan pois, niin etta jaljelle ovat jaaneet vain he kaksi.Jacksoninkin kuoltua Frank jaa saarelle yksin. Eraana paivana saaren edustalle ilmestyy vene, jossa on ihmisia. Frankille luvataan paasy pois saarelta, mutta muutaman paivan paasta seurue onkin haipynyt Frankin ruoat mukanaan. Jalkeen on jatetty vain yksi nainen, rouva Reichardt, josta tulee Frankille aitihahmo. Mutta paasevatko Frank ja rouva Reichardt koskaan pelastautumaan saarelta?Romaanin pohjalta on tehty vuonna 1959 elokuva nimelta "e;The Little Savage"e;.-

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  "e;Peter Simple mainetoissa"e; jatkaa merikadetti Simplen tarinaa Atlantin pyorteissa. Seikkailuissa merilla Napoleonin sotien aikaan ei vauhtia eika jannitysta puutu, kun Simple kohtaa niin sotatoimia kuin muitakin yllattavia tilanteita. Jostain kumman syysta Simple tuntuu aina joutuvan mita mielikuvituksellisimpiin ongelmiin. Laivan sisalla kuitenkin solmitaan myos tiiviita ystavyyssuhteita, ja Simplen ystava O'Brien pelastaakin hanet usein pulasta. Huumorilla rikastettu, eloisa tarina tempaa mukaansa valittomasti. "e;Peter Simple mainetoissa"e; on Frederick Marryatin merihenkisen trilogian toinen osa. Romaani viihdyttaa niin nuoria kuin aikuisiakin. -

 • af Frederick Marryat
  49,95 kr.

  "e;Peter Simplen saavutus"e; paattaa merikadetti Simplen tapahtumarikkaan tarinan. Seikkailuissa merilla Napoleonin sotien aikaan ei vauhtia eika jannitysta puutu, kun Simple kohtaa niin sotatoimia kuin muitakin yllattavia tilanteita. Jostain kumman syysta Simple tuntuu aina joutuvan mita mielikuvituksellisimpiin ongelmiin. Laivan sisalla kuitenkin solmitaan myos tiiviita ystavyyssuhteita, ja Simplen ystava O'Brien pelastaakin hanet usein pulasta. Huumorilla rikastettu, eloisa tarina tempaa mukaansa valittomasti. "e;Peter Simplen saavutus"e; on Frederick Marryatin merihenkisen trilogian viimeinen osa. Romaani viihdyttaa niin nuoria kuin aikuisiakin. -

 • af Frederick Marryat
  257,95 kr.

  This book "" Jacob Faithful "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af Frederick Marryat
  257,95 kr.

  This book "" Japhet in Search of a Father "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af Frederick Marryat
  250,95 kr.

  Jacob Faithful is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1896.Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

 • af Frederick Marryat
  388,95 - 532,95 kr.

 • af Frederick Marryat
  191,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.