Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Giovanni Boccaccio

Giovanni Boccaccio levede fra år 1313-1375, og var en betydelig figur i den italienske litteraturhistorie blandt grundlæggere af renæssancen. Boccaccio var en tidligere italiensk forfatter og digter, som adskiller sig fra sine samtidige ved at fremstille sine personer som realistiske, åndfulde og intelligente. Han er mest berømt af værket ‘Dekameron’, som også har kastet en indflydelse på andre forfattere, f. eks Francesco Petrarch, der oversatte Decameron til latin. Boccaccio har studeret jura og forretning i årevis, og udover at være forfatter var han også en humanist og blevet akkrediteret som grundlæggeren af humanismen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Giovanni Boccaccio
  174,95 - 363,95 kr.

  Dekameron er en fantastisk ny dansk oversættelse af den berømte forfatter og digter Giovanni Boccaccio. Historien befinder sig i året 1348, hvor fem unge mænd og fem unge kvinder flygter fra pesten i Firenze, som finder ly i en lille landsby uden for byen. For at få tiden til at gå, forsøger de unge mennesker at underholde og opmuntre hinanden. Det ender med at de 10 personer udveksler historier med hinanden over 10 dage på skift. Det er disse interessante fortællinger om kærlighed og kammeratskab, om dumdristighed og hævnakt, der spænder fra det humoristiske og sanselige til det hjerteskærende og dramatiske, som tilsammen danner rammen for Dekameron. Dekameron anses for at have drevet verdenslitteraturen, da den har skabt forudsætningen for den europæiske prosatradition og novellegenre. Dekameron rummer så mange gode historier, som efter mere end 600 år stadig er overraskende og fascinerende.

 • af Giovanni Boccaccio
  74,95 kr.

  I det Herrens år 1348 hærgede den sorte død Italien efter året før at være kommet til Messina med nogle overlevende fra en krig mod mongolerne på Krim. Da den rammer Firenze, fortrækker et lille selskab bestående af syv damer og tre herrer sammen med deres tjenestefolk til en forladt villa uden for byen. Her fordriver de tiden med sang og dans, og med at fortælle hinanden historier - én hver i de ti dage, de opholder sig i villaen. Fortællingerne er som oftest humoristiske og handler om de ting, der optog - og stadig i dag i høj grad optager – os mennesker: kærlighed og død, ridderlighed, krig og kiv, høj- og lavsindethed hos adel, borger og bonde - og sidst, men ikke mindst, om begær - såvel efter rigdom som efter næstens hustru.Der har gennem tiderne været lagt meget vægt på Dekamerons "upassende" indhold - allerede i 1570'erne stod Vatikanet bag en tilrettet udgave, som man påstod var "forbedret" og "lå nærmere forfatterens intentioner", og så sent som i Marx Jantsens danske oversættelse fra 1929 har man følt sig foranlediget til at dæmpe "udskejelserne". Sagen er imidlertid nok, at selv om Boccaccio ikke lægger skjul på tingene, så findes det meste af det "uartige" i læserens eget hoved.Dekameron er ikke et værk, der skal læses i et stræk. Læs en historie eller tre ad gangen, og find dine egne yndlinge hen ad vejen.

 • af Giovanni Boccaccio
  118,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  258,95 - 412,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  66,95 kr.

  Året er 1348 og pesten hærger i Firenze. Syv kvinder og tre mænd fra det bedre borgerskab flygter ud af byen for at undslippe sygdommen og desperationen. Sammen slår de sig ned på et landsted og for at holde humøret højt beslutter de at fortælle én historie hver, hver dag i ti dage. Resultatet er hundrede noveller, der spænder over fortællinger om kløgt og dumhed, bedrag og hævn til venskab og kærlighed. Centralt står de erotiske noveller, der delikat og sensuelt udpensler menneskets naturlige drifter. Det er et smagfuldt, men dristigt værk om seksualitet, trøst og opmuntring fuld af humor og sjofle detaljer."Dekameron" betegnes som den første novellesamling i moderne europæisk litteratur og selv 600 år efter den oprindelige udgivelse fremstår værket som et skatkammer af humoristiske, fascinerende og løsslupne fortællinger. Denne bog er en redigeret udgave med udvalgte fortællinger oversat af Alfred Flinch.Giovanni Boccaccio (1313 - 1375) var italiensk digter og forfatter og en af renæssancens væsentligste humanister. I en tid præget af religiøse skrifter og ridderfortællinger om middelalderdyder vakte Boccaccio opsigt med sine verdslige digte og prosatekster som han skrev på modersmålet italiensk. Med udgivelsen af hovedværket "Dekameron" stadfæstede Boccaccio sin plads i litteraturhistorien, og værket har sidenhen ydet stor indflydelse på moderne europæisk novelletradition.

 • af Giovanni Boccaccio
  148,95 kr.

  The Decameron (subtitle: Prencipe Galeotto) is a collection of 100 novellas by Italian author Giovanni Boccaccio, probably begun in 1350 and finished in 1353. It is a medieval allegorical work best known for its bawdy tales of love, appearing in all its possibilities from the erotic to the tragic.

 • af Giovanni Boccaccio
  569,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  448,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  252,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio & Francesco Sansovino
  237,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  269,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio & Lionardo Bruni Aretino
  195,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio & Francisque Reynard
  356,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  212,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  634,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  15,95 - 22,95 kr.

  Daß Liebe auch eine Frage der Perspektive ist, zeigt die Geschichte vom verzauberten Birnbaum. Der Liebhaber einer verheirateten Frau verlangt drei ungeheuerliche Liebesbeweise, die diese auch erbringt. Daß sich der Gatte am Ende auf einem Birnbaum wiederfindet und der Angetrauten beim Liebesspiel mit dem Liebhaber zusehen zu muß, erklärt sich nur mit weiblicher Raffinesse ...

 • af Giovanni Boccaccio
  49,95 kr.

  Ein Klassiker aus dem 14. Jahrhundert, der im pestverseuchten Italien spielt: Das Dekameron ist eine Sammlung von 100 Novellen des italienischen Dichters Giovanni Boccaccio. Die Rahmenhandlung dreht sich um sieben junge Menschen, die vor der Pest auf ihren Landsitz geflohen sind. Zehn Tage lang erzahlt jeder von ihnen eine Geschichte, mit teilweise erotischem und derbem Inhalt aber auch ernsten und lehrreichen Apekten. -

 • af Giovanni Boccaccio
  125,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  299,95 - 320,95 kr.

  The goal of Boccaccio's Genealogy of the Pagan Gods is to plunder ancient and medieval literary sources to create a massive synthesis of Greek and Roman mythology. This is volume 1 of a three-volume set of Boccaccio's complete 15-book work. It contains a famous defense of the value of studying ancient pagan poetry in a Christian world.

 • af Edgar Allan Poe, Honoré de Balzac, Heinrich Heine, mfl.
  107,95 kr.

  Gleich acht berühmte Autoren sorgen in diesem attraktiven Set für einen wundervollen Liebesreigen. Diese Sammlung erkundet alle Facetten des Herzens: so gibt es handfeste Intrigen (Schiller), komplizierte Dreiecksgeschichten (Keyserling), gekonnte Verführungen (Casanova) – und die pralle Liebeslust von Balzac bis Boccaccio. Liebe – man hört es hier - kann eben alles.

 • af Giovanni Boccaccio
  15,95 kr.

  "Die Tochter des Königs" ist eine Geschichte über drei junge Brüder, die ihr Erbe verschwenden und verarmen. Ihr Neffe kehrt schließlich nach Hause zurück und begegnet dabei einem reichen Abt, nur wer ist dieser geheimnissvolle Geistliche? Wolf Frass liest diese Novelle aus Giovanni Boccaccios weltbekannten "Dekameron".

 • af Giovanni Boccaccio
  218,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  15,95 kr.

  Pinuccio ist in Niccolosa verliebt, deshalb sucht er nach einer passenden Gelegenheit sich ihrer Liebe zu erfreuen. Pinuccio und sein Freund Adriano bitten Niccolosas Vater die beiden zu beherbergen, da sie von einer angeblichen Reise von der Nacht überrascht wurden. Nachts legt sich Pinuccio dann zu Niccolosa, aber nicht nur er tauscht sein Bett, es kommt zu allerlei Verwechslung ... Wolf Frass liest die Novelle aus Giovanni Boccaccios weltbekannten "Dekameron".

 • af Giovanni Boccaccio
  287,95 kr.

 • af Giovanni Boccaccio
  207,95 - 310,95 kr.

 • - Bind II: Sjette til tiende dag
  af Giovanni Boccaccio
  89,95 kr.

  Andet bind af Giovanni Boccaccios verdensberømte fortællekreds i ny dansk oversættelse ved Thomas Harder Året er 1348. Ti unge mennesker flygter fra pesten i Firenze og tager ophold på et landsted uden for byen. Her underholder de sig i ti dage med at fortælle hinanden historier. Det er disse i alt 100 historier, der udgør Dekameron – den første store samling fortællinger i moderne europæisk litteratur. Det er historier om kærlighed og venskab, om kløgt og dumhed, om bedrag og hævn, og de spænder vidt: fra det humoristiske og erotiske til det dramatiske og tragiske. Dekameron er en milepæl i verdenslitteraturen. Den er en grundsten i den europæiske prosatradition og i novellegenren som sådan. Og ikke mindst er den et skatkammer af gode historier.

 • - Bind I: Første til femte dag
  af Giovanni Boccaccio
  119,95 kr.

  Første bind af Giovanni Boccaccios verdensberømte fortællekreds i ny dansk oversættelse ved Thomas Harder Året er 1348. Ti unge mennesker flygter fra pesten i Firenze og tager ophold på et landsted uden for byen. Her underholder de sig i ti dage med at fortælle hinanden historier. Det er disse i alt 100 historier, der udgør Dekameron – den første store samling fortællinger i moderne europæisk litteratur. Det er historier om kærlighed og venskab, om kløgt og dumhed, om bedrag og hævn, og de spænder vidt: fra det humoristiske og erotiske til det dramatiske og tragiske. Dekameron er en milepæl i verdenslitteraturen. Den er en grundsten i den europæiske prosatradition og i novellegenren som sådan. Og ikke mindst er den et skatkammer af gode historier.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.