Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Gunilla Bergström

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Gunilla Bergström
  212,95 kr.

  De tre første historier om Alfons Åberg samlet i én bog.Denne bog indholder:Godnat Alfons ÅbergNovra, Alfons ÅbergKom nu, Alfons Åberg

 • - Fire udvalgte historier
  af Gunilla Bergström
  212,95 kr.

  Fire elskede børnebogsklassikere om Alfons Åberg og hans venner - nu samlet i en og samme bog.Denne samling indeholder:Alfons og hemmelige SvipperHvem hjælper Alfons Åberg?Der går Tyve-AlfonsMille, midt om natten

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Billedbog i farver. Alfons åberg er 7 år og skal starte i skolen. Han er bange, nysgerrig og lidt urolig og glemmer helt at lave ballade. Men så fortæller far ham en hemmelighed. Og på første skoledag fortæller læreren også en hemmelighed, en sjov en ...

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Alfons Åberg har svært ved at komme afsted til børnehaven om morgenen - han skal hele tiden bare lige have ordnet noget, og far siger igen og igen "Kom nu, Alfons!" Billedbog i farver.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Billedbog i farver om en lille dreng, der altid får at vide, at han er så lille og ingenting forstår og derfor ikke kan være med, når de store leger, indtil han en dag viser, at han forstår en hel del.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Alfons og Viktor er blevet gode venner med en gammel mand, der kan trylle. Alfons' højeste ønske er en hund, og dette ønske sætter for alvor Troldmandens evner på en prøve.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Leg og lær med Alfons ÅbergAlfons Åbergs gule bil er blevet væk! og han skal lege med den i eftermiddag, når Victor kommer på besøg. Alfons må lede overalt: foran, bagved, over, under, mellem og på.”Alfons leder her og der” handler om de ord vi bruger, når vi taler om hvor ting og personer befinder sig.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Alfons og Mille bygger et landskab. Det skal bruges til stjernekrig, bare på riddertiden. Og de har lidt travlt, for det hele skal være færdigt, inden Alfons Åbergs store fætre kommer. Så skal de lege alle fire! Men sådan går det ikke, i stedet bliver alle uvenner – og Alfons Åbergs far bliver ENORMT VRED!

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

 • af Gunilla Bergström
  201,95 kr.

  Alfons og hans hemmelige verden er tre fortællingerne om den lille opfindsomme dreng Alfons, der bor sammen med sin far og sin usynlige ven Svipper. Bogen indeholder historierne Usynligt med Alfons Åberg, Alfons og hemmelige Svipper og Mere monster, Alfons!

 • - Fem skønne historier
  af Gunilla Bergström
  190,95 kr.

  Kender du Alfons Åberg? Han bor sammen med sin far og er ligesom de fleste andre børn. Ikke specielt stor og ikke specielt stærk. Og det med at slås gør han sig helst ikke i. Han kan være glad og i drillehumør, men også vred, misundelig og mørkeræd.I denne jubilæumsudgave har Gunilla Bergström selv udvalgt fem af sine bøger om Alfons Åberg, som alle viser ham i forskellige aldre. I 2022 er det nemlig 50 år siden, den første Alfons-bog udkom. I samlingen indgår: Godnat, Alfons Åberg, Fikst klaret, Alfons Åberg!, Hvad sagde Alfons Åbergs far?, Hvor er ballade-Alfons og Hvor langt når Alfons?

 • - Historier om at starte i skole
  af Kim Fupz Aakeson, Gunilla Bergström, Ole Lund Kirkegaard, mfl.
  232,95 kr.

  Klar Parat Skolestart er en bog med syv gode historier om at gå i skole. Vi møder en række børn, der skal til at starte i skole: Gunilla Bergströms Alfons Åberg, Kim Fupz Aakesons Vitello, Anne Sofie Hammers Villads fra Valby, Ole Lund Kirkegaards Frode, Lars Daneskovs Villy – men også den sjove historie om De tre Bukke Bruse i skole.En perfekt og helt uundværlig højtlæsningsbog til barnet, der skal starte eller er startet i skole – om at have sommerfugle i maven over første skoledag, om madpakker, om venner, om idræt, om lærerne – men også om at føle sig anderledes.Det, at skulle begynde i skole, er en stor ting for både børn og deres forældre, og mange er både forventningsfulde, spændte og måske også en lille smule nervøse. Netop derfor vil mange forældre gerne forberede barnet ved at tale om skolen og læse om skolelivet.

 • af Gunilla Bergström
  106,95 kr.

  Lækker papbog med Alfons Åberg til de allermindste.Hjemme hos Alfons er far altid i gang med noget. Han vasker op, læser avis, vasker tøj og sover.De allermindste vil elske denne Alfons-papbog med genkendelige situationer fra hverdagen.

 • - Tre hyggelige historier
  af Gunilla Bergström
  212,95 kr.

  Tag med hjem til Alfons, og oplev hans fantasifulde hverdag - og en ganske særlig fødselsdagsfest.Tre elskede børnebogsklassikere om Alfons Åberg, der her er samlet for at blive læst om og om igen.Bogen indeholder: Norva, Alfons Åberg, Bind sløjfer, Alfons Åberg og Hurra for Alfons Åbergs far.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  I skole med Alfons ÅbergDer er meget, der er nyt, spændende og lidt skræmmende, når man skal begynde i 0. klasse. Følg med, når Alfons forbereder sig på at skulle i skole. Hvordan binder man sine sko? Hvordan fungerer plus og minus? Og hvad laver man egentlig i frikvartererne? Bogen gennemgår de vigtigste ting, man skal vide, før man starter i skole.

 • af Gunilla Bergström
  108,95 kr.

  De allermindste vil elske denne Alfons-figur-papbog med illustrationer for Alfons verden. Her vil de blive præsenteret for alle Alfons´ venner.

 • af Gunilla Bergström
  179,95 kr.

  Hold fødselsdag med Alfons ÅbergAlfons har snart fødselsdag. Så skal han holde fest. Og den skal være god! Derfor skal der pyntes op, gæsterne skal have noget lækkert at spise, lege og have det skægt. Her i bogen er der forslag og masser af inspiration til pynt, kageopskrifter og forskellige sjove lege.

 • af Gunilla Bergström
  106,95 kr.

  De allermindste vil elske denne Alfons-papbog.Alfons har gemt sig. Kan du hjælpe med at finde ham? Er han bag gardinet, under bordet, i sengen eller et helt andet sted?En pegebog for de mindste med gemmelig og sproglæring.

 • af Gunilla Bergström
  44,95 kr.

  Alfons vil ikke sove. Far må læse historie for Alfons, han henter saftevand og alt muligt andet. Men Alfons vil stadig ikke sove. Far må lede efter bamsen, og finder bamsen under sofaen, men kommer ikke tilbage med den. Far er blevet træt og er faldet i søvn midt på gulvet, og så er det Alfons der må putte far. Alfons Åberg egner sig til højtlæsning fra 2 år og op. I e-bogsudgaven af Godnat, Alfons Åberg kan du vælge at få læst højt af Jonatan Spang imens du ser Gunilla Bergströms klassiske illustrationer. Men man kan også slå indtalingen fra og læse bogen selv. Indlæst af Jonatan Spang.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.