Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Hans Birger Jensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Hans Birger Jensen, Kim Bruun, Søren Munthe & mfl.
  502,95 kr.

  -

 • af Bo Paulsen, Hans Birger Jensen, Jørgen Mogensen & mfl.
  382,95 kr.

  Lægemiddelkemi beskriver lægemidlernes udvikling og virkningsmekanismer. Eksempelvis er psykofarmaka, antihistaminer, bedøvelsesmidler, smertemedicin, vitaminer og mineraler behandlet. Derudover beskæftiger bogen sig også med kontrollen af lægemidler og lægemiddelmarkedet.Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og ikke mindst øvelsesvejledninger, som kan anvendes i den daglige undervisning eller til eksperimentelt arbejde knyttet til større skriftlige opgaver i kemi.Bogen er først og fremmest beregnet på undervisningen i kemi på gymnasiet og hf, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge, fx biologi og fysik.

 • af Hans Birger Jensen & Kim Bruun
  564,95 kr.

  Isis er navnet på en egyptisk gudinde. Myten om Isis fortæller, at liget af hendes elskede blev skåret i stykker og spredt ud over hele Egypten. Isis samlede imidlertid alle delene og gemte ham. Myten kan opfattes som et billede på kemiens væsen; helheder, der deles og samles. Hovedteksten i denne bog er organiseret i 97 opslag. I mange tilfælde vil et opslag svare til den stofmængde, der gennemgås på en normal lektion, men det er naturligvis også muligt at opdele teksten frit. Opslagene er samlet i 9 emnemæssigt afgrænsede dele: Alkohol og det der lignerKemiens ligevægtOrganiske syrer og baserSyrer og baserDen lille forskelIndustriel kemiLys og stofMetallerStofkredsløbEfter hver del findes en række opgaver af forskellig sværhedsgrad. Endelig er der opslag med formler og tabeller. Bogen henvender sig primært til ungdomsuddannelsernes undervisning i kemi på B-niveau. Desuden er bogen anvendelig på videregående uddannelser. Du kan også købe adgang til bogens tilhørende website - www.isisb.systime.dk - med arbejdsopgaver, supplerende tekster, videooptagelser af kemiforsøg, links til relevante internet-sider m.v.

 • af Hans Birger Jensen & Laura Møller Jensen
  502,95 kr.

  Isis Kemi A dækker sammen med Isis Kemi C og Isis Kemi B kernestoffet på de gymnasiale uddannelsers A-niveau. Bogen er opdelt i fem kapitler: Termodynamik, Spektroskopi, NMR-spektroskopi, Reaktionskinetik samt Elektricitet og kemi. Hvert kapitel er igen opdelt i en række afsnit, og til hvert af disse er der opgaver af forskellig sværhedsgrad. Hvert kapitel afsluttes med en oversigt over de vigtigste begreber og en liste over, hvad man skal kunne, når man er færdig med kapitlet. Med Isis Kemi A er der mulighed for at arbejde både systematisk og tematisk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.