Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Harold Robbins

Filter
Filter
Genre
 • (100)
 • (44)
 • (8)
Type
 • (73)
 • (51)
 • (19)
Format
 • (73)
 • (43)
 • (19)
 • (5)
 • (4)
Sprog
 • (36)
 • (20)
 • (14)
 • (11)
Pris
DKK
Serie
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (5)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Egentlig burde han have været en lykkelig mand. For Jonas Cord jr. har det hele. Et kæmpestort forretningsimperium efter sin far, magt, penge og smukke kvinder.Han har også en datter, Jo-Ann, fra sit første ægteskab. Men han savner en søn …Uventet får Jonas sit ønske opfyldt, da han præsenteres for den 25-årige Bat. Han er resultat af en hed affære, som Jonas engang havde med en cubansk skønhed.Da Jonas tager Bat med ind i ledelsen af Cord-imperiet, får han en blændende dygtig arvtager, der udvider virksomheden yderligere. Men Jonas oplever også, at Bat er lige så benhård og beslutsom som han selv. Og at Bats appetit på kvinder og sex er lige så stor som hans egen.Det skaber konflikter mellem to stærke viljer. Foruden Jonas‘ problemer med mafiaen. Og Bats problemer med sin varmblodige halvsøster Jo-Ann, der kolliderer med Bats virkelige kærlighed.Men forude venter den største udfordring og farligste trussel for Cord-imperiet.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  276,95 kr.

  JeriLee er en uskyldig skolepige, der bor i Californien. Hun drømmer om at blive manuskriptforfatter og vinder også et trofæ for sine skriverier. En aften til en fest møder hun Walt, der er søn af en berømt Hollywood-manuskriptforfatter. Men noget går galt, og JeriLee ender med at blive voldtaget af en festens gæster. Da Walt opdager, hvad der los, redder han JeriLee ud af situationen. De to forelsker sig i hinanden og bliver også gift, men som tiden går erstattes kærligheden af en bitter konkurrence om succes, der ender i skilsmisse. JeriLee ender i den ene situation efter den anden, hvor hun skal indlade sig med diverse Hollywood-mænd for at nå til tops. Spørgsmålet er blot, om hun nogensinde når derop? Harold Robbins roman går tæt på den sexisme, der præger Hollywood og den amerikanske underholdningsindustri.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Allerede i filmens tidlige år var der store penge at tjene i Hollywood. Romanen "De stærke viljer" fortæller historien om den jødiske isenkræmmer Peter Kessler og den unge Johnny Edge, der sammen opbygger selskabet ‘Magnum Pictures‘ og bliver blandt filmbranchens pionerer. Stadig i tilbageblik følger vi i andet bind Peter og Johnny fra begyndelsen af 1920’erne, over krakket på Wall Street i 1929 og frem til slutningen af 1930’erne, hvor alt i branchen har ændret sig, og aktionærerne sidder på magten.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner danner baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger er oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Judd Crane har alt. Han er den enlige ejer af en gigantisk virksomhed og kan trække i tråde i regeringer såvel som i verdensomspændende virksomheder. Han vælter sig i rigdom, kvinder og luksus. Alligevel mangler der noget. Judd er 42 år og for alvor besat af én enkelt ting: evig ungdom.Derfor er han villig til at sætte sin formue over styr for at få de dygtigste forskere til at hjælpe ham med at nå sit mål. Men Judd må hurtigt sande, at evig ungdom har sin pris.Harrold Robbins (1916-1997) var en amerikansk forfatter, der i løbet af sit samlede forfatterskab har solgt mere end 750 millioner eksemplarer og fået sine bøger oversat til og udgivet på over 30 sprog. Robbins var kendt for sin produktivitet som forfatter, fik sin litterære romandebut i 1948 med bogen "Never Love a Stranger" og udgav efterfølgende mere end 25 romaner. Det var dog ikke kun inden for litteraturens verden, at han gjorde sig bemærket. Også som forfatter til filmmanuskripter var han så berømt og anerkendt, at han i 1977 fik tildelt en stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Allerede i filmens tidlige år var der store penge at tjene i Hollywood. Romanen "De stærke viljer" fortæller historien om den jødiske isenkræmmer Peter Kessler og den unge Johnny Edge, der sammen opbygger selskabet ‘Magnum Pictures‘ og bliver blandt filmbranchens pionerer. I et tilbageblik fra en hektisk uge i 1938, følger vi i første bind den spæde start med den første biograf i 1908 og derfra selskabets udvikling frem til Første Verdenskrig.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Med "Forføreren" fortæller forfatter Harold Robbins historien om manden C. Andrew Talbot – også kaldet "Preacher" – der benytter alle tænkelige, kommercielle kneb, for at få mennesker til at følge ham. "Preacher" får efterhånden status som religiøs superstar, og hans kirke bliver mere og mere "big business", men livet i rampelyset er ikke helt ufarligt.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Frankie Kane vokser op på et katolsk børnehjem. Han bliver venner med den jødiske dreng Martin og forelsker sig i hans søster Julie. Efter nogen tid finder Frankie tilmed ud af, at hans egen baggrund er jødisk. Men denne viden falder ikke i god jord på det katolske børnehjem, der sender ham væk. Frankie skal i stedet bo på et nyt hjem for jødiske børn og unge, men han stikker af. På gaden bliver han venner med nogle kriminelle personager, og langsomt men sikkert bliver Frankie en del af det kriminelle miljøs hårdkogte kerne. Men så sker det uventede, at han møder Julie, sin ungdomkærlighed igen, og pludselig begynder Frankie at tvivle på sine livsvalg, selv om et brud ikke er helt ufarligt.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Gareth Brendan har en simpel drøm - han vil være "superrig". Langsomt men larmende arbejder Gareth sig op fra ussel tilværelse på bunden af samfundet mod toppen. Midlet er chokjournalistik. Noget Gareth er god til, men også en genre, der kræver at han stifter bekendtskab med Hollywoods underverden. En verden, hvor ambitioner, penge, succes og sex hænger uløseligt sammen. En verden, der kræver sine ofre. Og en verden, som Gareth gerne ofrer sig selv for at blive en del af.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  Frankie Kane vokser op på et katolsk børnehjem. Han bliver venner med den jødiske dreng Martin og forelsker sig i hans søster Julie. Efter noget tid finder Frankie tilmed ud af, at hans egen baggrund er jødisk. Men den viden falder ikke i god jord på det katolske børnehjem, der sender ham væk. Frankie skal i stedet bo på et nyt hjem for jødiske børn og unge, men han stikker af. På gaden bliver han venner med nogle kriminelle, og langsomt men sikkert bliver Frankie en del af det kriminelle miljøs hårdkogte kerne. Men så møder han uventet Julie, sin ungdomkærlighed igen, og Frankie begynder at tvivle på sine livsvalg, selv om et brud ikke er helt ufarligt.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner danner baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 kr.

  "Jeg drejede stolen, så lyset fra vinduet faldt lige på papiret. Den kraftige sorte skrift skinnede imod mig. Staten New York mod sigtede, Maryann Flood Jeg følte et sting af smerte i brystet. Nu var det alvor. Alt, hvad der var gået forud, var ingenting. Nu vardet helt inde på livet af mig." "Verden venter på dig" er en retsalsroman om Maryann Flood, der er under anklage for blandt andet bestikkelse. Hun har tidligere arbejdet sig op fra fattig gadetøs til en succesfuld forretningskvinde. Problemet er blot, at hendes "forretning" i virkeligheden er et eksklusivt escortbureau. Men Maryann har én sidste trumf i ærmet. Den offentlige anklager Mike Keynes er forelsket i hende...

 • af Harold Robbins
  157,95 kr.

  Er ist der Mittelpunkt jener kleinen Gruppe der «Happy Few», die von Langeweile, Machtgier und der verzweifelten Suche nach Glück in der Welt umgetrieben wird. Diesen Männern und Frauen, die reich, mächtig und unabhängig sind, erscheint die Erde wie ein Rummelplatz, auf dem alle käuflichen Wünsche Erfüllung finden. Sie leben, als sei das Dasein eine Folge strahlender Feste, Liebe die Summe erfolgreicher Sexabenteuer und Unsterblichkeit eine Frage des Bankkontos. (Dieser Text bezieht sich auf eine frühere Ausgabe.)

 • af Harold Robbins
  334,95 kr.

 • af Harold Robbins
  396,95 kr.

 • af Harold Robbins
  432,95 kr.

 • af Harold Robbins
  43,95 - 91,95 kr.

  Californië in de woelige jaren ‘60... Voor Gareth Brendan was het de mooiste tijd om te leven! Hij is aantrekkelijk, krijgt veel aandacht van mooie vrouwen en hij is machtig. Dankzij zijn oom wordt hij eigenaar van de nog onbekende geheime krant The Hollywood Express. Onder leiding van Gareth wordt de krant een groot succes en wekt de aandacht door de vrije, onconventionele manier waarop er over seks gesproken wordt. Gareth is een pionier, maar wordt aan alle kanten tegengewerkt: de wet, concurrentie en zakenlui. Hij wordt bedolven door rijkdom, macht en seks, maar hoe lang houdt Gareth dat nog vol? De in New York geboren Harold Robbins (1916-1997) is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Er zijn meer dan 750 miljoen exemplaren van zijn romans verkocht en zijn boeken zijn vertaald in 32 talen. In 1948 brak hij door met zijn allereerste roman ‘Hart zonder toegang’ dat door enkele expliciete seksuele passages de aandacht wekte onder het Amerikaanse publiek. Ook werden maar liefst twaalf romans verfilmd met niemand minder dan Elvis Presley in de hoofdrol in ‘King Creole’. In het boek ‘De droomfabrikanten’, later ook verfilmd, vertelt Robbins over de filmindustrie in Hollywood dat gedeeltelijk gebaseerd is op zijn ervaringen uit de tijd dat hij daar werkzaam was. Andere bekende werken zijn ‘79 Park Avenue’ (1955), ‘De duivel als leidsman’ (1961) en ‘De avonturiers’ (1966). Hoewel sommige romans bijna zeventig jaar oud zijn, komen hedendaagse onderwerpen aan bod zoals prestige, geld en macht.

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Badyr Al Fay on mies, joka on tottunut saamaan haluamansa. Hän on yksi Lähi-idän rikkaimmista miehistä ja oppinut häikäilemättömäksi. Hänen elämänsä on pelkkää kultaa ja toinen toistaan kauniimpia naisia. Mikään ei kuitenkaan riitä Al Faylle, vaan hän janoaa yhä enemmän valtaa. Al Fayn elämään liittyy kuitenkin traaginen mysteeri, joka voi viedä pohjan koko hänen identiteetiltään. Pian Al Fay on tilanteessa, jossa hänen pitää punnita, ketkä ovat hänen ystäviään – ja ketkä vihollisia."Sheikki" on Harold Robbinsin tapahtumarikas jännitysromaani.Harold Robbins (1916–1997) oli amerikkalainen bestseller-kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 750 miljoonaa kappaletta. Ennen kirjailijan uraa Robbins työskenteli elokuvayhtiö Universalilla. Robbins tunnetaan muun muassa romaanista "Rahantekijä".

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Jerry Cooper uit 'De aasgieren' is terug met een nieuw businessplan en een zoon, Les Cooper. De succesvolle advocaat die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan, wordt door zijn vader gevraagd om hem bij te staan in een rechtszaak. Jerry heeft jarenlang geprobeerd zijn connecties met de maffia geheim te houden voor zijn zoon, maar wanneer hij met zijn nieuwe zakenimperium klem zit in de duistere onderwereld, heeft hij zijn zoon hard nodig. Les staat versteld over wat hij te weten komt over zijn familiegeschiedenis. De samenwerking wordt gekenmerkt door liefde, haat en nijd. Weet Les de bizarre familie ontdekkingen opzij te zetten en zijn vader met volle overgave te verdedigen?-

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Ben je een slecht mens als je slechte daden verricht? Danny Fisher is van jongs af aan op het verkeerde pad geraakt door foute vrienden in een misdadige wijk in New York. Hij ging om met prostituees en drugsdealers en door armoede werd hij genoodzaakt hetzelfde pad te volgen. Maar diep van binnen is hij een goed mens, hij houdt van zijn vrouw en stal alleen om te overleven. Tijdens een criminele daad komt zijn leven op het spel te staan wanneer gangsters hem opzettelijk tegenwerken. Of hij er deze keer ook weer met alleen kleerscheuren vanaf komt, zal moeten blijken... -

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Daniel Boone Huggins, in de volksmond beter bekend als 'Big Dan', is gepassioneerd, ambitieus, vastberaden en eigenzinnig. Met deze krachtige combinatie van eigenschappen geeft Dan de leiding aan de grootste Amerikaanse vakbond. Hij is onmisbaar, want de vakbeweging wordt geteisterd door leden van gewelddadige maffia organisaties en gangsters. En dat terwijl Dan alleen maar oprecht op wil komen voor de rechten van arbeiders. Weet zijn rechtvaardigheidsgevoel zich stand te houden wanneer hij hevig onder druk wordt gezet? In 'De geketenden' vertelt Harold Robbins over de opkomst van vakbewegingen in Amerika aan de hand van het intieme en persoonlijke verhaal van Dan. -

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Harold Robbins neemt je in 'De droomfabrikanten' mee naar waar de filmindustrie ooit begon: Hollywood. John Edge werkte er als concierge, maar heeft uiteindelijk de top weten te bereiken als producent en machtige mediamagnaat. Maar in het bikkelharde Hollywood is het ieder voor zich en de concurrentie is moordend. Zelfs zijn vrouw lijkt hem het succes niet te gunnen en gebruikt hem voor haar eigen belangen. John Edge had alles bereikt waar hij als kind van droomde, maar maakt dit hem ook gelukkig? Duik in de wereld van macht, rijkdom en sluwe beloftes in het oude Hollywood. -

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Dax is een avonturier in hart en nieren die het ver heeft geschopt in zijn leven. Hij staat aan de top van de internationale politiek als diplomaat, is afgestudeerd aan Harvard en wordt omringd door verleidelijke vrouwen. Alles loopt op rolletjes, maar van binnen is hij in tweeen gescheurd tussen zijn huidige succesvolle leven en zijn problematische, gewelddadige jeugd in Zuid-Amerika. Weet Dax zijn twee persoonlijkheden met elkaar te verenigen? -

 • af Harold Robbins
  49,95 - 56,95 kr.

  Jonas Cord had van jongs af aan al enorme bewondering voor zijn succesvolle vader. Hij wilde alles hebben wat hij ook had: macht, een fortuin en een mooie vrouw aan zijn zijde. Door zijn blinde ambitie en hebzucht heeft hij de top van de zakenwereld weten te bereiken, maar één ding, of beter gezegd, één iemand, kan hij niet krijgen: Rina Marlow. De verleidelijke actrice weet iedere man om de vinger te winden, maar weet ze ook hoe echte liefde voelt? Jonas komt klem te zitten tussen haar sensuele verschijning en manipulerende karakter. Zou zijn vader trots geweest zijn? De in New York geboren Harold Robbins (1916-1997) is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Er zijn meer dan 750 miljoen exemplaren van zijn romans verkocht en zijn boeken zijn vertaald in 32 talen. In 1948 brak hij door met zijn allereerste roman ‘Hart zonder toegang’ dat door enkele expliciete seksuele passages de aandacht wekte onder het Amerikaanse publiek. Ook werden maar liefst twaalf romans verfilmd met niemand minder dan Elvis Presley in de hoofdrol in ‘King Creole’. In het boek ‘De droomfabrikanten’, later ook verfilmd, vertelt Robbins over de filmindustrie in Hollywood dat gedeeltelijk gebaseerd is op zijn ervaringen uit de tijd dat hij daar werkzaam was. Andere bekende werken zijn ‘79 Park Avenue’ (1955), ‘De duivel als leidsman’ (1961) en ‘De avonturiers’ (1966). Hoewel sommige romans bijna zeventig jaar oud zijn, komen hedendaagse onderwerpen aan bod zoals prestige, geld en macht.

 • af Harold Robbins
  65,95 - 418,95 kr.

  "En anden tid" af Harold Robbins er en roman om den amerikanske arbejderbevægelse. "Big Dan" kommer fra en fattig arbejderfamilie i Vest Virginias bjerge. Han har en stærk retfærdighedsfølelse og store ambitioner, der gør, at han får arbejdet sig op til at blive en magtfuld arbejdsleder.I romanen følger man Dan og hans søn Daniel, der tidligt gør oprør mod faren, men som senere hen vender tilbage til familiens udgangspunkt i Vest Virginia.

 • af Harold Robbins
  93,95 - 418,95 kr.

  Baydr Al Fay er en vestligt uddannet oliesheik. Han er gift med en ung, smuk amerikansk kvinde, der spenderer det meste af sin tid ved Rivieraen. Her tager hun for sig af livets mange goder – også andre mænd – imens Baydr Al Fay rejser verden rundt i sin private jet og tjener milliarder på sine forretninger. Men ikke alle i familien nyder jet-set-idyllen. Baydr Al Fays halvvoksne datter, væmmes ved den overflod hun er vokset op med. I stedet vender hun ryggen til sin far og blikket mod en sprængfarlig, arabisk terror-organisation.Konflikten mellem de tre vokser og vokser, indtil det hele eksploderer i en serie af hæsblæsende begivenheder.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.

 • af Harold Robbins
  65,95 - 418,95 kr.

 • af Harold Robbins
  65,95 - 418,95 kr.

 • af Harold Robbins
  93,95 - 362,95 kr.

 • af Harold Robbins
  65,95 - 362,95 kr.

 • af Harold Robbins
  273,95 kr.

  Hardeman Motors vill konstruera en ny bil till sitt racingstall. Valet faller på racerföraren Angelo Perino och han blir snart varse att han är en bricka i ett spel på liv och död som sträcker sig flera generationer bakåt i tiden. Snart är han inblandad i ett ödesmättat familjedrama, fullpackat med kärlek och hat, passion och snabba bilar. Allting kretsar kring den nya bilen han konstruerat och kvinnan den är döpt efter Betsy ...Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanförfattare som växte upp i New Yorks slum. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i cirka 750 miljoner exemplar. Flera av hans böcker har filmatiserats i Hollywood och han har en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

 • af Harold Robbins
  49,95 kr.

  Joe Crownilla on unelma. Jonain päivänä hän jättää köyhän elämän taakseen ja hänestä tulee ammattikirjoittaja – menestynyt sellainen. Sitä ennen Crownin on kuitenkin selvittävä New Yorkin alamaailmassa ja hankittava elanto sieltä, mistä mahdollista. Crown ei kieltäydy edes huumediilerin työstä.Kun unelmasta todellakin tulee totta – Crown pääsee käsikirjoittajaksi Hollywoodiin – nuori mies ottaa elämästä kaiken irti. Vaikka arki täyttyy juhlista ja kauniista naisista, Crown ymmärtää kaipaavansa erästä tiettyä neitoa."Tarinaniskijä" on Harold Robbinsin kiihkeätunnelmainen viihderomaani.Harold Robbins (1916–1997) oli amerikkalainen bestseller-kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 750 miljoonaa kappaletta. Ennen kirjailijan uraa Robbins työskenteli elokuvayhtiö Universalilla. Robbins tunnetaan muun muassa romaanista "Rahantekijä".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.