Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Henrik Einspor

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er fjerde bind ud af i alt otte.Isabel har søgt job på det lokale plejehjem i håb om at finde en, som Max Skræk kan tage med sig tilbage til graven. Uheldigvis bliver hun besøgsven for en pensioneret politibetjent ved navn Strøm. Strøm er stærkt optaget af sagen om hærværket mod Max Skræks gravsted. Men mest af alt, er han opsat på at få løst sagen, om hvem der myrdede Max Skræk. For myrdet blev skrækskuespilleren, forgivet af et stykke kiksekage midt i optagelserne til den vampyrfilm som blev indspillet i landsbyen for mange år siden. Gamle Strøm er overbevist om, at morderen stadig lever og går rundt iblandt dem. Men med en ung og frisk besøgsven får han nu blod på tanden til at genåbne den gamle sag og afsløre misdæderen. Meget mod sin vilje inddrages Isabel i mordsagen, alt imens Max Skræk går på jagt efter sin forsvundne hånd.Håbet om at få Max tilbage i sin grav svinder, og for at gøre det hele værre nærmer Halloween-aften sig. Der skal være stor fest. Desværre skal den holdes på pensionatet. Man gyser og klukker sig igennem den absurde og kulsorte føljeton, hvor tingene hele tiden tager en ny drejning, og for det meste til det værre.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er syvende bind ud af i alt otte.Forberedelserne til den årlige Halloween-fest er i fuld gang. Uheldigvis for Isabel er festen på grund af vandskade er flyttet ud på pensionat Granly, hvor hun bor sammen med sin tante, og ikke mindst den genopstandne dødning, Max Skræk.Klassens dronning, Vivian og hendes to lakajer, Line og Luna er i fuld gang med at lægge lumske planer for aftenen. Det skal blive aftenen, hvor Isabel en gang for alle kommer ned med nakken. Vivian har stjålet en okkult bog fra sin fars arbejdsværelse. Nu vil hun forsøge at bruge en af påkaldelsesremserne på tvillingernes døde kat. Bare for at se, om det kan lade sig gøre. Hjemme hos Isabel er Max Skræk ikke længere den eneste døde i huset. Også Isabels afdøde onkel er begyndt at spøge. Han og Max hygger sig, men hyggen varer ikke ved, for den clairvoyante Dot, vender tilbage, denne gang som spøgelsesjæger og fast besluttet på at opspore og uddrive den ånd eller poltergejst, som åbenbart holder til i det gamle hus. Isabel må for alt i verden forhindre, at hun opdager Max. Max Skræk-serien har med sin blanding af gys og humor fået mange læsere af begge køn. Og der er rig mulighed for at gætte med på mordgåden, her hvor serien nærmer sig sin forrygende afslutning.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er andet bind ud af i alt otte.Max Skræk er vendt tilbage fra de døde. Uheldigvis er han flyttet ind hos Isabel i det gamle pensionat. Her må hun gøre alt for at holde ham skjult, især for sin tante, som helst ikke skal opdage, at der bor en dødning i et værelserne. I mellemtiden har man opdaget, at Max Skræks grav er blevet hærget. Gravstenen er væltet og jorden helt rodet til. Politiet mistænker visse af byens børn for at have begået hærværket, men Isabel ved bedre. Hun og hendes ærkefjende, Vivian, har et nyt sammenstød i skolen, og Isabel smides ud fra biologitimen efter at have kastet et hjerte i hovedet på klassens dronning. Senere advarer klassekammeraten Jon, Isabel om, at hans far, som også er byens betjent vil tale med hende om hærværket på kirkegården. Isabel begynder at føle sig i lidt af en knibe, med en dødning skjult på pensionatet og selv i politiets søgelys, og hendes problemer bliver ikke mindre, da en mystisk pige dukker op på pensionatet. En pige som angiveligt har lidt af hvert på samvittigheden.Der er gys, grin og intriger for alle pengene i dette andet bind af serien om Max Skræk.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Ottende del af Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max afsluttes her med et dobbeltbind. Nu skal alle tråde samles, alle bolde gribes og sandheden om, hvem der myrdede Max Skræk afsløres. Omsider er dagen oprundet, hvor kiksekagekonkurrencen skal løbe af stabelen. Strøm har store forventninger til dagen, men det skal vise sig, at hans og Isabels plan om at afsløre morderen får en både tragisk og ulækker udgang. Men også fører til en overraskende opdagelse.Det er også blevet tid til Halloween-festen, og det kommer ikke til at gå stille af, når dødmetalbandet Korslagte Knogler spiller op til dans. Alle er klædt ud i de mest uhyggelige kostumer, og Vivian sætter sin onde plan i værk for at få hævn over Isabel. Max Skræk vover sig ud af sit tagværelse og andetsteds gør morderen sig klar til at slå til igen. Det bliver en allehelgensaften, som ingen siden glemmer.I Max Skræk-serien går gys og humor hånd i hånd. Serien har fundet læsere både blandt drengene, som kan lide skolegårdsintriger, og pigerne, som bare holder af action og et godt gys.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er tredje bind ud af i alt otte.Isabel er ved et uheld kommet til at vække den afdøde skuespiller Max Skræk fra graven. Nu er han flyttet ind hos hende i pensionat Granly, og har fundet sig til rette på et af tagværelserne. Isabel hænger på ham, indtil hun har fundet en, som han kan tage med sig tilbage til graven. I desperation søger hun et fritidsjob på det lokale plejehjem, hvor hun håber at finde, som er så svagelig, at Max Skræk kan slå til, uden at det vækker mistanke. Samtidig har dødmetalbandet Korslagte Knogler lejet pensionatets festsal for at øve, hvilket sætter alles nerver på højkant, ikke mindst Max Skræks, som er uvant fræsende guitarsoli og buldrende trommer. Den mystiske Pixi, som dukkede op tidligere på dagen viser sig at blive bandets nye forsanger.Om aftenen får Max overtalt Isabel til en lille gåtur i haven. Ingen af dem ved, at de bliver udspioneret af Vivians to lakajer, tvillingerne Line og Luna, som klassens dronning har sendt på mission for at holde øje med Isabel. De to piger bliver noget opskræmte, da de fra deres skjulested ser Isabel i selskab med selveste Døden!Gåturen udvikler sig yderligere dramatisk, da Max overfaldes af en stor løsgående hund og får frastjålet sin ene hånd. Nu trækker det for alvor op til storm for den stakkels Isabel. Hvor længe kan hun holde Max skjult for omverden?Sort humor, gys og action går hånd i hånd i denne serie, som både piger og drenge har taget til sig. Første bind blev indstillet til Orlaprisen i 2012.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er femte bind ud af i alt otte.Bedst som Isabel tror, at hun har fundet et offer, som Max Skræk kan tage med sig tilbage til graven, får hun den pensionerede betjent Strøm på halsen. Og inden hun får set sig om, er hun med i opklaringen af en gammel mordgåde. Heller ikke her er Max Skræk til nogen hjælp, ikke engang selvom, det er mordet på ham, de efterforsker. Strøm har udtænkt en snedig plan for at lokke morderen frem af sit skjul. Hjemme i pensionat Granly har Isabels til gengæld sværere og sværere ved at holde Max skjult, og da hendes tante ved nattetide ser et glimt af dødningen, tror hun, at det er hendes afdøde mand, som spøger. Hun drager den konklusion, at han ønsker at give hende et budskab og sender bud efter den clairvoyante fodterapeut, Dot til at formidle kontakt til åndernes verden. Det kommer ikke til at gå stille af sig, da Dot forsøger at mane den afdøde onkel frem. For en anden og yderst påtrængende dødning blander sig i seancen. Bedre går det ikke på plejehjemmet Aldershvile, hvor Strøms natlige morderjagt får en brat afslutning. Seriens blanding af kulsort humor og grufulde hændelser har gjort den til et kulthit blandt både piger og drenge og første bind blev indstillet til Orla Prisen i 2012.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er sjette bind ud af i alt otte.Isabel forsøger stadig at slippe af med Max Skræk, som klassens dronning fik hende lokket til at påkalde ude i den gamle mølle. Max kan kun vende tilbage til graven, hvis han får lov til at tage en levende person med sig. Og eftersom Isabel påkaldte ham er det hende, som skal vælge. Isabels frivillige job på plejehjemmet har ikke bragt hende nærmere en egnet kandidat til at følge med Max. I stedet er hun blevet inddraget i en gammel mordgåde. En mordgåde som den gamle plejehjemsbeboer, Strøm er i fuld sving med at opklare. Det kræver intet mindre end en afholdelse af en kiksekagekonkurrence på plejehjemmet. Først må Isabel dog deltage i den årlige svampeudflugt sammen med sin tante, en udflugt anført af bibliotekaren fra helvede, fru Falkenberg. Imens er Max Skræk alene hjemme i pensionat Granly. Og man bør aldrig lade dødninge være alene hjemme.Endnu værre problemer er dog under opsejling et helt andet sted, for en meget mærkelig optagelse er dukket op på købmandens overvågningskamera. Tilsyneladende viser den et skelet, som spadserer frit omkring. Men den slags kan jo ikke lade sig gøre, vel?Sort humor, gys og action går hånd i hånd i denne serie, som både piger og drenge har taget til sig. Første bind blev indstillet til Orlaprisen i 2012.

 • af Henrik Einspor
  36,95 - 46,95 kr.

  Beskrivelse: Henrik Einspors hæsblæsende humor/horrorserie om dødningen Max Skræk fås nu som eBog. Dette er første bind ud af i alt otte.Første dag på sin nye skole ryger Isabel uklar med Vivian, klassens dronning. De to piger kommer i slagsmål, og ved et uheld kommer Isabel til at rive Vivians ene øre halvt af. Som hævn får Vivian efterfølgende lokket Isabel ud til den hjemsøgte mølleruin. Hvis Isabel tør kalde tre gang på spøgelset Max Skræk, får hun lov til at blive medlem af Vivians bande. I virkeligheden er der ingen bande, Vivian håber bare at skræmme livet af Isabel, hvilket næsten lykkes.Men problemerne er ikke slut her, for da Isabel vender hjem og træder ind på sit værelse, sidder en uhyggelig skabning på hendes seng. Det er Max Skræk, og han er stået op af sin grav. Intet kan længere overraske Isabel. Heller ikke da Max fortæller, at han kun kan vende tilbage til sin grav, hvis han får lov at tage et liv med sig. Og eftersom Isabel var den, der påkaldte ham, må hun bestemme hvis liv! Isabel får noget at tænke over, for har hun ikke en høne at plukke med Vivian?Seriens blanding af kulsort humor og grufulde hændelser har gjort den til et kulthit blandt både piger og drenge og første bind blev indstillet til Orla Prisen i 2012.

 • af Henrik Einspor
  155,95 kr.

  Da nogle mystiske mord hærger byen, må Jack Stump og hans venner i det økologiske detektivbureau atter trække i arbejdstøjet. Og som altid når det umage trekløver går i aktion, er der garanti for de vildeste grinegys.

 • af Henrik Einspor
  77,95 kr.

  Nordvej er normalt en fredelig vej. Men til halloween går beboerne amok i pynt og gysende uhygge-hygge. Selv vejens skilt laves om. En aften om året bliver Nordvej til Mordvej. Men så er der lige Karen i nr. 7. Hun vil aldrig deltage i løjerne. Altid skal hun være på tværs. Men Vikan fra nr. 13 skal nok sørge for, at hun retter ind. Og han er parat til at gå langt.Velkommen til Halloween på Mordvej. Velkommen til en aften fyldt med uhygge.

 • af Henrik Einspor
  77,95 kr.

  Den sjette bog med den grønne detektiv, Jack Stump. Denne gang modtager det økologiske detektivbureau en levende gave i form af en grydeklar hummer. Det bliver en gave, som er ved at koste dem livet, for hummeren er ikke sådan at komme til livs. Slet ikke da den begynder at mutere sig om til et morderisk monsterskaldyr. For ikke selv at havne på menuen, må Jack og hans venner tage kampen op mod uhyret. Historien kan høres uafhængigt af de øvrige bøger i serien.

 • af Henrik Einspor
  77,95 kr.

  Rose og hendes dyrehviskende søster, Viola, får nok at se til, da deres vinterbadende nabo kommer i havsnød. For fru Toft bliver reddet af en mystisk person, som tilsyneladende dukke op fra bølgerne. Og snart begynder hun at opføre sig sært. Havet er fuld af farer, og det er ikke kun bølger, brandmænd og understrøm, man skal tage sig i agt for.

 • af Henrik Einspor
  73,95 - 111,95 kr.

  Arresø har en ny farve hver dag. I denne roman leverer forfatteren en kulørt og humoristisk palet af brudstykker fra opvæksten ved den store sø. En opvækst med GRU-blade, gyserfilm og glamrock. Men også med tab og troløshed - og en magisk ring. Det hele er sandt, alt er virkelig sket. Mere eller mindre.Bogen er en selvstændig fortsættelse af den autobiografiske kortroman, Mistet herredømme. Igen møder vi den navnløse hovedperson i sommerhusområdet ved Ll. Kregme. Efter forældrenes brud er alt i forandring. Ikke mindst drengen selv, og nu venter et helt nyt liv i boligblokken. Bogen er en lang kærlighedserklæring til 1970'erne tilsat talrige referencer til kulturen og de markører, som kendetegnede tiden.

 • af Henrik Einspor
  73,95 - 111,95 kr.

  På vej

 • af Henrik Einspor
  73,95 kr.

  Den unge sygeplejerske, Emma Bond, får til opgave at passe en døende storvildtjæger i hans bolig ved kysten. Men der er noget galt. Huset er fyldt med mystiske lyde og lugte, og der er udstoppede trofæer overalt.Emma føler, at hun bliver overvåget, og snart må hun ikke alene kæmpe for sin patient, men også for sit eget liv.En drønspændende og nervepirrende gyser.

 • af Henrik Einspor
  152,95 kr.

  36 kortprosatekster udformet som en række erindringsglimt, hvor læseren blandt andet tages med til begyndersvømning i Roskilde Fjord, til Bowie-koncert på Nya Ullevi. Men også kommer forbi racerkøreren, Jim Clarks død, Tom Bogs' nederlag til Carlos Monzón og Higgs-bosonens gøren og laden.

 • af Henrik Einspor
  252,95 kr.

  Rose og Viola får nok at se til, da deres nabo, vinterbaderen fru Toft, møder en mystisk mand under badebroen. For havet er fuld af farer, og det er ikke kun bølger, brandmænd og understrøm, man skal tage sig i agt for.

 • af Henrik Einspor
  330,95 kr.

  De grønne detektiver modtager en meget speciel gave. En friskfanget og grydeklar hummer fra den sorte lagune. En kvist dild og en citronskrive er alt, de behøver, men det viser sig at blive en livret, som er tæt på at koste dem livet. For inden længe plages byen af uhyggelige mord, og tilsyneladende har mordene noget med hummeren at gøre. De grønne detektiver må trække i arbejdstøjet inden de selv havner på menuen.

 • - Rædsel i jægerens hus
  af Henrik Einspor
  312,95 kr.

  En døende storvildtjæger i et hus ved kysten. En ung sygeplejerske alene med en lunefuld patient. Et hus fyldt med udstoppede dyr.Emma Bond må ikke alene kæmpe for sin patient, men også for sit eget liv, da en farlig fjende viser sig.

 • af Henrik Einspor
  117,95 kr.

  Arresø har en ny farve hver dag. Og i denne kortroman leverer forfatteren en kulørt og humoristisk palet af brudstykker fra opvæksten tæt på den store sø. En opvækst med GRU-blade, gyserfilm og glamrock. Men også med tab og troløshed - og en magisk ring. Det hele er sandt, alt er virkelig sket, mere eller mindre.Bogen er en selvstændig fortsættelse til Henrik Einspors debutroman Mistet herredømme, om en fantasifuld drengs møde med livets realiteter på den snoede vej fra barn til voksen.

 • af Henrik Einspor
  58,95 - 62,95 kr.

  ”Jeg blev bidt af en edderkop,” siger Monty. ”Den var i en klase bananer. Jeg ville tage en banan, og så bed den mig. Det var en stor, giftig en.””Hold kæft, hvor løgn,” siger jeg. ”Så ville du jo være død.””Nej, for jeg fik bare en lille smule gift ind i blodet. Nu kan alt ske.”Monty og Tobias skal holde ferie sammen. Det går galt fra første dag.

 • af Henrik Einspor
  58,95 - 62,95 kr.

  Krigen er ved at være forbi, men stadig er der mål, som skal bombes.Joe Hell er skytte i et B-17-bombe-fly. Han sidder helt ude under flyets hale. Hans job er at skyde de fly ned, som går til angreb. Da hans eget fly bliver ramt, må Joe springe ud over ukendt land. Og her venter en hel anden slags fjende.

 • af Henrik Einspor
  58,95 - 62,95 kr.

  Der er noget galt med sandet her. Sådan skal sand ikke opføre sig. Det er næsten, som om det har sin egen vilje. Og nu er det ude efter mig.Det bliver mand mod mile, da en geolog skal opmåle den store vandreklit.

 • af Henrik Einspor
  58,95 - 73,95 kr.

  Julen står for døren, men det økologiske detektivbureau har ingen penge, så Jack Stump må atter trække i arbejdstøjet. Denne gang som julemandens lille hjælper. Det kommer der masser af gys, gru og gakkelak ud af.

 • af Henrik Einspor
  58,95 kr.

  Rose og Viola har det svært med den nye pige i klassen. For ikke alene bliver Gry bedsteven med Ludwig, som de hader en lille bitte smule, hun hjælper ham også med at passe skolens akvarium, så han slet ikke har tid til at se til deres side mere. Men passer det, hvad deres nabo siger, at pigen kommer fra havet?

 • af Henrik Einspor
  252,95 kr.

  Rose & Viola har det svært med den nye pige i klassen. For ikke alene bliver Gry bedsteven med Ludwig, som de hader en lille bitte smule, hun hjælper også Ludwig med at passe skolens akvarium, så han slet ikke har tid til at se til deres side mere. Men passer det, hvad deres nabo siger, at pigen kommer fra havet? Da den nye pige kort efter forsvinder sporløst, må de to søstre tage utraditionelle midler i brug for at finde hende.

 • af Henrik Einspor
  332,95 kr.

  Julen står for døren, men det økologiske detektivbureau har ingen penge - og heller ingen opgaver. Så Jack Stump må atter trække i arbejdstøjet. Denne gang som julemandens lille hjælper i stormagasinet, Megaton. Uheldigvis begynder han samme dag, som et nyt legetøj skal præsenteres. Det kommer der masser af gru, gys og gakkelak ud af. En helt ny grinegyser med den grønne detektiv, Jack Stump og hans uheldige hjælpere.

 • af Henrik Einspor
  58,95 kr.

  Jeg kan ikke tro, hvad jeg ser. Bylder vælter frem på min krop. Snart er jeg dækket af tyk, grå hud. Min hjerne er stadig klar, men jeg ligner ikke mere en dreng. Jeg ligner ... et monster. Mick er ramt af en mystisk virus, som forvandler ham til en øglelignende skabning. Og på heden er der masser af får, men også en skydegal ulvejæger.

 • af Henrik Einspor
  58,95 kr.

  Da en meteor slår ned i Albas have, bliver hun i stand til at rejse i tiden. Og nu kan hun måske opklare, hvad der skete med drengen, som forsvandt til halloween for mange år siden.

 • af Henrik Einspor
  58,95 kr.

  En sæltur bliver til en kamp for livet for en pige og hendes onkel, da en tyk havgus kommer rullende ind fra havet. Men tågen er ikke den værste fjende.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.