Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ian Rankin

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ian Rankin
  103,95 - 219,95 kr.

  Alle har noget at skjule. En politimand bliver fundet i en aflåst bil, dybt inde i skoven, i et område som allerede er blevet afsøgt. Siobhan Clarke bliver en del af det hold, som undersøger den oprindelige efterforskning. Der var altid ubesvarede spørgsmål, og nu – efter årtier – er det tid til sandheden. Alle skal undersøges, alle har hemmeligheder, og alle har alt at tabe. Kun én mand ved, hvor sporet leder hen, og han ved, at det kan lede til hans eget fald. Den mand er John Rebus. Toogtyvende bog i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  103,95 - 219,95 kr.

  “I de dystre tiderSynges der da også?Også da synges der. Om de dystre tider.” Bertholdt BrechtIan Rankin er stadig i storform, selvom det kniber mere for hans hovedperson Jon Rebus.Det er midt om natten, da hans datter, Samantha, ringer. Rebus er klar over, det ikke er godt nyt. Og det er det da heller ikke. Samanthas mand er forsvundet, og ingen har set ham de sidste to dage. Rebus frygter det værste, og hans erfaring fra næsten en menneskealder hos politiet siger ham, at hans datter bliver den hovedmistænkte.Ved daggry kører han langs den vindomsuste kyst til den lille by med de store hemmeligheder. For første gang i sit liv frygter han sandheden.

 • - The Brand New Must-Read Rebus Thriller
  af Ian Rankin
  88,95 - 94,95 kr.

  From the iconic Number One bestseller Ian Rankin, comes one of the must-read books of the year: A SONG FOR THE DARK TIMES.

 • - The Brand New Rebus Thriller - the No.1 Bestseller
  af Ian Rankin
  97,95 kr.

  The iconic Ian Rankin returns with a new Detective John Rebus novel - this year's essential must-read bestseller.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Hvem er helgen, og hvem er synder?Rebus er tilbage i Lothian and Borders Police HQ i sin gamle afdeling, men degraderet og med Siobhan Clarke som sin direkte overordnede. De bliver kaldt ud til en banal sag om en trafikulykke. Datteren af en blakket rigmand er eneste tilskadekomne, men var det nu hende, der kørte, og ikke hendes kæreste, som er søn af den skotske justitsminister? Og hvad havde de egentlig gang i? Med folkeafstemningen om skotsk uafhængighed lige om hjørnet bliver sagen hurtigt betændt.Samtidigt genåbner Malcolm Fox en 30-år gammel mordsag, hvor Rebus er kandidat til en plads på anklagebænken. I sine unge dage var Rebus som nyudklækket politimand ansat på en politistation, hvor man gjorde tingene effektivt på den go’e gamle beskidte facon. Med eller uden fløjlshandsker fulgte de deres eget codex fra ‘Skyggebiblen’, som man havde svoret evig troskab og tavshed på. De kaldte sig ‘Helgenerne’ og gled dybere og dybere ind i selvtægtens brutale parallelunivers."... flaben fejler heldigvis ikke noget, og Ian Rankins force er netop den hårdkogte elegance i et raffineret plot ..."♥ ♥ ♥ ♥ ♥Bo Tao Michaëlis, Politiken"Det kan bare ikke gøres bedre."Lilly Jensen, Helsingør Dagblad"... formidabelt skrevet, miljøbeskrivelserne er levende ... personerne føles som rigtige mennesker og plottet er veludført. Blandt de mange krimiserier der er ude på markedet, hører Rebus-serien til blandt de bedste, og hovedpersonen John Rebus hæver sig over krimiklicheerne og fremstår som en af genrens mest troværdige protagonister, der lige som sin forfatter ældes som god vin."Jacob Holm Krogsøe, Lektørudtalelse"Man burde kræve, at alle krimiforfattere læste eller rettere nærstuderede skotske Ian Rankin. Ja, måske skulle de ligefrem testes i Rankin-metoden, inden de gav sig i kast med skriveriet og – for flertallets vedkommende – udvandede genren med floskelfyldte, overgearede makværker. Med Ian Rankin får man i alle tilfælde, og ikke mindst i den nye John Rebus-krimi, 'Med hånden på Biblen', den ægte vare, hvor spændingen er høj uden at være pisket op med bloddryppende makaberhed, hvor dialogerne står skarpe uden at være skamskudte, og hvor både underholdningsværdien og hverdagsrealismen er intakt."Mette Reinholdt, Berlingske”Dette er en årgangs-Rebus, og meget bedre fås krimier ikke.”*****Kim Skotte, Politiken (om den engelske udgave)Nittende bog i serien om John Rebus og samtidig fjerde bog i serien om Malcolm Fox

 • af Ian Rankin & William McIlvanney
  219,95 - 221,95 kr.

  Advokaten Bobby Carter, hvis klienter ikke var Guds bedste børn, er død, og der er ikke tale om en ulykke.I mellemtiden er Laidlaws rygte løbet ham i forkøbet; han er ikke ligefrem en holdspiller, og situationen er sprængfarlig. Der er krig mellem to af Glasgows værste bander, men er advokatens mord et resultat af den konflikt?Der er ikke mangel på mistænkte i noget samfundslag, og spørgsmålet er, om Laidlaws sans for, hvad der rører sig på gaden, kan være nøglen til at opklare mordet i tide. Laidlaws jagt på sandheden rummer øjeblikke af klarhed, men alle ved, at mørket lurer!Det ufærdige, håndskrevne manuskript til denne bog har samlet støv siden McIlvanneys død i 1995, men heldigvis blev det taget op, af Skotlands måske største nulevende krimiforfatter – og McIlvanney-fan – Ian Rankin, som er bedst kendt for sine krimier om John Rebus.“Ros til William McIlvanney. Han sparkede døren op, så folk som Ian Rankin, Denise Mina og jeg selv kunne snige sig ind bag ham.”Val McDermid“Den rene destillerede essens af skotsk kriminallitteratur.”Peter May“McIlvanney er det originale, skotske forbrydergeni.”Chris Brookmyre“De fleste af os, der skriver kriminallitteratur i dag, står på skuldrene af kæmper. Sådan en kæmpe er McIlvanney.”
Mark Billingham”Ros til Ian Rankin: Ian Rankin er et geni”
Lee Child

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  En delegation af russiske investorer er i byen, og en kontroversiel russisk lyriker bliver fundet myrdet. I opklaringsarbejdet må Rebus søge at balancere mellem det officielle Skotland, de ambitiøse lokale bankfolk og de mere eller mindre dubiøse russere. Fælles for dem er, at de er farlige at komme for tæt på, og det bliver ikke mindre farligt af, at den lokale storgangster Cafferty tydeligvis har noget med sagen at gøre.Alle presser på for at få lukket sagen hurtigst muligt, men Rebus og Siobhan Clarke er overbeviste om, at der er mere på spil end blot et fejlslagent røveri.Der er kun få dage til, at Rebus skal pensioneres, og kan han nå at binde de løse ender sammen, samtidig med at han bliver anklaget for et overfald og suspenderes?"En superb, spændende og sofistikeret politikrimi fra mesterens hånd."Politiken"Fremragende ... Et klassisk Rebus-plot, som man følger med i med sindet stemt sørgmodigt, i bevidstheden om at det altså er sidste gang." *****Jyllands-Posten"Et smukt farvel og en nydelig svanesang for Rebus." ****Thisted Dagblad"Exit Music er som at miste en god ven. Det er John Rebus Blues." ****Jydske VestkystenSyttende bog i serien om John Rebus

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  I Edinburgh er to unge piger blevet kidnappet og myrdet med koldt blod, og nu er en tredje forsvundet. De tre har intet tilfælles, hverken skolegang, venner eller religion, de bor også forskellige steder i byen, men de to er myrdet på samme facon. Kriminalassistent John Rebus bliver en del af holdet, men han er i dårlig form. Han ryger og drikker for meget, han har det dårligt med sin pubertetsdatter, der bor hos moderen, og han hjemsøges af mareridt fra fortiden. Så begynder han at modtage mystiske, anonyme breve med knuder på snor og små kors af tændstikker ... "Fænomenalt! Jeg har skrevet det før, men bliver nødt til det igen: Ian Rankin skriver simpelthen nogle af de mest vedkommende, spændende og velskrevne kriminalromaner i dag." Bo Tao Michaëlis, Politiken Første bog i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Edinburgh er en spøgelsesby - fyldt med fortabte sjæle, og hvad enten han vil det eller ej, bliver kriminalkommissær Rebus draget ind i deres net af løgne og bedrag. Joe Margolies, en dygtig politimand, bliver fundet død ved foden af Salisbury Crags. Sprang han selv ud over klippekanten, eller blev han skubbet? Rebus er i tvivl. En tvivl, der ikke bliver mindre af, at en pædofil mand, som Margolies i sin tid fik dømt, flytter ind i en lejlighed med glimrende udsigt til kvarterets legeplads. Alt tyder på, at det er politiet i Edinburgh, der har skaffet ham den lejlighed.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  I slutningen af 1960´erne hjemsøgte den brutale kvindemorder Bible John Glasgows gader. Tre kvinder nåede han at myrde, inden han forsvandt sporløst. Han blev aldrig fundet. Tyve år senere rystes Skotland af endnu en række kvindemord, der i uhyggelig grad minder om dem, Bible John begik i sin tid ... Johnny Bible er født.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  'Navn på de døde' er et sprængfarligt miks af action og politik - med en af de mest omtalte uger i nyere britisk historie som baggrund. I juli 2005 samles lederne af de otte mest magtfulde nationer i Skotland til et møde om at bekæmpe verdens fattigdom - et såkaldt G8-topmøde, og verdens øjne hviler på Skotland. Men da et parlamentsmedlem tilsyneladende begår selvmord, og nye beviser i en mordsag peger hen imod en seriemorders værk, kan Rebus dog ikke længere holde sig i skindet. Hans overordnede vil helst dysse det hele ned - intet må overskygge topmødet - men Rebus har aldrig været den, der overholder reglerne. ”... endnu en veldrejet, velturneret og eminent velorganiseret krimi af mesteren Ian Rankin.” Bo Tao Michaëlis, Politiken ”Man er vildt godt underholdt ind til cirka halvvejs, hvor man så samtidigt begynder at blive vildt imponeret. Rankins plot afslører sig som et udspekuleret partitur til en mesterlig krimisymfoni.” Mette Strømfeldt, BT ”Samtidshistorie og krimihandling smelter sammen, så resultatet bliver endnu en fremragende bog af en af tidens helt store kriminalforfattere.” Hans Larsen, Ekstra Bladet ”Og ja, jeg kan kun sige, læs den før din nabo, hvis du er til gode velskrevne krimier. Du vil aldrig fortryde det.” Lilly Jensen, Helsingør Dagblad ”Ian Rankin prenter sin signatur ind i litteraturens helligste haller som en mesters mester med 'Navn på de døde'.” Mogens Rude, Jydske Vestkysten Sekstende bog i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Den unge Philippa Balfour er sporløst forsvundet i Edinburgh, og der er meget lidt for kriminalkommissær John Rebus at gå efter - bortset fra en stærk fornemmelse af, at sagen ikke er et af de sædvanlige ungdommelige forsvindingsnumre. To spor har han dog: En udskåret trædukke i en lille kiste, der er blevet fundet ved et vandfald på Balfour-familiens ejendom, og en kryptisk e-mail på Philippas pc fra en person, som kalder sig Quizmaster. Rebus koncentrerer sig om kisten, der i uhyggelig grad minder om seksten lignende kister, der i 1836 blev fundet på en bakkeskråning i Edinburgh, mens han lader kriminalassistent Siobhan Clarke om rejsen ind i cyberspace med den såkaldte Quizmaster. Clarke er måske god til at manøvrere rundt på Internettet, men hun har ikke den fornødne erfaring til at opdage faldgruberne i et spil, hvor fatale beslutninger skal træffes i et splitsekund. Og mens Rebus begraver sig i et to hundrede år gammelt mysterium, har kriminalassistent Clarke mere end nok at gøre med at redde skindet for dem begge – både professionelt og personligt … Ian Rankin er den mest solgte forfatter i Storbritannien (ti procent af alle solgte skønlitterære bøger er skrevet af Rankin). Hans bøger ligger konstant på de engelske og skotske bestsellerlister, og han er kommet i Guinness Rekordbog med hele to rekorder: Som den forfatter, der har haft flest titler på bestsellerlisten i England på én og samme tid, og som den forfatter, der har haft én titel placeret på listen i længst tid. Bøgerne er filmatiseret med John Hannah i rollen som kommissær Rebus. "Hvordan gradbøjer man fremragende? Eller hvordan undgår anmelderen at gentage sig selv? At repetere, at Ian Rankin skriver tidens mest interessante, inciterende og raffinerede krimier, som på sofistikeret og skotsk vis poder den nøgterne engelske politiroman med den hårdkogte amerikanske privatdetektivblues, alt med en socialkritisk vinkel på forbrydelsens elementer. 'I indviet jord' er bare fremragende, igen, igen." Bo Tao Michaëlis, Politiken Tolvte bog i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Ingen kan lide ’Klagerne’ – de politifolk, som har til opgave at undersøge andre politifolk. 'Complaints and Conduct Department' hedder afdelingen i Edinburgh, der er politiets specialenhed for interne affærer. Malcolm Fox og hans gruppe bliver sendt til den lille flække Kirkcaldy i Fife for at undersøge anklager om, hvorvidt kolleger til den dømte politimand Paul Carter har dækket over ham. Carter blev i sin tid angivet af sin egen onkel og derefter dømt for at have udnyttet en prostitueret. Han står nu til løsladelse, og ingen i byen er glade for at rippe op i gamle sår. Hvad der skulle have være en ligetil opgave, bliver hurtigt kompliceret af nye sammensværgelser og løgne. Og alt går fra skidt til værre, da en mand bliver fundet skudt med en pistol, der slet ikke burde eksistere. En pistol, der har forbindelse til de skotske separatisters væbnede uafhængighedskamp og et gammelt, brutalt mord i 1985. Det er Fox’s pligt at grave sandheden frem, selvom han er oppe mod magtfulde kræfter, der er villige til at bruge alle midler.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Mens Rebus kæmper sig gennem endnu en Edinburgh-vinter, bliver han kastet ind i et net af intriger, som rejser flere spørgsmål end svar. Blev Lord Provosts datter kidnappet, eller er der tale om endnu en ung pige, der er stukket af hjemmefra? Hvorfor har et byrådsmedlem først nu travlt med at tilintetgøre dokumenter, som burde være makulerede for længst? Og hvorfor i alverden bliver Rebus inviteret til lerdueskydning hos Mr. Scotland, den højestrangerende embedsmand i landet? Kriminalkommissær John Rebus må se i øjnene, at nogle af hans fjender er hævet over de love, som gælder almindelige dødelige.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  I et kondemneringsmodent hus i en Edinburgh-forstad bliver en junkie fundet død med en lille pose heroin på sig. Overdosis - et dødsfald, som normalt knapt nok når at blive til en sag. Tilfældigvis bliver det den nyligt forfremmede vicekriminalkommissær John Rebus, der kommer til at stå for undersøgelsen af gerningsstedet. Og noget er galt. Hvorfor ligger liget i den mærkeligt korsfæstelsesagtige stilling med et par stearinlys ved sin side? Og hvad betyder den sataniske graffiti med den femtakkede stjerne omgivet af to koncentriske cirkler? Rebus har masser af tid, da han af sin chef bliver sat i spidsen for en antinarko-kampagne, sponsoreret af nogle af byens spidser. Et job, han hader og gør alt for at komme udenom. Derfor kaster han hele sin energi ind i opklaringen af junkiens dødsfald, og lidt efter lidt hvirvler snavset op. Rebus kommer til i bogstavelig forstand at stå i lort til op over albuerne, og stanken spreder sig fra byens finere kvarere. Andet bind i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  52,95 - 103,95 kr.

  Rebus og Siobhan ender efter en omorganisering af politistyrken ude i et af Edinburghs finere kvarterer. Alligevel bliver Rebus´ første sag dér noget af et mareridt. Liget af en mand, der brutalt er stukket ihjel, bliver fundet i en af de barskere forstæder. Han er af udenlandsk afstamning, men har ingen identitetspapirer på sig, og ingen af beboerne i området vil kendes ved ham. Fremmedhadet er udbredt, selv inden for korpset, og der er ikke nogen større entusiasme for at løse sagen om den mulige illegale indvandrer, selvom den kan blive benzin på det allerede brændende bål. "Befriende anderledes. Ian Rankin har sin helt egen måde at fortælle sin historie på." Vendsyssel Tidende

 • af Ian Rankin
  52,95 - 98,94 kr.

  Kriminalkommissær John Rebus er en handlingens mand. Det passer ham derfor dårligt, at han bliver tvunget ind i en kommission, der skal varetage sikkerheden omkring opførelsen af Skotlands nye parlament i Edinburgh. Der er penge at tjene på Skotlands genvundne uafhængighed ... mange penge, og jo mere der er på spil, jo tungere er skyerne, der samler sig i horisonten. Og samtidig er der kræfter i Rebus i eget bagland, der ihærdigt arbejder for at få kørt ham ud på et sidespor ... Opklaringsarbejdet viser sig at blive en balance på en knivsæg, og Rebus må endnu en gang sætte liv og karriere på spil i kampen for retfærdighed. "Rankins univers er samfundsengageret og klassisk for krimigenren, men alligevel gennemsyret af den uprætentiøse skotske mentalitet. Ian Rankin skriver langt og grundigt og har med I ly af mørke begået endnu en gedigen krimi. Han er som altid mesterlig." Christa Leve Poulsen, Børsen Ellevte bog i serien om John Rebus.

 • - From the Iconic #1 Bestselling Writer of Channel 4's MURDER ISLAND
  af Ian Rankin
  97,95 kr.

  The thirteenth Inspector Rebus novel from the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES'This is Rankin at his best, and, boy, that's saying something' TIME OUT

 • af Ian Rankin, John Connolly, John Harvey & mfl.
  105,95 - 166,95 kr.

 • - Pre-Order Now
  af Ian Rankin
  217,95 kr.

  The brand new John Rebus thriller from iconic #1 Bestseller Ian Rankin.

 • af Ian Rankin
  94,95 kr.

  The ninth Inspector Rebus novel from the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES.'Masterly' SUNDAY TIMES 'Ian Rankin is a genius' Lee ChildDI Rebus is buried under a pile of paperwork but an escalating dispute between the upstart Tommy Telford and Big Ger Cafferty's gang gives Rebus an escape clause. Telford is known to have close links with a Chechen gangster bringing refugees into Britain as prostitutes. When Rebus takes under his wing a distraught Bosnian call girl, it gives him a personal reason to make sure Telford goes back to Paisley and pronto. Then Rebus's daughter is the victim of an all too professional hit-and-run and Rebus knows that there is now nothing he won't do to bring down prime suspect Tommy Telford - even if it means cutting a deal with the devil.

 • af Ian Rankin
  102,95 kr.

  En bestialsk kvindemorder hjemsøger London. Politiet står på bar bund og må hente hjælp udefra. Valget falder på kriminalkommissær John Rebus fra Edinburgh, der noget ufortjent har fået ry for at være ekspert i seriemord. Hårdt presset af sin chef accepterer Rebus jobbet - og bliver kastet ud i et af sit livs værste mareridt. Hans kamp mod Ulvemanden er et kapløb med tiden, og hans ophold i London bliver et personligt opgør med gamle fordomme skotter og englændere imellem. Og det bliver ikke bedre, da en smuk, kvindelig psykologiprofessor tilbyder sin hjælp. Rebus tænker og handler utraditionelt og får i løbet af få dage hele Metropolitan Police på nakken. Imens fortsætter Ulvemanden sin uhyggelige hærgen med uformindsket kraft – hele tiden et skridt foran politiet, indtil Rebus får en vanvittig idé. Alt sættes på ét bræt, og Rebus satser sit job i et sidste desperat forsøg på at stoppe mordene ... "Fremragende moderne krimi, der bekræfter John Rebus’ position som en af de mest fascinerende hovedpersoner i den moderne kriminallitteratur. Rankin fortjener mange læsere." Niels Lillelund, Jyllands-Posten Dette er tredje bog i serien om John Rebus.

 • af Ian Rankin
  266,95 kr.

 • af Ian Rankin
  94,95 kr.

  REBUS IS BACK. The superb No.1 bestseller from 'Britain's best crime novelist' EXPRESS. Unabridged edition read by James Macpherson

 • af Ian Rankin
  103,95 kr.

  Rebus trækkes ind i en sag fra 70’erne. En kvinde findes kvalt på et af Edinburghs mest eksklusive hoteller. Hun er gift med en bankdirektør, men det er ikke ham, hun er tjekket ind sammen med.40 år senere har Rebus sine egne grunde til at grave i sagen.'I pagt med djævelen' er den 21. bog om Rebus.

 • - From the Iconic #1 Bestselling Writer of Channel 4's MURDER ISLAND
  af Ian Rankin
  94,95 kr.

  The fifteenth Inspector Rebus novel from the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES'It's another Rebus novel you can't put down, and Rankin at his most powerful' CHOICE

 • - From the Iconic #1 Bestselling Writer of Channel 4's MURDER ISLAND
  af Ian Rankin
  103,95 kr.

  The eleventh Inspector Rebus novel from the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES'Ian Rankin is a genius' Lee Child

 • - From the Iconic #1 Bestselling Writer of Channel 4's MURDER ISLAND
  af Ian Rankin
  97,95 kr.

  The tenth Inspector Rebus novel from the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES. 'Britain's best crime novelist' DAILY EXPRESS

 • - From the Iconic #1 Bestselling Writer of Channel 4's MURDER ISLAND
  af Ian Rankin
  97,95 kr.

  The twelfth Inspector Rebus bestseller - a powerfully gripping novel where past and present collide... From the No.1 bestselling author of A SONG FOR THE DARK TIMES

 • af Ian Rankin
  103,95 kr.

  Det trækker op til bandekrig mellem den skrupelløse opkomling, Tommy Telford, og byens ukronede gangsterkonge, Big Ger Cafferty. I krigens kølvand følger drab, narko og indsmugling af bosniske piger som sexslaver. Kriminalkommissær John Rebus bliver personligt involveret i flere af sagerne.Samtidig arbejder han på en sag om en pensioneret professor fra universitetet i Edinburgh, der måske i virkeligheden er en eftersøgt krigsforbryder og hovedansvarlig for en grufuld SS-massakre i en fransk landsby i 1944.Da Rebus’ egen datters liv bringes i fare, indgår han en pagt med djævelen, og hans eneste motiv bliver hævn."Fremragende moderne krimi, der bekræfter John Rebus' position som en af de mest fascinerende hovedpersoner i den moderne kriminallitteratur. Rankin fortjener mange læsere."Niels Lillelund, Jyllandsposten"Toppen af britisk krimi-litteratur. De hængtes have bør finde en stor dansk læserskare!"Holger Ruppert, B.T."En effektiv og anbefalelelsesværdig nattesøvnsdræber."Bo Tao Michaëlis, Politiken"Ian Rankin er i en klasse for sig selv. Rebus-bøgerne er anderledes, spændende og ikke til at lægge fra sig."Mie Petersen, Kristeligt Dagblad"Ian Rankin er et af de allerbedste nyere navne i britisk kriminallitteratur."Hans Larsen, Ekstra BladetNiende bog i serien om John Rebus.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.