Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskellige grupper.Bogen indeholder følgende kapitler:• Kroppens opbygning og funktioner• Fordøjelsen• Maden - kroppens brændstof• Energigivende stoffer• Vitaminer - de små igangsættere• Mineraler - de små nødvendigheder• Mad til forskellige grupper Denne 9. udgave er lettere revideret i forhold til De officielle Kostråd, Madpakkehånd, samt anbefalinger for D-vitamin- og mælkeindtag. Disse anbefalinger kan findes på Fødevarestyrelsens hjemmeside altomkost.dk.Redaktionen
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.