Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ida Ahrensbach

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ida Ahrensbach
  128,95 kr.

  Chirakakan er vokset op hos elverklanen Solens Børn. Her lever han som udstødt, dømt til at være tjener for klanens leder, Solaris. Tingenes gang ændrer sig ikke meget, da Sölvmundur ankommer til klanen, hvor han skal være smed.Dværgen fatter sympati for den unge dæmon, og han tager ham under sine vinger.Samtidig får Solaris nogle varsler fra guderne, om at noget ondt snart vil ske.Imens bliver Chirakakan mere og mere opfyldt af had, indtil det en dag går det galt.I polarlandet bliver varulven Amaroq fanget og ført syd på for at indgå i Solaris’ planer.Efter en lang rejse lykkes det ham at flygte. Han begiver sig tilbage mod nord.Et stykke ad vejen følges han med præstinden Tahmmis. Hun har også fået et forvarsel om, at noget ondt vil ske, og hun er på vej til templet, hvor Solens Børn bor.

 • af Ida Ahrensbach
  130,95 - 224,95 kr.

  Chirakakan er vokset op hos elverklanen Solens Børn. Her lever han som udstødt, dømt til at være tjener for klanens leder, Solaris. Tingenes gang ændrer sig ikke meget, da Sölvmundur ankommer til klanen, hvor han skal være smed. Dværgen fatter sympati for den unge dæmon, og han tager ham under sine vinger. Samtidig får Solaris nogle varsler fra guderne, om at noget ondt snart vil ske. Imens bliver Chirakakan mere og mere opfyldt af had, indtil det en dag går det galt.I polarlandet bliver varulven Amaroq fanget og ført sydpå for at indgå i Solaris’ planer. Efter en lang rejse lykkes det ham at flygte. Han begiver sig tilbage mod nord. Et stykke ad vejen følges han med præstinden Tahmmis. Hun har også fået et forvarsel om, at noget ondt vil ske, og hun er på vej til templet, hvor Solens Børn bor. Uddrag af bogen Pludselig opfangede Chirakakan en bevægelse mellem træerne en snes meter fra elverne. Hans første tanke var, at det var en vagt, men skikkelsen var for lav og for kraftigt bygget til at være en elver, og havde den ikke pels? Det var et dyr af en slags, og den nærmede sig Baildo og Iskalla med langsomme bevægelser. Den smøg sig lydløst frem, som en skygge mellem træerne. Et sekund blev dyret synligt, da en solstråle ramte den. Det var en varulv. Den, han havde set i kælderen om natten. Chirakakans blik sprang fra det jagende rovdyr til det unge par, der stadig ikke havde opdaget noget. Om forfatteren Ida Ahrensbach skrev allerede historier som barn. Efter en lærer havde opfordret hende til at skrive en bog, begyndte hun på debutromanen Frihedskampen (2009). Sin fritid bruger Ida på sine dyr. Hun har to hunde, to slanger og en fugleedderkop. Ida interesser sig for mytologi, kultur og historie.

 • af Ida Ahrensbach
  137,95 kr.

  Efter Phillip har overværet, hvordan soldaterne brutalt slæber væk med hans far, er han nødt til at blive sendt ud på en gård for at arbejde.En dag, mange år senere får han nok og stikker af. Under flugten bliver han involveret i en oprørsbevægelse, som ledes af landets retmæssige prins Ahrra og hans datter Kira.Oprørene får hjælp af forskellige væsner, men farerne lurer også inden for deres egne rækker.Efterhånden som kampen mellem ­oprørerne og soldaterne spidser til, nærmer det uundgåelige opgør med den falske konge sig, men hans borg ligger langt mod nord, og der er det ikke bare soldater og den ­arktiske kulde, der venter men...Om forfatteren:Ida Ahrensbach er en ung kvinde, som bor i en lille ­landsby på Vestsjælland.Hun skrev allerede historier som barn. I 2003 begyndte hun at skrive på debutromanen Friheds­kampen, efter en lærer havde opfordret hende til at skrive en bog og få den udgivet.I hendes fritid kører hun med slædehunde. Hun har to hunde. En Siberian husky og en Alaskan malamut/border ­collie blanding.Ida interesser sig for mytologi, okkul­tisme og historie.

 • af Ida Ahrensbach
  130,95 kr.

  Fred råder i Niram, og befolkningen fejrer tolvårsdagen for Frihedskampens afslutning. Til festen bliver elveren Alihas overtalt til at fortælle om sit liv.Kong Conrad er død, og Niram er kommet i hænderne på den nådesløse Sigwe. Sammen med en lille flok venner prøver Alihas at starte et oprør, men frygt har grebet landets befolkning, og ingen tør sætte sig op mod Sigwe. Efter mange år i udlandet vender Ahrra, Conrads søn, tilbage til Niram med sin familie. Han slutter sig til oprøret, men kampen for frihed er med livet som indsats. Samtidig får Alihas en besked, der gør, at han må tilbage til sit hjemland for at rette op på en ulykke, som han engang var skyld i.Uddrag af bogenJeg landede i udkanten af Drosselskoven, hvor jeg havde efterladt min bue og nogle pile, omkring pilespidserne havde jeg omviklet strimler af mit gamle tøj, jeg ikke brugte mere, og vædet det med olie, der lå også et fyrtøj, Ahrra havde lånt os.Jeg tog den første pil og fyrtøjet op, satte ild til pilen og satte den på buestrengen.Den flammende pil fløj i en høj bue op i luften og traf sit mål, stråtaget på soldaternes vagtstue, som lå lige inden for muren.Jeg kunne høre soldaterne råbe. – Brand? Det brænder!– Skaf vand, hurtigt!Mens soldaterne på muren fik travlt med at hente vand og finde en stige frem, så de kunne komme op og slukke ilden, fór Kay og Cille over det åbne stykke, der var mellem muren og de yderste huse, hvor der lå folde, møddinger og ubebyggede grunde.Om forfatterenIda Ahrensbach bor i Jyderup på Vestsjælland. Hun skrev allerede historier som barn. Efter en lærer havde opfordret hende til at skrive en bog, begyndte hun på debutromanen Frihedskampen, som udkom i 2009. I sin fritid kører hun med slædehunde og har selv to hunde. Ida interesserer sig for mytologi, okkultisme og historie.

 • af Ida Ahrensbach
  137,95 kr.

  Fred råder over landet Niram, og befolkningen fejrer tolvårsdagen for Frihedskampens afslutning.Til festen bliver elveren Alihas overtalt til at fortælle om sit liv. Han beretter om sin barndom og tidlige ungdom, hvor han måtte kæmpe for sine anderledes synspunkter og nysgerrighed.Til sidst forlader han klanen i vrede og rejser ud i en ukendt verden, hvor han møder andre væsner, lærer nye ting og opdager en hemmelighed, som kommer til at få store konsekvenser for klanen.Alihas er rastløs, og næste gang han begiver sig ud på rejse, oplever han kærligheden til elverkvinden Akiza. Samtidig finder han en ven i den unge fremsynede Karak. Gennem minotaurerne kommer han til udlandet, hvor han møder Conrad, kongen af Niram.Årene går, Alihas lever som ven af både mennesker og minotaurer, men freden får en brat ende, da Sigwes flåde lægger til på Nirams kyst, og landet kastes ud i en blodig krig.Uddrag af bogen:"Derfor opdagede jeg også den velkendte fornemmelse af magi i nærheden ret sent. Den kom snigende ind i min bevidsthed, og pludselig var jeg lysvågen, hurtigt kom jeg på benene og så hen mod vinduerne.Conrad, Lisa og Ahrra så på mig.- Hvad er der, Alihas? spurgte Lisa vagtsomt.- Der er noget derude, svarede jeg fraværende og gik hen for at trække gardinerne fra.- Hvilket? spurgte Conrad alarmeret og kom ligeledes op at stå.Jeg svarede ham ikke. I stedet åbnede jeg den ene skodde. Vind og regn piskede mig i ansigtet og truede med at rive skodden af sine hængsler, hvis ikke jeg holdt godt fast. Gennem halvt lukkede øjne så jeg et rødt lydløst lyn flænge himlen."Om forfatteren:Ida Ahrensbach bor i Jyderup på Vestsjælland.Hun skrev allerede historier som barn. Efter en lærer havde opfordret hende til at skrive en bog, begyndte hun på debutromanen Friheds-kampen, som udkom i 2009.I sin fritid kører hun med slædehunde. Hun har to hunde: en Siberian Husky og en Alaskan Malamute/Border Collie-blanding.Ida interesser sig for mytologi, okkultisme og historie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.