Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ida-Marie Rendtorff

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 kr.

  Jeg kender allerede svaret. Jeg kan se det i Malcos øjne. "De har taget hende." Han ser ned i betonen. "Fianti."Jeg gisper efter vejret.Lara og Jarii kommer hjem til Husene med Laras far. Lara tror, at det bliver begyndelsen på et nyt liv, hvor hun er ude af dykkerbossens klør, og hvor hendes familie igen er samlet. Men så opdager hun, at hendes søster Fianti er blevet bortført af pirater. Sammen med Jarii og barndomsvennen Malco rejser Lara af sted for at prøve at finde piraterne. Ifølge et rygte holder de til i Atomzonen, hvor den radioaktive stråling er så stor, at intet levende kan eksistere ...ATOMZONEN er andet bind i Ida-Marie Rendtorffs dystopiske trilogi Kloden under vand. Bind 1 hedder DEN DRUKNEDE SOLDAT.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 179,95 kr.

  Rød jord er tredje bind i trilogien KLODEN UNDER VAND, som med sin barske historie og dystopiske elementer appellerer til læsere af The Hunger Games. Hovedpersonen Lara er en ung kvinde i en verden præget af kamp om de få resurser, der er tilbage på den oversvømmede klode.Jarii opdager, at Malco og Lara har kysset, og melder sig til oprørshæren. Sammen med Laras far tager han af sted for at deltage i det afgørende angreb på øriget  Montanien. Fra en hjemvendt soldat hører Lara, at Jariis deling er blevet mejet ned af Tereus' hær. Hvad er der sket med Jarii? Laver han stadig? Hun må finde ud af det, men hvordan skal hun komme til Sydøen? 

 • af Ida-Marie Rendtorff
  28,95 - 108,95 kr.

  Nymåneskibet er andet bind i Ida-Marie Rendtorffs spændende og eventyrlige fantasyserie Isens hjerte . Aira og Ulk bor i en verden fuld af is og magi. Aira er ismaner. Ulk er fanger. Tilsammen er de modige. Og mod får de brug for. Ulk og Aira er ankommet til byen Tild, og de indser straks, at der noget helt galt. Byen er ved at smelte, og de finder ud af, at alle ismanerne er forsvundet. Det bliver en farefuld efterforskning, da det ikke er alle, som er lige interesserede i, at Aira og Ulk opklarer, hvad der er sket med ismanerne. Fra ca. 6 år Andre bøger i serien: Ismaerne fra Tild (1)

 • af Ida-Marie Rendtorff
  28,95 - 108,95 kr.

  Ismanerne fra Tild er første bind i Ida-Marie Rendtorffs spændende og eventyrlige fantasyserie Isens hjerte . Aira og Ulk bor i en verden fuld af is og magi. Aira er ismaner. Ulk er fanger. Tilsammen er de modige. Og mod får de brug for. En dag kommer Ulk hjem fra en rejse mod syd og fortæller, at byen Tild er begyndt at smelte. Byens ismanere er sporløst forsvundet, og ingen ved hvorfor. Men så får Airas bedstemor et frygteligt syn. Onde kræfter er på spil, og Aira og Ulk er de eneste, der kan gøre noget. De skal forhindre, at al isen smelter. Illustreret af Emil Landgreen. Fra ca. 6 år

 • af Glenn Ringtved, Ida-Marie Rendtorff, Søren Jessen, mfl.
  279,95 kr.

  En novelleantologi til børn fra 10-13 år om 'forskellighed' med bidrag fra ti stærke danske forfattere. Hvad sker der, når to verdener mødes?Selvom vi går på samme skole, bor i samme by, i samme land, kan der være hele verdener mellem os. Måske føles det slet ikke, som om vi befinder os på samme planet, i samme bog eller på samme side.Og hvad er der egentlig PÅ DEN ANDEN SIDE? Hvem lever der? Hvad føler de? Og hvad er det, der skiller os ad? Noveller af:Hanne KvistMette VedsøTomas Lagermand LundmeIda-Marie RendtorffGlenn RingtvedTobias BukkehaveTina Sakura BestleInez GavilanesSøren Jessen

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  66,95 kr.

  Tobias’ bedste ven David dør på en sommerferie, og Tobias mener, at han er den direkte årsag til sin vens død. En viden han ikke kan dele med andre, hvorfor han isolerer sig og gradvis holder op med at tale med sin familie og sine kammerater.Sofia mister sin mor i en bilulykke og kan ikke dele sin store sorg med sine allernærmeste, som har svigtet hende. I stedet handler hun næsten i trods og stikker af til København for at søge ind på en skuespillerskole. Og for at komme væk fra idioterne.Sofia og Tobias. To meget ensomme mennesker, der først mødes over internettet og derefter mødes personligt, hjælper hinanden netop der, hvor ingen andre kan nå ind.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  78,95 kr.

  "Dalia er klar til prøven, som skal gøre hende til dragekriger. Men på dagen for den store prøve opdager hun, at hendes drage er blevet ramt af en mystisk dragesyge. Dalia består finder ud af, at de syge drager bliver forgiftet. Og hun er den eneste, der kan redde dem …Om serien:Dalia stammer fra den ældgamle dragehviskerslægt. Hun bor i dragehvisker-samfundet, styret af kvinder, som kan kommunikere med dragerne, og som bl.a. bruger dragerne til forsvar mod den onde fyrst Mautus, der bor på den anden side af floden, og som bekriger dragehviskerne.";;;

 • af Ida-Marie Rendtorff
  46,95 - 241,98 kr.

  "Da min mor var gået, gloede jeg længe på fotoet. Det føltes, som om Ronja så direkte på mig – som om hun udfordrede mig til den der leg ’hvem blinker først’.Jeg satte mig op og fandt min telefon frem.’Skal vi lave matematik sammen i aften?’ skrev jeg til hende. Vi vidste begge to, hvad det betød. At jeg tilbød at lave den for hende...Først flere timer senere kom der svar.’Kan ikke. Ses i morgen.’ Ikke noget om, hvad hun skulle. Intet hjerte. Ikke engang en smiley."Hvor langt kan man gå for andre, før man mister sig selv?Mille og Ronja er seriøst trætte af klamme mænd, der kontakter unge piger online. En dag får de en idé til, hvordan de både kan give den slags typer en lærestreg OG samtidig skaffe nogle lette penge. Eller faktisk er det mest Ronjas idé. Mille synes, planen er for farlig. Men da hun prøver at bakke ud, bliver hun indhentet af fortiden.Måske startede det hele med, at Ida-Marie Rendtorff drak blæk som treårig. Hun har i hvert fald altid været vild med at skrive. I 2004 debuterede hun med dobbeltromanen ’Strømsvigt’ og fik sammen med Daniel Zimakoff Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris i 2005 for bogen. Siden har hun skrevet en lang række romaner for børn og unge – både i den realistiske og fantastiske genre. Flere af romanerne er oversat til norsk, svensk, tysk og russisk og støttet af Kunstfonden.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  98,95 kr.

  Fjerde bind i serien om Aira, som kan fremmane is.Aira holdes fanget i en grotte sammen med de andre ismanere. I grotten møder hun drengen Riff, som hun hurtigt knytter sig til. Hun finder også Hanja, som hun har søgt efter så længe, men Hanja er kun en skygge af sig selv, efter at hun har mistet sin familie. Aira ved, at hun må skynde sig, hvis det skal lykkes at redde sit folk. Men hvad skal hun stille op mod Fyrst Frigors ondskabsfulde og hensynsløse vagter? Aira samler alt sit mod og sætter sit eget liv på spil, og heldigvis er der hjælp at hente fra gamle venner. Fra ca. 6 år.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  98,95 kr.

  Femte og sidste bind i serien om Aira, som kan fremmane is.Det er lykkedes Aira at befri sit folk, og nu er de på flugt hjem mod Kva. Men Fyrst Frigors soldater er lige i hælene på dem, og ismanerne er afkræftede. Det bliver en dramatisk rejse, som ender i et stor slag mellem folket i Kva og den onde fyrste. Fra ca. 6 år. 

 • af Ida-Marie Rendtorff
  94,95 kr.

  Ronja er Milles bedste veninde. Hun betyder alt. Uden Ronja er Mille helt alene. Men som altid Ronja har fået en vild ide, og hun er ret ligeglad med konsekvenserne. Sammen skal de udnytte de klamme mænd, som findes overalt på nettet. Det er mænd, som fortjener at blive afpresset. De er giftige, siger Ronja, og desuden har hun jo brug for pengene. Men måske er det ikke kun de fremmede mænd, som er giftige for Mille.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  46,95 kr.

  Tobias’ bedste ven David dør på en sommerferie, og Tobias mener, at han er den direkte årsag til sin vens død. Det er en viden, han ikke kan dele med andre, og derfor isolerer han sig og holder gradvist op med at tale med sin familie og sine kammerater. Sofia mister sin mor i en bilulykke og kan ikke dele sin store sorg med sine allernærmeste, som har svigtet hende. I stedet handler hun næsten i trods og stikker af til København for at søge ind på en skuespillerskole. Og for at komme væk fra idioterne.Sofia og Tobias. To meget ensomme mennesker, der først mødes over internettet og derefter mødes personligt, hjælper hinanden netop der, hvor ingen andre kan nå ind.Daniel Zimakoff (f. 1965) er en dansk forfatter og bibliotekar. Han har blandt andet skrevet spændende science fiction-romaner til unge og står bag fodboldserien "FC Mezzi".Ida-Marie Rendtorff (f. 1962) er en dansk forfatter. Hun debuterede med dobbeltromanen "Strømsvigt" i 2004 og fik sammen med Daniel Zimakoff Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris 2005 for bogen. Siden har hun skrevet en række romaner for børn og unge – både i den realistiske og fantastiske genre. Flere af romanerne er oversat til norsk, svensk, tysk og russisk og støttet af Kunstfonden.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  108,95 kr.

  Femte og sidste bind i serien om Aira, som kan fremmane is.Det er lykkedes Aira at befri sit folk, og nu er de på flugt hjem mod Kva. Men Fyrst Frigors soldater er lige i hælene på dem, og ismanerne er afkræftede. Det bliver en dramatisk rejse, som ender i et stor slag mellem folket i Kva og den onde fyrste. Fra ca. 6 år.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  108,95 kr.

  Fjerde bind i serien om Aira, som kan fremmane is.Aira holdes fanget i en grotte sammen med de andre ismanere. I grotten møder hun drengen Riff, som hun hurtigt knytter sig til. Hun finder også Hanja, som hun har søgt efter så længe, men Hanja er kun en skygge af sig selv, efter at hun har mistet sin familie. Aira ved, at hun må skynde sig, hvis det skal lykkes at redde sit folk. Men hvad skal hun stille op mod Fyrst Frigors ondskabsfulde og hensynsløse vagter? Aira samler alt sit mod og sætter sit eget liv på spil, og heldigvis er der hjælp at hente fra gamle venner. Fra ca. 6 år.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 232,95 kr.

  Da Gaias mor forsvinder på vej til en tv-debat om fremtidens muligheder for at kontrollere klimaforandringerne, tager politiet det helt roligt - hun skal nok komme hjem om et par dage. Men Gaia er ikke overbevist. Morens forskning har altid delt vandene, og det kan sagtens tænkes, at nogen ønsker at holde ud af mediernes søgelys lige op til valgkampen. Politiet lytter ikke, så Gaia træffer sin beslutning: Hvis ingen andre vil finde hende, må Gaia selv gøre det.Snart går jagten ind, men undervejs kommer Gaia i tvivl. Er hun på jagt efter morens kidnappere - eller er de på jagt efter hende?

 • af Ida-Marie Rendtorff
  75,95 kr.

  Hvem kidnapper ismanerne?Aira og Ulk rejser videre for at finde ud af, hvem det er, der kidnapper ismanerne, der kan synge is frem.På deres rejse sker der flere og flere mystiske ting, som får dem til at rejse ud af deres isverden, og til en verden, de har hørt skulle være grøn, for at finde svaret på deres mange spørgsmål. Men da de når frem, er intet, som de troede. De møder et folk, der arbejder som slaver for en mægtig fyrste. Og de møder et land, der er udpint og overhovedet ikke grønt.  Hvad kan de to venner gøre? Og hvem er det, der jagter Aira? Læs med i 3. bind i fantasyserien Isens hjerte om vennerne Aira og Ulk, der lever i en isverden, der er ved at smelte. En serie om venskab, farer, magi, og om at redde sin verden - både i det små og i det store. Fra ca. 6 år. I serien Isens hjerte:Ismanerne fra Tild (1)Byen der smeltede (2)

 • af Ida-Marie Rendtorff
  28,95 - 108,95 kr.

  Hvem kidnapper ismanerne?Aira og Ulk rejser videre for at finde ud af, hvem det er, der kidnapper ismanerne, der kan synge is frem.På deres rejse sker der flere og flere mystiske ting, som får dem til at rejse ud af deres isverden, og til en verden, de har hørt skulle være grøn, for at finde svaret på deres mange spørgsmål. Men da de når frem, er intet, som de troede. De møder et folk, der arbejder som slaver for en mægtig fyrste. Og de møder et land, der er udpint og overhovedet ikke grønt.  Hvad kan de to venner gøre? Og hvem er det, der jagter Aira? Læs med i 3. bind i fantasyserien Isens hjerte om vennerne Aira og Ulk, der lever i en isverden, der er ved at smelte. En serie om venskab, farer, magi, og om at redde sin verden - både i det små og i det store. Fra ca. 6 år. I serien Isens hjerte:Ismanerne fra Tild (1)Byen der smeltede (2)  

 • - Dalia Dragehvisker bind 1
  af Ida-Marie Rendtorff
  44,95 kr.

  Dalia er klar til prøven, som skal gøre hende til dragekriger. Men på dagen for den store prøve opdager hun, at hendes drage er blevet ramt af en mystisk dragesyge. Dalia består og finder ud af, at de syge drager bliver forgiftet. Og hun er den eneste, der kan redde dem ...Om serien:Dalia stammer fra den ældgamle dragehviskerslægt. Hun bor i dragehvisker-samfundet, styret af kvinder, som kan kommunikere med dragerne, og som bl.a. bruger dragerne til forsvar mod den onde fyrst Mautus. Han bor på den anden side af floden, og bekriger dragehviskerne.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  74,95 - 129,95 kr.

  Det sker på en ganske almindelig lørdag. Sådan en, hvor det regner, og alle er indenfor – bortset fra Halfdan og hans bedste ven, Dylan. De spiller fodbold. Så kommer Halfdan til at sparke bolden ind i Generalens have. Den bold, Halfdan fik af morfar, inden han døde, og som morfar har skrevet på: Til Halfdan fra morfar, glem aldrig at lege. Folk siger, at Generalen har dræbt sin kone, så Dylan synes bare, de skal glemme alt om den bold. Men det kan Halfdan ikke. Han vil have bolden fra morfar tilbage. Sammen med Dylan lægger han en plan. GENERALEN er bind 3 i serien om Halfdan.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 122,95 kr.

  ENTEN GØR MAN NOGET FOR AT HJÆLPE, ELLER OGSÅ ER MAN MEDSKYLDIG! 3. bind i fantasyserien Stemmetyven. Tarelf har fået opskriften på krudt, men han holder ikke sit løfte om til gengæld at slippe Tia og Halvar fri. Endnu en gang venter Slangegraven dem. På vej derhen lykkes det dem ved Bjørkas hjælp at undslippe, og de flygter ud i ødemarken. Her møder de nye farer, blandt andet i skikkelse af glubske ulve – og Tarelf og hans dødsensfarlige giftnegl. Vil det nogensinde lykkes Tia og Halvar at besejre Tarelf, så de kan vende hjem? Blæst bagover af begejstring … Stemmetyven er simpelthen på alle måder virkelig fed. Emil Blichfeldt, Weekendavisen

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 122,95 kr.

  ENTEN GØR MAN NOGET FOR AT HJÆLPE, ELLER OGSÅ ER MAN MEDSKYLDIG! Tia er stukket af hjemmefra for at redde sin bedste ven Halvar fra den onde klanleder Tarelf. Det er næsten umuligt at komme ind på Tarelfborgen, hvor Halvar sidder fanget, men Tia får heldigvis hjælp fra pigen Bjørka, som hun møder på vejen. Hun får også brug for sine evner som stemmetyv – og for alt det mod, hun ikke har. Men Tarelf er ikke nem at narre. Vil det lykkes for Tia at redde Halvar fra at blive kastet i Slangegraven og få den værste død af alle? Blæst bagover af begejstring … Stemmetyven er simpelthen på alle måder virkelig fed. Emil Blichfeldt, Weekendavisen

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 124,95 kr.

  MENNESKEHANDEL er tredje og sidste bind i den prisbelønnede serie SKYGGEFOLKET af Ida-Marie Rendtorff. Lass har endelig fundet Skyggefolket, eller faktisk har de fundet ham. De fører ham dybt ind i bjerget til deres underjordiske by. Her håber han på at møde sin biologiske mor og far, men i stedet bliver han buret inde. Hans vogter, Pilah-bah, er en ung pige med stribede ar på kinderne og ring i næsen. Han prøver at udspørge hende om sine forældre, men hun begynder bare at brumme højt. Utallige gange har Lass forestillet sig mødet med Skyggefolket og sine forældre. Men aldrig på den måde. Oswa-aka sad i skrædderstilling foran det store bål, i bæltet havde han en lang kniv. Lass gøs ved synet. „Skyggefolket har talt, sunget og danset …“ „Øh, nå …“ var det eneste, der kom ud af hans mund. I det samme gik det op for ham. Der var kun to muligheder. Enten accepterede de ham eller også … Han så på kniven og sank. De kunne umuligt sætte ham fri igen. Han kendte jo vejen til deres by og var en fare for deres hemmelige eksistens.

 • af Ida-Marie Rendtorff
  74,95 - 122,95 kr.

  PIGEN MED DE TO ANSIGTER er første bind i fantasyserien STEMMETYVEN. En fortælling om Tia, Halvar og Bjørka, om liv, død og venskab og om at gøre det, man egentlig ikke tør. Med illustrationer af Lars Gabel Enten gør man noget for at hjælpe, eller også er man medskyldig! Tia er mester i at efterligne stemmer. Faktisk er hun så god, at hun har fået tilnavnet Stemmetyven. Tias bedste ven Halvar er blevet bortført af den onde klanleder Tarelf, og ingen har tænkt sig at gøre noget for at redde ham. Nu vil Halvar blive kastet i Slangegraven, hvor den sikre død venter. Tia er helt ude af den, for hvad kan en ung pige som hende stille op mod den berygtede klanleder? Men så får hun en idé. En idé, hvor hun skal bruge sin særlige evne.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  29,95 - 66,95 kr.

  Endelig skal Kamille se sin mor igen. Sammen med Bastian er hun taget til lufthavnen for at hente moren og hendes amerikanske band. En efter en kommer bandet gennem tolden, men hvor bliver Kamilles mor af?"Manden rettede pistolen lige mod Bastian. Hans stemme lød desperat: "Mit coke … Hvor er det?"Bastian hev fat i Kamille. Kunne han virkelig finde på at skyde dem?"Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive.Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

 • - Den aflange kuffert
  af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  144,95 - 299,95 kr.

  En dag tjekker en mystisk gæst ind på Hotel Tjek ind. Han har cowboyhat, snavsede negle og en aflang kuffert med lås. Hector hører ham tale i telefon. Der er en, som skal gøres kold, Hector ringer til sin bedste og eneste ven, Iggy. Kan det være en lejemorder? De beslutter sig for at undersøge sagen. Man bliver dobbelt så modig, når man er to. Og dobbelt så dumdristig.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  28,95 - 66,95 kr.

  Kamille er blevet hasteindlagt med smerter i maven. Hun deler stue med en meget syg, gammel dame, og da hun dør, forsvinder hendes kostbare smykker. Politiet dukker op på afdelingen, og det går op for Bastian, Kamille og Yosuf, at det er endnu en sag for Team A."Bastian fløjtede dæmpet. Et rum fyldt med mobiltelefoner, iPods, ure, smykker … med andre ord, tyvekoster!I det samme gik døren op. Yosuf faldt ind. Han havde fået et kraftigt skub af en bevæbnet mand!I den ene hånd holdt manden en rulle gaffa-tape, i den anden en stor pistol."Luk munden på dine venner," råbte manden til Yosuf."Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive.Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  29,95 - 66,95 kr.

  Team A kommer forbi med frokost til Yosufs far, som arbejder i en bank. Udenfor står en mistænkelig fyr og tager fotos af banken. Er det bare en turist, en arkitektstuderende eller …?"I det samme trådte to maskerede mænd ind. En stor og en lille. Sorte elefanthuer og heldragter. De havde begge en pistol i den ene hånd og en kuffert i den anden.Bastians hjerte sprang et slag over. Det her var bare ikke sandt."Ned på gulvet. Alle sammen. Hænderne op på hovedet," råbte den største af bankrøverne. "Nu!""Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive.Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  29,95 - 66,95 kr.

  Skolens computere forsvinder.Der udloves en dusør på 10.000 kroner. Bastian og Kamille går i klasse sammen, de deler også værelse, men er ikke søskende. Med dusøren kunne de få råd til en skillevæg og lidt privatliv.De danner detektivbureauet Team A, men at være detektiv er alt andet end ufarligt...Bastian og Kamille blev hevet ud af bilen og væltet om på jorden."Slip mig!" råbte Kamille. Bastian prøvede også at råbe, men fik munden fuld af jord.De blev kneblet med gaffatape, et stykke for munden og et stykke rundt om håndleddene. Så blev de skubbet længere ind i skoven.Bastians mave krøllede helt sammen, og han mærkede noget varmt løbe ned af sine lår. Han så på Kamille, hendes øjne var spærret helt op af skræk. Ville de virkelig...Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive. Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  74,95 - 129,95 kr.

  Store ting sker på lørdage, i hvert fald i Halfdans liv. For eksempel mistede han sin morfar på en lørdag. Heldigvis blev morfar genfødt som en papegøje og bor nu hjemme hos Oda Poulsen, som Halfdan og hans gode ven Dylan spiller whist med. Og nu har Halfdan mødt en engel i parken – også på en lørdag. Altså, ikke en rigtig engel, men en pige med guldfregner. Halfdan er helt syg af længsel efter hende. Er han mon forelsket? Sammen med Dylan lægger han en plan for at lære pigen at kende. En plan, der kræver en hund. Men hunde kan være svære at styre … Andet bind i serien om drengen Halfdan.

 • af Ida-Marie Rendtorff & Daniel Zimakoff
  28,95 - 29,95 kr.

  En silkeabe forsvinder. En ny sag for Team A."Der var ikke mange på listen over mistænkte. Hvad med Yosuf, deres nye underbo? Det var hans job at passe på silkeaben.Og nu var han fyret. Men Yosuf var jo deres ven, ham kunne de da ikke skrive på listen.Den store mand viklede en ledning om Bastians ankler. Det strammede og gjorde ondt. Bagefter bandt han Bastian fast til en stor radiator. Så var det Kamilles tur. Til sidst proppede manden nogle sure nylonstrømper i munden på dem.Fy for fanden, hvor de smagte af tis. Bastian var ved at brække sig."Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn og unge til voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive. Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.