Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ida-Marie Søby

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - inspiration til lette og lækre hverdagsretter
  af Ida-Marie Søby & Caroline Marquardsen
  197,95 kr.

  Ung mad er en hjælpende hånd til dig, der hverken har et stort økonomisk rådighedsbeløb, hverdage med masser af tid eller udbredte færdigheder i et køkken. Bogen indeholder 60 opskrifter, hvoraf der både er hovedretter, salater, brød og tilbehør. Bogen vil kunne hjælpe dig i gang i køkkenet, så du tør at eksperimentere med forskellige krydderier og kaste dig ud i hjemmebag. Hvem ved, om du en dag får tid, råd og mod på at invitere vennerne forbi til en hjemmelavet pizza i stedet for en fra fryseren? Om forfatteren Caroline og Ida-Marie studerer hhv. antropologi og folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Sideløbende med studiet har de kokkereret, smagt og afprøvet diverse retter, som skal kunne passer ind i et travlt ungdomsliv. Ida-Marie har udgivet flere kogebøger med både sin mor og sin mormor, Annette Søby og Ester Larsen.

 • af Annette Søby & Ida-Marie Søby
  128,95 kr.

  Hvem elsker, når det kommer til stykket, ikke kager og desserter? Men vi lever desværre i en tid, hvor vi hellere vil leve sundt og længe end fedt. Så sære er vi – og dét har Annette og Ida-Marie Søby taget til efterretning. Og fundet på en løsning, der tilgodeser begge aspekter. I De bedste fromme fristelser har de samlet en række gamle kendinge – men i genopfundne udgaver. Kager er ikke og bliver aldrig sunde, men man kan ikke desto mindre skære kraftigt i fedt- og sukkerindholdet uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Søby-kvinderne arbejder støt på at videreudvikle deres yndlingsbagværk, så man får den største nydelse og den mindste fortrydelse. Derudover har de tilføjet nye opskrifter, som gerne skulle blive fremtidige favoritter. De bedste fromme fristelser samler således en række lettilgængelige opskrifter uden eksotiske eller dyre ingredienser, der sætter enhver i stand at leve godt uden af den grund at få det skidt.

 • - Popcakes
  af Annette Søby, Ida-Marie Søby, Magnus Søby & mfl.
  111,95 kr.

  Hop med på den sidste nye trend indenfor kage-kunst - nemlig POPCAKES!"Søby's kager på pinde" er små kugler af kage som er blandet med creme og sat på pinde. Kagerne dyppes i smeltet chokolade og dekoreres med nødder, krymmel eller andet. Din kreativitet udfordres og kun din fantasi sætter grænser. Kagerne er nemme at lave og det er sjovt og hyggeligt, at have børnene med til at lave dem og ikke mindst at dekorere dem.Vi har lavet 25 forskellige opskrifter på POPCAKES. F.eks. er der opskrifter på POPCAKES med lakrids, Daim, CocaCola og skumfiduser, hyldeblomst og mandler, citron og mange flere...Så hop med på trenden - bliv populær - og lav POPCAKES næste gang du holder fødselsdagfest, får gæster eller bare til almindelig hyggedag!62 sider, farveillustreret og med stift bind.Om forfatterne:Annette Søby har udgivet flere kogebøger der henvender sig til de kropbevidste med en sød tand, den yngre generation, som skal til at lære at lave mad selvstændigt og dem der gerne vil have sund mad til billige penge.Sidste nye skud på stammen er "Søby's kager på pinde", som Annette har lavet sammen med sine tre børn: Oliver, Magnus og Ida-Marie.(Bogen kan også købes med spiralryg, ISBN 978-87-92801-66-1, kr. 179,95).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.