Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Inge Margrethe Clausen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Grundbog
  af Inge Margrethe Clausen
  586,95 kr.

 • - Øvebog
  af Inge Margrethe Clausen
  318,95 kr.

  Bogen indeholder øvelser til alle 8 Unidades i grundbogen. Den indeholder mange forskellige slags øvelser.Sidst i øvebogen findes til hver Unidad en test, som repeterer både ordforråd og grammatik.

 • - Spansk grammatik
  af Inge Margrethe Clausen & Angel Carmona Zambrano
  362,95 kr.

  Grammatikken er en del af Tapas-systemet, men kan også anvendes sammen med andre begyndersystemer. Grammatikken dækker det obligatoriske niveau på de gymnasiale uddannelser.

 • - Øvebog
  af Inge Margrethe Clausen & Angel Carmona Zambrano
  247,95 kr.

  Bogen er beregnet som et engangshæfte, som eleverne kan skrive i. Øvelserne kan være hjemmeopgaver, der rettes i klassen eller af læreren. De kan også bruges i forbindelse med differentieret undervisning.Ved hver opgave er den relevante paragraf i Tapas, spansk grammatik angivet. Øvelserne træner den nye grammatik og det elementære ordforråd. Efter kapitel fem, ti, femten og atten findes der en test, som kan fungere som opsamlingsopgave.

 • - Grundbog
  af Inge Margrethe Clausen & Angel Carmona Zambrano
  632,95 kr.

 • - pero sin pausa
  af Inge Margrethe Clausen, Eva Liébana & Aud Kristina Nørgård
  452,95 kr.

  Bogens titel er et spansk ordsprog, som betyder, at man skal gå stille og roligt til værks, men at man skal være vedholdende og konstant.Bogen indeholder 4 temaer med forskellige typer tekster, billeder og arbejdsopgaver. De 4 temaer er: Identidad, América Latina, España og Los clásicos españoles.I kapitlet Identidad appelleres der til samtale og diskussion. I América Latina er fokus på skønlitterære tekster af kendte latinamerikanske forfattere. I kapitlet España kan man bl.a. læse om den historiske og politiske udvikling i Spanien og i det sidste kapitel Los clásicos introduceres eleven til tekster fra den spanske guldalder samt mere moderne spanske forfattere.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.