Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Irina Bjørnø

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Irina Bjørnø
  92,95 kr.

  Dansk og Russisk er to meget forskellige sprog, og de afspejler to forskellige verdener, to forskellige kulturer, og de er baseret på to forskellige alfabeter. Udtalen er desuden meget forskellig - men der er også mange ligheder. Jeg ved selv, hvor svært det er at lære et nyt sprog. Det danske - og russiske sprog er IKKE lette at sammenligne. Men hvis jeg fortæller dig, at du allerede KENDER omkring 400 ord på Russisk - og at du kan udtale de ord, hvad siger du så?Måske kan vores bog inspirere dig til, at komme i gang med at lære det russiske sprog. Måske kan du bruge denne bog som hjælp til at kommunikere med andre, som krydser din vej. Men det er helt sikkert, at denne “Tvillinge Ordbog” vil give dig et kærligt “skub” til, at lære mere om sprog, kommunikation og - om Rusland. smagsprøver på http://issuu.com/belbooks/docs/tvillingeboga-f

 • af Jørn Lund, Henning Kirk, Anja Vintov, mfl.
  137,95 kr.

  Kære læser: Forkundskaber er nyttige, hedder det i »Klodshans« og »Hjertesorg« af H.C. Andersen. To næsten modpoler. Mellem dem er der også plads til forord, der også har til hensigt at gøre nytte som forkundskab. Det skal fortælle hensigten med bogens tilblivelse. En hensigt må der være, når et udvalg, der går sproget og dets mangfoldigheds ærinde, henvender sig til 14 kompetente skribenter og beder dem medvirke. Alle har de været og er med til at tegne samtidens kulturelle billede. Et billede, der mest af alt bliver til af vores ageren. Vores adfærdsformer går fra de utvungne, de primitive til de mere civiliserede og efter forholdene afstemte formelle og forfinede for at ende i det individuelt naturlige. Sidstnævnte er næppe muligt. Men en fællesnævner er nødvendig, hvis vi ikke på skift skal føle os inde og ude i det accepterede selskab, der favner bredt, uden at give los for det platte eller vulgære. Hvor svært ka’ det være? Det korte svar er ‘meget’. Det længere kan bogens kapitler snakke med om.IndholdJørn Lund: Vi snakkes (s. 13-19)Lasse Rønnoe: »Hvor er det dejligt at se dig« (s. 21-31)Kaspar Rostrup: Om at hilse (s. 33-43)Henning Kirk: Den kliniske hilsen (s. 45-50)Poul Thomsen: Vær hilset (s. 51-56)Hans Christian Bjerg: Danske hilseformer – militære hilseformer (s. 57-64)Gitte Hørning: Moderne hilsekultur (s. 65-82)Johs. Nørregaard Frandsen: Kære Eduard og andre tiltaler (s. 83-92)Bjørn Andersen: Du og De (s. 93-111)Mette Kopp: At se en hilsen eller et menneske (s. 113-124)Anja Vintov: At hilse (s. 125-133)Robert B. Hansen: Danske hilseformer (s. 135-141)Irina Bjørnø: En Hjertelig Hilsen (s. 143-148)Carina Heckscher: Et håndtryk – en verden af muligheder (s. 149-160)

 • af Thorstein Thomsen, Christine Antorini, Christian Kock, mfl.
  137,95 kr.

  I Din stemme tæller har årbogsudvalget samlet nogle tekster om mundtlighed, politikernes mundtlige kommunikation og dens betydning.IndholdNiels Birger Wamberg: “Flerstemmig monolog” (s. 13-23)Stine Pilgaard: “Min mor siger” (s. 25-34)Irina Bjørnø: “Hvordan jeg tabte min stemme” (s. 35-43)Julie Fabricius: “Kan du høre hvad du selv siger” (s. 45-51)Ole Meisner: “Musik i sproget” (s. 53-69)Erik Norman Svendsen: “Din stemme tæller” (s. 71-77)Hanne Bistrup: “En stemme i koret” (s. 79-88)Thorstein Thomsen: “Man har et publikum” (s. 89-96)Orla Hav: “Former vi sproget eller former sproget os?” (s. 97-105)Peter Skaarup: “Husk optimismen” (s. 107-112)Christine Antorini: “Du hører politikeren, du ser og tror på” (s. 113-118)Christian Kock: “Lad din stemme høre – og hør de andres” (s. 119-135)

 • af Mogens Lykketoft, Anne Hjernøe, Johs. Nørregaard Frandsen, mfl.
  137,95 kr.

  Ordet var det første ligesom i denne bogs titel. Det er en god ting at mestre sproget for at fuldkommengøre måltidets glade og nydelsesrige forløb. Ordets og bordets glæder er tæt forbundne og virtuost lykkes det for os at konversere vores bordfælle uden at tale med mad i munden; vi skal vise velvilje og næstekærlighed som i alle forhold. … Ligeså, når samtalekøkkenet danner rammen. Fantasien får vinger, sanserne udfordres, og vi hører, smager og ser, ombølges af dufte, næsten før det store udtræk af krydderurter og kaloriebevidste tryllerier har taget over. Vi får lyst at prise måltidet og hele dets set up. Samtalen løber frit og forventningerne med. … Nu er blot at sige velkommen til bords med de 12 velskrivende forfattere, der her har prøvet at delagtiggøre hinanden og læserne i en masse om omsorg for smag, glæden ved at forske, sætte ord på lækkerierne og sætte dem til livs.IndholdMartin Marchman Andersen: Smag og behag kan (ikke) diskuteres (s. 15-23)Grethe F. Rostbøll: Man tager et Sølvfad (s. 25-32)Anne Hjernøe: Køkkensamtaler og snak om mad (s. 33-45)Klavs Styrbæk & Ole G. Mouritsen: Omsorg for smag (s. 47-58)Ulla Høst: Hornfisk (s. 59-68)Niels Birger Wamberg: Bord, dæk dig! (s. 69-104)Anders Kjærsig: Til bords med Gustav Wied (s. 105-112)Johs. Nørregaard Frandsen: Rødgrød i Grøfterne: H.C. Andersen og det poetiske bord (s. 113-126)Elisabet Sinding: Emma Gad – jeg gider også! (s. 127-133)Irina Bjørnø: Familiens hemmeligheder (s. 135-143)Caroline Nyvang: Politikerens kogebog (s. 145-151)Hanne Holm og Mogens Lykketoft: Klimavenlig menu på skype (s. 153-174)

 • - #meetoo
  af Irina Bjørnø
  100,95 kr.

  I denne er samlet nogle meget forskellige historier og digter. Alle historier er sande, og de er skrevet med udgangspunkt i ”Splinter”. og #METOO fortellinger.Måske møder du nogle, som du kender. Du vil også elske eller hade nogle af dem. Du vil måske også holde af nogle af dem. De er alle sammen er del af den verden, som er både sårbar og skør. Men uden ar bemærke ”Splinter" i din nabo "øje" kan du ikke forstå og opleve den store verden, som vi bor i.

 • af Irina Bjørnø
  29,95 kr.

  Der er ikke noget mere smukt og eventyrligt end et bal. Ballet er en fejring af elegancen, skønheden og musikken. Når man bevæger sig ind i balsalen, bevæger man sig ind i en anden verden – en verden fuld af overraskelser og hemmeligheder. Det er en verden, som er fuld af skønhed: fine damer i balkjoler, yndefulde bevægelser, diademer, fornemt klædte kavalerer, med en fin blomst i knaphullet; og frem for alt er der skøn musik....Her er bog om Jubilæumsbal i København

 • af Irina Bjørnø
  72,95 kr.

  Denne bog er en samling af forskellige historier om at være ”nærsynet”. Når vi er forelskede, vil vi gerne være ”nærsynede” – og nærværende. Så ”nærsynede”, at vi mener, at den, vi er forelskede i, er det bedste menneske på jorden. Han eller hun er det smukkeste, klogeste og sjoveste menneske i hele verden. Dette er en magisk effekt af ”nærsynet”. Det er dejligt at opleve ”nærsynet”, når jeg har kontakt med naturen. Vinden suser, solen varmer mine øjenlåg, og frøerne i grusgraven synger bedre end Madonna. Mit brød smager himmelsk, når jeg er ”nærsynet”, og børn smiler til mig. Danmark er kåret til det lykkeligste land i verden, men hvert tiende minut prøver et menneske, i dette lykkelige land, at begå selvmord – og for hver tredje lykkes det. Dette er resultatet af vores manglende ”nærsyn” eller nærvær. Vi hjælper hele verden, men vi kan ikke bekæmpe angst og depression hos vore egne børn. Dette er manglende ”nærsyn”. Vi vil sprede demokratiske tanker til hele verden, men kan ikke hjælpe naboen med at plukke æbler. Er det at være ”nærsynet”? Vi arbejder sort og taler grimt om hinanden. Dette er ikke at være ”nærsynet”. ”Nærsynet” er en måde at forstå verden på. Prøv et eksperiment. Tænk kun på noget eller nogen, som er tæt på dig, hele dagen – og ikke på noget andet. Dette er ren terapi, og måske får du en åbenbaring. I denne bog har jeg samlet nogle meget forskellige historier. Alle mine historier er sande, og de er skrevet med udgangspunkt i ”nærsynet”. Du vil føle dig nært forbundet med alle de meget forskellige mennesker, som medvirker i mine historier. Måske møder du nogle, som du kender. Du vil også elske eller hade nogle af dem. Du vil måske også holde af nogle af dem. De er alle sammen er del af den nære verden, som er både sårbar og skør. Men uden denne ”nære verden” kan du ikke forstå og opleve den store verden, uanset hvor meget du prøver. "Nærsynet" ligner bedstefars forstørrelsesglas,  som er glemt i skuffen. Hvis vi finder det frem og kigger igennem det, får vi livets magi tilbage. Denne ”nærværen” er den vigtigste del af vores liv, fordi det er HER, vores liv foregår hver dag. Og når vi bevæger dig fremad, tager vi vores ”nære verden” med os. Denne ”nære verden” er vigtigere end alle store tanker og projekter. Lykken ligger altid i ”nærheden”, og ikke tusinder af kilometer borte – i vores ”nære verden”. Nyd at være ”nærsynet”!

 • - Метод Петра Первого
  af Irina Bjørnø
  84,95 kr.

  А это возможно? Но если я скажу вам, что вы уже знаете 400 слов по-датски и можете их более-менее правильно произносить — может, тогда вам станет легче? Тогда эта книга — для ВАС! А возможно, моя книга вдохновит вас на изучение датского языка и датской истории. Пётр Первый провёл здесь несколько лет юности, учась строить корабли. Он говорил и по-голландски, и по-датски. Жил он здесь почти инкогнито, но осталось письмо от одного датчанина, который описал ужин с Петром Первым.

 • - Hvordan skaber jeg en lykkelig familie?
  af Irina Bjørnø
  96,95 kr.

  Er det vore dages største utopi - familielykke?I denne bog lærer du Hvordan du kan finde din eneste éne Hvordan du stifter en lykkelig familie Hvordan du håndterer dine svigerforældre Hvordan du skaber mere personlig plads til dig selv og til din mand Hvordan du bevarer gnisten i familielivet.

 • - Det bedste Danske kageopskrifter fra 1930 til 1990
  af Irina Bjørnø
  156,95 kr.

  Når duften af friskbagt kage breder sig, bliver voksne ligesom børn igen. Denne bog præsenterer 50+hemmelige kageopskrifter fra 1930 til 1990 i deres originale form fra min svigermor.Opskrifter på boller, lagkager, guf og lækkerier til fødselsdage eller til hverdagshygge. Søsterskager, juleklejner og duften af Danmark på hver eneste side. Hjemmelavede kager smager fantastisk og bringer altid glæde. Nyd dem!Irina Bjørnø, forfatter og kageelsker. Smagsprøver fra bogen: http://issuu.com/belbooks/docs/kagebog10s inspirationsfilm:http://youtu.be/lIInYzebo00 http://youtu.be/vNn5EebpBLI

 • - Den Perfekte Kvinde
  af Irina Bjørnø
  78,95 kr.

  I denne bog finder du De bedste tips om hvordan du holder sig slankDe bedste midler mod rynker De bedste teknikker til selvmassage De bedste råd til hvordan du bevarer attraktivitet gennem hele livet. Cougar - om moderne kvinder, deres udfordringer og problemer.En lille, let læselig bog for den, der gerne vil forstå kvinders hverdagsliv.

 • - A practical book for modern couples (Before and after marriage)
  af Irina Bjørnø
  71,95 kr.

  This practical book was written for You because you have decided to share your life with the person you have chosen AND to enjoy being together for many years (till death do us part). In many fairytales the ending is magic: they marry and live happily ever after… the fairytale is over but the story is only beginning… How do they manage to be happy ever after? What is their secret? In fairytales, couples often come from two different countries or places. This means that both the Prince and his Princess have two different cultures but they do live happily ever after… Dream or may be lie? In this book I will describe a situation similar, but true, that of two people from two different parts of the world. They fall in love and marry. They want to be happy and be a family – a happy family. However, they don’t know HOW. This book is to help you to understand the way to happiness for two people in a permanent relationship. This book concerns itself with the science and the art of happy family life and intimate relationships. Science means an exact knowledge. Art means feelings and inspirations. You need both parts to form a happy family. It is about learning and practicing. It unlocks hidden secrets which you can use for a successful future.

 • - Diet, exercises, lifestyle
  af Irina Bjørnø
  81,95 kr.

  This book is written to give you the answer to the most fundamental question in your life: How to build and maintain a high energy level all the life through.What is health? Absence of illness? Not really. From my own experience it is more the capacity of extra resources (energies) in the body systems. Good health – big capacity, which means tolerance and easy adaptation to changing external conditions, where bad health is low (sometimes zero) capacity for tolerance over changing external conditions. How to extend your capacity? The answer is in our book. Read it, think over it, and apply the parts which are appealing to you. Start with your nutrition – personal diet.

 • - How to be happy
  af Irina Bjørnø
  71,95 kr.

  "Why do you look for the living among the dead?”Bible, Luke 24:5“I know your deeds; you have a reputation of being alive, but you are dead.”Bible: Revelation 3:1-3“Do you know what feels strange about this hospital? Nobody is laughing here.The person who is not able to laugh anymore has no more reason to be here.”Conversation in hospital. This book is dedicated to the people from whom I have learned the secrets about life and death: especially Michel Boje, my patient for several years who taught me about the mystery of death (he had hepatitis C, was addicted to narcotics but was able to fulfill his dreams), my beloved father Nikolaj Kozevnikov, former chief engineer for hydropower station construction in Russia, who taught me (he is in his 80s) the art of resolving any extreme situations, my dear lovely Danish husband professor Leif Bjørnø who taught me (and he is still teaching) the art of adaptation of any life challenges and many-many others who were my daily teachers in the school of life and death.Thanks to all of them this book was created.

 • - A book for the modern intelligent girl
  af Irina Bjørnø
  85,95 kr.

  All modern books written about self-development and self-help for modern women developed around one main idea: how to make you more beautiful, lovely, happy, and positive. In spite of the thousands of books written about positive thinking, right diets, fitness exercises the world around us is booming with female problems: physical (weight, health), mental (anger, sexual frustrations) and psychological (low self esteem, anorexia, unhappiness). Why is this? It happens because positive methods concentrate only on your positive side and does not respect your real nature, which is always dual. You know that you are both: angel and devil, sleeping beauty and bitch. Until you can be the perfect bitch and recognise these qualities inside you, you cannot become a little mermaid. Life made you a bitch. Your parents, school, and family – they all contributed to this task. How can you be a little mermaid in our modern, mad and man chauvinistic society? No way! You are as you are! Do not be ashamed of yourself!

 • af Irina Bjørnø
  101,95 kr.

  Kan du huske magien i H.C Andersen’s historier og fortællinger? Mange af dem blev ikke skrevet for børn - men for voksne, og mange af dem havde en symbolsk betydning. Bag  historierne var mange af livets store dilemmaer gemt: Liv eller død, retfærdighed eller nødvendighed, kærlighed eller had. Jeg begyndte først at forstå mange af historierne, da jeg blev voksen. Som voksen har jeg indset, at de to mest betydningsfulde bøger i mit liv er H.C Andersen’s samling af eventyr og Bibelen. Præcis i denne rækkefølge. Bibelen er rig på de korte historier, som Jesus fortalte på sit livs vandring. Vi kalder dem Lignelser. De ligner noget, og de har et symbolsk udtryk. De er fyldt med metaforiske billeder, og de giver direkte svar på de vigtigste spørgsmål i menneskers liv. Jeg lærer stadigvæk meget af de små, men meget kloge, bibelske fortællinger. Hver tid har sine egne problemer og udfordringer. Derfor har jeg i denne bog samlet mine egne nye, små historier. De er inspireret af - og udformet som - Lignelser. Danske Lignelser anno 2015. De har også mange symboler og metaforiske billeder. De er også rettet mod livets store udfordringer og dilemmaer. De giver ikke noget direkte svar, men de prøver at skabe et frirum til mine læsere, som så selv må finde svarene. Bogen "10 Danske Lignelser"  er skrevet i Danmark og på dansk, men alle de korte historier har også en universel betydning. Jeg tror på, at du kan "knække" de metaforiske billeder og fortolke alle de symboler, som danner rammen omkring mine lignelser. For uanset tid og sted, ønsker mennesker altid det samme: Fred, retfærdighed og kærlighed, ikke?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.