Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jacqueline Morley

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jacqueline Morley
  118,95 - 118,95 kr.

  Er du klar?Du arbejder for de adelige på en fornem borg– dit drømmejob!Men da borgen angribes af selveste kongen, skal du virkelig stå din prøve og bevise, om du er kvik nok til at bo på en middelalderborg!Det mindste fejltrin kan koste dig livet!De vigtigste råd fra eksperterne:- Kend din plads. Det er middelalderens allervigtigste leveregel.- Opfør dig ordentligt. Høflighed er en dyd på denne tid.- Hold lav profil, hvis borgen kommer under angreb.- Måske er livet på landet alligevel at foretrække. Hold dig langt væk fra borge!“Den utrolige historie om middelalderborge” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af Jacqueline Morley
  90,95 kr.

  In Jules Verne's epic tale, Captain Nemo and the crew of the undersea vessel, Nautilus, journey through an at times fictional, yet at times very real, undersea world, from the lost city of Atlantis to the Red Sea. This engaging story is presented as an exciting and fast-paced graphic novel which remains faithful to Verne's original text.

 • af Jacqueline Morley
  118,95 - 118,95 kr.

  Er du klar til at finde ud af, om du har, hvad der skal til for at være den mand, som har malet det mest berømte maleri i verden, som har designet den første flyvemaskine nogensinde, og som har brugt ti år på at lave en syv meter høj hest af ler? Læs bogen, og find ud af, om du er et lige så stort geni som Leonardo da Vinci. Det kræver opfindsomhed! De vigtigste råd fra eksperterne:• Udvis interesse for alt omkring dig – intet forhindrer dig i at være både kunstner og videnskabsmand.• Hvis dine malerier ikke skal forgå, så hold dig til allerede afprøvede metoder.• Husk at skrive dine idéer ned, så de ikke går tabt for eftertiden.• Giv ikke op – før eller siden finder du en arbejdsgiver, som sætter pris på dit unikke talent.“Den utrolige historie om Leonardo da Vinci” er en del af en børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af Jacqueline Morley
  118,95 - 118,95 kr.

  Er du klar?Du er en fattig bonde i det gamle Egypten,og faraoen har netop indkaldt dig til at bygge hans gigantiske gravi form af en storslået pyramide!De vigtigste råd fra eksperterne:- Betal altid din skat, ellers får du tæsk.- Sørg altid for et mudret og glat underlag, når du skal trække store stenblokke.- Spild ikke tiden med en sløv mejsel – der er en hel hær af arbejdere, der kan slibe den for dig.- Hav altid en lykkebringende amulet på dig for at holde sygdom og onde ånder væk.“Den utrolige historie om pyramiderne” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af Jacqueline Morley
  118,95 - 118,95 kr.

  Er du klar? Du er en hårdtarbejdende bonde, som kæmper for at forsørge din familie.Men du er ulydig over for kejseren, og inden længe marcherer du gennem det nådesløse landskab på vej til Den Kinesiske Mur! De vigtigste råd fra eksperterne:- Hold dig til, når vognene kommer med korn. Du får ikke mange måltider!- Spild ikke tiden med at grave huller til de døde.- Holder du dig i live længe nok, bliver du forfremmet til hæren.- Undgå at kritisere kejserne, for så bliver du aldrig forfremmet – hvis du overhovedet overlever! “Den utrolige historie om Den Kinesiske Mur” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er fortællingens hovedperson. Bogen er oprindeligt skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.