Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Jais Brændgaard Heilesen

Filter
Filter
Genre
 • (2)
Bogtype
 • (2)
 • (1)
Format
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (3)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • af Per Fibæk Laursen, Bodil Nielsen, Lise Tingleff Nielsen, mfl.
  248,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Undervisningskendskab handler om, hvordan man planlægger god undervisning, og om hvilke kompetencer læreren må have for at bidrage til elevernes læring. Bogen indeholder otte artikler om undervisning og undervisningsplanlægning. Hver af de otte artikler er fulgt op med studiespørgsmål og opgaveforslag, som giver anledning til, at man som studerende didaktiker tænker teori og praksis sammen med henblik på handling. Undervisningskendskab udfylder læreruddannelsens kompetencemål om at: Den studerende kan begrundet planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisning i folkeskolen. Indhold Indledning (læs indledningen her) Mål og indhold Metoder og materialer Evaluering Undervisningsdifferentiering Klasseledelse Kreativitet og innovation Samarbejde og skoleudvikling Forskningsmetoder

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • - En refleksions- og arbejdsbog
  af Jais Brændgaard Heilesen & Kristine Zacho Pedersen
  209,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Dette er en refleksions- og arbejdsbog til skoler og teams, der ønsker at udvikle en god kultur for arbejdet med data. Den er bygget op om fire overordnede spørgsmål: Hvad er data - og hvad kan man bruge data til? Hvad rummer en god datakultur? Hvordan bliver vi dygtigere til at arbejde med data? Hvad kan gøre arbejdet med data svært? Bogen afmystificerer og konkretiserer begrebet 'data', og den bidrager til en god og udbytterig brug af data i skolens professionelle læringsfællesskaber. I bogen hjælpes du til selv og sammen med dit team at sætte ord på, hvad data er hos jer, og hvordan den gode datapraksis kan se ud. Dette sker gennem en række konkrete øvelser, der understøtter refleksion og dialog omkring jeres erfaringer med og udvikling af arbejdet med data.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Per Fibæk Laursen, Poul Rask Nielsen, Karsten Poulsen, mfl.
  145,95 kr.

  Dette nummer af tidsskriftet "Skolen i Morgen" indeholder følgende artikler:Skoleledere og lærere styrer skoleudviklingAf Per Fibæk LaursenSom svar på spørgsmål om, hvordan skolen faktisk udvikler sig, præsenterer Per Fibæk i denne artikel begrebet ”dynamisk konservatisme”. En af de centrale pointer er her, at udvikling sker, men det går langsomt. Og den må trækkes af skoleledere og lærere, hvis den skal blive succesfuld.Skoleudvikling i arbejdet med en reformAf Morten Kirk JensenNår en ny reform skal implementeres, er der mange overvejelser, man må gøre sig på kommunalt niveau. I denne artikel præsenterer skolechefen i Kolding Kommune, hvilke fokuspunkter de arbejder med for at sikre en styrket ledelse, der involverer medarbejderne i forandringerne.Folkeskolereform i Hjørring KommuneAf Kristine Vita Fooken Jensen, Karsten Poulsen og Jais Brændgaard HeilesenHjørring Kommune blev landskendt for at ville nedlægge SFO’er som et led i implementeringen af folkeskolereformen. Men det er langt fra hele historien. I denne artikel præsenteres seks billeder på, hvordan fremtidens skole kan se ud i Hjørring – og flere spændende bud på, hvordan visionerne kan realiseres.Pædagoger skal sikre fokus på børnenes fællesskaber og sociale relationerAf Jane Vejen BonifaceI Silkeborg Kommune arbejder de konkret med at definere pædagogernes rolle i den kommende ændrede skoledag. Og det er ikke småting, som pædagogerne kan byde ind med i understøttelsen af elevernes læring og trivsel.Det fleksible læringsrumAf Christina Hoe Larsen, Mette Vad Hansen og Poul Rask NielsenArtiklen præsenterer erfaringer fra et udviklingsprojekt på Fjerritslev Skole, derhavde til formål at styrke samarbejdet mellem lærere og pædagoger i en udvidet skoledag i indskolingen. Således tog de hul på flere af de forandringer, som mange skoler kan se frem til i implementeringen af folkeskolereformen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.