Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jens H. Petersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jens H. Petersen & Thomas Læssøe
  695,95 kr.

  Nordeuropas svampe er med sine 1.717 sider det hidtil mest omfattende europæiske værk om svampe for den brede offentlighed. De to bind behandler over 2.800 svampearter med over 10.000 billeder og beskrivelser af de enkelte arter inkl. forvekslingsmuligheder.Med anden reviderede udgave føres værket ajour med den nyeste viden om svampenes navngivning og slægtskabsforhold. Værket er siden førsteudgivelsen blevet det nye europæiske standardværk om svampe.http://www.mycokey.com/Downloads/NordeuropasSvampeDKFolder.pdf

 • af Henning Knudsen & Jens H. Petersen
  152,95 kr.

  Politikens svampebog kombinerer smukke farvefotos og gode historier med den klassiske og omfattende felthåndbog. Bogen har grundige beskrivelser af 230 forskellige svampe og deres forvekslingsmuligheder. Den visuelle bestemmelsesnøgle letter identifikationen af de enkelte svampe, og den fyldige indledning giver den forudsætningsløse læser – og kommende svampejæger – den nødvendige baggrundsviden.

 • af Jens H. Petersen
  160,95 kr.

  Bogen til dig som er begynder udi at samle svampe.Svampeekspert Jens H. Petersen guider dig sikkert igennem de danske spisesvampe. Med masser af fotos og artsportrætter, lærer du at genkende spiselige svampe, og ikke mindst at genkende disses uspiselige dobbeltgængere. Og så giver Petersen et væld af gode tips til indsamling og tilberedning.

 • af Jens H. Petersen
  235,95 kr.

  I „Drømmen om en lille økologisk æbleplantage“ fortæller biolog, fotograf og økologisk æbleavler Jens H. Petersen gennem tekst og masser af billeder om at plante, dyrke, høste og sælge økologiske æbler.Det er en personlig fortælling om følelsen af ansvar for de 3 hektar gammel landbrugsjord på Djursland, som han og familien overtager og om følelsen af ansvar for det stykke af kloden, der nu er kommet i deres varetægt. Og det er en beretning om praktisk økologisk jordbrug, om biodiversitet og om at invitere naturen tilbage.

 • af Jens H. Petersen
  235,95 kr.

  Velkommen til svampenes hemmelige liv.I SVAMPENES RIGE er både en sansefest og den ideelle introduktion til svampenes utrolige verden, idet den:- afslører svampene, som de aldrig tidligere er vist- illustrerer svampenes rige variation gennem mere end 800 fotos- på let forståelig måde gennemgår svampenes biologi og økologi.Med svampeforsker Jens H. Petersens bog opnår svampene endelig den plads i vores bevidsthed, de fortjener.

 • af Søren Ryge Petersen & Jens H. Petersen
  72,95 - 231,95 kr.

  Alle kender det. At når vores børn er blevet et-to år gamle, begynder de at sige ord, at snakke. Hele den synlige, fysiske verden får navne, og når den lille bliver 3-4 år, kommer vi til blomsterne. De er derude i naturen. De står langs vejene, inde i skovbrynet og på de braklagte marker. Men hvad hedder de alle sammen? Det ved bedstefar – i dette tilfælde ingen mindre en Søren Ryge Petersen. Han lærte dem nemlig i dén alder, for 70 år siden og videregiver her, som han holder af og aldrig har glemt dem. Hver blomst beskrives botanisk, men ikke mindst øser Søren Ryge af sine erindringer med blomsterne omkring og fortæller om en tid, hvor det var helt almindeligt at kende navnene og udseendet på de vilde blomster i vores alle sammens natur.En viden, der er mere relevant end nogensinde før for både store og små – ikke mindst i en tid, hvor det er nødvendigt at passe på og ikke mindst nyde naturen med dens mange forskellige smukke, sjove og nogle gange mærkelige blomster.

 • af Jens H. Petersen & Thomas Laessoe
  1.114,95 kr.

  This is one of the most comprehensive mycological guides ever published. Features more than 7,000 photographs, this lavish two-volume set treats more than 2,800 species of fungi across the region.

 • af Jens H. Petersen
  231,95 kr.

  Der findes mange bøger om den danske natur og den landlige idyl. Denne bog er anderledes! Den handler om det virkelige land - landsbrugslandet - som dækker langt størstedelen af Danmark.Det er et landskab, der har ændret sig radikalt de seneste 70 år: Fra relativt små gårde med et par heste og en grå Ferguson traktor, til gigantiske industrier med imponerende maskinparker og mange, mange hektar jord.De to gange Petersens fotos og tekster indfanger dette nye landbrugslandskab, så vi ser det gennem øjne, som færdes her til daglig. De dokumenterer med både kærlighed og had det landbrugsland, som vi andre oftest ikke ser, når vi skynder os i ly for gyllelugten.

 • af Jens H. Petersen
  185,95 kr.

 • af Jens H. Petersen
  251,95 kr.

  The essential photographic guide to the world's fungiThe fungi realm has been called the "e;hidden kingdom,"e; a mysterious world populated by microscopic spores, gigantic mushrooms and toadstools, and a host of other multicellular organisms ranging widely in color, size, and shape. The Kingdom of Fungi provides an intimate look at the world's astonishing variety of fungi species, from cup fungi and lichens to truffles and tooth fungi, clubs and corals, and jelly fungi and puffballs. This beautifully illustrated book features more than 800 stunning color photographs as well as a concise text that describes the biology and ecology of fungi, fungal morphology, where fungi grow, and human interactions with and uses of fungi.The Kingdom of Fungi is a feast for the senses, and the ideal reference for naturalists, researchers, and anyone interested in fungi.Reveals fungal life as never seen beforeFeatures more than 800 stunning color photosDescribes fungal biology, morphology, distribution, and usesA must-have reference book for naturalists and researchers

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.