dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Jens Valdemar Krenchel

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Personselskaber, foreninger, fonde
    af Søren Friis Hansen & Jens Valdemar Krenchel
    547,95 kr.

    Få overblik over de forskellige typer selskabsformer og deres retlige reguleringIntroduktion til dansk selskabsret består af to bind:Introduktion til dansk selskabsret I. Indledning til selskabsretten. Kapitalselskaber. Introduktion til dansk selskabsret II. Personselskaber. Foreninger. Fonde.Bind I giver et overblik over dansk selskabsret og giver en kort beskrivelse af udviklingen i selskabsretten i EU, der har afgørende betydning for danske regler.Desuden gennemgås de selskabsretlige regler, der gælder for aktie- og anpartsselskaber.I dette Bind II, gives en beskrivelse af de selskabsretlige regler, der gælder for personselskaber (interessentskaber og kommanditselskaber) samt fonde, andelsselskaber og foreninger.MålgruppeFremstillingen er udarbejdet til brug for undervisningen på de juridiske og erhvervsjuridiske bacheloruddannelser på universiteter og andre højere læreanstalter. Bogens målgruppe er dog tillige alle andre, der har brug for et overblik over dansk selskabsret.Knytter sig til værket Dansk SelskabsretIntroduktion til dansk selskabsret knytter sig til værket Dansk selskabsret, der foreløbigt omfatter:Dansk selskabsret 1, Indledning til selskabsrettenDansk selskabsret 2, KapitalselskaberDansk selskabsret 3, InteressentskaberOm forfatterneSøren Friis Hansen er professor i selskabsret ved Juridisk Institut, Copenhagen Business School, og har udgivet en række bøger og artikler om dansk selskabsret og skatteret samt om EU-rettens betydning for dansk ret.Jens Valdemar Krenchel har udgivet en række bøger og artikler, hovedsageligt om dansk selskabsret og Corporate Governance.

  • - Indledning til selskabsretten. Kapitalselskaber
    af Søren Friis Hansen & Jens Valdemar Krenchel
    692,95 kr.

    Få overblik over de forskellige typer selskabsformer og deres retlige regulering Introduktion til dansk selskabsret består af to bind: Introduktion til dansk selskabsret I. Indledning til selskabsretten. Kapitalselskaber Introduktion til dansk selskabsret II. Personselskaber, Foreninger, Fonde. Dette bind I giver et overblik over selskabsretten og en kort beskrivelse af udviklingen i selskabsretten i EU, der har afgørende betydning for dansk selskabsret, og en beskrivelse af de selskabsretlige regler, der gælder for kapitalselskaber. Bind II giver en beskrivelse af de selskabsretlige regler, der gælder for personselskaber (interessentskaber og kommanditselskaber), samt fonde, andelsselskaber og foreninger. Nyt i 4. udgave Introduktion til dansk selskabsret I er grundlæggende revideret siden 3. udgaven. Fremstillingen er baseret på selskabsloven af 2009. Alle ændringer, der er gennemført i 2013 som et resultat af evalueringen af selskabsloven, og hvor hovedparten trådte i kraft den 1. januar 2014, er indarbejdet (lov nr. 616 af 12. juni 2013). Dette gælder således eksempelvis omtale af iværksætterselskabet (IVS), der kan stiftes fra 1. januar 2014 som en variant af anpartsselskabet. Målgruppe Introduktion til dansk selskabsret er udarbejdet til brug for undervisning i selskabsret på juridiske og erhvervsøkonomiske/-juridiske uddannelser. Alle andre, der har brug for et overblik over dansk selskabsret, kan tillige have gavn af bøgerne. Knytter sig til værket Dansk selskabsret Introduktion til dansk selskabsret knytter sig til værket Dansk selskabsret, der foreløbigt omfatter: Dansk selskabsret 1, Indledning til selskabsretten Dansk selskabsret 2, Kapitalselskaber Dansk selskabsret 3, Interessentskaber Om forfatterne Søren Friis Hansen er professor i selskabsret ved Juridisk Institut, Copenhagen Business School, og har udgivet en række bøger og artikler om dansk selskabsret og skatteret samt om EU-rettens betydning for dansk ret. Jens Valdemar Krenchel er kommitteret i Realkreditrådet og er leder af dets Bruxelles-kontor. Han har udgivet en række bøger og artikler, hovedsageligt om dansk selskabsret og Corporate Governance. Begge forfattere var medlemmer af det af Erhvervsministeren nedsatte udvalg til modernisering af selskabsretten (Moderniseringsudvalget), hvis betænkning nr. 1498 (2008) ligger til grund for selskabsloven.

  • - Indledning til selskabsretten
    af Søren Friis Hansen & Jens Valdemar Krenchel
    1.107,95 - 1.116,95 kr.

    Dansk selskabsret er et værk i 3 bind, der giver et samlet overblik over de forskellige selskabsformer, den erhvervsdrivende kan vælge som juridisk ramme for sin virksomhed. Bind 1 af Dansk selskabsret – Indledning til selskabsretten behandler: Selskabsrettens grundbegreber og systematik Præsentation af de enkelte selskabsformer Ansvarsgennembrud og identifikation Børsrettens grundtræk EU-selskabsretten, herunder særligt betydningen af de fire friheder: etablering, kapital, tjenesteydelser og arbejdskraft Retsøkonomiens betydning for selskabsretten Erhvervs- og Selskabsstyrelsens virke Nyt i 4. udgave Værkets 4. udgave er opdateret med praksis fra EU-domstolen og de seneste danske lovændringer, der er gennemført som et led i evalueringen af selskabsloven i 2013. Målgruppe Dansk selskabsret henvender sig til kandidatstuderende på universiteterne og handelshøjskolerne, men kan også bruges af selskaberne selv og deres rådgivere, advokater og dommere - og andre, der har brug for at få større indsigt i dansk selskabsret. Om forfatterne Søren Friis Hansen er professor i selskabsret ved Juridisk Institut, Copenhagen Business School og har udgivet en række bøger og artikler om dansk selskabsret samt om EU-rettens betydning for dansk ret. Jens Valdemar Krenchel har arbejdet med juraen som forsker, advokat, konstitueret landsdommer ved Østre Landsret og politisk for Dansk Industri og nu for Realkreditrådet. Han har udgivet en række bøger og artikler især om dansk selskabsret og Corporate Governance. Begge forfattere var medlemmer af Moderniseringsudvalget for selskabsretten, hvis forslag til ny aktie- og anpartsselskabslov trådte i kraft i foråret 2010. Om de øvrige bind i serien - bøgerne bestilles særskilt. Bind 2 beskæftiger sig med de selskabsretlige regler for kapitalselskaber og deres stiftelse, kreditorbeskyttelse, organisation, erstatningsansvar og ophør. (Købes særskilt) Bind 3 gennemgår de selskabsretlige regler for interessentskaber og lignende samvirketyper - herunder interessentskabernes organisation, hæftelse, ophør og interessenternes indbyrdes forhold. (Købes særsklit)

  • - Interessentskaber
    af Søren Friis Hansen & Jens Valdemar Krenchel
    2.137,95 kr.

    Dansk selskabsret er et værk i 3 bind, der giver et samlet overblik over de forskellige selskabsformer, den erhvervsdrivende kan vælge som juridisk ramme for sin virksomhed. Denne tredje bog i serien gennemgår interessentskabet, der omfatter en række forskellige former for erhvervsdrivende virksomheder, fra partnerskaber i liberale erhverv til store entreprenørfællesskaber og samarbejder mellem store virksomheder samt joint ventures. Bind 3 af Dansk selskabsret – Interessentskaber – behandler: Interessentskabets stiftelse Forholdet mellem interessenterne Misligholdelse af interessentskabsaftalen Interessentskabets ophør Hæftelsen Desuden beskrives de selskabsformer, der er beslægtede med interessentskabet, herunder Europæiske Økonomiske Firma Grupper, som i bogen betegnes eurointeressentskaber. Nyt i 2. udgaven Med 2. udgaven af bind 3 er værket opdateret til og med foråret 2011. Om de øvrige bind i serien Bind 1 beskæftiger sig med selskabsrettens grundbegreber og systematik, præsentation af de enkelte selskabsformer, ansvarsgennembrud og identifikation, børsrettens grundtræk, EU-selskabsretten, retsøkonomiens betydning for selskabsretten og Erhvervs- og Selskabsstyrelsens virke. Bind 2 beskæftiger sig med de selskabsretlige regler for kapitalselskaber og deres stiftelse, kreditorbeskyttelse, organisation, erstatningsansvar og ophør. Målgruppe Dansk selskabsret henvender sig til kandidatstuderende på universiteterne og handelshøjskolerne, men kan også bruges af selskaberne selv og deres rådgivere, advokater og dommere – og andre, der har brug for at få større indsigt i dansk selskabsret. Om forfatterne Søren Friis Hansen er professor i selskabsret ved Juridisk Institut, Syddansk Universitet, og har udgivet en række bøger og artikler om dansk selskabsret samt om EU-rettens betydning for dansk ret. Jens Valdemar Krenchel har arbejdet med juraen som forsker, advokat, konstitueret landsdommer ved Østre Landsret og politisk rådgiver for Dansk Industri og nu for Realkreditrådet. Han har udgivet en række bøger og artikler især om dansk selskabsret og Corporate Governance.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.