Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jesper Bugge Kold

Jesper Bugge Kold er en forfatter med stor interesse indenfor verdenshistorien, specielt 2. Verdenskrig og besættelsen. Kold er født 1972 og har tidligere arbejdet som journalist. På nuværende tidspunkt er han bibliotekar på Svendborg bibliotek.

Som forfatter har Jesper Bugge Kold udgivet i 5 bøger. Han debuterede med den historiske roman Vintermænd som blev nomineret til BogForums Debutantpris 2014. I 2016 blev bogen udgivet på engelsk hvor den indtog en tredjeplads på Amazons bestsellerliste som den højest placerede danske udgivelse nogensinde.

Alle Kolds bøger omhandler gråzoner. Karaktererne i hans bøger er hverken gode eller dårlige mennesker. Der er heller ingen helte i hans bøger. Måske foretager en person en heltemodig gerning eller en “ond” handling. Dog er handlingerne fra personernes synspunkt retfærdiggjort. I de to første bøger er perspektivet set fra gerningsmændenes synspunkt hvilket er et spændende tilgang. Jesper Bugge Kold ønsker at vise hvordan verden så ud engang, da han mener der er så meget at lære af. Derfor foregår hans romaner i fortiden. Dog forsøger Kold altid at give en nutidig forståelse for at gøre budskabet i hans romaner relevant.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  75,95 - 212,95 kr.

  23. januar 1951 lægger hospitalsskibet Jutlandia fra kaj i København. Ombord er den unge Molly Dahl, som er en af de toogfyrre sygeplejersker, der er sluppet gennem nåleøjet og blevet antaget til tjeneste på skibet.Med sig har Molly erfaringer fra operationsgangen på Odense Sygehus, hvor hun på dagen for Danmarks befrielse har taget imod døende og hårdt sårede skudofre. Men befrielsen har også givet Molly tunge, personlige oplevelser med i bagagen.I Korea har elleveårige Yun mistet bogstavelig talt alt. Mens napalmflammerne æder hendes hjem, hendes familie og den landsby i Nordkorea, hvor hun er vokset op, flygter hun sammen med to andre børn mod syd, ind midt i slagmarkens ragnarok.Både Molly og Yun lægger deres liv bag sig i håbet om at finde et nyt og bedre i Sydkorea. Men for begges vedkommende bliver rejsen lang og uforudsigelig.I den sydkoreanske havneby Pusan flettes deres skæbner sammen. Men kan Molly redde Yun? Og hvem skal redde Molly?  

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  127,95 - 166,95 kr.

  April 1945. Mens krigens sidste krampetrækninger sønderriver Nazityskland, venter tusinder af danske fanger i kz-lejren Neuengamme på Folke Bernadottes hvide busser. Den unge Dagmar Valgreen har meldt sig til missionen for at redde én enkelt af dem: Den mand der opfyldte alle hendes drømme indtil han forsvandt.Tre dage i april er en roman om Dagmars rejse med bus 474 gennem det udbombede Tyskland. Det er en historie om mod og opofrelse, om krigens gråzoner, men i særdeleshed om at ændre sit syn på verden og på sig selv. Af forfatterne til bestselleren Pigen fra det store hvide skib.

 • af Jesper Bugge Kold
  177,95 kr.

  Ungkommunisten Elisabeth vender i 1975 hjem til Danmark fra en partiskole i DDR. I maven bærer hun østtyske Peter Körbers barn. 30 år senere rejser deres søn, Andreas, for første gang til Berlin. Han er flygtet fra sit universitetsspeciale og fra et kuldsejlet forhold med en rigtig god undskyldning: Hans far er blevet myrdet! Andreas' flugt bliver en rejse til en fremmed og ukendt by, på jagt efter den far, han aldrig har mødt, en opdagelsesrejse i fortiden – og lidt efter lidt også en jagt på hans egen identitet. Land i datid er en fortælling om et land, der ikke længere eksisterer. Det er en fortælling om Stasi, om jagten på sandheden og på sig selv – mellem forskellige sandheder. Jesper Bugge Kold debuterede i 2014 med romanen Vintermænd, der fik fantastiske anmeldelser og sikrede Bugge Kold en nominering til BogForums Debutantpris. Siden har Amazon Crossing købt verdensrettighederne til Vintermænd, der pt. er udkommet på både engelsk og tysk med stor succes.

 • af Jesper Bugge Kold
  127,95 - 137,95 kr.

  Niels er gift med Annemette og med sit job som gymnasielærer. Begge dele er begyndt at kede ham bravt. Da han en sen nattetime sidder med sin gamle ven, krigsfotografen Michael, på en bar og bliver tilbudt at tage med på en fotoopgave til Beirut, kan han derfor ikke sige nej. Beirut bliver blot en ud af mange krigsramte destinationer, som Niels siden besøger med sin gamle ven. Sammen rejser de rundt fra krig til krig i Libyen, Mali, Ukraine og Syrien og møder journalister, lokale, ekstremsportsudøvere og krigsturister, som Niels selv. Alle har de ligesom Niels en grund til at være der, alle flygter de fra noget derhjemme. Jesper Bugge Kold (f. 1972), journalist, bibliotekar, forfatter. Debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd. I 2016 udgav han DDR-romanen Land i datid, der også modtog strålende anmeldelser. Begge bøger er solgt til udlandet, hvoraf debutromanen allerede har figureret på den amerikanske og tyske bestsellerliste.

 • af Jesper Bugge Kold
  227,95 - 922,95 kr.

  Tiden før døden er fortællingen om en dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat, som bindes sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Alle kæmper de en brav kamp for at komme levende igennem krigen, men i sidste ende er det tilfældigheder, som bestemmer deres skæbne. Jesper Bugge Kold er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten.Udgivelsen er en storskrift-udgave i et bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Jesper Bugge Kold
  36,95 - 46,95 kr.

  En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. Vasilij er blandt de første russere, der indtager Berlin. Efter tyskerne har kapituleret, oplever han byen som et stort kaos, og han ser sine egne landsmænd fra deres værste side – stærkt berusede og opsatte på at hævne sig på alle tyskere.Kort efter sendes Vasilij til Bornholm, da russerne befrier øen fra den tyske besættelse. Han er lykkelig over ledelsens beslutning, for det betyder, at han overlever krigen.På Bornholm lever soldaterne side om side med lokalbefolkningen, og på torvet i Rønne får Vasilij øje på en ung, smuk pige, som han aldrig kommer til at glemme.Tiden før døden er en krigsserie på fem afsnit.En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder.★★★★★★– Fyens Stiftstidende Jesper Bugge Kold (f. 1972) er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten. Tiden før døden er hans første digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  118,95 kr.

  De to brødre Karl og Gerhard fører en fredelig tilværelse i hjembyen Hamburg. Karl driver familiefirmaet Strangl Kleidenfabrik videre efter faderens død. Han er lykkeligt gift med Ingrid og far til fire. Gerhard er professor i matematik på universitetet. Efter tabet af hustruen Emma og deres lille datter, som begge døde af sygdom, helliger han sig sit arbejde og skriver bøger. Efterhånden som Hitler strammer grebet om landet, begynder jorden dog at skride under brødrene. De bliver begge ufrivilligt involveret i nazistbevægelsen og kastet rundt i et spil, som de hverken kan acceptere eller kæmpe imod. Karl bliver forsyningsofficer ved fronten i både Frankrig og Rusland, mens Gerhard bliver medansvarlig for jødetransporter og senere kommandant i en koncentrationslejr. Begge tvinges de derud, hvor grænsen mellem godt og ondt bliver diffus, og sindet slår dybe revner.Der fortælles både fra familielivet i hjembyen Hamborg, fra fronten i Rusland, fra Frankrig og fra koncentrationslejren. Således tegnes bevægelsen fra det normale, civiliserede liv før krigen, til den absurde, sprængte virkelighed under og efter. Vintermænd er en roman om krigens gru. En historie om grænsen mellem det gode og det onde, om livet, om døden, om samvittigheden og om at tage uniformen af igen for at forsøge at blive den, man var.Jesper Bugge Kold (f. 1972) og har arbejdet som journalist og arbejder nu som bibliotekar. Bag tilblivelsen af nærværende roman ligger en mangeårig interesse for 2. Verdenskrig og et enormt researcharbejde, der har sat forfatteren i forbindelse med blandt andre en læge, en lektor på Arkitektskolen samt ansatte på Tøjhusmuseet og i Neuengamme Koncentrationslejr. Vintermænd er hans første roman, men flere er i støbeskeen.Jesper Bugge Kold er født og opvokset i København, men bor i dag Svanninge med sin kone og børn.

 • af Jesper Bugge Kold
  36,95 - 46,95 kr.

  En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. Politibetjenten Aksel arresteres sammen med tusinder af andre betjente i september 1944 og sendes ned over grænsen til Tyskland, hvor han havner i en koncentrationslejr.Aksel må overbevise nazisterne om, at der er sket en fejl. Han skulle slet ikke have været på arbejde, da de blev anholdt. Han tog bare en andens vagt.Tanken om, at Aksel ikke vil komme hjem fra arbejde, svier som et ubehag i mellemgulvet. Hvornår vil han mon se sin hustru igen? Vil hun få at vide, hvad der er sket med ham? Og hvad vil der ske med ham?Aldrig har Aksel været mere overbevist om noget: Han må og skal hjem.Tiden før døden er en krigsserie på fem afsnit.★★★★★★– Fyens Stiftstidende En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. Jesper Bugge Kold (f. 1972) er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten. rnrnTiden før døden er hans første digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  36,95 - 46,95 kr.

  En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. Astrid og hendes lillesøster Marta har intet at gøre midt i en krig. Alligevel bliver de to piger nødt til at flygte gennem Tyskland for at komme hen til deres bedsteforældre i Koblenz.Turen gennem et krigshærget land er farefuld for to små piger, og de har kun hinanden at stole på.Tiden før døden er en krigsserie på fem afsnit.En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder.★★★★★★– Fyens Stiftstidende Jesper Bugge Kold (f. 1972) er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten. Tiden før døden er hans første digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  36,95 - 46,95 kr.

  En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. Den unge tyske soldat Harald bliver i 1945 overført til forsvaret af Berlin. Sammen med resterne af den tyske hær, der består af gamle, skamskudte og store drenge, skal han forsvare hovedstaden mod de indtrængende russere.Og Harald har meget at kæmpe for, for hans familie opholder sig stadig i Berlin."Harald er ingen mesterskytte og har aldrig været det. Han har altid været blandt de dårligste skytter i kompagniet. De andres ord runger i hans hoved: Harald kan ikke ramme en ko på fem meters afstand, om den så stod med siden til ham. Derfor mærker han stoltheden som en varme, der breder sig fra brystet og ud i armene, for han har netop affyret to mesterskud. Og det var ikke bare ét men to. Ét ville kunne beskrives som held, men to kræver dygtighed."Tiden før døden er en krigsserie på fem afsnit.En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder.★★★★★★– Fyens Stiftstidende Jesper Bugge Kold (f. 1972) er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten. Tiden før døden er hans første digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  36,95 - 46,95 kr.

  En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder. James er bombenavigatør på en engelsk Avro Lancaster. Under et natligt angreb på den tyske by Ulm går det galt. "Under ham bryder endnu en Lancaster i brand. Skroget knækker og vragdelene drysser ned mod jorden. I det samme splintrer glasset. Det knuses med en voldsomhed, der slår luften ud af James."James når ud i tide, men pludselig befinder han sig i hjertet af Tyskland med kun en tanke i hovedet: at overleve.Tiden før døden er en krigsserie på fem afsnit.En dansk politimand, en engelsk bombenavigatør, en 12-årig tysk pige og en tysk og russisk soldat bliver uløseligt bundet sammen af 2. Verdenskrigs uforudsigelige væsen. Ingen af dem er herre over deres egen skæbne, som dikteres af tilfældigheder.★★★★★★– Fyens Stiftstidende Jesper Bugge Kold (f. 1972) er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman Vintermænd og har sidenhen udgivet værkerne Land i datid og Krigsturisten. Tiden før døden er hans første digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  137,95 kr.

  Ungkommunisten Elisabeth vender i 1975 hjem til Danmark fra en partiskole i DDR. I maven bærer hun østtyske Peter Körbers barn. 30 år senere rejser deres søn, Andreas, for første gang til Berlin. Han er flygtet fra sit universitetsspeciale og fra et kuldsejlet forhold med en rigtig god undskyldning: Hans far er blevet myrdet!Andreas' flugt bliver en rejse til en fremmed og ukendt by, på jagt efter den far, han aldrig har mødt, en opdagelsesrejse i fortiden - og lidt efter lidt også en jagt på hans egen identitet.Land i datid er en fortælling om et land, der ikke længere eksisterer. Det er en fortælling om Stasi, om jagten på sandheden og på sig selv - mellem forskellige sandheder.Jesper Bugge Kold debuterede i 2014 med romanen Vintermænd, der fik fantastiske anmeldelser og sikrede Bugge Kold en nominering til BogForums Debutantpris. Siden har Amazon Crossing købt verdensrettighederne til Vintermænd, der pt. er udkommet på både engelsk og tysk med stor succes.

 • af Jesper Bugge Kold
  119,95 kr.

  De to brødre Karl og Gerhard fører en fredelig tilværelse i hjembyen Hamburg. Karl driver familiefirmaet Strangl Kleidenfabrik videre efter faderens død. Han er lykkeligt gift med Ingrid og far til fire. Gerhard er professor i matematik på universitetet. Efter tabet af hustruen Emma og deres lille datter, som begge døde af sygdom, helliger han sig sit arbejde og skriver bøger.Efterhånden som Hitler strammer grebet om landet, begynder jorden dog at skride under brødrene. De bliver begge ufrivilligt involveret i nazistbevægelsen og kastet rundt i et spil, som de hverken kan acceptere eller kæmpe imod. Karl bliver forsyningsofficer ved fronten i både Frankrig og Rusland, mens Gerhard bliver medansvarlig for jødetransporter og senere kommandant i en koncentrationslejr.Begge tvinges de derud, hvor grænsen mellem godt og ondt bliver diffus, og sindet slår dybe revner. Der fortælles både fra familielivet i hjembyen Hamborg, fra fronten i Rusland, fra Frankrig og fra koncentrationslejren. Således tegnes bevægelsen fra det normale, civiliserede liv før krigen, til den absurde, sprængte virkelighed under og efter.Vintermænd er en roman om krigens gru. En historie om grænsen mellem det gode og det onde, om livet, om døden, om samvittigheden og om at tage uniformen af igen for at forsøge at blive den, man var."En meget stærk og anbefalelsesværdig roman om naziregimets forråelse af gode og ansvarsfulde mennesker."Poul Flou Pedersen, lektør"Med et imponerende researcharbejde bag sig søger romandebutanten Jesper Bugge Kold ind bag nazismens mekanismer og uhyrligheder (...) Rigtig god er den, når den tilrettelægger handlingen og lader den følge de spor, som i forvejen er udstukket. Med nazismens egen uundgåelige og ubønhørlige konsekvens."- 4 stjerner, BerlingskeJesper Bugge Kold er en dansk forfatter, journalist og bibliotekar. Han debuterede i 2014 med den anmelderroste historiske roman "Vintermænd" og har sidenhen udgivet værkerne "Land i datid" og "Krigsturisten".

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  69,95 - 104,95 kr.

  En 1951 una nueva guerra se desata en Corea del Sur, y las enfermeras a bordo del buque hospital "Jutlandia" harán todo lo posible por salvar al mundo. Molly Dahl es una joven enfermera que, al terminar la liberación de Dinamarca en la Segunda Guerra Mundial, quiere dejarlo atrás todo y empezar una nueva vida fuera de Dinamarca. Gracias a su amplia experiencia como enfermera de quirófanos donde atendió a moribundos y heridos durante la guerra, Molly consigue una plaza entre las 42 enfermeras que trabajarán a bordo del Jutlandia para salvar a los coreanos heridos. Por otro lado tenemos a Yun, una niña de 11 años originaria de Corea. Debido a la guerra de Corea del Norte y las llamas de napalm que le arrebataron su casa, su familia y el pueblo que ella llamaba casa, Yun se ve obligada a huir hacia Corea del Sur. Yun y los 2 niños que la acompañan, emprenden un arduo viaje lleno de peligros y dificultades, con la esperanza de encontrar a la única familia que les queda. Tanto Molly como Yun dejan atrás sus vidas actuales con la esperanza de encontrar un nuevo y mejor futuro en Corea del Sur, pero se tendrán que enfrentar con varias situaciones inesperadas que las pondrán a prueba constantemente. Cuando sus vidas se entrelazan al llegar al puerto de Pusan en Corea del Sur, se vuelve claro cuál de las dos protagonistas necesita ser rescatada en realidad. ¿Podrá Molly salvar a Yun?, ¿quién salvará a Molly? Siendo el primer libro que escriben Jesper Bugge Kol y Mich Vraas en conjunto, "El Jutlandia" es una novela emocionante y conmovedora sobre mujeres empoderadas, el amor y la guerra. Jesper Bugge Kold (1972) es un escritor danés que se especializa en novelas históricas. Tras trabajar como un periodista en medios de comunicación daneses, Bugge publicó su primera novela "Vintermænd" en 2014, y en 2021 publico su novela "El Jutlandia", que se ha traducido a 8 idiomas. Gracias a su talento en la escritura, Bugge tiene gran éxito con la crítica y una grande base de seguidores en el público danés. Mich Vraa (1954) es un escritor, periodista y traductor danés, que le ha dado voz a grandes autores como Ernest Hemmingway, John Williams y Jonathan Frazen en el idioma danés. Adicionalmente, su trabajo como escritor es altamente elogiado, ya que despúes de su debut en 1982 con "Papegøjejag", ha escrito varias novelas que han estado nominadas a premios, y ha recibido varios galardones literarios.

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  117,95 kr.

  From the war-torn streets of Odense to the devastated warzone of South Korea, destiny calls...Nurse Molly Dahl wants to escape the trauma of wartime Denmark by joining the hospital ship, Jutlandia, set for the battlefields of Korea. Yun, an eleven-year-old North Korean girl, flees her village which was destroyed by Napalm, seeking sanctuary from the havoc. Both Molly and Yun abandon their pasts, hopeful for a brighter future in South Korea. However, their journey becomes more treacherous than they could ever have anticipated. When their lives converge in the vibrant port city of Pusan, there is an unforeseen intertwining of fates. An inspiring historical drama set in the aftermath of World War II, this tale of resilience, hope, and the indomitable human spirit is sure to captivate readers who were swept away by "The Nightingale" by Kristin Hannah and "Sarah’s Key" by Tatiana de Rosnay."Mich Vraa is an acclaimed Danish novelist, journalist and literary translator, best known for his historical trilogy of novels about the Danish West Indies. Jesper Bugge Kold is a Danish journalist and author of historical novels such as "Vintermænd".

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  82,95 - 144,95 kr.

  Le 23 janvier 1951, le navire-hôpital Jutlandia quitte le port de Copenhague. Molly Dahl, une jeune infirmière engagée, embarque de justesse à bord du bateau. Durant la période de libération du Danemark, Molly a accumulé une grande expérience sur le terrain en s’occupant de patients mourants ou gravement blessés par balles. Cependant, Molly porte dorénavant un bagage rempli d’un grand nombre d’expériences personnelles terribles.En Corée du Nord, Yun, onze ans, a tout perdu. Sa maison, sa famille et son village natal ont brûlé dans les flammes du napalm. Accompagnée de deux enfants, Yun fuit vers le sud, à travers un champ de bataille apocalyptique.Molly et Yun tentent de tourner leur dos au passé. Elles espèrent vivre une vie nouvelle et meilleure en Corée du Sud. Le voyage sera pourtant long et imprévisible pour toutes les deux et leurs destins finiront par se lier dans la ville portuaire de Pusan. Molly pourra-t-elle toutefois sauver Yun ? Et qui sauvera Molly ?« La fille du grand bateau blanc » est un roman passionnant et touchant sur l’amour, la guerre et l’histoire de femmes fortes.Jesper Bugge Kold, né en 1972, est un écrivain danois dont les débuts remontent en 2014. Il est l’auteur de plusieurs romans historiques acclamés par la critique. La fille du grand bateau blanc est son plus grand succès. Ses livres sont traduits dans plusieurs langues.Mich Vraa, né en 1954, est un écrivain, journaliste et traducteur littéraire danois à qui l’on doit notamment la traduction d’œuvres de Ernest Hemingway, Jonathan Franzen et John Williams. Plusieurs de ses romans ont été nominés pour des prix littéraires et récompensés.

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  69,95 - 104,95 kr.

  Koskettava menestysteos sairaalalaivasta Korean sodassa yhdistää kahden nuoren naisen kohtalot.Tammikuussa 1951 sairaalalaiva Jutlandia lähtee Kööpenhaminasta kohti Etelä-Koreaa, jossa sota on sytyttänyt maan liekkeihin. Nuori Molly Dahl on yksi 42 sairaanhoitajasta, jotka ovat päässeet laivalle töihin. Taakse jäävät elämä Tanskassa sekä Saksan miehityksen ja siitä vapautumisen jättämät traumat.Koreassa 11-vuotias Yun on menettänyt kaiken. Napalmien liekit ovat tuhonneet hänen kotinsa ja perheensä Pohjois-Koreassa. Yun pakenee kohti etelää ja joutuu keskelle taistelukenttien hävitystä. Molly ja Yun pakenevat molemmat menneisyyttään ja toivovat löytävänsä jotain parempaa Etelä-Koreasta. Heidän kohtalonsa kietoutuvat yhteen Pusanin satamakaupungissa. Pystyykö Molly pelastamaan Yunin? Entä kuka pelastaa Mollyn?'Tyttö valkoisesta laivasta' on jännittävä ja koskettava romaani vahvoista naisista, rakkaudesta ja sodasta."‘Tyttö valkoisesta laivasta’ on hyvin onnistunut esimerkki kirjallisesta viihteestä, joka tarjoaa taattua jännitystä, paljon tietoa ja vihjeitä historialliseen pohdintaan." -Politiken.dk"Maailmanhistoria ja romaanikirjallisuus yhdistyvät korkeammalla tasolla erittäin menestyneessä ja hyvin kirjoitetussa kirjassa sairaalalaiva Jutlandiasta ja sen roolista Korean-sodassa." -Litteratursiden.dk"Tämä on todellista korkean tason viihdettä, jossa vahvat naiset ovat pääosassa." -BerlingskeJesper Bugge Kold (s. 1972) on tanskalainen kirjailija, jonka historiallisia romaaneja kriitikot ovat ylistäneet. "Tyttö valkoisesta laivasta" on ollut Koldin läpimurtoteos. Hänen kirjojaan on käännetty useille kielille. Mich Vraa (s. 1954) on tanskalainen kirjailija, toimittaja ja kirjallisuuden kääntäjä, joka on kääntänyt muun muassa Ernst Hemingwayn, Jonathan Franzenin ja John Williamsin teoksia. Monet hänen romaaneistaan ovat olleet ehdolla ja saaneet lukuisia kirjallisuuspalkintoja.

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  1.378,95 kr.

  April 1945. Mens krigens sidste krampetrækninger sønderriver Nazityskland, venter tusinder af danske fanger i kz-lejren Neuengamme på Folke Bernadottes hvide busser. Den unge Dagmar Valgreen har meldt sig til missionen for at redde én enkelt af dem: Den mand, der opfyldte alle hendes drømme, indtil han forsvandt. ”Tre dage i april” er en roman om Dagmars rejse med bus 474 gennem det udbombede Tyskland. Det er en historie om mod og opofrelse, om krigens gråzoner og i særdeleshed om at ændre sit syn på verden og på sig selv. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  44,67 - 77,95 kr.

  Den 23 januari 1951 stävar sjukhusskeppet Jutlandia ut från kajen i Köpenhamn. Ombord finns den unga sjuksköterskan Molly Dahl. Med sig i bagaget har Molly erfarenhet från Odense sjukhus där hon på dagen för Danmarks befrielse tog emot döende och svårt skottskadade offer. Men befrielsen från tyskarna har satt sina spår hos Molly.I Korea har elvaåriga Yun förlorat allt. Napalmen har slukat hennes hem, familj och den by i Nordkorea där hon vuxit upp och Yun bestämmer sig att fly söderut tillsammans med två andra barn, rakt igenom ett brinnande krig. Både Molly och Yun lägger sina gamla liv bakom sig i hopp om att hitta en bättre tillvaro i Sydkorea. Men det blir en lång och oförutsägbar resa för dem båda. I den sydkoreanska hamnstaden Pusan flätas deras öden samman. Men kan Molly rädda Yun? Och vem ska rädda Molly? "Flickan från det stora vita skeppet" är en spännande och rörande roman om starka kvinnoöden, krig och kärlek. "Novel about "Jutlandia" and women's fates in the turbulent war history of the 1950s is top-class craftsmanship. 'Pigen fra det store hvide skib' is a successful example of literary entertainment with solid suspense, plenty of information and cues for historical reflection." Berlingske"In every way, it is top professional work, the team Kold and Vraa deliver with the novel. The well-constructed plot, the meticulous research and the effective and purposeful language make the joint product solid entertainment with both idea and meaning." Berlingske"Nurses, sailors and ideals: this is effective high-level entertainment starring strong women" PolitikenJesper Bugge Kold (f. 1972) är en dansk författare som debuterade 2014. Han har skrivit en rad kritikerrosade, historiska romaner och fick sitt stora genombrott med "Flickan från det stora vita skeppet." Mich Vraa (f. 1954) är en dansk författare, journalist och skönlitterär översättare av bl.a. Ernest Hemingway, Jonathan Franzen och John Williams. Han har utgivit flera prisnominerade romaner och fått en rad litterära priser.

 • af Mich Vraa & Jesper Bugge Kold
  1.378,95 kr.

  I Korea har elleveårige Yun mistet alt. Mens napalmflammerne æder hendes hjem, hendes familie og den landsby i Nordkorea, hvor hun er vokset op, flygter hun sammen med to andre børn mod syd, ind midt i slagmarkens ragnarok.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Jesper Bugge Kold
  55,95 - 69,95 kr.

  Een Deense politieagent, een Engelse bommenwerper, een twaalfjarig Duits meisje, een Duitse en een Russische soldaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden door de onvoorspelbaarheid van de Tweede Wereldoorlog. Ze voeren ieder een dappere strijd om te overleven in de chaos van de oorlog, maar uiteindelijk zijn het simpele toevalligheden die hun lot bepalen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  Een Deense politieagent, een Engelse bommenwerper, een twaalfjarig Duits meisje, een Duitse en een Russische soldaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden door de onvoorspelbaarheid van de Tweede Wereldoorlog. Geen van hen heeft de macht over hun lot, dat door willekeur bepaald wordt. Politieagent Axel wordt samen met duizenden andere politiemensen in september 1944 gearresteerd en naar Duitsland gestuurd, waar hij in een concentratiekamp belandt. Axel moet de nazi's ervan overtuigen dat dit een vergissing is. Hij had niet aan het werk moeten zijn toen ze gearresteerd werden. Hij verving alleen maar de dienst van iemand anders. Het idee dat Axel niet thuis zal komen van zijn werk ligt als een steen op zijn maag. Wanneer zal hij zijn zwangere vrouw terugzien? Weet zij wat er met hem gebeurd is? En wat gaat er met hem gebeuren? Axel is nog nooit van iets meer overtuigd geweest: hij moet en zal naar huis. De tijd voor de dood is een oorlogsserie in vijf delen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  In 1945 wordt de jonge Duitse soldaat Harald overgeplaatst naar de verdediging van Berlijn. Samen met de rest van het Duitse leger, dat bestaat uit oude mannen, verminkten en jongens, moet hij de hoofdstad verdedigen tegen de oprukkende Russen. En Harald heeft iets om voor te vechten, want zijn familie woont nog in Berlijn. "Harald is geen topschutter, nooit geweest. Hij is altijd een van de slechtste schutters van het korps geweest. Die woorden van de anderen echoden in zijn hoofd: Harald kon een koe nog niet raken vanaf anderhalve meter, al stond die naast hem. Daarom voelt hij de trots door zich heen stromen, van zijn borst naar zijn armen, want hij heeft zojuist twee meesterschoten gelost. Niet één, maar twee. Eentje zou je als geluk kunnen zien, maar voor twee moet je het echt kunnen. De tijd voor de dood is een oorlogsserie in vijf delen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  Astrid en haar zusje Marta hebben niets met de oorlog te doen. Toch moeten de twee meisjes dwars door Duitsland vluchten om hun grootouders in Koblenz te bereiken. De tocht door een door oorlog verscheurd land is gevaarlijk voor de twee meisjes en ze hebben alleen elkaar. De tijd voor de dood is een oorlogsserie in vijf delen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  James is bommenwerper op een Engels Avro Lancaster vliegtuig. Bij een nachtelijke aanval op de Duitse stad Ulm gaat het mis. "Beneden hem staat nog een Lancaster in brand. De romp breekt en de wrakstukken vallen op de grond. Tegelijkertijd breekt het glas. Dat wordt verpletterd met een kracht die James de adem afsnijdtJames springt op tijd uit het vliegtuig, maar ineens bevindt hij zich in het hart van Duitsland met maar één gedachte: hij moet overleven. De tijd voor de dood is een oorlogsserie in vijf delen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  Wassili is een van de eerste Russische soldaten die Berlijn bezetten. Nadat de Duitsers zijn gecapituleerd belandt hij in een stad die in chaos is, en ziet hij zijn eigen landgenoten op hun slechtst - zwaar bezopen en wraaklustig naar alle Duitsers toe. Al gauw wordt Wassili naar het Deense Bornholm gestuurd, omdat de Russen het eiland hebben bevrijd van de Duitse bezetting. Hij is daar blij mee, want dat betekent dat hij de oorlog zal overleven. Op Bornholm leven de soldaten in vrede samen met de bevolking, en op het plein in Rønne ziet Wassili een mooi jong meisje dat hij nooit zal vergetenDe tijd voor de dood is een oorlogsserie in vijf delen.Jesper Bugge Kold (1972) is een Deense schrijver, journalist en bibliothecaris. Hij debuteerde in 2014 met de veelgeroemde historische roman Vintermænd (Winter Men) en heeft sindsdien Land I datid en Krigsturisten gepubliceerd. De tijd voor de dood is zijn eerste digitale serie.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  James istuu lentokoneessa ja näkee Leipzigin palavan. Kaupungin ylle vapautetut pommit tuhoavat suuria alueita ja tappavat lukuisia ihmisiä. Pommitukset tarjoavat myös tilaisuuden paeta – vaikka James ei sitä tiedä. Aksel irtautuu saksalaisten otteesta pommien pyyhkäistessä kaupungin läpi...Jesper Bugge Kold on tanskalainen kirjailija. Hän on kokenut toimittaja ja hän on kirjoittanut monia palkittuja dekkareita.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  Saksalaiset ovat käytännössä hävinneet sodan. Rintamat vuotavat ja venäläiset tunkeutuvat Berliiniin. Vasilj on nuori venäläinen sotilas, joka on selvinnyt ehjin nahoin läpi sodan. Mutta nyt nähdessään läheltä, mitä saksalaisten kanssa tapahtuu, hän ei tiedä miten reagoida. Onko tämä voitto, vai onko ihmiskunta kuilun partaalla? Voiko sekasorrosta ja kauhusta päästä koskaan eteenpäin? Sodan viimeiset päivät ovat kauheita, nöyryyttäviä ja epäinhimillisiä, ja Vasilj pelkää yhä enemmän henkensä puolesta. Kaupungit, jotka ovat nyt raunioina, ovat täynnä ansoja, hulluksi tulleita sotilaita ja kaikkea muuta hengenvaarallista...Jesper Bugge Kold on tanskalainen kirjailija. Hän on kokenut toimittaja ja hän on kirjoittanut monia palkittuja dekkareita.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  On vuosi 1944. Tanska on miehitetty ja Akselin vaimo odottaa lasta. Kauhean väärinkäsityksen jälkeen Aksel joutuu tilanteeseen, jollaista ei pitänyt tapahtua: saksalaiset vangitsevat Akselin ja lukitsevat hänet epäinhimillisiin oloihin laivan lastiruumaan. Pian Aksel ymmärtää, että matkan lopussa odottaa jotain vielä pahempaa – häntä ollaan viemässä keskitysleirille. Akselin täytyy paeta. Jesper Bugge Kold on tanskalainen kirjailija. Hän on kokenut toimittaja ja hän on kirjoittanut monia palkittuja dekkareita.

 • af Jesper Bugge Kold
  35,95 - 38,95 kr.

  Kylmä tunkeutuu luihin ja ytimiin. Toisen maailmansodan raivotessa kaksi pientä tyttöä kulkee jalan halki Saksan: vahva Astrid ja kuumeinen pikkusisko Marta. Mutta näyttää siltä, ettei heillä ole paikkaa minne mennä, kun maailma ympärillä tuntuu tuhoutuvan. Pitkät yöt pommitusten keskellä ja kaikkialla kuolleita ihmisiä sekä hävitettyjä rakennuksia. Etäisyydessä näkyy ehjältä vaikuttava rakennus: kirkontorni osoittaa suoraan kohti taivasta. Tytöt suuntaavat nopeasti kohti kirkkoa mutta ymmärtävät pian, etteivät he ole ainoita matkalla sinne...Jesper Bugge Kold on tanskalainen kirjailija. Hän on kokenut toimittaja ja hän on kirjoittanut monia palkittuja dekkareita.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.