Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jesper Goll

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af A. Silvestri, Anders Olesen, Cindy Lynn Brown, mfl.
  95,95 kr.

  I disse år bliver klimaproblematikken mere og mere påtrængende, på globalt plan, og næsten alle mener, at vi bør gøre noget ved det, for ikke at gøre jorden mere eller mindre ubeboelig.Denne antologi indeholder noveller af et udsnit af de forfattere i Danmark, der i øjeblikket skriver science fiction.Langt de fleste har et dansk tilsnit. Ikke fordi det er et bevidst valg fra min side, men det er nok for mange, både forfattere og læsere, nemmere at forholde sig til noget, der kunne ske her i norden. Typisk er det jo også ‘den lille historie’ i ‘den store katastrofe’, der giver nærvær.Du vil som læser finde både ‘gale’ og ‘tåbelige’ videnskabsmænd. Du vil finde naturskabte klimakatastrofer. Du vil finde eksempler på oversvømmelser, tørke og istid. Du vil finde eksempler på muterede livsformer og afarter af AI.Selvsagt er dette ikke udtømmende, men forhåbentligt giver det lyst til at læse hele samlingen.Jesper Goll: En overgangLars Nisted: HobbyerHanne Rump: KuplenSara Weisdorf: Løbet ud i sandetNiels Kjærgaard: Klima NoirRune Nyholm Nøhr: HavudsigtSofie Boysen: Bunker Fem 121Maria Pilh Bengtsen: KnappenC. C. Thybro: KomplekskullerA. Silvestri: Lortejob!Tim Sørensen: En opsangCindy Lynn Brown: LangtidshukommelseAnders Olesen: Til sidste dråbeSonja Winckelmann Thomsen: VandtætGudrun Østergaard: VejrskifteJon Terje Østberg: Den Store MindedagRasmus Hebsgaard: Én nat på tre døgnHelene Toksværd: KobenEa-Katrine Lystbæk Thomsen: Præsentation af ‘Kulturel-antropologisk diskussion af fund fra informationstidsalderen’Martin Møller Geertsen: Udenfor SkyggenJ. M. Jensen: ÆggebakkebjergeneTrine J. Cederlöf: NordMajbrit Høyrup: TommelfjeldHeidi Bobjerg: Under himlen, over jordenOm forfatterne

 • af Anders Olesen, Freddy E. Silva, Johannes Lundstrøm, mfl.
  95,95 kr.

  Vi lever i øjeblikket med en pandemi, der startede i december 2019. Meget tidligt blev vi i redaktionen enige om, at lave en science fiction-antologi om emnet, men ville dog vente et år, så pandemien enten var overstået, eller i hvert fald under fuld kontrol. Desværre har det vist sig, at Covid 19 er sværere at få under kontrol end vi havde håbet, så også i denne vinter er der rigtigt mange tilfælde overalt i verden.Pandemifiktion indenfor science fiction kan have mange forskellige ansigter. I denne antologi har langt de fleste noveller et dansk tilsnit. Ikke fordi det er et bevidst valg fra vores side, men det er nok for mange, både forfattere og læsere, nemmere at forholde sig til noget, der sker lokalt, selv i en pandemisituation. Typisk er det jo også ‘den lille historie’ i ‘den store katastrofe’, der giver nærvær.Du vil som læser finde både ‘gale’ og ‘tåbelige’ videnskabsmænd samt klassiske zombiehistorier. Vaccinemodstanderne og diverse eksempler på isolation, både påtvungen og frivillig, er heller ikke glemt. Det samme gælder mere eksotiske historier med udenjordiske skadelige ’kæledyr’, aliens der vil hjælpe ved at skabe en epidemi, og en pandemi blandt dyr, der har andre følger for mennesker. En ekstra krølle kan også være, at former for computervirus kan blive til ægte sygdom.ForordFreddy E. Silva: Den sidste decemberVibeke Vestergaard: LoveBUG2Nadia Kebaier: SamfundssindMette Werner: 41Jasmin Hansen: KonspirationsteorierJon Terje Østberg: Manden med den røde butterflyJohannes Lundstrøm: Flokimmuniteten der udeblevNanna Grønbech Petersen: SpindKarin Pagter Duparc: Drømmerier i koleraens tidSari Arent: ExteriaNiels Kjærgaard: Total DeliriumSinus Reuss: For en sikkerheds skyldAndrias Andreasen: Abrahams byrdeClara Robin: Zombier i køkkenhavenMariane Mide: StjernehermelinDitlev Viðstein Petersen: La Redoute du SoleilSara Windfeldt Thorsen: Frisk luftIda Maria Bonnevie: Gaudium Ex TristitiaMaria Pilh Bengtsen: LangdistanceHelene Toksværd: Svinet skal døAnders Olesen: Glemmer du, så husker viJesper Goll: Skuret i baghavenJane Mondrup: AmbrotosOm forfatterne

 • af A. Silvestri, Richard Ipsen, Kenneth Krabat, mfl.
  97,95 kr.

  Succesen fortsætter med denne tolvte udgave af Lige under overfladen antologiserien. Denne gang med tredive historier af lige så mange forfattere.I år er der endnu flere forskellige typer historier repræsenteret end sædvanligt. Derfor er den også den mest omfangsrige antologi til dato.I antologien finder du alt indenfor science fiction du kan ønske dig. Alt fra de hårde science fiction historier, hvor science blot er fremskrevet efter forfatterens ønske, og vi så møder ???, til en ’jeg er helten’ historie, hvor du selv har muligheden for at lege helt, ved at gå fra punkt til punkt.Antologien favner som sædvanligt bredt med alt fra det nære samfundskritiske, til den fjerne kontakt med fremmede civilisationer.Du vil også kunne fonøjes med krimier i fremmede verdener og more dig over hvad der kan være relevant på en spejlplanet der ’næsten’ ligner jorden.Titelhistorien vil du sikkert tude lidt over. Den er så relevant i vores nuværende race-brydende univers og skal nok meget læses som opsang til nutiden.Der er også både kontrafaktiske ’artikler’ og splatterhistorier med denne gang, så vær ikke i tvivl: ALLE vil blive underholdt.

 • af A. Silvestri, Nikolaj Højberg, Richard Ipsen, mfl.
  97,95 kr.

  Dette er elvte udgave af antologiserien Lige under overfladen, og igen i år er der noget for enhver smag indenfor science fiction-genren.Du vil i år finde rumrejser i mange afskygninger, alternative virkeligheder, fremtidsscenarier, tidsrejsescenarier, parallelle verdener, aliens i forskellige sammenhænge, hackere, spekulativ fiktion og også enkelte noveller fra grænselandet mellem science fiction, sprogleg og socialrealisme.Er tidsrejser mulige? Hvad kan der ske i fremtiden? Hvordan sender man mennesker ’langt væk’? Hvor langt vil man gå for at få sit højeste ønske opfyldt? Hvad gør man når solen vokser? Kan man købe andres minder? Kan kunstig intelligens erstatte mennesker? Hvad gør en softwareudvikler, når han opdager at hans programmer misbruges? Hvad spiser man til en banket hos en fremmed race? Hvad kan en app. på din telefon i fremtiden? Kan luftskibe drives af hår? Hvad kunne Trotskij have skrevet til en ven i en alternativ virkelighed?Dette og mange andre ting kan du få et bud på i årets antologi der indeholder hele 27 noveller.

 • af A. Silvestri, Richard Ipsen, Kristoffer J. Andersen, mfl.
  97,95 kr.

  Det er nu for tiende gang at Science Fiction Cirklen kan præsentere en original science fiction novelleantologi med bredde og dybde.I dette bind kan man finde historier om fjerne og parallelle universer, kontrafaktiske fortællinger, eventyrlige rumrejser, kunstige intelligenser og mange andre fantasifulde møder med science fictionvirkeligheder. Idet dette bind markerer en milepæl i serien, er hver historie illustreret med en vignet.Serien består nu af 10 bind og rummer i alt 200 noveller skrevet af 72 forskellige forfattere fordelt på omkring 3.000 sider.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.