Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Jørgen Bodilsen

Filter
Filter
Genre
 • (4)
Bogtype
 • (3)
 • (1)
Format
 • (3)
 • (1)
Sprog
 • (4)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
 • - en historisk thriller
  af Jørgen Bodilsen
  185,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  På Hjultorvet i Næstved står en rytterstatue af Peder Bodilsen. Han levede i 1100-tallet og var en sjællandsk stormand, som blandt andet stod bag et oprør for at sikre, at præster overholdt deres cølibatløfte. Det er dog langtfra alt, eftertiden ved om Peder Bodilsen. Blev han således myrdet af ren og skær grådighed, fordi nogen vidste, hvilken slægt ham kom fra? Var han af kongeslægt, eller var han i virkeligheden søn af en leder i et bondeoprør? Og var han ydermere en del af et fællesskab, der forsvarede de gamle daneres normer om, at alle mennesker var lige – et fællesskab, der måske eksisterer den dag i dag? Alt dette aner politimanden Jens Berg ikke noget om, da han bliver sat til at opklare en gemen hærværkssag på netop rytterstatuen af Peder Bodilsen i Næstved. Men inden længe står han også over for en myrdet kvinde, der har fået et kæmpe sværd boret gennem hjertet, og sammen med Kate Hansen fra Nationalmuseet er han pludselig rodet ind i at forsøge at opklare en række uforklarlige begivenheder, der trækker tråde tilbage til fortidens forbrydelser. Kan det virkelig passe, at et broderskab fra 1100-tallet drevet af grådighed stadig har magt og indflydelse i dagens Danmark og vil gøre hvad som helst for at skjule deres eksistens?

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Jørgen Bodilsen
  84,95 - 185,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Da tre PET-agenter bliver sprængt i luften, opstår mistanken om, at der måske er et hemmeligt netværk, som handler uden om den nyudnævnte chef. Og hvad er i virkeligheden regeringens største problem? At opklare sprængningen eller vurdere, om der er stemmer i begivenhederne til næste valg. Og hvorfor kan to kvinder ikke få lov til at leve deres drøm ud om at blive kunstmalere på en lille græsk ø for en lottogevinst? Det ser ud til, at fortidens ”snavs” altid dukker op igen og sætter en ny dagsorden. I 2011 udkom Jørgen Bodilsens thriller Syndikatet, der var bygget på virkelige hændelser i Danmark i begyndelsen af 80’erne. Med sin underliggende humor fik Syndikatet mange begejstrede læsere om dengang, Saddam Hussein fik bygget troppetransportskibe på Helsingør Skibsværft. Dette er den selvstændige opfølger til Syndikatet. I Slutspillet dukker en del af personerne fra Syndikatet op på ny, og deres veje mødes i et spil om at finde en sammenhæng i en række begivenheder og et dødsfald. Ingen ved, hvem de kan stole på.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Jørgen Bodilsen
  88,95 - 148,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  En politisk thriller baseret på virkeligheden.Et 30 år gammelt arkiv og en konto med uhyrligt mange penge på dukker op ved en tilfældighed og sætter spørgsmålstegn ved magthavernes version af sandheden.Danmark leverede tre troppetransportskibe fra Helsingør Værft til Saddam Hussein under hans krig mod Iran i 1980’erne. Politikerne accepterede og medvirkede til dette brud på dansk lov, men hvor langt gik de for at dække over sandheden? Og hvor langt gik efterretningstjenesten? Mangler der et afsnit i PET-rapporten om et stykke fortid, som stærke kræfter håbede, var helt væk?Da det gamle arkiv dukker op, kommer en række vidt forskellige personers veje til at krydse hinanden i et spil om sandheden, kærligheden – og ikke mindst om penge.Fortidens hemmeligheder skal behandles med varsomhed, hvis man vil være sikker på at se solen stå op igen.Uddrag af anmeldelser:"Vi har altså at gøre med en elementært spændende historie fortalt af en mand, der tog del i begivenhederne, og som stadig kan få folk op af stolene. ... Alligevel fortjener Jørgen Bodilsens hjemmegjorte thriller et skulderklap for sin påmindelse om alt det, skønlitteratur også kan.David Jacobsen Turner i Weekendavisen, 8/4 2011"Efter at have læst PETs rapport har Jørgen Bodilsen valgt at rulle hele sagen op i form af en både veloplagt spændende, og velskrevet thriller, der placerer det moralske ansvar, hvor det hører hjemme. Måske fordi »magthavernes version af sandheden skal behandles med varsomhed, hvis man vil være sikker på at solen står op igen«, som der står på omslagets forside. Bogen er lige dele fiktion og virkelighed og undertegnede var fanget fra side et. Syndikatet er samtidig et godt socialistisk indspark i en problematik, der desværre er mere end højaktuel end nogensindemed situationen i Libyen, hvor historien gentager sig. Først forsyner Vesten et land med våben. Derefter går det i krig med samme land."Bjarne Nielsen i Arbejderen, 26/3 2011"Jørgen Bodilsens skarpe iagtagelsesevne kommer til sin ret, ikke blot i analysen af værftets situation og den betænkelige aftale med et diktatur, men sandelig også på det menneskelige plan. Han har nogle meget fine karakteristikker og persontyper i efterretningstjenesten og iblandt irakerne, som befolker bogen. Der er en masse psykologisk indsigt i personportrætterne, og opmærksomme læsere vil sikkert i persongalleriet kunne finde mange paralleller til virkeligheden."John Bech i Helsingør Dagblad, 5/3 2011"Som politisk thriller er Syndikatet mere en politisk bog end en thriller. Men man kan ikke fratage den en nerve, der gør den spændende at læse. Alt i alt er der masser af god grund til at anbefale bogen."Lokalavisen Nordsjælland, 8/3 2011

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • - - en historisk thriller
  af Jørgen Bodilsen
  84,95 kr.

  På Hjultorvet i Næstved står en rytterstatue af Peder Bodilsen. Han levede i 1100-tallet og var en sjællandsk stormand, som blandt andet stod bag et oprør for at sikre, at præster overholdt deres cølibatløfte. Det er dog langtfra alt, eftertiden ved om Peder Bodilsen. Blev han således myrdet af ren og skær grådighed, fordi nogen vidste, hvilken slægt ham kom fra? Var han af kongeslægt, eller var han i virkeligheden søn af en leder i et bondeoprør? Og var han ydermere en del af et fællesskab, der forsvarede de gamle daneres normer om, at alle mennesker var lige – et fællesskab, der måske eksisterer den dag i dag?Alt dette aner politimanden Jens Berg ikke noget om, da han bliver sat til at opklare en gemen hærværkssag på netop rytterstatuen af Peder Bodilsen i Næstved. Men inden længe står han også over for en myrdet kvinde, der har fået et kæmpe sværd boret gennem hjertet, og sammen med Kate Hansen fra Nationalmuseet er han pludselig rodet ind i at forsøge at opklare en række uforklarlige begivenheder, der trækker tråde tilbage til fortidens forbrydelser. Kan det virkelig passe, at et broderskab fra 1100-tallet drevet af grådighed stadig har magt og indflydelse i dagens Danmark og vil gøre hvad som helst for at skjule deres eksistens?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.