Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Johanne Bille

Filter
Filter
Genre
 • (4)
 • (1)
Type
 • (5)
 • (1)
Format
 • (3)
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (5)
 • (1)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Johanne Bille
  231,95 kr.

  Elastik er en roman om at være kvinde. Om at være kvinde mellem kvinder, mellem mænd og om at være alene med sin kvindekrop. Alice bryder sig ikke om at være kvinde. Hun føler sig fremmed i sin krop, med sit køn. På samme tid er Elastik også en moderne, høvisk kærlighedshistorie. Om Alices fortiede, men stormfulde forelskelse i den enigmatiske Mathilde. En forelskelse, der ikke findes plads til hverken i Alices forhold til kæresten Simon, til Mathildes mand Alexander eller i Alice selv. Elastik handler om ikke at ville nøjes med at finde sig til rette – i parforholdet, i samfundet og i sig selv. Om at ville kærligheden og fællesskabet, men ikke kunne løsrive sig fra sin egen egoisme og narcissisme. Hvordan kan vi være sammen? Det spørgsmål bliver i Elastik til: hvordan bruger vi hinanden?

 • af Johanne Bille
  188,95 kr.

  Johanne Bille har skrevet en klar og klog skildring af jagten på kærlighed, og hvad der sker, når man får overskredet sine grænser og mister sig selv.Marias liv drejer sig om mænd: Hun indleder forhold til mænd, der tænder på idéen om at date en ung, kvindelig forfatter, men som ikke bryder sig om bøger skrevet af unge, kvindelige forfattere. Samtidig arbejder hun med at sælge lavkvalitetsprodukter til midaldrende mænd som tekstforfatter i Hvepsereden, selvom hun drømmer om at skrive flere bøger. Hun forsøger at finde sin egen stemme, men det er tavsheden, der falder hende nemmest i en verden dikteret af mænd.En aften får Marias tavshed afgørende betydning for hendes liv, og hun mærker på sin egen krop, hvad der sker, når tavshed tolkes som samtykke.Når mænd forlader mig er en fortælling om overgrebets natur og om at miste ejerskabet over sin krop. Det er også en fortælling om det fantastiske og farlige ved at beruse sig. I alkohol og skrift , i andre mennesker og i sig selv.

 • af Johanne Bille
  140,95 kr.

  From Danish novelist Johanne Bille comes a tale of perplexing female friendship and forbidden love.

 • af Johanne Bille
  148,95 kr.

  Translated by Sherilyn Hellberg When Alice is with Mathilde, her experience of the world shifts, as though Mathilde brings with her a force that charges everything around her: the park bench, the sticky linoleum floor of the supermarket, their interlocked hands, the buttons on a winter coat. But Mathilde is also mercurial and “perfectly” married to Alexander, and Alice is moving into a bigger flat with Simon who has just returned to her life. Alice’s precarious solution is to proceed into a quadrilateral relationship, impatient to define her own outline in the eyes of others. Elastic is a novel about being a woman. About being a woman among other women, among men, and about being alone with one’s female body. Alice doesn’t like being a woman. She feels estranged from her own body, from her gender. At the same time, Elastic is also a modern love story. About Alice’s silenced yet stormy crush on the enigmatic Mathilde. A crush that has no place neither in Alice's relationship with Simon, in Mathilde’s marriage, or even in Alice herself. Bille cleanly gleans the nebulous distinctions between love, sex and intimacy, exerting a softly fragmentary style that underpins Alice’s vacillations. She explores what it means to refuse settling – in a relationship, in society, and within oneself – and to want both love and community without being able to detach from the selfishness that brought us there in the first place.

 • af Johanne Bille
  151,95 kr.

  Tænk nu hvis er en autofiktiv roman om en ung kvinde. Som barn forestiller hun sig sin fars død. Hun forsøger at beskytte sig eller sikre sig mod det. Hun tjekker hans åndedræt om natten. For tænk nu hvis. Og så sker det. Hun er flyttet i lejlighed for sig selv. Og faren dør om natten på badeværelsesgulvet i barndomshjemmet af et hjerteslag. Tænk nu hvis er en ung kvindes fortælling om at opdage og erkende at forestillinger aldrig kan hamle op med virkeligheden. Uanset hvor meget man forbereder sig. Når det frygtede sker er det alligevel anderledes end man troede det ville være. Man kan hverken sikre sig mod det eller forberede sig på det. I sig selv en smertefuld erkendelse. Johanne Bille har skrevet en meget bevægende og ung fortælling om tab død sorg og savn. Men også et stærkt livsbekræftende vidnesbyrd om at acceptere livet. Tænk nu hvis er en roman om fortællerens fars død det er nulpunktet men derfra bevæger den sig fremad. Til fortællinger om bænkebidere og engle. Om mødre og døtre der elsker hinanden som kun mødre og døtre kan. Om orange tulipaner og bjørnegræs. Johanne Bille er 21 år og studerer statskundskab på Københavns universitet. Tænk nu hvis er hendes debut som forfatter.

 • af Johanne Bille
  150,95 kr.

  Elastik er en roman om at være kvinde. Om at være kvinde mellem kvinder, mellem mænd og om at være alene med sin kvindekrop. Alice bryder sig ikke om at være kvinde. Hun føler sig fremmed i sin krop, med sit køn.På samme tid er Elastik også en moderne, høvisk kærlighedshistorie. Om Alices fortiede, men stormfulde forelskelse i den enigmatiske Mathilde. En forelskelse, der ikke findes plads til hverken i Alices forhold til kæresten Simon, til Mathildes mand Alexander eller i Alice selv. Johanne Bille har et nænsomt og nuanceret blik, når hun skriver denne forelskelse frem, men i beskrivelsen af, hvordan de to mænd bliver trofæagtige værktøjer i relationen mellem de to kvinder og i skildringen af det pompøse, grænsesøgende livs skyggesider er hun skånselsløs.Elastik handler om ikke at ville nøjes med at finde sig til rette – i parforholdet, i samfundet og i sig selv. Om at ville kærligheden og fællesskabet, men ikke kunne løsrive sig fra sin egen egoisme og narcissisme. Hvordan kan vi være sammen? Det spørgsmål bliver i Elastik til: hvordan bruger vi hinanden?Elastik er Johanne Billes anden roman. Hendes debutroman Tænk nu hvis udkom i 2015 på Tiderne Skifter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.