Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Tag med John Gregory-Smith på en kulinarisk ekspedition ind i krydderiernes duftende univers. Inspireret af sine mange rejser, bringer Gregory-Smith os sine farvestrålende opskrifter fra hele verden - bare tanken, synet og duften får tænderne til at løbe i vand.- Lav fantastiske måltider med et udvalg på 25 krydderier, dog højst fem forskellige i hver opskrift.- Udvid din smagshorisont med smag og aromaer fra bl.a. Thailand, Kina, Malaysia, Indien, Mexico, Tyrkiet og Marokko.- Opdag nye krydrede, pebrede, stærke, skarpe og aromatiske opskrifter på supper og salater, fjerkræ og kød, fisk og skaldyr, vegetariske retter, drinks og desserter.
Lav hurtig mad med krydret smag – og udforsk nye kulinariske horisonter. Forfatteren har hentet inspiration på sine rejser til kulinariske steder i Asien, Nordafrika, Sydamerika og Mellemøsten og samtidig taget skønne billeder til bogen. John Gregory-Smith kommer med fantastiske opskrifter, der er friske og hurtige, og han fortæller, hvordan og hvor han har fundet dem.
A selection of quick and easy recipes, all featuring John Gregory-Smith's signature Middle Eastern twist, which will make you feel excited about cooking again.
A fragrant treasure trove of recipes from across the globe
A celebration of the best of Turkish food, full of exciting flavours and ideas.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.