Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af John Præstegaard

Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (3)
 • (92)
 • (1)
 • (6)
 • (4)
 • (3)
 • (1)
Bogtype
 • (94)
 • (8)
Format
 • (52)
 • (42)
 • (8)
Sprog
 • (92)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Pris
DKK
Serie
 • (10)
 • (10)
 • (10)
 • (9)
 • (7)
 • (7)
 • (5)
 • (3)
 • (3)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Israel er en FaktaLet-bog i serien Verden og fortæller om, hvordan Israel blev til, dets historie og den bekymring landet i dag giver i resten af verden.FaktaLet Verden giver viden om forskellige lande og områder, som på forskellig vis har eller har haft indflydelse på Danmark som nation. FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med et andet 1. sprog end dansk. Emnet i bogen Israel egner sig dog bedst for elever på mellemtrinnet og opefter.

 • af John Præstegaard
  81,95 kr.

  Bogen indeholder mere end 1000 ordopslag støttet af sjove illustrationer og ordnet i alfabetisk rækkefølge. Hele alfabetet findes med tilknyttede illustrationer på side 4 og 5, hvor hver illustration starter med bogstavets lydrette lyd fx en abe for a, en bil for b osv. Alle vokaler er farvet røde og konsonanter blå, en farvekode som barnet vil møde igen, når det starter i skole. Hvert bogstav har en eller flere sider tilknyttet, der viser illustrationer af ting og figurer, som starter med pågældende bogstav. Samtidig kan alfabetet ses øverst på alle sider, hvor det bogstav man har slået op på vises med rød for vokaler og blå for konsonanter. Dette alfabet kan anvendes til at navigere ud fra, så man ved, om man skal bladre frem eller tilbage, for at finde ord med et ønsket bogstav.Med billedordbogen får du og dit barn en kilde til samtaler om alfabetet, bogstavernes former, navne og lyde – det som kaldes de tre alfabeter. Bogen har mangfoldige anvendelsesmuligheder, og kan finde anvendelse fra barnet er ca. 2 år og frem til ca. 7-årsalderen.

 • af John Præstegaard
  66,95 kr.

  Vores solsystem fortæller om de vigtigste himmellegemer i vores solsystem. Lær deres navne at kende, og hvad der er særligt ved dem.Vores solsystem er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. Lettal 10.DigiLæs Læs med lyd-bøgerne giver med QR-koder læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. Scan QR-koderne med en smartphone eller tablet med kamera og hør oplæsning af de tilhørende tekster med syntetisk tale.

 • af John Præstegaard
  66,95 kr.

  Fra ca. 2 år.Bogen giver mulighed for at tale om ord, lyde og bogstaver med børn fra toårsalderen. I dag ved vi, at børn der tidligt ved, at bogstaver repræsenterer lyde og kan sættes sammen til ord, lettere og tidligere lærer sig at læse.Tal med barnet om tegningerne og hvad de forestiller. Peg på ordene og før fingeren henover disse fra venstre til højre, når ordene læses. Digt små historier sammen med barnet: Hvad tror du der sker i cirkusteltet? og Hvad mon ulven laver? er små spørgsmål, som kan frembringe små fantasifulde historier, hvor barnet får mulighed for at bruge sin fantasi. Præsenter bogstaverne for barnet og tal om bogstavets lyde. Genfind bogstaverne sammen i ordene på siden. Lyt til hvordan bogstavet lyder i starten af hvert ord.Byg videre på bogstavlegen og se, hvor mange andre bogstaver I kan genkende på siden. Genkender barnet alle bogstaver i de lydrette ord nederst på siden, kan I øve i at lydstave disse. Sig hver bogstavlyd i halen på den forrige og se, om I kan finde meningen af ordet.Suppler læsningen med at synge alfabetsangen. Dette kan gøres med udgangspunkt i alfabetet på bogens bageste side.God fornøjelse!

 • af John Præstegaard & Kari Astrid Thynebjerg
  58,95 kr.

  Lydbogen henvender sig til børn, der er interesserede i verdens vilde dyreliv. Den kan desuden anvendes i skolens danskundervisning til faglig læsning eller i natur/teknologi-undervisning til at lære om dyr og de typiske fagord, der knytter sig til viden om disse.

 • af John Præstegaard & Kari Astrid Thynebjerg
  58,95 kr.

  Giraffer er en lydbog bog om giraffen og dens levested. Lydbogen henvender sig til børn, der er interesserede i verdens vilde dyreliv. Den kan desuden anvendes i skolens danskundervisning til faglig læsning eller i natur/teknologi-undervisning til at lære om dyr og de typiske fagord, der knytter sig til viden om disse.

 • - Job
  af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Hvad laver en murer? fortæller dig, hvad en murer arbejder med. Sidst i bogen kan du lytte til mere om, hvordan man kan blive murer i Danmark. Lix 11, 79 ord. Hvad laver en murer? er en bog i job-serien. Serien er tilrettelagt til børn, unge og voksne, som har brug for lette læse-tekster med et simpelt og tematisk indhold. Serien giver indsigt i jobfunktioner i det danske samfund. Lixtallet er lavt, og bøgerne er tilrettelagt i et dialogisk sprog og med fotos, så læseforståelsen bliver maksimalt støttet.Dette er en Lyt og læs-bog, der giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. På denne måde bidrager bogen til en samtidig udvikling af tale- og skriftsproget.

 • - Job
  af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Hvad laver en politiker? fortæller dig om, hvad en politiker arbejder med. Sidst i bogen kan du lytte til mere om, hvad der skal til for at blive politiker. Lix 22, 88 ord. Ordet politiker tæller kun som et langt ord, første gang det forekommer, og sammensatte ord med bindestreg tælles som to individuelle ord.Hvad laver en politiker? er en bog i job-serien. Serien er tilrettelagt til børn, unge og voksne, som har brug for lette læse-tekster med et simpelt og tematisk indhold. Serien giver indsigt i jobfunktioner i det danske samfund. Lixtallet er lavt, og bøgerne er tilrettelagt i et dialogisk sprog og med fotos, så læseforståelsen bliver maksimalt støttet.Dette er en Lyt og læs-bog, der giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. På denne måde kan bogen bidrage til en samtidig udvikling af tale- og skriftsproget.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vi skal rejse fortæller om måder, man kan rejse på. Bag i bogen er der spørgsmål, der lægger op til samtale. Du kan også lytte til et afsnit, der fortæller mere om, hvordan vi har rejst i gennem tiden. Vi skal rejse er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 5 år. 50 ord, lettal 5.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Min bil fortæller om vigtige ting, de fleste benzin- og diesel-biler har. Bag i bogen kan du høre mere om bilen fra bogen.Min bil er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 78 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • - Job
  af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Hvad laver en tømrer? fortæller dig, hvad en tømrer arbejder med. Sidst i bogen kan du lytte til mere om, hvordan man bliver tømrer i Danmark. Lix 13, 80 ord. Hvad laver en tømrer? er en bog i job-serien. Serien er tilrettelagt til børn, unge og voksne, som har brug for lette læse-tekster med et simpelt og tematisk indhold. Serien giver indsigt i jobfunktioner i det danske samfund. Lixtallet er lavt, og bøgerne er tilrettelagt i et dialogisk sprog og med fotos, så læseforståelsen bliver maksimalt støttet.Dette er en Lyt og læs-bog, der giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. På denne måde bidrager bogen til en samtidig udvikling af tale- og skriftsproget.

 • - Job
  af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Hvad laver en præst? fortæller dig, hvad en præst arbejder med. Sidst i bogen kan du lytte til mere om, hvordan det er at være præst i Danmark. Lix 16, 149 ord. Hvad laver en præst? er en bog i job-serien. Serien er tilrettelagt til børn, unge og voksne, som har brug for lette læse-tekster med et simpelt og tematisk indhold. Serien giver indsigt i jobfunktioner i det danske samfund. Lixtallet er lavt, og bøgerne er tilrettelagt i et dialogisk sprog og med fotos, så læseforståelsen bliver maksimalt støttet.Dette er en Lyt og læs-bog, der giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. På denne måde bidrager bogen til en samtidig udvikling af tale- og skriftsproget. Scan QR-koden på side 2 med en smartphone eller tablet og hør oplæsningen mens du følger med i teksten.

 • - Job
  af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Hvad laver en elektriker? fortæller dig, hvad en elektriker arbejder med. Sidst i bogen kan du lytte til mere om, hvordan man bliver elektriker i Danmark. Lix 20, 80 ord. Hvad laver en elektriker? er en bog i job-serien. Serien er tilrettelagt til børn, unge og voksne, som har brug for lette læse-tekster med et simpelt og tematisk indhold. Serien giver indsigt i jobfunktioner i det danske samfund. Lixtallet er lavt, og bøgerne er tilrettelagt i et dialogisk sprog og med fotos, så læseforståelsen bliver maksimalt støttet.Dette er en Lyt og læs-bog, der giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. På denne måde kan bogen bidrage til en samtidig udvikling af tale- og skriftsproget.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vi spiller musik viser dig instrumenter, som du måske har set eller hørt. Bag i bogen er der spørgsmål til samtale.Vi spiller musik er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 5 år. 41 ord, lettal 6.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vil du være ishockeyspiller? fortæller om, hvad en ishockeyspiller skal kunne. Bag i bogen er der en lille test, som får dig til at tænke over, om du kan blive ishockeyspiller.Vil du være ishockeyspiller? er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 5 år. 59 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vi skal med skib giver dig viden om, hvad der kan foregå, når man skal på rejse med skib. Bag i bogen er der spørgsmål til samtale.Vi skal med skib er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 63 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Tour de France er en af verdens største sportsbegivenheder. I denne bog kan du læse om historiske forhold og hvordan cykelløbet fungerer.Lix 24, 306 ord.FaktaLet-serien Sport fortæller om særlige sport-begivenheder, som vi alle kender til, og som på en eller anden måde har betydning for vores samfund kulturelt eller politisk.FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med en fremmedsproglig baggrund.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vi skal med fly giver dig viden om, hvad der sker før, mens og efter man flyver. Bag i bogen er der spørgsmål til samtale.Vi skal med fly er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 57 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  86,95 kr.

  Vi skal med tog giver dig viden om, hvad der sker før og mens man kører med tog. Bag i bogen er der spørgsmål til samtale.Vi skal med tog er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 60 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos, film eller illustrationer, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Vi kører med udrykning fortæller om, hvilke køretøjer der rykker ud for at hjælpe folk i forskellige situationer. Bag i bogen er der spørgsmål, der lægger op til samtale. Vi kører med udrykning er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 112 ord, lettal 9.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Vores demokrati fortæller om det danske demokrati, og hvordan vi fik det. Sidst i bogen kan du lytte til mere om vores demokrati.DigiLæs FaktaLet Samfund giver viden om de danske værdier og den måde, som det danske samfund er indrettet på. DigiLæs FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med en fremmedsproglig baggrund.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Bogen Vikinger fortæller om vikingerne, deres kultur og rejselyst og dermed om Danmarks evne til at sætte fingeraftryk på Europas historie på godt og ondt gennem 300 år.FaktaLet · Historie giver viden om historiske emner, som er med til at bygge vores identitet som danskere. FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med en fremmedsproglig baggrund.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Vi skal på Bakken ligesom folk har gjort gennem 400 år. Se hvad du kan prøve og opleve i den populære forlystelsespark. Hvad kunne du selv tænke dig at prøve? Bag i bogen er der spørgsmål, som du kan besvare sammen med en ven. Vi skal på Bakken er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 6 år. 86 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Kender du flere slags sport? viser dig 10 almindelige sportsgrene i Danmark . Hver sport præsenteres med et par rekvisitter og steder de foregår, så du kan prøve at gætte hvilken slags sport der er tale om. Kender du flere slags sport? er en del af FaktaLet serien.FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere, der ikke har dansk som 1. sprog.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Kender du Danmarks fugle? viser dig de 10 mest almindelige fugle, der yngler i Danmark. Hver fugl præsenteres med et par særlige kendetegn, så du kan genkende fuglene, hvis du ser dem i naturen. Bagest i bogen er der en tegning af en fugl, hvor du kan se, hvad delene på kroppen hedder.Kender du Danmarks fugle? er en del af FaktaLet Danmarksserien.FaktaLet Danmarksserien er en række titler, som giver læseren en begyndende viden om Danmark.FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere, der ikke har dansk som 1. sprog.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Grønland er en del af det danske rige. Forholdet mellem Danmark og Grønland går tilbage til 1721, hvor Danmark gjorde landet til en koloni. FaktaLet Samfund giver viden om de danske værdier og den måde, som det danske samfund er indrettet på. FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med en fremmedsproglig baggrund.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Neil Armstrong var den første mand, som satte sin fod på månen. Ikke mindst derfor er han interessant at lære nærmere at kende. I denne bog kan du læse de vigtigste ting om, hvem han var som person.FaktaLet · Kendte personer tegner portrætter af både nulevende og afdøde mennesker, som vi alle kender til, og som på en eller anden måde har betydning for vores samfund politisk, kulturelt eller videnskabeligt. FaktaLet er overskuelige faktabøger, som er bearbejdet med et simpelt sprogbrug, en simpel sætningsopbygning, støttende fotos og indtaling. Informationsmængden er overskuelig og giver den nødvendige viden om et emne til interesserede læsere fra ca. 3. klasse eller for danskere med en fremmedsproglig baggrund.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Vi skal i cirkus fortæller om, hvad man kan opleve i et cirkus. Sidst i bogen kan du høre om cirkus i gamle dage.Vi skal i cirkus er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 5 år. 82 ord, lettal 7.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.DigiLæs Mini er tilrettelagt med mange gentagelser, støttende fotos eller illustrationer og eventuelt film, så læseren kan læse ved hjælp af forlydsanalyse og billedstøttet afkodning på vej mod en lydbaseret læsning.QR-bog giver adgang til lydstøtte for læserens selvstændige læsning. Scan QR-koden på side 2 og side 25 med en smartphone eller tablet og hør oplæsning af de tilhørende tekster.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Be a Football Player? fortæller om, hvad en fodboldspiller skal kunne for at passe sit arbejde. Bag i bogen er der spørgsmål, som får dig til at tænke over, om du kan og vil være fodboldspiller.Be a Football Player? er tilpasset de første selvstændige læseaktiviteter på engelsk fra ca. 1. klasse. Bogen er opbygget med mange gentagelser og illustrationer som støtter forståelsen af teksten. Det sproglige tema i denne DigiRead-bog er Verbs.DigiRead A er tilrettelagt med mange gentagelser og støttende billeder eller illustrationer, så at du kan læse ved hjælp af billedstøtte.QR-bog giver læseren mulighed for at få lydstøtte til sin selvstændige læsning. Scan QR-koden på side 2 med en smartphone eller tablet og hør oplæsningen.

 • af John Præstegaard
  72,95 kr.

  Kender du dyr på savannen? fortæller dig, hvad 10 af de mest kendte vilde dyr på den afrikanske savanne hedder. Gæt med selv og hør mere om dyrene på savannen sidst i bogen.Kender du dyr på savannen? er tilrettelagt til de første læseaktiviteter fra ca. 5 år. 85 ord, lettal 9.DigiLæs Mini for førlæsereBogserien er udviklet til det der kaldes logografisk læsning, hvor barnet øver læsning ved at genkende og læse ordbilleder. Den logografiske læsning er et udviklingstrin i barnets læseudvikling umiddelbart inden barnet lærer sig fonologisk læsning, hvor barnet anvender bogstavernes lyde i sin læsning.QR-bog giver adgang til lydstøtte for læserens selvstændige læsning. Scan QR-koden på side 2 og side 24 med en smartphone eller tablet og hør oplæsning af de tilhørende tekster.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.