Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af John Tiffany

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af J. K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany
  218,94 kr.

  ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er en fortsættelse af J. K. Rowlings højtelskede bøger om troldmanden Harry Potter, hans venner Hermione Granger og Ron Weasley, samt deres skolegang på troldmandsskolen Hogwarts. ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er foruden J. K. Rowling også skrevet af Jack Thornes, hvilket har vist sig at være et perfekt samarbejde. Bogen forgår nitten år efter at den syvende bog i Harry Potter-serien ”Harry Potter og Dødsregalierne” stopper. I ”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” oplever vi en voksen Harry Potter, der udover at være ansat i Ministeriet for Magi også er ægtemand og fra til tre børn, der er skoleklar. Harry Potter befinder sig i en stresset situation, han kæmper med at lægge fortiden bag sig, men indser at det ikke lige er så nemt, som man kunne tro. Udover den fængslende og fortryllende historie om Harry Potter og hans yngste søn Albus, der spiller en stor rolle igennem hele historien, indeholder bogen også et skuespil af Jack Thorne. J. K. Rowlings troldmandsunivers er nok et af de mest berømte i verden. Hendes bøger om Harry Potter er blevet solgt i flere eksemplarer end selveste biblen, de er oversat til mere end 60 sprog og har indbragt J. K. Rowling et utal af priser.”Harry Potter og det forbandede barn – del et & to” er en værdig efterfølger den den store succes og er et must for alle læsere, der elsker Harry Potter-verdenen, trolddom og store fortællinger.

 • - The Official Playscript of the Original West End Production
  af J.K. ROWLING, Jack Thorne & John Tiffany
  97,95 kr.

  The Eighth Story. Nineteen Years Later. Based on an original new story by J.K. Rowling, John Tiffany and Jack Thorne, a play by Jack Thorne.

 • - The Official Script Book of the Original West End Production
  af J.K. ROWLING, Jack Thorne & John Tiffany
  197,95 kr.

  The Eighth Story. Nineteen Years Later. Based on an original new story by J.K. Rowling, John Tiffany and Jack Thorne, a new play by Jack Thorne.

 • af J. K. Rowling, Jack Thorne & John Tiffany
  282,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.