Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jon Kabat-Zinn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Sådan bruger du kroppens og sindets visdom til at håndtere stress, smerte og sygdom
  af Jon Kabat-Zinn
  397,95 kr.

  Ny revideret og opdateret udgave af mindfulness-klassikeren.Jon Kabat-Zinns verdenskendte program mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) har skabt et helt nyt felt inden for medicin og psykologi. I Lev med livets katastrofer, der er et hovedværk i mindfulness-litteraturen, præsenterer Kabat-Zinn sit banebrydende arbejde og viser, hvordan meditations- og yoga-teknikker kan modvirke stress, skabe balance og velvære i krop og sind og forbedre din generelle livskvalitet, dine relationer og dit sociale netværk.Ved at træne og integrere mindfulness i dit liv fra øjeblik til øjeblik og fra dag til dag kan du lære at håndtere kroniske smerter, fremme optimal helbredelse, reducere angst og styrke din generelle modstandskraft. Denne reviderede og opdaterede udgave indeholder resultater fra den nyeste forskning i mindfulness, en ny introduktion, opdateret statistik og en omfattende revideret læseliste.Lev med livets katastrofer er en bog for unge og ​​gamle, raske og syge og alle dem, der ønsker at leve et sundere, rigere og mere meningsfuldt liv i vores hektiske verden.

 • af Jon Kabat-Zinn, John Teasdale, Zindel Segal & mfl.
  358,95 kr.

  Roder det hele lidt?Med udgangspunkt i mindfulness hjælper “Bevidst nærvær” dig med at bryde gamle, dårlige vaner og tankemønstre.J Mark G Williams står bag “Bevidst nærvær”, som indeholder helt konkrete og simple øvelser til at gøre livet en tand lettere og bedre. Samtidig er der et ligeså konkret 8-ugersprogram og lydfiler, som findes på forlagets hjemmeside, der begge to skal gøre det endnu nemmere.Med denne bog lærer du at blive bevidst om dine følelser og bruge dine erfaringer positivt til at ændre de uhensigtsmæssige tankemønstre, der måske påvirker dig og din livskvalitet.Dette er en redning for de, der kæmper med depression og stress, og en hjælp til dem, der bare gerne vil opnå en større glæde i hverdagen.

 • - at leve med fuld opmærksomhed
  af Jon Kabat-Zinn
  257,95 kr.

  Lige meget hvor vi går hen, er vi der. Men det glemmer vi alt for ofte. Vi henfalder tit og ganske ubevidst til antagelsen af at det vi tænker på et hvilket som helst tidspunkt er "sandheden" om verden uden for og inden i os selv. Vi betaler en høj pris for denne fejlagtige antagelse - den koster os oplevelsen af nuet. For at give os selv lov til at være i kontakt med nuet, er vi nødt til at lade øjeblikket bundfælde sig for reelt at mærke nuet, se det i dets fylde, opleve det vågent, lære det bedre at kende, forstå det bedre. Redskabet er meditation - en proces, hvor vi uddyber og forfiner opmærksomheden og vågenheden så vi i højere grad kan anvende dem i vores liv. Lige meget hvor du går hen, er du der er en hurtig og nem adgang til det væsentlige i opmærksomhedsmeditation og dens anvendelsesområder. Den henvender sig til mennesker hvis liv - måske, måske ikke - er præget af problemer med stress, smerter og sygdom. Den henvender sig til dem, der ikke ønsker at give sig i kast med et egentligt undervisningsforløb, og dem, som ikke bryder sig om at blive belært om hvad de skal gøre, men som er tilstrækkelig nysgerrige og har lyst til selv at stykke tingene sammen ud fra inspiration, antydninger og forslag. Jon Kabat-Zinn er en internationalt anerkendt forfatter inden for selvudvikling. Han har skrevet flere bestsellere hvoraf denne er den første der udkommer på dansk. Han har grundlagt The Stress Reduction Clinic og arbejder med "fuld opmærksomhed" i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på hospitaler og i fængsler.

 • af Jon Kabat-Zinn
  235,95 kr.

 • - Mindfulness for forældre
  af Jon Kabat-Zinn & Myla Kabat-Zinn
  269,95 - 288,95 kr.

  Skab nærvær og kontakt med dine børn i hverdagen. Alle vil gerne give deres børn det bedste i livet. Både her og nu og i fremtiden. Men i hverdagen kan det være svært at nå hinanden, være nærværende og have en god kontakt. Ikke mindst i en verden fuld af ydre krav, præstationer, materielle værdier og ny teknologi, der hele tiden æder sig ind på vores opmærksomhed og tilstedeværelse. Mindfulness kan hjælpe os som forældre til at opbygge en sund, nærværende og holdbar relation til vores børn, som er båret af kærlighed, nærhed og lydhørhed. HVERDAGENS SMÅ MIRAKLER er en introduktion til, hvordan man kan bruge mindfulness i livet som forældre, skrevet af grundlæggeren af mindfulness Jon Kabat-Zinn og hans kone Myla, der sammen har fire børn. I bogen beskriver forfatterne i en nærværende og personlig stil med masser af eksempler fra deres eget liv, hvordan man kan integrere mindfulness i familielivet, der bygger på selvbestemmelse, empati og accept. De viser, hvordan man kan bruge mindfulness som en måde at se sig selv og sine børn og forholde sig på, og en vej til at kortlægge og leve efter sine egne værdier. Bogen henvender sig til mennesker, der går op i at have et godt familieliv og gerne vil skabe de bedste forudsætninger for deres børns trivsel og velbefindende, uanset om de små, store eller unge voksne. Vejen er at være ægte og oprigtige i sit eget liv og være i kontakt med hele den række af følelser, man selv oplever – vi er med andre ord nødt til at være vågne. ”Det at være forældre er et spejl, og i dette spejl ser vi både det bedste og det værste ved os selv, de mest vidunderlige øjeblikke i livet og de mest skræmmende.” - fra bogen

 • - 108 lektioner i mindfulness
  af Jon Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  Mindfulness (opmærksomt nærvær) er en opdagelsesrejse mod heling og forvandling. Det drejer sig om at udvikle sin opmærksomhed ved omsorgsfuldt at lægge mærke til, hvad der sker, og leve livet, som om det virkelig betyder noget. Du kan øve dig i det ved simpelthen at være åben over for nuet, sådan som det er, og ikke sådan, som du gerne vil have, det skal være. Det er ikke nemt, men det kan være en åbenbaring, når det lykkes blot et kort øjeblik, og en endnu større åbenbaring, når du efterhånden kan fastholde denne tilstand.Bogen indeholder 108 korte tekster til refleksion. Teksterne kan hjælpe med at skabe fokus for din opmærksomhed og bane vejen for at kunne være til stede i nuet. Herved udvikles større selverkendelse, nærvær, ro og glæde både, når du er alene, og i relationen til andre - også når livet er vanskeligt og smertefuldtJon Kabat-Zinn er en internationalt anerkendt forfatter inden for selvudvikling og har skrevet flere bestsellere. Han er en af de mest centrale personer, hvad angår udbredelsen af mindfulness.

 • - Sådan bruger du kroppens og sindets visdom til at håndtere stress, smerte og sygdom
  af Jon Kabat-Zinn
  326,95 kr.

  Ny revideret og opdateret udgave af mindfulness-klassikeren LEV MED LIVETS KATASTROFER.Stress! Det kan tappe vores energi, svække vores helbred, og endda forkorte vores liv, hvis vi giver efter for det. Stress gør os mere sårbare over for angst, depression og sygdom.Jon Kabat-Zinns verdenskendte program mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) har skabt et helt nyt felt inden for medicin og psykologi. I Lev med livets katastrofer, der er et hovedværk i mindfulness-litteraturen, præsenterer Kabat-Zinn sit banebrydende arbejde og viser, hvordan meditations- og yoga-teknikker kan modvirke stress, skabe balance og velvære i krop og sind og forbedre din generelle livskvalitet, dine relationer og dit sociale netværk.Ved at træne og integrere mindfulness i dit liv fra øjeblik til øjeblik og fra dag til dag kan du lære at håndtere kroniske smerter, fremme optimal helbredelse, reducere angst og styrke din generelle modstandskraft.Denne reviderede og opdaterede udgave indeholder resultater fra den nyeste forskning i mindfulness, en ny introduktion, opdateret statistik og en omfattende revideret læseliste.Lev med livets katastrofer er en bog for unge og ​​gamle, raske og syge og alle dem, der ønsker at leve et sundere, rigere og mere meningsfuldt liv i vores hektiske verden.

 • - How to cope with stress, pain and illness using mindfulness meditation
  af Jon Kabat-Zinn
  246,95 kr.

  Full Catastrophe Living is a manual for developing your own personal meditation practice and learning how to use mindfulness to promote improved health and healing in your own life. It is based on Jon Kabat-Zinn's highly acclaimed stress reduction programme at the University of Massachusetts Medical Centre, where he uses mindfulness to help thousands of people cope with stress, anxiety, pain and illness.This book will enable you to develop your own stress management programme. It provides easy-to-follow meditation techniques, a detailed eight-week practice schedule, dozens of success stories, plus the latest research findings.This new edition has been revised and updated to include the latest research in support of mindfulness-based programmes and their effectiveness for stress reduction, symptom regulation and emotional balance. It is a practical guide for anyone, well or ill, who seeks to transcend their limitations and move towards greater levels of health and well being.

 • - Mindfulness meditation for everyday life
  af Jon Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  The international bestselling mindfulness guide.Mindfulness is considered the heart of Buddhist meditation. But its essence is universal and of deep practical benefit to everyone. In Wherever You Go, There You Are, Jon Kabat-Zinn maps out a simple path for cultivating mindfulness in our lives, and awakening us to the unique beauty and possibilities of each present moment.Since its first publication in 1994 (as Mindfulness Meditation for Beginners), this book has changed lives across the globe and is a perennial international bestseller.

 • - Using the Wisdom of Your Body and Mind to Face Stress, Pain, and Illness
  af Jon Kabat-Zinn
  183,95 kr.

  The landmark work on mindfulness, meditation, and healing, now revised and updated after twenty-five years Stress. It can sap our energy, undermine our health if we let it, even shorten our lives. It makes us more vulnerable to anxiety and depression, disconnection and disease. Based on Jon Kabat-Zinn's renowned mindfulness-based stress reduction program, this classic, groundbreaking workwhich gave rise to a whole new field in medicine and psychologyshows you how to use medically proven mind-body approaches derived from meditation and yoga to counteract stress, establish greater balance of body and mind, and stimulate well-being and healing. By engaging in these mindfulness practices and integrating them into your life from moment to moment and from day to day, you can learn to manage chronic pain, promote optimal healing, reduce anxiety and feelings of panic, and improve the overall quality of your life, relationships, and social networks. This second edition features results from recent studies on the science of mindfulness, a new Introduction, up-to-date statistics, and an extensive updated reading list. Full Catastrophe Living is a book for the young and the old, the well and the ill, and anyone trying to live a healthier and saner life in our fast-paced world. Praise for Full Catastrophe Living ';To say that this wise, deep book is helpful to those who face the challenges of human crisis would be a vast understatement. It is essential, unique, and, above all, fundamentally healing.'Donald M. Berwick, M.D., president emeritus and senior fellow, Institute for Healthcare Improvement ';One of the great classics of mind/body medicine.'Rachel Naomi Remen, M.D., author of Kitchen Table Wisdom ';A book for everyone . . . Jon Kabat-Zinn has done more than any other person on the planet to spread the power of mindfulness to the lives of ordinary people and major societal institutions.'Richard J. Davidson, founder and chair, Center for Investigating Healthy Minds, University of WisconsinMadison ';This is the ultimate owner's manual for our lives. What a gift!'Amy Gross, former editor in chief, O: The Oprah Magazine ';I first read Full Catastrophe Living in my early twenties and it changed my life.'Chade-Meng Tan, Jolly Good Fellow of Google and author of Search Inside Yourself ';Jon Kabat-Zinn's classic work on the practice of mindfulness to alleviate stress and human suffering stands the test of time, a most useful resource and practical guide. I recommend this new edition enthusiastically to doctors, patients, and anyone interested in learning to use the power of focused awareness to meet life's challenges, whether great or small.'Andrew Weil, M.D., author of Spontaneous Happiness and 8 Weeks to Optimum Health ';How wonderful to have a new and updated version of this classic book that invited so many of us down a path that transformed our minds and awakened us to the beauty of each moment, day-by-day, through our lives. This second edition, building on the first, is sure to become a treasured sourcebook and traveling companion for new generations who seek the wisdom to live full and fulfilling lives.'Diana Chapman Walsh, Ph.D., president emerita of Wellesley College

 • - At leve med fuld opmærksomhed
  af Jon Kabat-Zinn
  43,94 - 72,95 kr.

  Lige meget hvor vi går hen, er vi der. Men det glemmer vi alt for ofte. Vi henfalder tit og ganske ubevidst til antagelsen af, at det vi tænker på et hvilket som helst tidspunkt er "sandheden" om verden uden for og inden i os selv. Vi betaler en høj pris for denne fejlagtige antagelse - den koster os oplevelsen af nuet.For at give os selv lov til at være i kontakt med nuet, er vi nødt til at lade øjeblikket bundfælde sig for reelt at mærke nuet, se det i dets fylde, opleve det vågent, lære det bedre at kende, forstå det bedre.Redskabet er meditation - en proces, hvor vi uddyber og forfiner opmærksomheden og vågenheden så vi i højere grad kan anvende dem i vores liv.Lige meget hvor du går hen, er du der er en hurtig og nem adgang til det væsentlige i opmærksomhedsmeditation og dens anvendelsesområder. Den henvender sig til mennesker hvis liv - måske, måske ikke - er præget af problemer med stress, smerter og sygdom. Den henvender sig til dem, der ikke ønsker at give sig i kast med et egentligt undervisningsforløb, og dem, som ikke bryder sig om at blive belært om hvad de skal gøre, men som er tilstrækkelig nysgerrige og har lyst til selv at stykke tingene sammen ud fra inspiration, antydninger og forslag.Jon Kabat-Zinn er en internationalt anerkendt forfatter inden for selvudvikling. Han har skrevet flere bestsellere hvoraf denne er den første der udkommer på dansk. Han har grundlagt The Stress Reduction Clinic og arbejder med "fuld opmærksomhed" i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på hospitaler og i fængsler.

 • - Freeing Yourself from Chronic Unhappiness
  af Jon Kabat-Zinn, Mark Williams, John Teasdale & mfl.
  230,95 kr.

  If you've ever struggled with depression, take heart. Mindfulness, a simple yet powerful way of paying attention to your most difficult emotions and life experiences, can help you break the cycle of chronic unhappiness once and for all. In The Mindful Way through Depression, four uniquely qualified experts explain why our usual attempts to ';think' our way out of a bad mood or just ';snap out of it' lead us deeper into the downward spiral. Through insightful lessons drawn from both Eastern meditative traditions and cognitive therapy, they demonstrate how to sidestep the mental habits that lead to despair, including rumination and self-blame, so you can face life's challenges with greater resilience. This e-book includes an audio program of guided meditations, narrated by Jon Kabat-Zinn, for purchasers to stream or download from the Web. See also the authors Mindful Way Workbook, which provides step-by-step guidance for building your mindfulness practice in 8 weeks. Plus, mental health professionals, see also the authors bestselling therapy guide: Mindfulness-Based Cognitive Therapy for Depression, Second Edition. Association for Behavioral and Cognitive Therapies (ABCT) Self-Help Book of Merit

 • - 100 Lessons in Mindfulness
  af Jon Kabat-Zinn
  137,95 kr.

 • - Healing Ourselves and the World Through Mindfulness
  af Jon Kabat-Zinn
  247,95 kr.

  Jon Kabat-Zinn, author of the widely praised Wherever You Go, There You Are shows how the power of mindfulness can bring profound changes to your personal life.

 • af Jon Kabat-Zinn
  187,95 kr.

 • - The Wisdom to Transform the World
  af Jon Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  Mindfulness for All was originally published in 2005 as part of a larger book entitled Coming to Our Senses: Healing Ourselves and the World Through Mindfulness. This book is the final of 4 parts.

 • - A New Way of Being
  af Jon Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  Meditation Is Not What You Think was originally published in 2005 as part of a larger book entitled Coming to Our Senses: Healing Ourselves and the World Through Mindfulness. This book is the third of 4 parts.

 • - Mindfulness and Why It Is So Important
  af Jon Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  Meditation Is Not What You Think was originally published in 2005 as part of a larger book entitled Coming to Our Senses: Healing Ourselves and the World Through Mindfulness. This book is the first of 4 parts.

 • - Mindfulness for Parents
  af Jon Kabat-Zinn & Myla Kabat-Zinn
  147,95 kr.

  Everyday Blessings is a practical and inspiring book which offers a clear outline for people who want to understand and embrace mindful parenting. It is one of the few books on parenting that embraces the emotional, intuitive and deeply personal experience of being a parent and shows you how to apply the practice of mindfulness meditation to parenting children of all ages. In the rush, rush, rush of too-much-to-do-and-no-time-to-do-it , the important, nurturing aspects of parenthood can easily disappear. Even the smallest degree of mindfulness can have profound effects on children, no matter how old they are, and on the quality of parent-child relationships. Jon Kabat-Zinn, a mindfulness pioneer, and his wife Myla share their experiences of using mindfulness within their own family. By encouraging moment-to-moment awareness and acceptance, this thoughtful and practical book will help you to slow down, grow in compassion, enrich your life as a parent and nourish the internal life of your children.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.