Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jonas Cramby

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Yakitori, yakiniku, izakaya
    af Jonas Cramby
    185,95 kr.

    In Korean BBQ & Japanese Grills Jonas Cramby explores recipes of Korean and Japanese barbecue - its techniques, philosophy and historical roots. He shares his favourite recipes which include, amongst others, yakitori, yakiniku and izakaya-style classics.

  • - Mexican street food from scratch
    af Jonas Cramby
    192,95 kr.

    Recreate your all-time street-food favourites with delicious recipes that are bursting with authenticity. Crunch your way through the crispiest corn tostada, feast on a classic quesadilla, and then cool off with a thirst-quenching fruit agua fresca. And, of course, you will learn how to make tacos. Lots of tacos. An incredible amount of tacos.

  • af Jonas Cramby
    235,95 kr.

    Americana handler ikke nødvendigvis om det virkelige USA, men nærmere om vores alle sammens fælles drøm om landet. Det er bogen til dig, der har drømt om Bedstemor Ands perfekte æbletærte, siden du var barn, mest så Sopranos for at savle over Carmelas bagte ziti og ikke skammer dig det mindste over, at du foretrækker mac & cheese frem for cacio e pepe.Med de over 70 opskrifter, som bogen indeholder, lærer du at lave alt fra fluffy pandekager til Louisianas mystiske, magiske gumbo, birria chili, key lime pie og chicken parm. Og selvfølgelig hvordan man laver den helt rigtige amerikanske cheeseburger.Mest af alt er bogen en kærlighedserklæring til landet, hvor alle verdens kulturer engang samledes og gav verden en stor fælles madarv. For selvom alt, hvad der kommer fra Amerika, ikke er godt, så kommer alt godt fra Amerika. Maden, musikken, alkoholen, romantikken. Jonas Cramby er journalist og forfatter. Han har tidligere skrevet kogebøger om japansk, kinesisk og mexicansk mad.

  • af Jonas Cramby
    267,95 kr.

    Who knew that from-scratch Tex-Mex cooking could be so easy? Along with 70 mouthwatering recipes--from antojitos like shrimp taquitos to Helado de Cajeta (caramel ice cream)--this collection explains all the basics: preparing tortillas, assembling the best taco, knocking together the perfect guacamole, and making a barbecue smoker. And dont forget the drinks, including a hibiscus margarita!

  • af Jonas Cramby
    213,94 kr.

    Følg med på en opdagelsesrejse gennem et af verdens mest spændende gadekøkkener. Spis f.eks. cevichetacos ved en lille bod i et af Mexico Citys kaotiske mercados. Prøv den sagnomspundne ret barbacoa – en ged nedgravet i jorden med glødende kul – i et skur uden for byen Zaachila. Eller tag en slurk mezcal ved vulkanens fod i Oaxaca.Med bogen i hånden lærer du hemmelighederne og teknikkerne, så du kan genskabe retterne derhjemme – og de bedste opskrifter på antojitos (småretter), dulces (søde sager) og bebidas (drikkevarer). Og selvfølgelig også at lave tacos. Masser af tacos. Mexicanere er helt vilde med tacos, og når du har bladret i bogen her, så bliver du det helt sikkert også.JONAS CRAMBY er journalist, restaurantanmelder og madskribent. Mexicansk mad er hans fjerde kogebog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.