dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Julie Karla

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter til enhver venindekomsammen
    af Julie Karla
    192,95 kr.

    VENINDEMAD giver dig inspiration til maden til din næste venindebrunch, -frokost eller -middag. Bogen indeholder 70 opskrifter, der alle er lette at gå til, men som samtidig nok skal imponere veninderne.Kun det bedste er nemlig godt nok, når veninderne samles. Og når de helt store begivenheder som babyshower, polterabend og surprise-fødselsdag skal fejres, så er der også inspiration at hente her. Her er alt lige fra finger food til smukke kager.VENINDEMAD er en sød gave at give til sine veninder. Den er en kærlig opfordring om at mødes til endnu flere hyggestunder i fremtiden i det bedste selskab og med den dejligste mad.Kender du til den danske keramiker Anne Blacks inspirerende univers, vil du også kunne glæde dig over, at alle opskrifterne i bogen er serveret på hendes smukke service. Vi spiser med øjnene, så derfor må det gerne se indbydende ud, når vi får veninderne på besøg.VENINDEMAD er skrevet af Julie Karla, der i de sidste 10 år har udviklet og delt opskrifter på sine to madblogs juliekarla.dk og karlasnordickitchen.com. Julie Karla arbejder som madskribent, madfotograf og -stylist i ind- og udland. Venindemad er Julie Karlas anden kogebog.Om forfatterJulie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Julie Karla
    206,95 kr.

    De fleste har intentioner om at spise mere grønt i hverdagen, og hvor overskudsagtigt kunne det ikke lige være, hvis man var god til at spise grøntsager allerede fra morgenstunden? I mange hjem må grøntsagerne dog vige pladsen, fordi det opfattes som besværligt og måske er inspirationen ikke lige ved hånden; især om morgenen. Det behøver ikke at være svært at snige en masse grøntsager ind i sin morgenmad. Det kan faktisk være utroligt let og smage fantastisk, mener Julie Karla, som står bag den nye kogebog "Grøn morgenmad"."Grøn morgenmad" er en enkel kogebog, der viser, hvor let det er at bruge grønne råvarer i sin morgenmad. Bogen giver læseren 80 opskrifter på morgenmad, som er sundeog inspirerende, og som giver det vitaminkick, som kroppen har brug for om morgenen. I bogen findes morgenmadsretter for alle. Der er hurtige grønne smoothies til at have med på farten. Der findes traditionel morgenmad som havregrød og scrambled eggs, men gerne med et grønt twist. Der er opskrifter til den der elsker at eksperimentere og bruge lang tid på sin morgenmad, hvor man fx kan kaste sig ud i opskriften på sød kartoffel toasts med mandelsmør, banan og kakaonibs.Alle opskrifter i "Grøn morgenmad" er udviklet og fotograferet af madblogger Julie Karla. Julie Karla fokuserer på sunde opskrifter, hvor det altid er økologiske råvarer med omtanke for miljø og dyrevelfærd. Hun lever af at skrive om mad og deler dagligt ud af sin madglæde.

  • - Og brug naturens råvarer i børnevenlige opskrifter
    af Julie Karla
    167,95 - 192,95 kr.

    TAG BØRNENE MED PÅ SANKETUR – er en sanke- og kogebog, der gør det nemt og sjovt at tage familien med ud i naturen og finde ingredienser, som kan trylles om til de lækreste børnevenlige retter.Bogen er til alle voksne og børn, der nyder at tilbringe tid sammen ude i det fri, og som har lyst til at gå på jagt efter spiselige ingredienser.Opskrifterne i bogen er nemme at gå til. Det nye nordiske køkken, hvor man netop bruger de ingredienser, der er i naturen, er for mange lig med københavnske Michelin-restauranter, men det er også mad i børnehøjde. For skovmærke, brændenælder, mælkebøtter osv. kan også bruges i de skønneste børneretter. Hvad med fx skvalderkålschips, pølsehorn med korsknap og pizza med ramsløg? Eller hybenrosesukker til pandekager, vafler med slåensirup og mazarin med hvide sommerblomster?Om forfatterJulie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.E-bogen er lavet i fixed format

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.