Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Julie Rubow

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En fortælling om livet med Alzheimer
  af Julie Rubow
  139,95 - 200,95 kr.

  I 2014 fik Bjørn Jacobsen konstateret demenssygdommen Alzheimers, kun 48 år gammel. Blot fem år senere døde han efter nogle år, hvor han forsvandt mere og mere ind i sig selv og mistede evnen til at kommunikere med sin omverden.JEG SER DIG STADIG er hustruen Julie Rubows hjerteskærende, barske og kærlige fortælling om langsomt at miste sin mand til en sygdom, der rammer flere og flere. Bogen er en historie om om at få demens tæt ind på livet i en ung alder og ikke bare skulle kæmpe med sygdommen, men også det system, der burde hjælpe og aflaste de pårørende.JEG SER DIG STADIG er en beretning om omsorg, smerte, sorg, afmagt og en kærlighed, der bliver ramt af forandring, når demensen sætter ind og langsomt skiller mennesker fra hinanden.Julie Rubow og Bjørn Jacobsen blev landskendte, da de for nogle år siden lod DR følge Bjørns kamp mod demens i tv-dokumentarserien "En stille forsvinden".

 • af Julie Rubow
  52,01 - 52,95 kr.

  År 2014, när Julie Rubow och Bjørn Jacobsen varit gifta i nitton år, händer det ofattbara. Vid en ålder av 48 år diagnostiseras Bjørn med Alzheimers sjukdom - något som vänder hela familjens tillvaro uppochner. Undan för undan försvinner familjefadern alltmer in i sig själv, tills han en dag helt förlorar förmågan att kommunicera. Fem år efter diagnosen är han död."Jag ser dig än - Om livet med Alzheimer" är Julie Rubows berättelse om det fruktansvärda i att förlora en person man älskar till en obarmhärtig och obotlig sjukdom. Det är en gripande skildring av kampen för överlevnad, inte bara för den som insjuknat, utan även för de anhöriga. Vilken hjälp finns egentligen att få för den som maktlös står bredvid? Julie Rubow, född 1967, är en dansk statsvetare, bloggare och föreläsare. Hon äger även Nybjerg Mølle i Egtved, där hon driver ett B&B. Efter att hennes man Bjørn Jacobsen diagnostiserats med Alzheimers skrev hon boken "Jag ser dig än - Om livet med Alzheimer". Deras liv med sjukdomen har även skildrats i den prisbelönta DR-dokumentären "En stille forsvinde".

 • af Julie Rubow
  1.379,96 kr.

  ”Jeg ser dig stadig” er hustruen Julie Rubows hjerteskærende, barske og kærlige fortælling om langsomt at miste sin mand til en sygdom, der rammer flere og flere. Bogen er en historie om at få demens tæt ind på livet i en ung alder og ikke bare skulle kæmpe med sygdommen, men også med det system, der burde hjælpe og aflaste de pårørende.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.