Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jutta

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - gyder olie på vandene
  af Jutta & Jeremy Langreuter
  397,95 kr.

  Huldas kæledyr bliver sure på hende, fordi hun ikke giver dem nok opmærksomhed. Da Hulda kort efter skal afsted til den årlige heksekunstkonkurrence, skilles de i vrede og først, da Hulda ved et tilfælde vinder, går det op for hende, at hun må skynde sig hjem og sige undskyld.Magi, romantik og sød heksekunst sætter rammerne om en fortælling om forventninger og uenigheder i forhold til fællesskab og venskab.

 • af Jutta & Jeremy Langreuter
  80,95 kr.

  Huldas kæledyr bliver sure på hende, fordi hun ikke giver dem nok opmærksomhed. Da Hulda kort efter skal afsted til den årlige heksekunstkonkurrence, skilles de i vrede og først, da Hulda ved et tilfælde vinder, går det op for hende, at hun må skynde sig hjem og sige undskyld.

 • af Jutta & Jeremy Langreuter
  397,95 kr.

  Emmali fra Alfeskoven er venner med troldungen Trøffel fra Troldeskoven, men er nødt til at holde venskabet hemmeligt, for alfer og trolde har aldrig før været venner. Da Trøffels lillesøster, Kantarel, forsvinder, og Emmali gerne vil hjælpe sin ven med at lede efter hende, bliver det svært at holde venskabet hemmeligt ... Sød og romantisk historie om venskab.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.