Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Karin Alvtegen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karin Alvtegen
  117,95 - 138,95 kr.

  Monika er 38 år og ambitiøs overlæge med succes. Maj-Britt er 55 år, mislykket og levende begravet i sin lejlighed. To tilsyneladende vidt forskellige kvinder der forsøger at leve med smertelige oplevelser i en fortid, de begge gør alt for at glemme. Men uforudsete hændelser genopvækker de onde minder og forandrer deres liv for altid. De kender ikke hinanden, men da de to mødes, sættes alt på spidsen: Kan de forsone sig med deres fortid, med skammen? Eller må noget ofres på vejen?

 • af Karin Alvtegen
  112,95 kr.

  A timely reissue of CWA-shortlisted Karin Alvtegen's acclaimed psychological thriller

 • af Karin Alvtegen
  43,94 kr.

  Sibylla eksisterer sådan set ikke. I de sidste femten år har hun levet fuldstændig uden for det etablerede samfund. Anonymt ogupåagtet. Som en af Stockholms mange hjemløse overlever hun fra dag til dag med alt hvad hun ejer og har i sin rygsæk. At skaffesig til dagen og vejen kræver hendes energi i alle døgnets timer. Det hjælper hende til at holde tankerne væk fra det fortrængte – fra den fortid der har forårsaget at hendes liv er blevet som det er. Så sker det som ikke må ske. En nat befinder hun sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. En mand myrdes brutalt, og alt for mange spor peger på Sibylla som den skyldige. Få dagesenere bliver endnu en mand myrdet på samme ekstremt blodige måde. I femten år har ingen bekymret sig om hende, men nu er hun pludselig Sveriges mest eftersøgte person.Savnet blev kåret som Nordens bedste kriminalroman 2000. 

 • af Karin Alvtegen
  43,94 kr.

  Monika er 38 år og ambitiøs overlæge med succes. Maj-Britt er 55 år mislykket og levende begravet i sin lejlighed. To tilsyneladende vidt forskellige kvinder der forsøger at leve med smertelige oplevelser i en fortid de begge gør alt for at glemme. Men uforudsete hændelser genopvækker de onde minder og forandrer deres liv for altid. De kender ikke hinanden men da de to mødes sættes alt på spidsen: Kan de forsone sig med deres fortid med skammen? Eller må noget ofres på vejen? 

 • af Karin Alvtegen
  43,94 kr.

  Eva og Henrik har levet sammen i 15 år. De har en lille søn, en finvilla og velbetalte job. Kort sagt: et godt liv. Men kærlighedslivet er gået lidt i stå – af de kendte årsager: karrierekrav, hverdagskrav.En dag finder Eva ud af at Henrik har en anden kvinde. Og parallelt med historien om Eva og Henrik fortælles historien om Jonas, en ung mand som sidder vagt ved en hospitalsseng. I over to år har hans kæreste ligget i koma efter en ulykke. En aften væves Evas og Henriks liv sammen med Jonas’.Karin Alvtegen, den prisbelønnede svenske thrillerforfatter, har igen skrevet en blændende uhyggelig roman, en effektiv pageturner, fuld af overraskelser – og hvor intet er som det ser ud til at være. Om bedrag og svigt. Om jalousi, gengældelse og hævn.

 • af Karin Alvtegen
  43,94 kr.

 • af Karin Alvtegen
  43,95 kr.

  En sommerfugls vingeslag et sted på kloden kan forårsage en orkan et helt andet sted. Tilsyneladende ubetydelige hændelser i fortiden kan få konsekvenser i vores nutid. En bil kører tilsyneladende uforklarligt ind et Intercitytog på trods af fungerende bomme og signaler. Mindst elleve mennesker omkommer. Også bilens fører. Alle hændelser har forgreninger bagud. Men hvad fører egentlig frem til ulykken? Findes der et præcist startøjeblik? Tilfældigheder væves sammen til et uendeligt net, som skaber et nu. Karin Alvtegen er en af Sveriges mest læste og værdsatte forfattere, og hendes romaner er oversat til omkring 30 sprog. På dansk er bl.a. udkommet de fire internationale bestseller- og spændingsromaner Savnet (2008), Skam (2008), Bedrag (2008) og Skygge (2009). Senest udkom romanen En sandsynlig historie (2011). Sommerfugleeffekten udkom oprindeligt på dansk i 2013.

 • af Karin Alvtegen
  67,95 - 132,95 kr.

  Psykologisk thriller om Eva, hvis ægteskab er under opløsning. Hun vover sig ud i et hævntogt, som går helt galt, fordi hun ikke kan styre det. Og så møder hun også en mærkelig mand

 • af Karin Alvtegen
  92,95 kr.

  Two women - each with a secret in her past . . .

 • af Karin Alvtegen
  102,95 kr.

  The breakout novel from Karin Alvtegen - shortlisted for the CWA International Dagger 2009

 • af Karin Alvtegen
  73,95 kr.

  En sandsynlig historie er til forskel fra Karin Alvtegens fire andre romaner på dansk – Savnet, Skam, Bedrag og Skygge – næsten mistænkeligt fri for forbrydelsens element. Men faktisk har hun heller ikke rigtig hørt hjemme i krimigenren: politiarbejde og opklaring har aldrig været i fokus i hendes romaner. Alvtegen har altid gravet og efterforsket i sine personers indre og – ikke mindst – i deres fortid. Og i den forstand er En sandsynlig historie en ægte Karin Alvtegen roman.Helena virkeliggør en gammel drøm. Sammen med mand og barn er hun flyttet fra Stockholm til Norrland. Her har de købt den gård, hvor Helena holdt sine sommerferier som barn. Drømmen er at lave gården om til et hotel. Men ægteskabet knager i fugerne, snart er skilsmissen en kendsgerning. Da vi møder Helena er hun alene med teenagedatteren Emelie. Hendes mand er flyttet tilbage til Stockholm med en ny kvinde, og Helena kører hotellet videre selv. Datteren vil også til storbyen og savner sin far. Helena er havnet i en blindgyde, hendes drøm holdt ikke.Romanens anden hovedperson er finansmanden Anders. Hans karriere har været succesrig. Han er blevet stenrig. Men i takt med at pengene er strømmet ind, føler han at tilværelsen bliver mere og mere meningsløs. I sin bil på en landevej i Norrland udfordrer han skæbnen, lukker øjenene og tænker at nu må det gå som det vil. Han vågner op på et hospital. Efter at han er blevet udskrevet, lejer han en bil og tager ind på et lille hotel i en lille norrlandsk by. Her møder han Helena.I nabolaget bor også den mystiske gamle særling Verner, som har en hytte i skoven og kan tyde menneskers auraer. En anden vigtig skikkelse i romanen er Anna-Karin, nabo til Helena og hendes veninde fra barndommens sommerferier, hvis liv ikke blev hvad ungdommen lovede.

 • af Karin Alvtegen
  137,95 kr.

  Sommerfugleeffekten: En lille påvirkning et sted i systemet kan få store og uforudsigelige konsekvenser. En sommerfugls vingeslag kan forårsage en orkan. Med andre ord: Tilsyneladende ubetydelige hændelser i fortiden kan få konsekvenser i vores nutid.En bil kører ind et Intercitytog, på trods af fungerende bomme og signaler. Mindst elleve mennesker omkommer. Også bilens fører. Alle hændelser har forgreninger bagud. Men hvad fører egentlig frem til ulykken? Findes der et præcist startøjeblik? Hvem udover bilens fører bærer skylden? Tilfældigheder væves sammen til et uendeligt net, som skaber et nu.Sommerfugleeffekten handler om, at vores handlinger har virkninger langt uden for vores egne liv. Om den frie viljes kamp mod barndommens kraft. Om de tildragelser, som har udgjort vores liv - og de konsekvenser, de har fået. Og om vores uvilje mod at forsone os med det grundlæggende vilkår - at vi alle engang skal tage afsked med livet.psykologisk thriller, døden, livet, skæbne, relationer, mor-datter forholdet, ægteskab, opvækst, personlighedsændring, posttraumatisk stress syndrom

 • af Karin Alvtegen
  137,95 kr.

  Helena og Anders mødes et sted midt i livet. De er begge ulykkelige og desillusionerede. Helena bor sammen med sin 13-årige datter et afsides sted i Norrland. Hun er blevet forladt af sin mand og forsøger på bedste beskub at drive deres fælles, halvfærdige hotel videre uden ham. Datteren savner både Stockholm og sin far, som tog tilbage til hovedstaden, da drømmen om det enkle liv på landet viste sig mere at være Helenas end hans. Anders er en succesrig finansmand og milliardær, som en dag indser at det liv han lever, bygger på en usigelig tomhed og meningsløshed. På en rejse til Norrland forsøger han at begå selvmord, men mislykkes.Efter et kort hospitalsophold havner han på vejen tilfældigt på Helenas hotel og bliver der som maler og snedker uden at røbe sin egentlige identitet. Copyright © Karin Alvtegen 2010 Published in agreement with Stilton Literary Agency Oversat af Mone Hvass fra En sannolik historia. Omslag af Malene Henssel.kærlighed, venskab, parforhold, skilsmisse, Sverige

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.