Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Katrine Grünfeld

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Katrine Grünfeld
  205,95 - 227,95 kr.

  Findes der noget mere sølle end en midaldrende kvinde, der ikke kan beherske sig? Ja, en midaldrende kvinde, der kan beherske sig … En kvinde bryder op fra sin materielt velpolstrede tilværelse med mand og teenagebørn og flytter ind hos en veninde. Romanen følger hende det første skelsættende år efter skilsmissen. Hun vælger sin egen vej i krisen, i lysten til livet, hun vælger at følges med sin veninde, mor, nabo og datter, og sammen med dem, båret af dem, at smide hammen og vakle, løbe, flyve som en begyndelse til noget nyt. Værelse samlet af kvinder er en barsk og humoristisk, vild og frisættende sorg- og kriseroman, der udfordrer forestillingerne om den midaldrende kvinde.

 • af Katrine Grünfeld
  43,94 kr.

  Johanne, hendes mand Jakob og deres tre børn tager som altid af sted til deres sommerhus på Fanø for at tilbringe ferien der. Alt forløber, som det plejer, med strandliv, dasen, selskabelighed, snak, men med den ene undtagelse, at Johanne efter en meget våd sankthansfest går med en fremmed mand hjem. Hun lister ubemærket tilbage til sin familie om morgenen - det har været et øjebliks spænding, der står i modsætning til hendes  lidt lidenskabsløse, rutineprægede, men velfungerende og harmoniske familie- og hverdagsliv .Sommerferie er en ægteskabsroman om et forhold, der fungerer, men hvor den enes drift mod spænding bliver fatal.

 • af Katrine Grünfeld
  205,95 kr.

  En kvinde, 50+, bryder op fra sit bekvemme og trygge liv med mand og teenagebørn og flytter ind hos veninden M. Vi følger hende det første år efter skilsmissen, hvor sorgen over den opløste familie veksler med berusende øjeblikke af frihed, begær og glæde. For kvinden vælger sin egen vej – sammen med sin veninde, mor, nabo og datter. Sammen med dem, båret af dem, smider hun hammen og nærmer sig vaklende, løbende, flyvende noget nyt. "Værelse samlet af kvinder" er en barsk og humoristisk sorg- og kriseroman. Den udfordrer vores vante forestillinger om den midaldrende kvinde og giver et bud på livet efter de 50.

 • af Katrine Grünfeld
  43,94 - 152,00 kr.

  En kvinde går bare ud ad døren en dag. Tager en pause fra sin familie. Alene i sommerhuset ved kysten, hvor stormen lige har hærget, sover, drikker, raser hun. Hun får ikke badet, får ingen fred, klipper sit hår af og savner noget, som hun ikke ved, præcis hvad er. Hvem er hun egentlig, når hun kan tænke på at slå et menneske ihjel?Stormskader er Katrine Grünfelds fjerde roman.

 • - red. Pablo Llambías og Rasmus Nøjgaard
  af Hanne Marie Svendsen, Suzanne Brøgger, Leif Davidsen, mfl.
  43,94 kr.

  Denne bog samler de både meget berømmede og meget forkætrede forfatterprædikener, der blev holdt i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro i København forår-efterår 2012.

 • af Katrine Grünfeld
  43,95 - 72,95 kr.

  Der står et tomt hus i den jyske by Mørke, som manden Mos har arvet efter sin afdøde far. Da både Mos og kvinden Pelle får job i det jyske, flytter de fra det københavnske Vesterbro (hvor de lykkelige småbørnsfamilier griller i gården) til Mørke. Pelle ser det som en måde at slippe væk på, mens Mos vil bygge rede, som han udtrykker det. Han går i gang med at lave køkkenalrum og taler om børn. Trygge børn, der skal lege i haven og spise æbletærter lavet af deres egne æbler. Pelle vægrer sig mod konformiteten, og vanen tro gemmer hun sig i klædeskabet. Skabe er bare rum uden vinduer, siger hun.Et hjem i Mørke er en underfundig historie om en kvinde, der lader livet vælge for sig og først handler, da hun mister det, hun ikke selv har valgt. Med skæv underspillet humor lader Grünfeld os se ind i parforholds-børne-lykke-idealbillede-fælden og de muligheder, der skabes, hvis man tør tage livet på sig. Lydbogen er indlæst af Karin Rørbech

 • af Katrine Grünfeld
  43,94 kr.

  Mie ville som barn så gerne have heddet Katarina, for så var alting med garanti blevet bedre. Som voksen jagter hun perfektionen, gør karriere og får en præsentabel mand og et flot Bo Bedre-hjem – men hun er tom indeni. Alting ramler for alvor, da hun pådrager sig ansvaret for en indvandrerdrengs død. Hvordan skal hun leve med sådan et plet på sit ellers skinnende hvide liv …?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.